Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşbulduk sportim a.s.
kallisim mesajını ilettim görmüşsün valla kontörüm yok ve bir türlü de alamadım kusura bakma cevap veremedim sanaaa -tatlicadiarzu-

tatlımcım ben bana cevap veresin diye yazmadım zaten aklına bile getirme :bbo: aklımdan sen geçtin en çok sen müsait olu takılıyorsun buraya diye naniknanik tekrar sağol canım benim...

kallisim gelmiş,sultanımmm...
nasılsın?
aslında herkes burda sportiem ,ara ıra geliyorum ben..
canziciğimi görüyorum,şekerimciğim sen nasılsın?

canlarım merhabalar 2 gündür iş yerimde yoğunluğum vardı hiç vakit ayıramadım buralara umarım herkesler iyidir.
çukulatacım canım hiççç üzme kendini aklında ne varsa onu yap ve hayatına kaldığın yerden devam et yada şöyle biraz ayrılık yaşasınız birbirinizi özleseniz sevginizi pekiştirseniz belki bir işe yarar canım allahım senin için hayırlı olan ney ise onu yaşatsın sana canım
sportie canım bende marankiyi dinledim ve bende yapmayı düşünüyorum çünkü adam gerçekten sağlıksız olan birşey olsa yapın demez her bitkinin meyvenin marifetini öyle güzel anlattı ki benim aklıma yattı aslında ağustostada karpuz diyeti var canım

oy oy oyyy kimler gelmiş kimleri görüyorum ah şekerler hoşgeldiniz, tamda 5 çayı zamanı bende çayın altını yakıyım bari yanında da takoz sunta, yada grissinicokacimcoook

canzicim o zaman yapalım şu kiraz detoksunu ne dersin ???

sportim aç bi paket sunta bakim ordann kaydirigubbakcemile3
seviyorum ben suntaları yaaa opuyorumnanaktan

canzicim o zaman yapalım şu kiraz detoksunu ne dersin ???

tamam canım ben varım yapalımm sağlık içinde çok iyi olduğunu iddaa ediyor en az 3 4 kilo vereceksiniz diyor adam ama bakalım hem duran kiloyu harketlendirmeye de yarar bence zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kallisim gelmiş,sultanımmm...
nasılsın?
aslında herkes burda sportiem ,ara ıra geliyorum ben..
canziciğimi görüyorum,şekerimciğim sen nasılsın?

canım teşekkür ederim iyiyim allaha şükür diyetimde devam listeleri takibe devam ediyorum yani ama kiraz diyeti için 3 gün liste yok ara verip sonra kaldığım yerden devam edicem canım

sende iyi ol canım bizler hep senin yanındayız bu kötü günlerde allahın izniyle geçecek canım merak etme ben inanıyorum ve sende inan canımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

choclate cım ne demek suntaların hazır, yeni fırından çıktı :roflol::roflol:

canzicim tamam o zaman pazartesi kirazlanıcaz, ikili olanları da kulağımıza küpe yapalım :roflol::roflol::roflol:

kiraz diyeti ödem atıyomuş. ödeminiz mi var kızlar :uhm: ayrıca 3 günde verdiğinizi normal yeme düzeninize dönünce alıcaksınız ya da uzun süre kilo veremiceksiniz diyim ben sizeee lmaz:ama deneyin çok istiyosanızzz Şeniz

ayy bijoux cum ya kafamı karıştırdın pek bi ödem falan da kalmadı aslında bende, off ya
ne yapsamki CADIARZU

Cococuğum; merhaba canım.

Çizelgemin başlangıcı 13.01.2009 tarihinden itibaren.İşte tamda bu tarihte sizleri izlemeye ve gayret etmeye başladım.Hemen eve koşu bandı aldım ve amacına uygun kullandım.Nasıl oldu bende kendime şaştım doğrusu ama anladım ki grup psikolojisi bana iyi geldi.Bu nedenle size minnettarım ve sizleri çok seviyorum.
Şimdi artık yavaş yavaş veriyorum doğal olarak.Sabrediyorum.
Geçmiş yıllarda 20 kilo verip geri almıştım.Tek korkum aynı hataya düşmek ama artık sizler varsınız bu konuda hata yapmam gibi geliyor.

Seviyorum sizleri....Hemde çok....ŞenizŞenizHiç çıkarsız dostluklar bunlar.Ne mutlu bize.hihoyyyt

aslında marankinin sitesinde baktım da 60-70 kilo arasındaysanız prosiyonları 500-1000 gr. arası yapabilirsniz diyor, yani daha aşağı kilodan bahsetmiyor, boşu boşuna yapmasammı kendimi yıpratmış mı olurum sadece acaba

beyzus cum ne güzel yazmışın canım, burdaki amaç da bu zaten birbirimizi teşvik etmek, motivasyonumuzu yükseltmeye çalışmak,
bu bir süreç sonunda, bu yolda birlikteyiz ne güzel kaydirigubbakcemile5

haftasonu yine yazlığa gidicem, ordaki performansıma göre kiraz diyeti yapıp yapmıyacağıma karar vericem,
kısmetse yarın bu saatlerde yola çıkıcamhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…