- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.221
selamlarrrrrr. ay ay gülüm gelmisss.. canim benim hosgeldin.. cok sükür yürümeye ve calismaya baslamissin. ne kadar uzun sürdü canim allah sabrini veriyor iste. ama kötü günler geride kaldi mehalimin dedigi gibi bundan sonra hergün daha iyi olacak insallah. asyamda söylemisya gülüm. bizim bebek agustos sonunda geliyor insallah.. 8 hafta var daha. erkek bebisimiz ismide kaan olacak kismetse.. allah sanada nasip etsin güzelim mehalimede cedricimede rabbim tüm istiyenlerede nasip etsin insallah. lütfen sik sik gel ugra gülüm uzak kalmak negatif etkiliyor verilen kilolarda geri geliyor ve insan mutsuz oluyor. inan seni gördügüme cok sevindim..zemuszemus
gülüm bende izinliyim bu ara.. hergün yürüyüsümü yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum ne bulduysam cay namina iciyorum. ama bir faydasi yok bende fazla israr etmiyorum artik .biraz disardan izliyeyim 10 gün sonra izine trye geliyoruz kismetse izinden sonra ben son hizla listedeyim insallah. kurtulmak istiyorum artik bu kilolarimdan . ne kadar mutsuz ediyorlar beni.
hareketlerin kisitli ise yediklerine dikkat et güzelim en azindan daha fazla almani engelle. hergün daha iyi olacaksin insallah yürüyüslerede basliyacaksin sporada
bijom birtanem ne diyeyim tek kelimeyle muhtesemsin. listende öyle.
nerede oldugunu ne yaptigini ne icin burada oldugunu tek an unutmuyorsun herseyi geregiyle yapiyorsun tabiki basarili olacaksin candan kutluyorum canim..
ablacım ben cedrici arayıp sorar sanada isim veririm a.s. ya bende çok özlüyorum ama uzak kalıyoruz şu malum tatil günlerinde bir değişik telaş oluyor opuyorumnanaktan eşimde yarın izine çıkıyormuş plansız ve projesiziz bakalım ne olacak halimizkaydirigubbakcemile5kallisim canim benim cok sagol verdigin adresi internetten ariyayim.. cedricte bir adres vereyim demisti cok sevinirim demistim ama benim mesajimi göremeden gitti. ben arastirmadayim yani cok korkuyorum erteleyip duruyorum.sen varya sen? her derde devasin kallisim. bilemezsin nekadar özlendin..:1no2:
gülcüm hoşgeldin canım çekinmene sebep verebilecekbir durum yok yazmakla iyi etmişsina.s. tamam listede zaten şu an girmeyi bekleyen şaşkın peri var oda senden önce ilk dönen kişi ama ortalarda yok kaç kişi yer var onu bile bilmiyorum ne ayıphoşbuldum arkadaşlar. bende sizleri özledim.
allah çekemiycemiz dert vermiyor elbet çekiyoruz ve zamanla unutuyoruz.
ben bebiş doğdu sandım. allah kurtarsın ozaman ablacım ismi güzelmiş ismiyle yaşasın.
hareketlerim hala kısıtlı sadee boğazımı kestim şuan ablacım vermeye çlışcam aldığım kiloyu. gerçi bütüngün oturuyorum nasıl veririm meçhul.
bende sizlere kavuştuğuma sevindim.
ilk başta girmek yazmak istemiyordum çekindim sonra geçmişi okudum yazılanları görünce onlar kamçıladı beni sanki ve yazdım sizlere.
fırsat buldukça yazarım ama kilo vermek için listeye girmeyeyim. sadece katılımcı olmak istiyorum. kalisim inş. okurda görür isteğimi.
canım benim eskiler ne söylemişlerse doğru söylemişler bir insan yedisinde neyse yetmişindede odur diye boş değil bu söz ve yıllarda geçse eşin değişmeyecek yine bencil düşüncesiz kişi olacak karşında inan sen boşa kürek saalıyorsun şu yaşananlara karşılık eşinin etrafında kul köle misali pervane olması gerekirdi seni kaybetmemek adına ama bunların hiç biri yok değil mi.. biz ne söylesek boş yaşayıp göreceksin ama önünde allah sağlık verdikçe güzel bir yaşam ver güzel ve uzun gibi gözüken ama anlanadan biten bir ömür sen aklını kullan bu ömrü göz önüne getir ve ona göre karar ver, 3 gün iyi olup 5. gün aynı adamla karşılaşacaksın bu değişmez imkansız gibi bir şey... her şey gönlünce olsun hayırlısıyla tatlım :teselli:
eşimle yine aynı durumdayız... kötü..çok kötü..
hoşçakalın...
ay ben senide çok ösledimkaydirigubbakcemile gel öpecem Şeniz evdeki tadilatı bitiremedin sen bittin yahu bu yıl :çok üzgünüm: balkon banyo derken :kedi:çikolatam :çok üzgünüm:
kendini yıpratma dicem ama çok zor biliyorum.. hakkınızda hayırlısı canım ne denebilir ki :çok üzgünüm:
ayyy ne az kalmış mezuniyet balomuza zemuszemus bhk cığımdan haber varmı durumu nasul canım ya hiç uğramıyor:gitme:günaydın takımcım
günaydın arkadaşlar kaliste görüyorum aşada seni günaydın cnm nasılsın.
saol bijoum canım asıl haftaya başlayacak telaş manisadaki arkadaşlar evlerin taşıyorlar burya onların eşyası gelecek kızz kardeşimi istemeye gelecekler onların elaşı sonra benim yumurtlama zamnım geliyor aynı zamana ayy tavuk gibi hissetim kendimi hahahahaa pek heyecanlıyım sormayın gitsinherkese günaydın a.s.
mehalim seni görüyorum canım.. taltı telaşlar bunlar, Allah hep böyle şeylerle uğraştırsın yerimseniben
günaydın arkadaşlar kaliste görüyorum aşada seni günaydın cnm nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?