- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.801
çok haklısın canım benim çok teşekkür ederim. İnan çok mutlu oldumm
Benimde pisikletim var (dı) bozdum serviste şimdi
hayırlı olsun canım
Anca yee
hep bir bahaneler bahaneler
benimde sabah evde kıymalı nefis böreğim vardı ama yemedim sırf yemeyeyim diye yanıma almadım azcık beni örnek al
(esprik)
ince ve zarif
pretty womanEki Görüntüle 1389957
Eki Görüntüle 1389958
neden böyle olamayalım
Eki Görüntüle 1389956
bizim de böyle popomuz olabilirrr bencee
Eki Görüntüle 1389959
Çok geçmiş olsun. Ama bence bugün sporla yorma kendini. Belki gece zor geçer. ateş bu tehlikeli. Haddime düşmez yanlış anlama ama gece yorulursun uyuyakalırsın falan. Allah esirgesin Çocuğun iyileşsin spor yaparsın nasılsa tekrar geçmiş olsunBak sen beni din l e.bir incele siteyi.cok begeneceksin.aradigin her sey orda fazlasıyla var.bütü yedikler i ni oraya kaydediyorsun.butun hesaplamaları yapıyor otomatik.sen bir bak bugun.istefigin zaman bilgileri girip istediginde degistiriyorsun.
diyet degil de dik k at ediyorum.zaten cok fazla yemiyorum.bende su eksik.ve yeşil çay.onlari eklicem.sen i n de yonlendirmelerinle videolari indirdim.devam edicem.sevdil lesliyi.once onu yapar s o nra da 5-10 dakikalik diger bolgesel videolarimi yaparim diye düşündüm.en sonra esneme videosu.bugun belki yapamam ama sıkıştırmaya çalışıcam araya.çünkü çocuğum ateşlendi gece.hala ateşli.uyaninca doktora götürücem.başındayım.
yok artık daha yemeyeceğim..ısrar etme lütfen.
kız bu poponun üzerine kahve fincanlarını koy kadın servis yapsın tepsi niyetine
Aydacıım alemsin. sabah sabah iyi güldümyok artık daha yemeyeceğim..ısrar etme lütfen.
kız bu poponun üzerine kahve fincanlarını koy kadın servis yapsın tepsi niyetine
Sagol canım benim.hiçbir şeyi yoktu.gece bir baktım ateşli.sabaha kadar yükselir mi diye takip ettim.biraz dirensin vucud diye.baktım geçmiyor.ilaç verdim.uyuyakalmışız.az once de kustu uyudu.uyansin dr a goturcem.eşim de hasta gibi.belki izin alır gelir.ilgilendigin için teşekkür ederim.belki lesli 1 mil yapabilirim.çok yorucu değil.Çok geçmiş olsun. Ama bence bugün sporla yorma kendini. Belki gece zor geçer. ateş bu tehlikeli. Haddime düşmez yanlış anlama ama gece yorulursun uyuyakalırsın falan. Allah esirgesin Çocuğun iyileşsin spor yaparsın nasılsa tekrar geçmiş olsun
Kendımı ısırasım var o kadar yani
Bende ya bir türlü başlayamadığım sporuma bugün en azından yarım saatle başlicam. kendime hepinizin özellikle aydanın şahitliğinde söz veriyorumBuraya yazayım ki sart olsun yapmak aksama 1 saat spor yapacagım
Bende 65 olursam iddiaya girdim. Ya ceket alıcam ya ceket aldırcamKendıme odul koyuyorum eger cuma gunu tartıda guzel sonuc alırsam o hafta kendıme gıysı alacagım mıtıve olmak ıcın
canımm çokkk geçmiş olsun,önce sağlık gelir...Bak sen beni din l e.bir incele siteyi.cok begeneceksin.aradigin her sey orda fazlasıyla var.bütü yedikler i ni oraya kaydediyorsun.butun hesaplamaları yapıyor otomatik.sen bir bak bugun.istefigin zaman bilgileri girip istediginde degistiriyorsun.
diyet degil de dik k at ediyorum.zaten cok fazla yemiyorum.bende su eksik.ve yeşil çay.onlari eklicem.sen i n de yonlendirmelerinle videolari indirdim.devam edicem.sevdil lesliyi.once onu yapar s o nra da 5-10 dakikalik diger bolgesel videolarimi yaparim diye düşündüm.en sonra esneme videosu.bugun belki yapamam ama sıkıştırmaya çalışıcam araya.çünkü çocuğum ateşlendi gece.hala ateşli.uyaninca doktora götürücem.başındayım.
akşama değil,çok istiyorsan sabaha yiyebilirsinkızlar akşama muhallebim var evde ben ondan yiyecem ceza alır mıyım
içinde süt un şeker ve vanilya var üzerindede fındık çok hafif çoookk
bir an dedim ki aydanın şahitliği ne,yahova şahitleri filan aklıma geldiayyyy huğun çok eğlenceli güzel takımımızz
Bende ya bir türlü başlayamadığım sporuma bugün en azından yarım saatle başlicam. kendime hepinizin özellikle aydanın şahitliğinde söz veriyorum
Bende 65 olursam iddiaya girdim. Ya ceket alıcam ya ceket aldırcam
harikasın kaptanımgünaydınlar baby geçmiş olsun tatlım
servey dikkat et tatlım ya bak benim önünde içli köfteler kol geziyor ama dün bi tane tedim
canım cokkkk geçmiş olsun,bir şey yoktur inşallah.şimdi iyi mi bebişMerhaba kizlar dun gece bi hastane olayi yasadik kizim dustucok sukur iyiyuz simdi o yüzden giremedim siteye menumu simdi bildiriyorum
Sabah
Peynir zeytin azicik tahinpekmez 1 minik Kup kasar peyniri 1 ince dilim salam
Oglen kiymali melemen
Aksam tarhana corbasi 2 kasik makarna azcik cacik
Oglen jilian 20. Dakkada biraktim
50 squat yaptim
Aksamda cerrahpasanin sokaklarinda 15 kilo agirlikla bi oraya bi buraya kosturdum
Cok sukur ya kurek kemigi sismis darbeden omzu agriyor baska derdimiz yok cok sukur. ..canım cokkkk geçmiş olsun,bir şey yoktur inşallah.şimdi iyi mi bebiş
bu arada nekadar su içtiğini de yazarsan sevinirim
akşama değil,çok istiyorsan sabaha yiyebilirsin
Merhaba kizlar dun gece bi hastane olayi yasadik kizim dustucok sukur iyiyuz simdi o yüzden giremedim siteye menumu simdi bildiriyorum
Sabah
Peynir zeytin azicik tahinpekmez 1 minik Kup kasar peyniri 1 ince dilim salam
Oglen kiymali melemen
Aksam tarhana corbasi 2 kasik makarna azcik cacik
Oglen jilian 20. Dakkada biraktim
50 squat yaptim
Aksamda cerrahpasanin sokaklarinda 15 kilo agirlikla bi oraya bi buraya kosturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?