Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşbuldum arkadaşlar. bende sizleri özledim.
allah çekemiycemiz dert vermiyor elbet çekiyoruz ve zamanla unutuyoruz.
ben bebiş doğdu sandım. allah kurtarsın ozaman ablacım ismi güzelmiş ismiyle yaşasın.
hareketlerim hala kısıtlı sadee boğazımı kestim şuan ablacım vermeye çlışcam aldığım kiloyu. gerçi bütüngün oturuyorum nasıl veririm meçhul.
bende sizlere kavuştuğuma sevindim.
ilk başta girmek yazmak istemiyordum çekindim sonra geçmişi okudum yazılanları görünce onlar kamçıladı beni sanki ve yazdım sizlere.
fırsat buldukça yazarım ama kilo vermek için listeye girmeyeyim. sadece katılımcı olmak istiyorum. kalisim inş. okurda görür isteğimi.

bijom birtanem ne diyeyim tek kelimeyle muhtesemsin. listende öyle.
nerede oldugunu ne yaptigini ne icin burada oldugunu tek an unutmuyorsun herseyi geregiyle yapiyorsun tabiki basarili olacaksin candan kutluyorum canim..

gülüm bende izinliyim bu ara.. hergün yürüyüsümü yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum ne bulduysam cay namina iciyorum. ama bir faydasi yok bende fazla israr etmiyorum artik .biraz disardan izliyeyim 10 gün sonra izine trye geliyoruz kismetse izinden sonra ben son hizla listedeyim insallah. kurtulmak istiyorum artik bu kilolarimdan . ne kadar mutsuz ediyorlar beni.
hareketlerin kisitli ise yediklerine dikkat et güzelim en azindan daha fazla almani engelle. hergün daha iyi olacaksin insallah yürüyüslerede basliyacaksin sporada

ablacım vücud dinleniyordur bir zaman sonra düzelirsin yine verirsin.bekleme dönemine girmiştir vücudun.
hangi şehre geliceksiniz.turkbayragi buralar çok güzel gelde güneşin tadını çıkar. ben görmeyeli baya vermişsiniz ama.
şükür yinede azda olsa yürüyebiliyorum neydi o yatalak günlerim kabus gibiydi. allahıma binşükür dediğin gibi hergeçengün daha iyi oluıyorum. 2ay sürem var daha sonra koşarım belki.:jeyyar:

ayrıca diğer arkadaşlar nıck leriniz çok karışık ezberlemem zaman alıcak. sizlerde hoş geldiniz grubumuza umarım kısa zamanda istediğiniz kilolara ulaşırsınız. bana özel mesaj atarak kendilerinizi tanıtırsanız daha iyi tanışmış oluruz.

bijom birtanem ne diyeyim tek kelimeyle muhtesemsin. listende öyle.
nerede oldugunu ne yaptigini ne icin burada oldugunu tek an unutmuyorsun herseyi geregiyle yapiyorsun tabiki basarili olacaksin candan kutluyorum canim..

oyy reyhan ablam çok teşekkür ederim :kedi:

izmire cesmeye geliyorum gülüm kismetse. daha dogrusu sadece cesmeye izmirde pek isimiz olmuyor iki kere kemeraltina gidiyoruz okadar.. gerci bu yil kadifekaleye cikacaktim ben bakalim belkide denk düser. oglumla gidersek izmire o beni gezdirir .

selamlar canlarım,
sportiem ve cocom ,aniden çıkıp gittim çünkü bir arkadaşım geliyorum dedi ve evde hiçbirşey yoktu,hemen alışveriş yaptım gidip..ben de sizi özledim kızlar,konuşamadık hiç...
maşallah herkesin keyfi yerinde.
bijom sana maşallah ne güzel kilolar vermişsin.
asyam hastalığıma üzülmüş,geçmiş olsun demiş..sağol canımm ben de öpem seni.. a.s.
canzim,kallisim,mehalim,reyhan ablam..hepiniz aklımdasınız ama
bende hal yok yazacak...
size yalan söyleyecek değilim,ben hiç iyi değilim.
eşimle yine aynı durumdayız... kötü..çok kötü..
hoşçakalın...

