Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok tebrik ederim canım iradeniii

Kızlar reglyim ya acayıp salasım var bu hafta kesin artı cıkarımmm cıkolata kazanına dusesım var sevmedıgım halde pilav ekmek yıyesım varr
ama sen azim kraliçesisin
oğlunun doğum gününde 69u göreceksin,biliyorum
istanbulda o tatlılara dokunmayan iradeli hatunumuzsun
canın cok cekerse 1 çatal alırsın olurr biterrr..tadımlık da yemiş olursun ohh

Kızlar reglyim ya acayıp salasım var bu hafta kesin artı cıkarımmm cıkolata kazanına dusesım var sevmedıgım halde pilav ekmek yıyesım varr

Ayy sorma o dönemde bende çok feci yiyorum hele çikulatalar çok fenaa
pilav ve ekmek yemektense çikolata ye daha iyi en azından mutluluk veriyor

ayy şu misafirler gelmesi yada misafirliğe gitmek benide mahfediyor az alamıyorsun tabağına az koyamıyorsun sen yemezsen misafir nası l yesin hesabını yapıyorsun çok fena çokkk

çok tebrik ederim canım iradeniii

ama sen azim kraliçesisin
oğlunun doğum gününde 69u göreceksin,biliyorum
istanbulda o tatlılara dokunmayan iradeli hatunumuzsun
canın cok cekerse 1 çatal alırsın olurr biterrr..tadımlık da yemiş olursun ohh
Callanım canım cıgerım he cıger demişken spangle mı yesem yaaaas

Callan yaa kraliçeye de azime de deyıp dalasım var herseye yok anam yok bu hafta degıl 71,5 olmak 72,3 te bıle kalamam bennnn

Callanım canım cıgerım he cıger demişken spangle mı yesem yaaaas
canım canın cokk tatlı cekerse,tarçınla bir şeyler ye
yok kesmedi 2 parça bitter at(sakın hepsini yeme)
kayısı ye
ama ille daha da dersen vanilyalı dondurma ye
başka da yeme,diğerleri hep kötü cısss,sağlıksız,hedeften uzaklaştırır
anlık haz duyarsın ama sonrası vicdan azabı

duygusal açlık işte
karnın acıkmadıkça yemek yeme
kendini de sakın aç bırakma öğün atlama
yoksa tatlılara dalarsın
3 ana 3 ara öğününü mutlakaaa yap
Yanıma 1 haslanmış yumurta aldım ıkındı de ayranla yicem ki aksama tok olayım saldırmıyum bışeye

1 martta 69 nasıl olcaksın koca kafa 5 mayıs evlilik yıldonumunde nasıl 65 olcann heee anca yıcem hesabı yap tamam olur yıyeceklerını dussun gıyemedıklerıne kedı gıbı bakarsın anlaştıkk

Vuuuu ben bu gazlaaaaaa

kızlar ben kaçtım
işlerr güçler
öğleden sonra gelip pazartesinin menü listesini düzenleyeceğim
lütfen menü bildirimini öğlene kadar hepimiz yapmaya calışalım
tesekkür ederim herkese
kolay gelsin hanımlar

Bak sen beni din l e.bir incele siteyi.cok begeneceksin.aradigin her sey orda fazlasıyla var.bütü yedikler i ni oraya kaydediyorsun.butun hesaplamaları yapıyor otomatik.sen bir bak bugun.istefigin zaman bilgileri girip istediginde degistiriyorsun.
diyet degil de dik k at ediyorum.zaten cok fazla yemiyorum.bende su eksik.ve yeşil çay.onlari eklicem.sen i n de yonlendirmelerinle videolari indirdim.devam edicem.sevdil lesliyi.once onu yapar s o nra da 5-10 dakikalik diger bolgesel videolarimi yaparim diye düşündüm.en sonra esneme videosu.bugun belki yapamam ama sıkıştırmaya çalışıcam araya.çünkü çocuğum ateşlendi gece.hala ateşli.uyaninca doktora götürücem.başındayım.

günaydınlarrr,
Yazdıklarınızı hep okudum hatunlar. Sanırım bu hafta hepimiz aynı dertteyiz. Bende habire yemek yemek istiyorum. Sebebini bulamıyorum. Sonra aklıma takımım geliyor. Duruyorum Sonra aklımdan çıkıyor Sonra tekrar karar alıyorum. tekrar uçuyorum. Bu ne yaa Çok kızıyorum kendime. Utanıyorum. ben nasıl bu kadar iradesizim. hayatta bir kadının isteyip de başaramayacağı şey mi var???? Biz her işin altından kalkabiliyoruz. Bi minnacık çikolataya mı kafa tutamıyoruz dimi ama? Callenın fotolarda gönderdiği hatunlardan neyimiz eksik dimi? Cumaya daha var kızlar olumsuz düşünmeyelim. Hadi hep beraber tekrar bi karar alalım ve içimizdeki süper kadını ortaya çıkaralım. 5. takımı ve kendimizi yarı yolda bırakmayalım. Azim kraliçesi sen örnek olmaya devam et...
Aydacım bende bu hafta gayet kötüyüm. Listeye alınmayabiliriz ikimizde napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık tatlım
Dünkü menüm
sabah
1 yumurta
minnacık ekmek
öğle
müsli
ikindi
yarım junior hamburger
az patates
akşam
fırında balık
Saçma sapan beslendim. Kızın bana takıma almamakla tehdit edin. ya ben iyilikten anlamadım. Bide tersleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…