- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.041
canım kendini çok yormaÇok daha iyi kuzum.
Kendine geldi hem dinlenince, hem de ilaçları içince.
Ne olacak hiç bilmiyorum.
Yeni bir projeye başlamıştık. Gelecekleri de önceden belli olmayınca, ona göre ayalarlayamadım kendimi.
Uykusuzluğa da hiç dayanamam ama geç yatacağım, erken kalkacağım derken yorulacak gibiyim baya.
Dayanma gücü dile bana Callancım.
aynı bana benziyorsun,misafir gelmeden önce derin temizlik ve asırı yorgunlukKızlar, yorgunluktan ölüyorum.
Sabahın köründe kalktım. Evde yapılacak tadilat vardı. Onun malzemeleri sıkıntı çıkardı. Saatlerce onun için gezdik. Üzerine eve geldik, ustalar geldi. İşlerim vardı, bilgisayara geçtim. Bir taraftan derin temizliğe girdim ve başım ağrıyor. Ağlayasım var..
canım adetin ödemine göre cok iyi bence,,sen hala tahttasın azim kraliçesi,tebrik ederimGecen hafta:72,3
Bu hafta:72,6
+300 :))))
Yüzde +%0,4
vovvvvvvvvvvvv öperim o 70li kiloyu,çokk tebrik ederim kadife kalpli dostumKızlar kilom 79.1 sizleri seviyorum
eminee maşallah maşallah,tebrik ederim dostumCallanPinckneyfit forever! ***5.TAKIM***Üye
5.TAKIM 398.ETAP***
toplight (69,0) bildirimde bulunmadı
CallanPinckney (59.4/59,3/0.1/0.08) gecen hafta bildirimde bulunmadığı için 2 ye bölündü
servey(72.3/
dagyolu(60.5)izinli
hm22( 80.0)
EmineF (74.3/73.3/1/%1,35)
Ahri (86.2)
hytsvncgzl(67.4/)
ozaly (65.5/
5. TAKIM ORTALAMASI :%
neva2516(76,2///%) yeni üye ( giriş tarihi03.01.2015 giriş kg 76,4)
ayda2kilogo(70.6
speedy26(70,4
ates_su(/68.9
çokk mutluyum ya bu ne güzell bir kiloo,maşallahpazartesi ve salı mini menü hatalarım yüzünden bu hafta çokta kilo veremedim ama hedefime ulaşmışım
buna da şükür :)
Eki Görüntüle 1393972
yok problem canım 100 gr iki haftaki önceki rakamdan sonraki hedefCallan... problem nerde?.o kadar calisiyprsun?
Su da var ki..ben 59 (zaten olamam da) olsam haftada 100gr bile veremem. Kilo az olunca.ben senin diyetini bi yoklayayim
olsun canım üzülme,sonuçta önemli olan yol katetmek ama sen bu hafta listeye girecektin değil migünaydınn 70,2 diyorum başkada bir şey demiyorumm
canımm çokk tebrik ederimmmmmGecen hafta 63.4
Bu hafta 62.3 sasirdim soka girdim ama dogru kizimi tarttim komsumu tarttim tarti dogruu
canım bunlar az ama karbonhidrat ve yağlı yiyeceklerMenü yazacak moralim kalmadı. ama yazayım. Sabah fırında mücver 2 dilim
ara 2 hurma
öğle
1 salep
akşam
az makarna
3 lt civarı su
evişi
Dün cuma için kastım ama yine hedefe ulaşamadım. sanırım ben beceremicem bu işi 2 haftadır hedefim aynı ama ben birtürlü tutturamıyorum
3 haftada cok iyi kilo verdin ve bence listeye girmeyi hakettinevet ama b ukadarcık kg ile listeye giremem. zaten motivasyonum sıfırlandı şuan
canım sen buraya 73 kg ile başlamışsın,yani 3 kg şimdiden gitmişgünaydınn 70,2 diyorum başkada bir şey demiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?