reyhan teyze senin şu taktığın nazar boncuklarını özledim.. bana da tak arada :'( ''tak şunu bi tarafına'' diyerekten hem de:'(
mock

gunaydın arkadaşlar malum havalar ısındı artık herkes bir yerlerde tatilde başladı dün itibariyle okulu kapattık artık. ama youn bir dönem başlıyor benim için . kız kardeşim gelinimiz manisadan glen misairlerimiz kardeşimin nişanı derken baya yoğun dolu dolu geçireceğiz bu tatili anlaşılan . bir taraftabda benim bebek heyecanım allahtan hayırlısı demek ...
burayı çok sıkı takip edemiyorum ama mutlaka okuyorum .

herkese günaydın a.s.
mehalim seni görüyorum canım.. taltı telaşlar bunlar, Allah hep böyle şeylerle uğraştırsın yerimseniben

çikolatam :çok üzgünüm:
kendini yıpratma dicem ama çok zor biliyorum.. hakkınızda hayırlısı canım ne denebilir ki :çok üzgünüm:

ablacım ben cedrici arayıp sorar sanada isim veririm a.s. ya bende çok özlüyorum ama uzak kalıyoruz şu malum tatil günlerinde bir değişik telaş oluyor opuyorumnanaktan eşimde yarın izine çıkıyormuş plansız ve projesiziz bakalım ne olacak halimizkaydirigubbakcemile5
gülcüm hoşgeldin canım çekinmene sebep verebilecekbir durum yok yazmakla iyi etmişsina.s. tamam listede zaten şu an girmeyi bekleyen şaşkın peri var oda senden önce ilk dönen kişi ama ortalarda yok kaç kişi yer var onu bile bilmiyorum ne ayıp lmaz: bende çıktım zaten listeden listede olmak bir şeyi değiştirmiyor yine her gün buradayım a.s.

eşimle yine aynı durumdayız... kötü..çok kötü..
hoşçakalın...
canım benim eskiler ne söylemişlerse doğru söylemişler bir insan yedisinde neyse yetmişindede odur diye boş değil bu söz ve yıllarda geçse eşin değişmeyecek yine bencil düşüncesiz kişi olacak karşında inan sen boşa kürek saalıyorsun şu yaşananlara karşılık eşinin etrafında kul köle misali pervane olması gerekirdi seni kaybetmemek adına ama bunların hiç biri yok değil mi.. biz ne söylesek boş yaşayıp göreceksin ama önünde allah sağlık verdikçe güzel bir yaşam ver güzel ve uzun gibi gözüken ama anlanadan biten bir ömür sen aklını kullan bu ömrü göz önüne getir ve ona göre karar ver, 3 gün iyi olup 5. gün aynı adamla karşılaşacaksın bu değişmez imkansız gibi bir şey... her şey gönlünce olsun hayırlısıyla tatlım :teselli:

çikolatam :çok üzgünüm:
kendini yıpratma dicem ama çok zor biliyorum.. hakkınızda hayırlısı canım ne denebilir ki :çok üzgünüm:
ay ben senide çok ösledimkaydirigubbakcemile gel öpecem Şeniz evdeki tadilatı bitiremedin sen bittin yahu bu yıl :çok üzgünüm: balkon banyo derken :kedi:

günaydın takımcım
ayyy ne az kalmış mezuniyet balomuza zemuszemus bhk cığımdan haber varmı durumu nasul canım ya hiç uğramıyor:gitme:
günaydın arkadaşlar kaliste görüyorum aşada seni günaydın cnm nasılsın.

gülüm günaydın canım iyiyim sağolasın sende bayağı toparlanmışsın a.s.atlattın çok şükür ayağa kalkmışsın tekrardan geçmiş olsun canım.. bizler nasıl bıraktıysan öyleyiz işte aynen devam iyiyiyz çok şükür:1hug:

herkese günaydın a.s.
mehalim seni görüyorum canım.. taltı telaşlar bunlar, Allah hep böyle şeylerle uğraştırsın yerimseniben
saol bijoum canım asıl haftaya başlayacak telaş manisadaki arkadaşlar evlerin taşıyorlar burya onların eşyası gelecek kızz kardeşimi istemeye gelecekler onların elaşı sonra benim yumurtlama zamnım geliyor aynı zamana ayy tavuk gibi hissetim kendimi hahahahaa pek heyecanlıyım sormayın gitsin
günaydın arkadaşlar kaliste görüyorum aşada seni günaydın cnm nasılsın.

canım hg daha evelde yamıştım ama kaçırdın sanırım tekrar bura görmek seni çok güzel

Kallisim hg bebeğim :)

mehalim h.b. canım evt okudum yzını da cvp yazamamıştım.hayırlı olsun nişanınız cnm. ayrıca inşallah yakıbnda bebek haberlerinide alırız cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…