Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahahhaha ay bijom moralimi düzelttin güldürdün beni.lülülülülülü
reyhan ablam evden 12 çuval kırık çıktı. ustalar tozdan görünmez haldelerdi sen düşün artık. ama ben ne yaptımmm sizin verdiğiniz gazla onları postalar postalamaz evi süpürüp 3 kere sildim :roflol: şimdi yine gelicekler ayakkabıyla girenin canını almayı planlıyorum :roflol: heryere ıslak bez ve terlik koydum. vicdan azabı gibi başlarında dikilicem :roflol:

sagol cedricim canim benim.. tam benlikmis galiba.banada öyle birsey lazim . uyu uyan tamam heheheheh bak bir heveslendim.implant ta yapiyorlarmi cedric acaba orda?

harikasin bijom bayildim.:lepi:
saka bir tarafa bijom bizdede hic bitmeyen bir insaat var. cok güzel fakat eski bir ev aldik ve 4 yildir ugrasiyoruz yaptigimiz hersey yakisiyor cok güzel oluyor ama kendimiz yaptigimiz icin uzun sürüyor ,para yetmiyor. basliyoruz bitirmeden baska is cikiyor. bahceye birsey yapmaya kalksak. cati katinin isi duruyor cati kati bitmeden evin girisini bitiremiyoruz yani cok iyi anliyorum seni. bunlari nedenmi anlattim? kendini biraz iyi hissetmen icin. bir kac gün sonra biter senin insaat benimki 4 yildir sürüyor.

evet reyhan abla o da kötüymüş. para akıt akıt ama yavaş ilerlesin ortaya bir bütün çıkmasın haklısın.. ama sen de şunu düşün en azından içinde değilsin.. evet sildim yerleri ama perdeler koltuklar her yer battı. mecburen tatil dönüşü temizlikçi alıcam..

inşallah en kısa zamanda biter inşaatınız ve doya doya seyredersiniz şahserinizi ablacım Şeniz

canım takımım,kafam öyle bozuk ki,sizi bugün ihmal ettim farkındayım...
lütfen beni affedin,bir iki güne düzelirim inşallah.
hepinizi öpüyorum iyigeceler

Herkese günaydın !!!!

reyhanablacım, hiç dert etme sende vericeksin kilolarını zaten şurda ne kalmış değilmi,
günlük aldığın kaloriyi hesaplasan 1300-1400 kaloriyi geçmezsen, günlük yaptığın sporla birlikte mutlaka verirsin ablacım, mezuniyet için 2 sene beklenirmi hiç en fazla 2 ay hep beraber yapıcaz partiyi
havai fişek bile patlatırız dimi bijoux cum, coco cum

canım allah kolaylık versin, şurda bi kaç gün sıkıntın daha kaldı, sonra yeni cici banyona bakarken yüzün gülecek.

canım sen iyi ol yeter, yeni bir karar aldınmı yoksa, beklemede misin, tahmin edebiliyorum bitanem, ama ne varki sende biliyodun zaten böyle olucağını, geçici bir süre için iyiydi, burda sen tamamen kendine odaklan, kendini düşüneceksin, planlarını sadece kendin üzerine yapacaksın, artık o olmayacak gibi plan yapıp uygulamaya başla canım. İnşallah en çabuk zamanda feraha ulaşırsın bitanem

hadi hayırlısı bakalım...
7 sene önce de görsen bak azmin elinden bişeycik kurtulmuyor :lepi:

haa bu arada
vazgeçmek yok...
durmak yok yola devam :roflol:

yazlığa gidicem ya ordaki bir komşumuz diyetisyen. ona sorucam bakalım en iyi nasıl koruyabilirim diye. sizin de sorularınız varsa yazın sıkıştırayım adamı :roflol:

adamı kaçırma çok soru sorup:roflol:

ablam yaaa neden istediğin kiloya gelemeyesin
gelirsin istediğin kiloya
MAşaAllah çok azimlisin her gün o kadar yürüyorsun..
geçen sana soracaktım kilo veriyor musun diye
malu msen bildirim yapmıyorsun o nedenle bilmiyorum da
o kadar yürümeye kesin kilo verirsin Reyhan ablacım benima.s.

çikolataaam canım adaşım benim
sen iyi olda biz başka bişey istemeyiz
bu kadar sıkıntında bir de bizi ihmal ettiğini düşünüp de sıkma canını olur mu:1hug:

günaydın sporticim
havai fişek patlatırız tabi yaaa
hem de en afillisinden:lepi:

herkese günaydın a.s.
bugün rahatım ustalar yok, akşam 6 dan sonra gelicekler kaydirigubbakcemile2 ben de fırsattan istifade biraz valiz hazırlicam :1rolleyes:
ama genelde burdayım tabi

takımın seni çok sevıyor bende yarı takım üyesi olarak bende :1rolleyes:

canımmm ben de sizleri çok seviyorum :asigim:

tatlışım sağol,ben de dediğin gibi yapmaya çalışıyorum.hatta kafama taktığım tek şey diyetim,moral bozuk olunca dikkat etmesi öyle zor oluyor ki...mafoldumben
kendi bilir,olmayınca olmuyor yanii :1closedeyes:

coco cum sana da günadın canım,

dün akşam ahmet maranki yine ana haberdeydi, 6-7-8 temmuz kirazla detoks günleriymiş. girdim sitesinden inceledim. ne dersiniz yapsak mı ????

fikirleri bekliyoum, daha doğrusu kendime yandaş arıyorum:roflol::roflol::roflol:

günaydın güzeller güzellerii.

bijom ben sana bi soru listesi hazırlayım sen rkadınlarkulubu için röportaj yapıyorum de baride sıkılmadan cevaplasın sorularıı hehehehe

annem sıkma canını ama maşallahın var senin bak senin evladın yaşındayım sende ki azmin yarısı yok bende .kilolar direnecek ancak sen onlardan daha inatçısın bu kesin

çikolatam ne diyeyimki gülüm sadece dua ediyorum allah hakkında hayırlısını versin düzeleceksen en kısa sürede aklı başına gelsin yok olmayacaksa senin canın yanmadan sıyırsın seni bu işten canım ...

ben de ilaç kullanmaya başladım nasıl bir iştahım var anlatamam şuanda 64 kilo görünüyorum tartıda ama ilaçla birlikte iştahımı engellemek neerdeyse imkansız oluyor.ama dikkat etmek zorundayım aldığım bu bir kaç kiloyuda hemen çırpmam lazım oturmadan .kilo vermek bi dert korumak ayrı bir dert ama inananın çok korkuyorum kilo alacağım diye . rabbim hayırlısını versin ama kendimi okadar hazırladımki yıllardır ilk defa bebek için bu kadar istekliyim rabbim dileyen herkese nasip etsin

sportiem çok isterdim ancak o tarihlerde benim yumurtlamam başlıyor yafff yumurtlamaya yardımcıysa bende varım :) ehheheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…