Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok artık daha yemeyeceğim..ısrar etme lütfen.

ince ve zarif
pretty womanEki Görüntüle 1389957
Eki Görüntüle 1389958
neden böyle olamayalım
Eki Görüntüle 1389956
bizim de böyle popomuz olabilirrr bencee
Eki Görüntüle 1389959

kız bu poponun üzerine kahve fincanlarını koy kadın servis yapsın tepsi niyetine

Çok geçmiş olsun. Ama bence bugün sporla yorma kendini. Belki gece zor geçer. ateş bu tehlikeli. Haddime düşmez yanlış anlama ama gece yorulursun uyuyakalırsın falan. Allah esirgesin Çocuğun iyileşsin spor yaparsın nasılsa tekrar geçmiş olsun

yok artık daha yemeyeceğim..ısrar etme lütfen.

kız bu poponun üzerine kahve fincanlarını koy kadın servis yapsın tepsi niyetine
Aydacıım alemsin. sabah sabah iyi güldüm
Tepsi zuahahahaaha. Keşke öyle bi tepsimiz olsa bizimde dimi ama? sen spora başladın mı. Ben dün oğlanı gezmeye çıkardım. Eve geç döndük yine olmadı yani. Bir zaman dilimi bulamıyorum ya nekadar acayip. hep bi aksilik

Sagol canım benim.hiçbir şeyi yoktu.gece bir baktım ateşli.sabaha kadar yükselir mi diye takip ettim.biraz dirensin vucud diye.baktım geçmiyor.ilaç verdim.uyuyakalmışız.az once de kustu uyudu.uyansin dr a goturcem.eşim de hasta gibi.belki izin alır gelir.ilgilendigin için teşekkür ederim.belki lesli 1 mil yapabilirim.çok yorucu değil.

Kendımı ısırasım var o kadar yani
ayyyy huğun çok eğlenceli güzel takımımızz

Buraya yazayım ki sart olsun yapmak aksama 1 saat spor yapacagım
Bende ya bir türlü başlayamadığım sporuma bugün en azından yarım saatle başlicam. kendime hepinizin özellikle aydanın şahitliğinde söz veriyorum
Kendıme odul koyuyorum eger cuma gunu tartıda guzel sonuc alırsam o hafta kendıme gıysı alacagım mıtıve olmak ıcın
Bende 65 olursam iddiaya girdim. Ya ceket alıcam ya ceket aldırcam

kızlar akşama muhallebim var evde ben ondan yiyecem ceza alır mıyım

içinde süt un şeker ve vanilya var üzerindede fındık çok hafif çoookk

canımm çokkk geçmiş olsun,önce sağlık gelir...
leslie baslangıc için çok iyidir,ben de cok severim,çokk yapmışlığım var..bana sporu sevdiren insan diyebilirim

Merhaba kizlar dun gece bi hastane olayi yasadik kizim dustu cok sukur iyiyuz simdi o yüzden giremedim siteye menumu simdi bildiriyorum
Sabah
Peynir zeytin azicik tahinpekmez 1 minik Kup kasar peyniri 1 ince dilim salam
Oglen kiymali melemen
Aksam tarhana corbasi 2 kasik makarna azcik cacik
Oglen jilian 20. Dakkada biraktim
50 squat yaptim
Aksamda cerrahpasanin sokaklarinda 15 kilo agirlikla bi oraya bi buraya kosturdum

bir an dedim ki aydanın şahitliği ne,yahova şahitleri filan aklıma geldi sonra algıladım
ben de 57 kilo olayım,kendime eliptik bisiklet alacağım,inşallah

canım cokkkk geçmiş olsun,bir şey yoktur inşallah.şimdi iyi mi bebiş
bu arada nekadar su içtiğini de yazarsan sevinirim

akşama değil,çok istiyorsan sabaha yiyebilirsin

ayy cnm çok geçmiş olsun Allah şifalr versin. Şimdi iyi olmanıza sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…