- 13 Kasım 2014
- 797
- 985
- 123
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.841
Degerli yorumlarin icin teşekkürrler CallanPinckney***26 ocak pazartesi***
@toplightgözleme,pilavsu spor ama iradene kuvvet kaptancım,anne evinde böyle menü harika bence
C CallanPinckney
servey simit yerine tam buğday ekmeği olabilirdi bunun dışında menü güzel,su güzel spor yok ama
@dagyolu-izinli rakibem-
@hm22menü güzel su güzel spor yok
EmineF menü spor su hepsi güzel
Ahri_ izinlii
hytsvncgzl
Ozaly çiğ köfteyi marulla yesen daha iyi olurdu,lahmacunu öğlen yesen daha iyiydi..akşama hafif yenmezse kilo alımı olabilir.bunun dışında su ve spor gayet güzel
Neva2516
ayda2kilogo
A ates_su
S speedy26 sabahki ekmek tam buğday olmalı.çünkü tam buğdayın glisemik indeksi düşük,tok tutar.junior hamburger zararlı içinde MSG var,bunun yerine salata ya da etli kepekli sandwiç ya da lavaş arasında tavuk şiş yiyebilirsin.patates kızartması hem zararlı hem de kilo alımı yapar,haşlamasını tercih edebilirsin.
yuppe kaşar yerine normal peynir tercih edebilirsin,yine de cok sorun yok.salam işlenmiş gıda olduğu için sağlıksız,bunun yerine pastırma tercih edebilirsin,yine de sabah en iyi proteinlerden birisi yumurta.akşama makarna yememeyi tercih edebilirsin,çünkü akşam metabolizmamız yavaşladığı için kilo alımı yapabilir.makarna kepekli ve öğlen yenmeli..spor ve su güzel
@sinoki menüspor ve su güzel
evet ya süpersin,meyve ve kakao birleşimi sonuç çikolatalı puding,hem de şekersiz@EmineFmenü spor su hepsi güzel
Yaaaaa brndr ciko puding vardi ammaaaaa... Callan'a takilmadi...
Isi bileceeeennn
sırt ağrıları,südyenin omzu kesmesi...büyük göğüs problemleri ama güzel duruyorlar :)Yani sukurler olshn Veren'e.. ama kucuk gogus ozgurlukkk yaaaa
nescafede seker var mı canım,havuclu kekte seker vardır sanırım,yağsız olması güzelBugunki menum
Sabah ve ogle bir oldu bugunde
Tarhana corbasi 1 dlim cavdarli ekmek
ara 1 bardak sikma portakal suyu 2 dilim havuclu kek ama ev keki yagsiz isteyene tarif verilir hic yag yok :) tabisi un biraz skinti biliorum
Aksam 1 kaseden az mercimek corba 2 dolma 1 dilim cavdarli ekmek 1 dolmada yeterdj ama dayanamadim
2 litre su spor yok maalesef kizim yarina toparkanir iice telafi ederim
ii aksamlarrrr 2 fincan nescefe yazmayi unutmusum
Kekin tarifini alabilirm canımmBugunki menum
Sabah ve ogle bir oldu bugunde
Tarhana corbasi 1 dlim cavdarli ekmek
ara 1 bardak sikma portakal suyu 2 dilim havuclu kek ama ev keki yagsiz isteyene tarif verilir hic yag yok :) tabisi un biraz skinti biliorum
Aksam 1 kaseden az mercimek corba 2 dolma 1 dilim cavdarli ekmek 1 dolmada yeterdj ama dayanamadim
2 litre su spor yok maalesef kizim yarina toparkanir iice telafi ederim
ii aksamlarrrr 2 fincan nescefe yazmayi unutmusum
Canim 1.5 su bardagi var evetnescafede seker var mı canım,havuclu kekte seker vardır sanırım,yağsız olması güzel
Tabiki CnmKekin tarifini alabilirm canımm
Ohhhh el l erine saģlıkTabiki Cnm
3 yumurta
1.5 su bardagi seker
1 su bardagi havuc rendesi
1.5 tatli kasigi tarcin
2 su bardagi un
1 kabartma tozu
istege gore 1 su bardagi iri cekilmis ceviz
Ben portakal kabugu ile limon rendeliyorum ceviz atmazsam esansli oluyo...afiet olsun
Aaaa iyi o zaman.benim kekler de pek pişmez ve kabarmaz ama denicem işte yineTeşekkürler cnm yok yok malzemeler yazdigim kadar cok hafif
kek kalibi varyaEki Görüntüle 1390869 tam oluyor hic sasmiyor olculeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?