Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba takımcığım,maşallah sabah herkes gelmiş,gitmiş bir güzel sohbetler edilmiş...
sizleri seviyorum.
ama bir süre çevrimdışıyım.
sizsiz duramam,sık sık burdayım ama belki cvp yazamam...
destekleriniz için çook teşekkürler.
kallisim yazdıkların için ayrıca teşekkürler.

kızlar merhaba asyacım kolay gelsin benim halıları akrabam yıkadı ben seyrettim mecbur keşke bende yıkayabilsem özledim valla temizlik yapmayı.
olu gelin slm. kaç yaşındasın merak ettimde.

herkese merhaba arkadaşlar,

ay sonu hazırlamam gereken raporlar var, anca girebildim, geçmişi okudumda epey bir sohbet olmuş ne güzel.

choclate cım ... canım diyecek birşey bulamıyorum, sende biliyordun herkes biliyordu böyle olucağını, herşeyin hayırlısı canım, herşeyin üstesinden gelirsin hiç şüphem yok

kalliscim.... özledim seni canım, allah kolaylık versin canım minderlerinle..kaydirigubbakcemile3

bijoux cum.... canım ne güzel valla kırıp döksünler demişsin ya bayıldım, şimdiden 1 kilo cepte harika hiç farklı düşünemezdim zaten. Canım benim de niyetim temmuz sonu mezun olmak.
Şimdiden mehalime balo kıyafetimi hazırlatıyım diyorum:roflol::roflol::roflol:
sende ona diktir bence :roflol:

sevgili gül.... sen takımdan ayrıldığında bende henüz girmiştim sanırım, hoşgeldin a.s.

gelincim..... ne güzel valla zaten epey kilo verdin diyorum sana bu haftanın 1.sisin şimdiden tebrik ediyorum seni canım

ben bu sabahki tartımda neyseki 55'i tekrar gördüm. kendimi iyi hissediyorum kaydirigubbakcemile3
Bundan böyle yeme düzenimi şu hale koydum
uyanır uyanmaz 2 bardak su 3-4 kuru kayısı
sabah 1 kk peynir / 2 galeta
öğlene kadar
öğlenleri artık hiç yemeğe çıkmıyorum, arkadaşlardan 1 bardak yoğurt istiyorum birde varsa meyve. öğle yemeğim bundan ibaret. Akşama kadar 3-4 grissini.
akşam... 3-4 salatalık tuzlu. 2-3 galeta 1 dondurma meyvalı
gün boyunca kuru kayısı toplamda 15 adet falan yapıyor.

sportim ne mezuniyet elbisesi daha çook var benim 5.6 kilom var kızzz. bi de bunlar eski kilolar. bundan sonra gitmicek eminim çünkü sınırları zorluyorum artık :roflol:

ama senin mezuniyetin daha yakın biz seninkine hazırlanalım.. benim elbisemi de kallis diksin kaydirigubbakcemile3

valla şekerim ben bu kilomu en son 7 sene önce falan görmüştüm, gitmez diye bişey yok, bak gör nasıl gidecek. Hemde sen ! kesin verirsin bu hızla

sporticim 55e dönmüşsün ne güzel hadi hayırlı olsun canım ...
bu arada kuru kayısının 1 tanesi 8 kalori mi?
eğer öyleyse ben de gün içinde yemek istiyorum ki wc meselesi açısından...

bijocum önce sportimin mezuniyeti kutlarız sonra senin benim ölü gelin.... hepimize de kallisle mehalim diker elbiseyi eheheheh

canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ahh kayısı keşke 8 kalori olsa 15-20 kalori arası değişiyor be güzelim. ama o da olmazsa hiç dışarı çıkamıyorum sonuçta kilo kaybında etkili o yüzden yiyorum iyi de sonuç alınca devam ediyorum canım

bu arada ilk mezuniyet sende olucak inşallah

kilo verimim yavaşladı benim:çok üzgünüm:

canım sonlara doğru iyice yavaşlıyor tabi, ama vazgeçmek yok, ne diyorum ben bu kilomu en son 7 sene önce gördüm, 55'ten aşağısını ne zaman gördüm hatırlamıyorum:roflol::roflol::roflol:
ama bu cuma görücem inşallah opuyorumnanaktan

ayy kızlar, sevgilim bana yeni piercing aldı, pek bi hoşuma gidiyor, eskisi 9 sene olmuştu çıkarmayalı, zayıfladım hediyesi geldi yani... zemuszemus

valla şekerim ben bu kilomu en son 7 sene önce falan görmüştüm, gitmez diye bişey yok, bak gör nasıl gidecek. Hemde sen ! kesin verirsin bu hızla
oyy inşallah canım kaydirigubbakcemile5

bijocum önce sportimin mezuniyeti kutlarız sonra senin benim ölü gelin.... hepimize de kallisle mehalim diker elbiseyi eheheheh
desene peşpeşe mezuniyet gelecek takıma :hooray:

yazlığa gidicem ya ordaki bir komşumuz diyetisyen. ona sorucam bakalım en iyi nasıl koruyabilirim diye. sizin de sorularınız varsa yazın sıkıştırayım adamı :roflol:

yine geldim ama herkeside kacirdim tabi.
eeeeeeee daha daha nasilsiniz???
kallisim bu cayin kilo vermede hic etkisi yok.ben 9 haftadir hic aksatmadan sabah aksam ictim.:sinifsinif:
tek care bogazimiza sahip olmak. sportieye bak cocoma bijoma bak kirintilarla yasiyorlar ve kilo veriyorlar. allah nazarlardan korusun. vallahi mezuniyet törenlerini planlamaya basladilar. biz daha bir iki sene buradamiyiz ne:bbo:
bazen böyle sinirim bozuluyor bakmayin bana. bazen hic bir zaman istedigim kiloya gelemiyecegim diye düsünüyorum.

reyhan teyze senin şu taktığın nazar boncuklarını özledim.. bana da tak arada :'( ''tak şunu bi tarafına'' diyerekten hem de:'(
mock

dünden beri 100gr vermişim canım.. 57.8 olmuşum kafamçokkarıştı
oyyyy oyyy benim güzel gelinim ne kadar güzel kilo verdin bu hafta masallah allah nazarlardan korusun. devamini getirsin insallah. al al birtanem tak bir tarafina.
ne tatli seysin sen ya..:1hug:

sağol asyacım valla arkadaşlar sizin bu dualarınızla 1 günde hallederim ben evi alimallahhhh!
ustalar! yakın yıkın! korkmuyorum sizden huleynnn :roflol::roflol:
hahahhaha ay bijom moralimi düzelttin güldürdün beni.lülülülülülü

a a rehyan abla olur mu hiç öyle şey. o kadar adım atıyosun nasıl etkisi olmaz anlamıyorum :uhm: acaba yağlı mı yiyosun ki ya da çok mu ekmek yiyosun? sadece akşamları azaltsan gider bence gitmeli yaa..

yavaş olsun zahmetsiz olsun reyhan ablam, bakma ben acele ediyorum çünkü eylül ekim gibi çocuk düşündüğüm için zayıf hamile kalmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…