- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.301
Herkese iyi akşamlar öpüyorum sizleriopuyorumnanaktan
reyhan ablam evden 12 çuval kırık çıktı. ustalar tozdan görünmez haldelerdi sen düşün artık. ama ben ne yaptımmm sizin verdiğiniz gazla onları postalar postalamaz evi süpürüp 3 kere sildim :roflol: şimdi yine gelicekler ayakkabıyla girenin canını almayı planlıyorum :roflol: heryere ıslak bez ve terlik koydum. vicdan azabı gibi başlarında dikilicem :roflol:hahahhaha ay bijom moralimi düzelttin güldürdün beni.lülülülülülü
reyhan ablam kallıste sana dentistanbul u yazmıs.benım esımde yıllardır oraya gıder.eskıden altunızade ye gıdıyordu.sımdı e5 e yenı sahra ya acıldı oraya gıdıyor.hatta annemın gece dısı agrıdı en son geldıgınde cok korkar oda.gece goturduk memnun kaldı.cok guzel bır klınıkdır.bende tavsıye ederım.ama benım sana yolladıgım lınkdekı klınık senı bıkac saatlıgıne uyutuyor vee butun ıslemlerını yapıyor sıfır acı yanı
reyhan ablam evden 12 çuval kırık çıktı. ustalar tozdan görünmez haldelerdi sen düşün artık. ama ben ne yaptımmm sizin verdiğiniz gazla onları postalar postalamaz evi süpürüp 3 kere sildim :roflol: şimdi yine gelicekler ayakkabıyla girenin canını almayı planlıyorum :roflol: heryere ıslak bez ve terlik koydum. vicdan azabı gibi başlarında dikilicem :roflol:
yine geldim ama herkeside kacirdim tabi.
eeeeeeee daha daha nasilsiniz???
kallisim bu cayin kilo vermede hic etkisi yok.ben 9 haftadir hic aksatmadan sabah aksam ictim.:sinifsinif:
tek care bogazimiza sahip olmak. sportieye bak cocoma bijoma bak kirintilarla yasiyorlar ve kilo veriyorlar.allah nazarlardan korusun. vallahi mezuniyet törenlerini planlamaya basladilar. biz daha bir iki sene buradamiyiz ne:bbo:
bazen böyle sinirim bozuluyor bakmayin bana. bazen hic bir zaman istedigim kiloya gelemiyecegim diye düsünüyorum.
reyhan ablam evden 12 çuval kırık çıktı. ustalar tozdan görünmez haldelerdi sen düşün artık. ama ben ne yaptımmm sizin verdiğiniz gazla onları postalar postalamaz evi süpürüp 3 kere sildim :roflol: şimdi yine gelicekler ayakkabıyla girenin canını almayı planlıyorum :roflol: heryere ıslak bez ve terlik koydum. vicdan azabı gibi başlarında dikilicem :roflol:
canım takımım,kafam öyle bozuk ki,sizi bugün ihmal ettim farkındayım...
lütfen beni affedin,bir iki güne düzelirim inşallah.
hepinizi öpüyorum iyigeceler
canım sonlara doğru iyice yavaşlıyor tabi, ama vazgeçmek yok, ne diyorum ben bu kilomu en son 7 sene önce gördüm, 55'ten aşağısını ne zaman gördüm hatırlamıyorum:roflol::roflol::roflol:
ama bu cuma görücem inşallah opuyorumnanaktan
yazlığa gidicem ya ordaki bir komşumuz diyetisyen. ona sorucam bakalım en iyi nasıl koruyabilirim diye. sizin de sorularınız varsa yazın sıkıştırayım adamı :roflol:
yine geldim ama herkeside kacirdim tabi.
eeeeeeee daha daha nasilsiniz???
kallisim bu cayin kilo vermede hic etkisi yok.ben 9 haftadir hic aksatmadan sabah aksam ictim.:sinifsinif:
tek care bogazimiza sahip olmak. sportieye bak cocoma bijoma bak kirintilarla yasiyorlar ve kilo veriyorlar.allah nazarlardan korusun. vallahi mezuniyet törenlerini planlamaya basladilar. biz daha bir iki sene buradamiyiz ne:bbo:
bazen böyle sinirim bozuluyor bakmayin bana. bazen hic bir zaman istedigim kiloya gelemiyecegim diye düsünüyorum.
canım takımım,kafam öyle bozuk ki,sizi bugün ihmal ettim farkındayım...
lütfen beni affedin,bir iki güne düzelirim inşallah.
hepinizi öpüyorum iyigeceler
Herkese günaydın !!!!
reyhanablacım, hiç dert etme sende vericeksin kilolarını zaten şurda ne kalmış değilmi,
günlük aldığın kaloriyi hesaplasan 1300-1400 kaloriyi geçmezsen, günlük yaptığın sporla birlikte mutlaka verirsin ablacım, mezuniyet için 2 sene beklenirmi hiç en fazla 2 ay hep beraber yapıcaz partiyi
havai fişek bile patlatırız dimi bijoux cum, coco cum
herkese günaydın a.s.
bugün rahatım ustalar yok, akşam 6 dan sonra gelicekler kaydirigubbakcemile2 ben de fırsattan istifade biraz valiz hazırlicam :1rolleyes:
ama genelde burdayım tabi
takımın seni çok sevıyor bende yarı takım üyesi olarak bende :1rolleyes:
Herkese günaydın !!!!
canım sen iyi ol yeter, yeni bir karar aldınmı yoksa, beklemede misin, tahmin edebiliyorum bitanem, ama ne varki sende biliyodun zaten böyle olucağını, geçici bir süre için iyiydi, burda sen tamamen kendine odaklan, kendini düşüneceksin, planlarını sadece kendin üzerine yapacaksın, artık o olmayacak gibi plan yapıp uygulamaya başla canım. İnşallah en çabuk zamanda feraha ulaşırsın bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?