- 13 Nisan 2011
- 1.324
- 783
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.081
Dyzelttim yanlis yapmisim kusura bakmayin6 ŞUBAT HEDEF KİLO LİSTESİ
@@toplight
@@CallanPinckney 58,5
@@servey 72,1
@@dagyolu-izinli rakibem-
@@hm22
@@EmineF
@@Ahri_
@@hytsvncgzl
@@Ozaly 64,5
@@ayda2kilogo
@@speedy26
@@yuppe 61.9
@@sinoki
canım ilk olarak bu hatalı bakış açısını değiştirmelisinemine saol, desteğiniz olmazsa başaramayacağım kesin. İlk hafta çok kg verip gaza geldim ama 2 haftadır zırvaladım. Ne öğünleri düzgün sağlıklı yiyebildim nede spor yapabildim tabi sonuç hüsrannn
aynen b12 demir takviyesi bir sürü şey almak zorundaHanimlar su obezite cerrahisi ile ilgili ne dusunuyorsunuz?
Bi kesim benim gibi..tamamen karsi.
Bi kesim de..deli gibi "obezite hastalik ve yapacak bisey kalmayinca..sart" diyor
simdi ben kac kez 40-50kilo verdim bilmiyorum... yani verilebilir.
geri almam yine tamamen benimle ilgili.. ya gebelik..ya homidini girtlak..
simdi tvde izliyorum da.. (Ayca KAYA sanirim) doktor "uzun vadede ne olacagi belirsiz.
cunku ciddi bi emilim eksikligi oluyor bu kisilerde. Bagirsagin midenin bi kesimi aliniyor. Birsuru takviye ile yasama devam ediyirlar
1 lt'den fazla içmişimdir.canım nekadar su içtin
Oooo çiğköfteeeCok fenasinnnnn -cigkofteeee
Ne cigkoftesi Emine.. bi tane yapistiririm gorursun cigkofte mi cig et mj iyi gelirr sana
kızıcaklar diye bende yiyemiyorum böle bişi burası canımcığım :)Sana ozendim diye geldim kiz buraya tmm spor mpor yapiydik ama sen beni gaza getirdin de geldim iyki gelmisim kiz korkuom valla bisey asirmaya haha birak beni gecme birlikte incelelim bacim
kızlar selam çok acele okudum genel olarak güzl kilolar verilmiş ben tartı olmayınca tabiiki tartılamadım şu an kardeşimin eczanesinden yazıyorum herkes listeyi eklesin kendini speedy ve ayda 100 gr da verömiş olsa katılımları gzel bence listeye girmeyi hakediyorlar siz takım içi karar verin ama benim düşüncem bu yönde
ben eve geçip çocukları uyutunca listeyi düzxenlerim kendinize iyi bakın 6 dan önce eklerim ana paylaşıma listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?