- 4 Şubat 2013
- 976
- 1.203
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.061
Bende bende ulaştımmm :)callan---0,1 kg vererek hedefine %100 oranında ulaştı
hm-------0,9 kg vererek hedefine %300 oranında ulaştı
sinoki---0,2 kg vererek hedefine %11,8 oranında ulaştı
63,4 canım gerçi o da yazmışkızlar yuppenin gecen cuma kilosu kaçtı
Ay çok teşekkür ederim callanım yaaaaaçokk mutluyum ya bu ne güzell bir kiloo,maşallah
Şoka girme bacım sen sporunu çok çok güzel yaptın abur cuburu kestin. Böle gidersen ben sana yetişemicem amaaaaaGecen hafta 63.4
Bu hafta 62.3 sasirdim soka girdim ama dogru kizimi tarttim komsumu tarttim tarti dogruu
sen de tatlımm,3 hafta düzenli menü bildirimi ve güzel kilo verdiğin için takım adına ben teşekkür ederimteşekkürler callen. Bu kalbini hiç kaybetme oldumu
canım nekadar su içtinDün ne yedim onu da yazayım cuma heyecanından unutmayım :)
Dün sabah Uno kepekli light ekmek 2 dilim arasına light labne sürdüüümmm
Öğlen Simit ayran yaptım
Akşam 1 porsiyon yoğurtlu ıspanak yedim
Dünden kalan 3 çiğköfteyide mideme sevk ettim
Akşam jillian+ 150 mekik+50şer yan mekik+75 squat çaktım
Bide nescafe
ohhh misss
Bu arada 06.02.2015 yane haftaya hedefim 64,5 hanımlar hedeflerim küçük niyetlerim büyük :)
Kizzzzzevet ama b ukadarcık kg ile listeye giremem. zaten motivasyonum sıfırlandı şuan
Cok fenasinnnnn -cigkofteeeeDün ne yedim onu da yazayım cuma heyecanından unutmayım :)
Dün sabah Uno kepekli light ekmek 2 dilim arasına light labne sürdüüümmm
Öğlen Simit ayran yaptım
Akşam 1 porsiyon yoğurtlu ıspanak yedim
Dünden kalan 3 çiğköfteyide mideme sevk ettim
Akşam jillian+ 150 mekik+50şer yan mekik+75 squat çaktım
Bide nescafe
ohhh misss
Bu arada 06.02.2015 yane haftaya hedefim 64,5 hanımlar hedeflerim küçük niyetlerim büyük :)
Sekersiz icilmiyor dedin ya kahve icin...Menum klise oldu bende buktim ayni seyleri yemekten ama boylece kontrol etmis oluom kendimi
Sabah 1 dilim cavdarli ekmek ustune peynir 2 zeytin 1 rafadan yumurta 1 nescafe esmer seker ile
Oglen dunden kalma ezogelin 1 kase ekmeksiz
Ara orta boy armut
Aksam yesil mercimek yemegi 2 dilim cavdar ekmegi yogurt
soda
2 litre su
15 20 dakka bisiklet yaptim fazla sporum yok
Esmer sekere yeni gectim cnm azcik damagim alissin bunuda birakicam hedefim sekersiz icmek te birden olmuyo canim ne yaptiysamSekersiz icilmiyor dedin ya kahve icin...
Sekersiz ic yuppe
Sana ozendim diye geldim kiz buraya tmm spor mpor yapiydik ama sen beni gaza getirdin de geldim iyki gelmisim kiz korkuom valla bisey asirmaya haha birak beni gecme birlikte incelelim bacimBende bende ulaştımmm :)
63,4 canım gerçi o da yazmış
Ay çok teşekkür ederim callanım yaaaaa
Şoka girme bacım sen sporunu çok çok güzel yaptın abur cuburu kestin. Böle gidersen ben sana yetişemicem amaaaaa
6 ŞUBAT HEDEF KİLO LİSTESİ
toplight
C CallanPinckney 58,5
servey 72,1
@dagyolu-izinli rakibem-
hm22
EmineF
Ahri_
hytsvncgzl
Ozaly 64,5
ayda2kilogo
S speedy26
yuppe
Hamburger ..................................bu hafta 64.8...... haftaya 63.5 olmayı hedefliyorum
HERKES KİLOSUNU EKLESİN LÜTFENNN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?