Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

50dk yapmistim 100e tamamliyorum.. biraz agir isledim bugun ama osssunnn

Eklentiler

• 20150127_181240.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 55
***26 ocak pazartesi***

@toplightgözleme,pilavsuspor ama iradene kuvvet kaptancım,anne evinde böyle menü harika bence

C CallanPinckney

servey simit yerine tam buğday ekmeği olabilirdi bunun dışında menü güzel,su güzel spor yok ama

@dagyolu-izinli rakibem-

@hm22menü güzel su güzel spor yok

EmineF menü spor su hepsi güzel

Ahri_ izinlii

hytsvncgzl

Ozaly çiğ köfteyi marulla yesen daha iyi olurdu,lahmacunu öğlen yesen daha iyiydi..akşama hafif yenmezse kilo alımı olabilir.bunun dışında su ve spor gayet güzel

Neva2516

ayda2kilogo

A ates_su

S speedy26 sabahki ekmek tam buğday olmalı.çünkü tam buğdayın glisemik indeksi düşük,tok tutar.junior hamburger zararlı içinde MSG var,bunun yerine salata ya da etli kepekli sandwiç ya da lavaş arasında tavuk şiş yiyebilirsin.patates kızartması hem zararlı hem de kilo alımı yapar,haşlamasını tercih edebilirsin.

yuppe kaşar yerine normal peynir tercih edebilirsin,yine de cok sorun yok.salam işlenmiş gıda olduğu için sağlıksız,bunun yerine pastırma tercih edebilirsin,yine de sabah en iyi proteinlerden birisi yumurta.akşama makarna yememeyi tercih edebilirsin,çünkü akşam metabolizmamız yavaşladığı için kilo alımı yapabilir.makarna kepekli ve öğlen yenmeli..spor ve su güzel

@sinoki menü spor ve su güzel

@EmineFmenü spor su hepsi güzel

Yaaaaa brndr ciko puding vardi ammaaaaa... Callan'a takilmadi...
Isi bileceeeennn

Bugunki menum
Sabah ve ogle bir oldu bugunde
Tarhana corbasi 1 dlim cavdarli ekmek
ara 1 bardak sikma portakal suyu 2 dilim havuclu kek ama ev keki yagsiz isteyene tarif verilir hic yag yok :) tabisi un biraz skinti biliorum
Aksam 1 kaseden az mercimek corba 2 dolma 1 dilim cavdarli ekmek 1 dolmada yeterdj ama dayanamadim
2 litre su spor yok maalesef kizim yarina toparkanir iice telafi ederim
ii aksamlarrrr 2 fincan nescefe yazmayi unutmusum

Degerli yorumlarin icin teşekkürrler CallanPinckney

Sabah peynirli tost, 1 bardak sut,5 zeytın,10 fındık,1 kivi
Yesilçay
Öğlen ezogelin c,nohut y,
1 haslanmış yumurta,ayran
Aksam bugday aşı c,
Yemek yemedim 1 kase supangle yedım
3lt su
Çok yorgunum spor yapamadım((

nescafede seker var mı canım,havuclu kekte seker vardır sanırım,yağsız olması güzel

Kekin tarifini alabilirm canımm

Kekin tarifini alabilirm canımm
Tabiki Cnm
3 yumurta
1.5 su bardagi seker
1 su bardagi havuc rendesi
1.5 tatli kasigi tarcin
2 su bardagi un
1 kabartma tozu
istege gore 1 su bardagi iri cekilmis ceviz

Ben portakal kabugu ile limon rendeliyorum ceviz atmazsam esansli oluyo...afiet olsun

Ohhhh el l erine saģlık
Süt, yoğurt yok g aliba.

Günaydınnn Okan Bayülgenin sözüne bittim. Ondan hiç beklemezdim. Pek bi anlamlı buldum.
Dün saçımı boyayayım dedim kızlar. Ayy açıcı koyayayım biraz boyanın içine dedim. Ahh ahh neyine senin speedy
Bir renk oldu evlere şenlik. sarımsı bir turuncu ama bir renk bir insana bukadar yakışmaz
Eşim işe gitme bikaç gün rapor al bile dedi. Doktor acır sana insan içine çıkılmaz falan. Bende tekrar boyamadım. Çıktım geldim böyle işe. Aman napiim birkaç gün sonra yeniden boyarım. Çok üstüme gelirlerse öğlen gider boyarım. Pöf yaa hiç bukadar çirkin görünmemiştimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…