Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım epeydır bende kılo veremıyorum.emın ol sende hızla verıceksın kılolarını.evet yuzmenın cok faydası oluyor.bıde bogazımı tutabılsem hızlancam ama pek dıyet yapamıyorum son zamanlarda.arkadaslar ben cıkıyorum 10 da yuzme saatım var hazırlanayım

gunaydin guzeller takimi nasilsiniz bugun
bijom cedric cim cocom gulum kallisim gelin uyanamadi bugun galiba mehalim hepinize sevgiler
gecmise baktim ama sagolsun cocuklar basimi yiyilarda biraz aklimda bisiy kalmadi
kallisim kolay gelsin canim ben geliyim yardima ama makinanin ignesini kirdi efe bir igne alip hemen geliyom
mehalim sanada kolay gelsin calisan kizlaaaarada isyerinde hayirli isler
bijom allah kolaylik versin balim evin halini tahmin ededbiliyorum
cedric cim insallah verirsin kilolari tatile kadar

bijom allah kolaylik versin balim evin halini tahmin ededbiliyorum
sağol asyacım valla arkadaşlar sizin bu dualarınızla 1 günde hallederim ben evi alimallahhhh!
ustalar! yakın yıkın! korkmuyorum sizden huleynnn :roflol::roflol:

asyacım asmine alışmak zor olcak eski ismin aklıma geliyor hep sanki şimdi yabancıyla konuşuyom gibizemuszemus nasılsın cnm çocuklar nasıllar. yine eskisi gibi toplanıyoz behhh hoşuma gitti bak.
gulum cocuklar iyi yaramazlar her zaman iste
evet toplancaz yine eskisi gibi ama onumuzdeki gunlerde bende tr ye gelicem reyhan ablamda yani herkez biraz dagilcak ama izin donusu yine tam takim devam edicez hem sen o zamana kadar daha cok iyileseceksin duzenini tam oturtucaksin ve gumbur gumbur bir baslangic yapicaz yine

aebenim hosgeldin canim

dünden beri 100gr vermişim canım.. 57.8 olmuşum kafamçokkarıştı
iyi kiz ne guzel ben bir haftada anca veriyom o kiloyu

sağol asyacım valla arkadaşlar sizin bu dualarınızla 1 günde hallederim ben evi alimallahhhh!
ustalar! yakın yıkın! korkmuyorum sizden huleynnn :roflol::roflol:
yaaa sen ne tatli seysin takimin nesesi
yikin evi diyo yaa:roflol:
ayrica dunku tablon gurur verici bu ayin 30 nda da mezun oluuursun sen demii

kizlaar canlarim benim cikmam gerek bugun 3 hali yikayacam zamani geldi garajin onune golge dustu cumaya kadar cok sicak olcakmis havalar
aradan onlarida cikarayim geriye birtek camlar kaliyo
dun 5 saat bahcede calistim heryerim agrimis ot sarmis heryeri onlari temizledim
gobek takimim izine girdi ben evde spor yapmayi biraktim zaten ucgun devamsizligim vrdi
ev isi bahce isleriylen idare etcez artik
hadin optum herkezi gerci kallisede yardim sozum vardi ama ogleden sonra gidem ona

iyi kiz ne guzel ben bir haftada anca veriyom o kiloyu

yaaa sen ne tatli seysin takimin nesesi
yikin evi diyo yaa:roflol:
ayrica dunku tablon gurur verici bu ayin 30 nda da mezun oluuursun sen demii

oy teşekkür ederim asyacımmm. bugün itibariyle 1 kiloyu garantiledim cumaya
bu ayın 30'u hedefim 62.0 mezun olmam ama ramazan başı mezun olmak istiyorum nasipse. bakalım :1rolleyes:

napayım baktım telaş yapınca elden bişey gelmiyo ben de yıkın anasını satayım diyorum artık :roflol:

heryerim gidiyor ama
göbüşüm kalıyor sanki
bu simiti eritmem lazım

bijocum 1 kilon hayırlı olsun hayatım

asyacım sen de 3 halı yıkıycan yaa bugünki sporun tamamdır kaydirigubbakcemile5

ölü gelinim tebrikler canım 100 gr ı küçümseme toplasan 700 eder haftada..
hadi cumaya senden iyi bir sonuç bekliyoruz

ramazan ne zaman başlıyo ki

ayy canım benim kadar olamaz

doğum sonrası en geç göbek toparlanıyor sanırım-tatlicadiarzu-
ama
azimliyim
sabırlıyım
kararlıyım
ayy sloganıma bak :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…