- 4 Şubat 2013
- 976
- 1.203
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.001
sevin sevin hakettin bebişim sporu çok çok güzel yaptınKizlar gunaydin saglikli beslenme su ve sporun ne kaa faydali oldugunu tartida gordum ins yarin sizede gostercem kacamaklarim oldu tabisi ama aksam ben cay dan sonra illa cips ve kuruyemis yaninda mutlaja bi icecek icerdjm bunlari hic yapmadim belki ilk odem modem gitmistir fazla sevinmeyim dime yada seviniyimmi
aaa hepsi karışmışhayırrrr ruseym pılav gıbı degı..
o kınoa.
değil mii egzersizden sonra acıkmanın üstüne yemek çok güzelkesınlıkleeeeee.
yedıgımızden de bısey anlamıyoruz..hpmıdını homıdını..
acken yemek yemek...
hele de efor sarfettıkten...egzersız olsun..yogun ıs olsun.. o aclıkla..yemek muthııss
borulceeee ben de bu ara yemek ıstıyorum..bulayım da alayım.
hım.. ınsaellah kırmadan dokmeden kucaklasırsınız... aıle ıle fena.. erk ark ıle halledersınızzzz... kıvılcımmlı ısler bunlar.. yangın cıkabılır.
ınnnsaellah.. kolay gelsın sana..
eveeeettt oyle gercekten.
yalnız bununla ılgılı bısey dıyecegım ama dedıklerımıı abartmak yok..
o sureklı takılı kaldıgınız kıloyu atlatmakk; vurdurmak gerek.
aynı nasıl arabayı vurduruyoruz oyle...
bıraz gerıı ve var gucumuzle ılerı))
ama bıraz gerı... arabayı kmlerce gerıye almıyoruz dı mı netıcede..
mesela 70 mı kılıt...71..72.. olacagız sonra bırden doyumluk dıyet degıl aclıkk... oncekı dıyetın bı tık altı..
derken 72den 69a vurdurcagız.. gıbı gbıı
ay canım benimmm
sevin canımKizlar gunaydin saglikli beslenme su ve sporun ne kaa faydali oldugunu tartida gordum ins yarin sizede gostercem kacamaklarim oldu tabisi ama aksam ben cay dan sonra illa cips ve kuruyemis yaninda mutlaja bi icecek icerdjm bunlari hic yapmadim belki ilk odem modem gitmistir fazla sevinmeyim dime yada seviniyimmi
Ayyyy bayıldım bunaaaaa
Yok hayatım pes degıl daha da yenıp uzmeyeyım seni dedım doy artık yenılmeyene oldu prs mi ediyorsun
emine geri vurdurmak olayına bittim yaa tabir çok güzel
servey bende nisanda oğlumun doğum günü var o tarihte 65. altı olmak istiyoru
yok tatlım sen fena alıştın ama senï dize getirexeğimYok hayatım pes degıl daha da yenıp uzmeyeyım seni dedım doy artık yenılmeye
Ağzım sulandı tam jillian ve squatın arkasınadeğil mii egzersizden sonra acıkmanın üstüne yemek çok güzel
ben egzersizden sonra (kızımdan artan meyveleri) muz avokado armut elma ne varsa robotton geçiriyorum,sonra üzerine süt ekliyorum,çokk güzel oluyor çok da güzel tadı var,milkshakeler filan bunun yanında yalan..sağlıklı yiyecek gibisi yok cidden
Ay utandımay canım benimmm
dolgun dudakların ve güzel yazın varmış
Çok sert öperim ona göreozaly.... vuuuuuuu bı karsılık olmussss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?