- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.821
günaydınlarrr,
Yazdıklarınızı hep okudum hatunlar. Sanırım bu hafta hepimiz aynı dertteyiz. Bende habire yemek yemek istiyorum. Sebebini bulamıyorum. Sonra aklıma takımım geliyor. DuruyorumSonra aklımdan çıkıyor Sonra tekrar karar alıyorum. tekrar uçuyorum. Bu ne yaa Çok kızıyorum kendime. Utanıyorum. ben nasıl bu kadar iradesizim. hayatta bir kadının isteyip de başaramayacağı şey mi var???? Biz her işin altından kalkabiliyoruz. Bi minnacık çikolataya mı kafa tutamıyoruz dimi ama? Callenın fotolarda gönderdiği hatunlardan neyimiz eksik dimi? Cumaya daha var kızlar olumsuz düşünmeyelim. Hadi hep beraber tekrar bi karar alalım ve içimizdeki süper kadını ortaya çıkaralım. 5. takımı ve kendimizi yarı yolda bırakmayalım. Azim kraliçesi sen örnek olmaya devam et...
Aydacım bende bu hafta gayet kötüyüm. Listeye alınmayabiliriz ikimizde napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık tatlım
Dünkü menüm
sabah
1 yumurta
minnacık ekmek
öğle
müsli
ikindi
yarım junior hamburger
az patates
akşam
fırında balık
Saçma sapan beslendim. Kızın bana takıma almamakla tehdit edin. ya ben iyilikten anlamadım. Bide tersleyin
yok kız benim evde tepsi çok servisi onlarla yaparım benAydacıım alemsin. sabah sabah iyi güldüm
Tepsi zuahahahaaha. Keşke öyle bi tepsimiz olsa bizimde dimi ama? sen spora başladın mı. Ben dün oğlanı gezmeye çıkardım. Eve geç döndük yine olmadı yani. Bir zaman dilimi bulamıyorum ya nekadar acayip. hep bi aksilik
geçmiş olsun canım Allah şifa versin. kaç yaşında kızın.benimkiyle hemen hemen aynı kiloymuşMerhaba kizlar dun gece bi hastane olayi yasadik kizim dustucok sukur iyiyuz simdi o yüzden giremedim siteye menumu simdi bildiriyorum
Sabah
Peynir zeytin azicik tahinpekmez 1 minik Kup kasar peyniri 1 ince dilim salam
Oglen kiymali melemen
Aksam tarhana corbasi 2 kasik makarna azcik cacik
Oglen jilian 20. Dakkada biraktim
50 squat yaptim
Aksamda cerrahpasanin sokaklarinda 15 kilo agirlikla bi oraya bi buraya kosturdum
ikimizin de bunlar son olsun bi daha yemeyelim böyle sağlıksız kalorili şeyleri
yok kız benim evde tepsi çok servisi onlarla yaparım benistemem ben öyle popom olsun.
geçmiş olsun canım Allah şifa versin. kaç yaşında kızın.benimkiyle hemen hemen aynı kiloymuş
ohoooo senin bu kaçıncı sonun
bakalım görecez aydacım her son yeni bir başlangıçtırkızımın dediği gibi bu gerçek son
Sagol canımmmm.60 dk spor 10 dk soğuma hareketleri yaptım.hemen kalori sepetine kaydedeyim.hatırladım sayende.canımm çokkk geçmiş olsun,önce sağlık gelir...
leslie baslangıc için çok iyidir,ben de cok severim,çokk yapmışlığım var..bana sporu sevdiren insan diyebilirim
Cok teşekkürler canımmmmmgünaydınlar baby geçmiş olsun tatlım
servey dikkat et tatlım ya bak benim önünde içli köfteler kol geziyor ama dün bi tane tedim
canım bununla geçmiş olsunCok sukur ya kurek kemigi sismis darbeden omzu agriyor baska derdimiz yok cok sukur. ..
