- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.241
selamlar canlarım,
sportiem ve cocom ,aniden çıkıp gittim çünkü bir arkadaşım geliyorum dedi ve evde hiçbirşey yoktu,hemen alışveriş yaptım gidip..ben de sizi özledim kızlar,konuşamadık hiç...
maşallah herkesin keyfi yerinde.
bijom sana maşallah ne güzel kilolar vermişsin.
asyam hastalığıma üzülmüş,geçmiş olsun demiş..sağol canımm ben de öpem seni.. a.s.
canzim,kallisim,mehalim,reyhan ablam..hepiniz aklımdasınız ama
bende hal yok yazacak...
size yalan söyleyecek değilim,ben hiç iyi değilim.
eşimle yine aynı durumdayız... kötü..çok kötü..
hoşçakalın...
gunaydın arkadaşlar malum havalar ısındı artık herkes bir yerlerde tatilde başladı dün itibariyle okulu kapattık artık. ama youn bir dönem başlıyor benim için . kız kardeşim gelinimiz manisadan glen misairlerimiz kardeşimin nişanı derken baya yoğun dolu dolu geçireceğiz bu tatili anlaşılan . bir taraftabda benim bebek heyecanım allahtan hayırlısı demek ...
burayı çok sıkı takip edemiyorum ama mutlaka okuyorum .
günaydın arkadaşlar kaliste görüyorum aşada seni günaydın cnm nasılsın.
ayyy ne az kalmış mezuniyet balomuza zemuszemus bhk cığımdan haber varmı durumu nasul canım ya hiç uğramıyor:gitme:
:
valla kallisim ben de çok özledim seni bee Şeniz en azından sabahları burda oluyodun artık o zaman da yoksun ama haklı olarak malum yaz tadını çıkarmak lazım di mi özellikle bizim gibi kışın tam anlamıyla donduktan sonra kaydirigubbakcemile3ay ben senide çok ösledimkaydirigubbakcemile gel öpecem Şeniz evdeki tadilatı bitiremedin sen bittin yahu bu yıl :çok üzgünüm: balkon banyo derken :kedi:
hadi bakalım 3-4 yumurta bekliyoruz senden en kalitelisinden şöyle :roflol:saol bijoum canım asıl haftaya başlayacak telaş manisadaki arkadaşlar evlerin taşıyorlar burya onların eşyası gelecek kızz kardeşimi istemeye gelecekler onların elaşı sonra benim yumurtlama zamnım geliyor aynı zamana ayy tavuk gibi hissetim kendimi hahahahaa pek heyecanlıyım sormayın gitsin
gunaydın herkese.bı bakıym dedım neler yapıyosunuz.ben cok ıyıyım henuz annemlere gıdemedım bu gece 12 de gıdecek esım.bende onu yolcu eder gıderım yarın falan.gul canım hosgeldın.toparlandın daha ıyısın ıns.ozledık senı.reyhan ablacıgım unutmadım yazıcam hemen kallıstem musaıt olunca sozun var bak benı arıyacaksınklava:
söz söz önce çikolatamı arayacam sonrada seni :teytey:
teşekkürler canım a.s.ay bijom usta dedinde aklıma geldi ben sana kolay gelsin dşyecektim anacım bak unuttum :)) ev içinde tadilat ne zordur bilmem mi allah yardım etsin
valla ben yapsam da eşim durmuyor eşimin abisi durmuyor bu ne tadilat merakıdır arkadaş ben anlamadım :uhm: demek çalacak başka bişey yok ha koptum :roflol:bijocum bak benm gibi yapacaksın:sinifsinif:3 haftada biter demiştim değilmi evin parmaklıklarının boyanıp takılması ve vs.vs zemuszemus parmaklıklarda hala bahçede yerde yatıyor herşeyde öyle duruyor off uymadı ne yapalım kaydirigubbakcemile3 benden kıymetli değil ya hırsızda girse girse bir kedim spikeyı çalacak zaten başka bişiy yok :roflol:
ya bizim gibi üşüdükten sonra dedin inan 2 gündür bir soğuk bir yağmur o biçim gidiyor bu nasıl bir memleket ki :umursamaz:
peki kalliste nasıl ıstersen.cayı kullanıyomusun hala
gül canım ayağın kırılmış anladığım kadarıyla. çok zordur tahmin edebiliyorum. geçmiş olsun a.s.
gülcüm ablam istanbulda canım daha önce bahsetmiştim otel vardı 10 yıl önce ve iflas etmişlerdi bir düzenbazdan sebep diye.. o durumlar ancak halloldu otelide kırıp dökmüşlerdi o yıllarda tadilat yapılacaktı inşaat haline gelmişti şimdi toparlanma durumları var yardım dediğim o canım bir ay sonra açmayı düşünüyoruzda.. bu arada otel otel diyorumda bizim önceki otel şimdi olmuş hotel:roflol: önce dinlenme tesisi niteliğindeydi şimdi hotel adı altında açılıyor .. gidip bahçe minderleri dikeceğim 80 tane kadar :roflol::roflol: yardıma gelmek isteyen olursa hayır demem her minder benden büyük :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?