Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım çikolataaaammm
çok üzüldüm yaaa umarım bir an önce yoluna girer herşey...
Rabb'im herşeyin hayırlısını nasip etsin.
kendini fazla üzme çikolatam adaşım e mi canım
seni çok seviyoruzopuyorumnanaktan

ne tatlı telaştır o koşturmacalar mehalim.
nişan düğün kına derken bir bakarseın hepsi geçmiş gitmiş
güzel anlar kalmış sadece..
Allah kolaylık versin canım

günaydın arkadaşlar kaliste görüyorum aşada seni günaydın cnm nasılsın.

selam gül hoşgeldin sanırım eski üyelerdensin...
güzel kilolar verebilmen dileğiyle

ayyy ne az kalmış mezuniyet balomuza zemuszemus bhk cığımdan haber varmı durumu nasul canım ya hiç uğramıyor:gitme:

:

Kallisim kalllisim ayy ne güzel döndün walla özledik seni yaaaa
şimdi yine mi tatile gitcen sen:çok üzgünüm:
neyse olsun bakalım ... bekleriz biz seni ...

BHKcımla dün görüştük
iyi ama yorgun uykusuz biraz
minik perisi biraz yoruyormuş bu aralar annesini...
belki de dişi çıkacaktır hani zamanı şimdi yavrularımızın diş çıkarması yaklaştı gibi...

işte böyle canımcım
haaa beni sorarsan iyidir be ne olsun
işe gelirim 4 de koşturarak eve giderim
yemek içmek su
oğluşumla oynarım işte derken vakit de günler de böyleece akıp geçiyor..
ay sanki gurbete mektup yazar gibi oldu ehehe
hadi canım görüşürüz öpüldün-tatlicadiarzu-

ay ben senide çok ösledimkaydirigubbakcemile gel öpecem Şeniz evdeki tadilatı bitiremedin sen bittin yahu bu yıl :çok üzgünüm: balkon banyo derken :kedi:
valla kallisim ben de çok özledim seni bee Şeniz en azından sabahları burda oluyodun artık o zaman da yoksun ama haklı olarak malum yaz tadını çıkarmak lazım di mi özellikle bizim gibi kışın tam anlamıyla donduktan sonra kaydirigubbakcemile3
her sene bir işkence kallisim. geçen sene pimapen, ondan önceki sene kombi, bu sene balkon banyo valla çaktırmıyorum ama belim ağrımaya başladı dün akşam :bbo: dikkat edim diyorum edemiyorum da, bilmiyorum nolcak :1rolleyes:

hadi bakalım 3-4 yumurta bekliyoruz senden en kalitelisinden şöyle :roflol:

geldi bile ustalar sabah sabah kafamçokkarıştı

cococum canım bizim tatilemi ablama yardımamı gideceğimiz belli değil canım kocişle dargınız bu yüzden plan projeniz yok canım bakalım artık haber ederim barışırda plan yaparsak :)))

canım gül eski üyemiz ama kötü bir kaza sonucu ayağını kırdı bu yüzden aramızda olamadı kaç aydır..

cedricimden bahsettik oda gelmiş canım hoşgeldin gitmedinmi henüz annenlere..

ay bijom usta dedinde aklıma geldi ben sana kolay gelsin dşyecektim anacım bak unuttum :)) ev içinde tadilat ne zordur bilmem mi allah yardım etsin

gunaydın herkese.bı bakıym dedım neler yapıyosunuz.ben cok ıyıyım henuz annemlere gıdemedım bu gece 12 de gıdecek esım.bende onu yolcu eder gıderım yarın falan.gul canım hosgeldın.toparlandın daha ıyısın ıns.ozledık senı.reyhan ablacıgım unutmadım yazıcam hemen kallıstem musaıt olunca sozun var bak benı arıyacaksın klava:

bijocum bak benm gibi yapacaksın:sinifsinif:3 haftada biter demiştim değilmi evin parmaklıklarının boyanıp takılması ve vs.vs zemuszemus parmaklıklarda hala bahçede yerde yatıyor herşeyde öyle duruyor off uymadı ne yapalım kaydirigubbakcemile3 benden kıymetli değil ya hırsızda girse girse bir kedim spikeyı çalacak zaten başka bişiy yok :roflol:

ya bizim gibi üşüdükten sonra dedin inan 2 gündür bir soğuk bir yağmur o biçim gidiyor bu nasıl bir memleket ki :umursamaz:

söz söz önce çikolatamı arayacam sonrada seni :teytey:

cedriccim slm birazdaha iyiyim cnm ağrılarım acılarım var ama çalışmakda zorundayım. aslında çalışacak durum kadar iyileşmemiştim ama malum hayat şartları.
buarada şimdi ben konularınıza ingiliz kaldım. evine usta gelen ark. kolay gelsin rahatsız olan vardı geçmiş olsun. kalisim nereye gidiyorsun ablan nerde??
mehalim sanada kolaylar gelsin kız kardeşine hayırlı olsun cnm.

