- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.281
teşekkürler canımm. benim de göbüş sorunum var yaa :çok üzgünüm: belki yüzerek halledebilirim tatilde ama hiç sanmıyorum :1rolleyes:bijocum 1 kilon hayırlı olsun hayatım
20 ağustosta canımmm :1hug:ramazan ne zaman başlıyo ki
teşekkürler canımm. benim de göbüş sorunum var yaa :çok üzgünüm: belki yüzerek halledebilirim tatilde ama hiç sanmıyorum :1rolleyes:
karpuz kavun peynir alıciim bugün. çok canım istedi :'(
sportim ne mezuniyet elbisesi daha çook var benim 5.6 kilom var kızzz. bi de bunlar eski kilolar. bundan sonra gitmicek eminim çünkü sınırları zorluyorum artık :roflol:
ama senin mezuniyetin daha yakın biz seninkine hazırlanalım.. benim elbisemi de kallis diksin kaydirigubbakcemile3
sporticim 55e dönmüşsün ne güzel hadi hayırlı olsun canım ...
bu arada kuru kayısının 1 tanesi 8 kalori mi?
eğer öyleyse ben de gün içinde yemek istiyorum ki wc meselesi açısından...
bijocum önce sportimin mezuniyeti kutlarız sonra senin benim ölü gelin.... hepimize de kallisle mehalim diker elbiseyi eheheheh
canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ahh kayısı keşke 8 kalori olsa 15-20 kalori arası değişiyor be güzelim. ama o da olmazsa hiç dışarı çıkamıyorum sonuçta kilo kaybında etkili o yüzden yiyorum iyi de sonuç alınca devam ediyorum canım
bu arada ilk mezuniyet sende olucak inşallah
oyy inşallah canım kaydirigubbakcemile5valla şekerim ben bu kilomu en son 7 sene önce falan görmüştüm, gitmez diye bişey yok, bak gör nasıl gidecek. Hemde sen ! kesin verirsin bu hızla
desene peşpeşe mezuniyet gelecek takıma :hooray:bijocum önce sportimin mezuniyeti kutlarız sonra senin benim ölü gelin.... hepimize de kallisle mehalim diker elbiseyi eheheheh
reyhan teyze senin şu taktığın nazar boncuklarını özledim.. bana da tak arada :'( ''tak şunu bi tarafına'' diyerekten hem de:'(
mock
oyyyy oyyy benim güzel gelinim ne kadar güzel kilo verdin bu hafta masallah allah nazarlardan korusun. devamini getirsin insallah. al al birtanem tak bir tarafina.dünden beri 100gr vermişim canım.. 57.8 olmuşum kafamçokkarıştı
hahahhaha ay bijom moralimi düzelttin güldürdün beni.lülülülülülü
sağol asyacım valla arkadaşlar sizin bu dualarınızla 1 günde hallederim ben evi alimallahhhh!
ustalar! yakın yıkın! korkmuyorum sizden huleynnn :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?