2 ltre ictim cnm
çok güzel
zaten tarihi bir dokusu olduğu belli
karamanoğullarının baskentiymiş
bolbol resim isteriz
- Tol Medrese (1340)
- Sipas Camii
- Ermenek Kalesi
- Akça Mescid
- Maraspoli Mağarası
Bak sen beni din l e.bir incele siteyi.cok begeneceksin.aradigin her sey orda fazlasıyla var.bütü yedikler i ni oraya kaydediyorsun.butun hesaplamaları yapıyor otomatik.sen bir bak bugun.istefigin zaman bilgileri girip istediginde degistiriyorsun.
diyet degil de dik k at ediyorum.zaten cok fazla yemiyorum.bende su eksik.ve yeşil çay.onlari eklicem.sen i n de yonlendirmelerinle videolari indirdim.devam edicem.sevdil lesliyi.once onu yapar s o nra da 5-10 dakikalik diger bolgesel videolarimi yaparim diye düşündüm.en sonra esneme videosu.bugun belki yapamam ama sıkıştırmaya çalışıcam araya.çünkü çocuğum ateşlendi gece.hala ateşli.uyaninca doktora götürücem.başındayım.
canım 2 dilim ekmek ve meyve yeme muhallebiyi yiyebilirsîn o şartlakızlar akşama muhallebim var evde ben ondan yiyecem ceza alır mıyım
içinde süt un şeker ve vanilya var üzerindede fındık çok hafif çoookk
canım geçmiş olsunMerhaba kizlar dun gece bi hastane olayi yasadik kizim dustucok sukur iyiyuz simdi o yüzden giremedim siteye menumu simdi bildiriyorum
Sabah
Peynir zeytin azicik tahinpekmez 1 minik Kup kasar peyniri 1 ince dilim salam
Oglen kiymali melemen
Aksam tarhana corbasi 2 kasik makarna azcik cacik
Oglen jilian 20. Dakkada biraktim
50 squat yaptim
Aksamda cerrahpasanin sokaklarinda 15 kilo agirlikla bi oraya bi buraya kosturdum
Aminnn Teşekkürler canim
ayy cnm çok geçmiş olsun Allah şifalr versin. Şimdi iyi olmanıza sevindim
Saol cnm amin inşallah 3 yasinda 37.5 aylik :)ikimizin de bunlar son olsun bi daha yemeyelim böyle sağlıksız kalorili şeyleri
yok kız benim evde tepsi çok servisi onlarla yaparım benistemem ben öyle popom olsun.
geçmiş olsun canım Allah şifa versin. kaç yaşında kızın.benimkiyle hemen hemen aynı kiloymuş
amin cnm insallah cok tesekkur ederimyuppe büyük geçmiş olsun. Şükür şimdi iyiymiş ya. Allah başka dert vermesin. Kendine de bebişine de ii bak
Saolasin cnm.tesekkur ederim arada unuttuklarim oluyo maruz gor :)canım bununla geçmiş olsun
suyunu da hemen kaydediyorum
Teşekkürler cnmcanım 2 dilim ekmek ve meyve yeme muhallebiyi yiyebilirsîn o şartla
canım geçmiş olsun
callan sporyn muhteşem ben 5 tane çıcukla uğraşıyom maalesef spor falan yok
Aminnn Teşekkürler canim
Saol cnm amin inşallah 3 yasinda 37.5 aylik :)
amin cnm insallah cok tesekkur ederim
Saolasin cnm.tesekkur ederim arada unuttuklarim oluyo maruz gor :)
Teşekkürler cnm
aynen cnm bnmkide aralik 9 :))kız aynı zamanlarda doğurmuşuz. aralık 2011 doğumlu benim kızım da 37 aylık
Kizmi erkek mi cnm merak ettim benim ki gibi cadigillerden mi22 aralık benimki de.
gerçekten mii ben Bcup zorlasan CCallan ne buyutmesııı.. kız emzırıyorsun zatıı.
ben de hep buyukler dıye sıkıntıdayım.. cup G kullanıyorum..o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?