ay bijom usta dedinde aklıma geldi ben sana kolay gelsin dşyecektim anacım bak unuttum :)) ev içinde tadilat ne zordur bilmem mi allah yardım etsin
teşekkürler canım a.s.
valla ben yapsam da eşim durmuyor eşimin abisi durmuyor bu ne tadilat merakıdır arkadaş ben anlamadım :uhm: demek çalacak başka bişey yok ha koptum :roflol:

valla kallisim dün 2 mahalle öteden arkadaşım diyor ki yağmur yagıyor, ben diyorum yoo burda yağmıyor :bbo: öyle garip durumlar söz konusu yani.. bugün sıcak ama baya.. balkonda oturuyoruz eşimin abisiyle ustalarla yalnız bırakmadı sağolsun -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
gül canım ayağın kırılmış anladığım kadarıyla. çok zordur tahmin edebiliyorum. geçmiş olsun a.s.

peki kalliste nasıl ıstersen.cayı kullanıyomusun hala

canım çaı düzenli kullanamadım ama dün başladım yine ilk haftadan sonra mide bulantısından içememiştim sonrada ablama geçince yanıma almama rağmen hiç fırsat bulup içmedim dün çıkardım bu gün içtim ama bulantı olmadı eğer böyle giderse devam bakalım opuyorumnanaktan sen içtinmi bende seni merak ediyorum değişik bir durum olursa kilo verme yada yine bulantı filan sms ilede haber veririm sana gelişmeleri geçendede kullansamda haberleşsek neler oldu diyordum ama düzen oturamadı..

gül canım ayağın kırılmış anladığım kadarıyla. çok zordur tahmin edebiliyorum. geçmiş olsun a.s.

evt cnm 3,5 ay önce işe gelirken sabahın köründe ayağım kaydı düştüm ve kırıldı ayrıca bağlar koptu. 2 ameliyat geçirdim 2 haftadır az az basıyorum üstüne koltuk değneğiyle. 2 ay daha değnekle yürücem. çok zor günler geçti allah kimseye vermesin.teşekkürler.

kalistecim ne çayı içiyorsunuz. bende deniym adını verinde nasıl vercem kiloları blmiyom. oturuyom hep. diyet yiyorum ama hareket yok hiç.ne güsel vermiştim 11 kiloya bütün emeklerim boşa gitti. geri aldım.bebek işide ertelendi böyle olunca.

gülcüm ablam istanbulda canım daha önce bahsetmiştim otel vardı 10 yıl önce ve iflas etmişlerdi bir düzenbazdan sebep diye.. o durumlar ancak halloldu otelide kırıp dökmüşlerdi o yıllarda tadilat yapılacaktı inşaat haline gelmişti şimdi toparlanma durumları var yardım dediğim o canım bir ay sonra açmayı düşünüyoruzda.. bu arada otel otel diyorumda bizim önceki otel şimdi olmuş hotel:roflol: önce dinlenme tesisi niteliğindeydi şimdi hotel adı altında açılıyor .. gidip bahçe minderleri dikeceğim 80 tane kadar :roflol::roflol: yardıma gelmek isteyen olursa hayır demem her minder benden büyük :roflol:

anladım kallıste ya bende bır turlu baslıyamadım pazartesı gunu ıkı gunlugune bır arkadasıma gıdıcem ayın 15 nde yıne bır arkadasımın dugunu var 1 gece gıder gelırım.evımde duramadım bır turlukı baslayım.yalnız hayatıma bı guzellık kattım.yuzuyorum.bazen gunde ıkı kere.yanlardan epey sıkısdım.tatıle bayramda gıdıcez.bakalım o zamana kadar 80 lerı gormek ıstıyorum.gul canı zor gunler gecırdın ama bıtmek uzere bak allah yardımcın olsun

gülüm çay belki hatırlarsın sen daha burdayken netten bir çay bulmuştum çin malı ama satışını bulamamıştım cerdicimin eşi biraz naz ettikten sonra kırmayıp getirmişti tesadüf o taraflara yolu düşmüştü, yani sonuç alamadık hala çünkü düzenli kullanamadık .. sonuç alsak bir türlü alırız buluruz ama şu an için alabileceğin bir yer yok malesef canım ya...

reyhan ablam kallıste sana dentistanbul u yazmıs.benım esımde yıllardır oraya gıder.eskıden altunızade ye gıdıyordu.sımdı e5 e yenı sahra ya acıldı oraya gıdıyor.hatta annemın gece dısı agrıdı en son geldıgınde cok korkar oda.gece goturduk memnun kaldı.cok guzel bır klınıkdır.bende tavsıye ederım.ama benım sana yolladıgım lınkdekı klınık senı bıkac saatlıgıne uyutuyor vee butun ıslemlerını yapıyor sıfır acı yanı

allah yardımcınız olsun. yakın olsak gelirdim dicem ama dikişden anlamam elle dikebilirim. sen gibi becerikli değilimkiopuyorumnanaktan mahrifetlerini az çok gördüm senden şaheserler çıkıyo.
cedriccim maşallah güzel kilo vermişsin cnm 2 hanelere düşmüşsün. aynen devam et. yüzmenin çok faydası olduğunu duymuştum. birkeresinde 1 haftalık tatilde ne bulduysam yediğim halde 1 haftada baya kilo vermiştim yüzmenin baya etkisi var devam et cnm.

asyacım asmine alışmak zor olcak eski ismin aklıma geliyor hep sanki şimdi yabancıyla konuşuyom gibizemuszemus nasılsın cnm çocuklar nasıllar. yine eskisi gibi toplanıyoz behhh hoşuma gitti bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…