- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.341
hoşbulduk sportim a.s.
kallisim mesajını ilettim görmüşsün valla kontörüm yok ve bir türlü de alamadım kusura bakma cevap veremedim sanaaa -tatlicadiarzu-
canlarım merhabalar 2 gündür iş yerimde yoğunluğum vardı hiç vakit ayıramadım buralara umarım herkesler iyidir.
çukulatacım canım hiççç üzme kendini aklında ne varsa onu yap ve hayatına kaldığın yerden devam et yada şöyle biraz ayrılık yaşasınız birbirinizi özleseniz sevginizi pekiştirseniz belki bir işe yarar canım allahım senin için hayırlı olan ney ise onu yaşatsın sana canım
sportie canım bende marankiyi dinledim ve bende yapmayı düşünüyorum çünkü adam gerçekten sağlıksız olan birşey olsa yapın demez her bitkinin meyvenin marifetini öyle güzel anlattı ki benim aklıma yattı aslında ağustostada karpuz diyeti var canım
sportim aç bi paket sunta bakim ordann kaydirigubbakcemile3
seviyorum ben suntaları yaaa opuyorumnanaktan
canzicim o zaman yapalım şu kiraz detoksunu ne dersin ???
canziyle ikimiz kiraz dudak olucaz:roflol::roflol::roflol:
kallisim gelmiş,sultanımmm...
nasılsın?
aslında herkes burda sportiem ,ara ıra geliyorum ben..
canziciğimi görüyorum,şekerimciğim sen nasılsın?
sen bileceksin :1rolleyes:ayy bijoux cum ya kafamı karıştırdın pek bi ödem falan da kalmadı aslında bende, off ya
ne yapsamki CADIARZU
Cococuğum; merhaba canım.
Çizelgemin başlangıcı 13.01.2009 tarihinden itibaren.İşte tamda bu tarihte sizleri izlemeye ve gayret etmeye başladım.Hemen eve koşu bandı aldım ve amacına uygun kullandım.Nasıl oldu bende kendime şaştım doğrusu ama anladım ki grup psikolojisi bana iyi geldi.Bu nedenle size minnettarım ve sizleri çok seviyorum.
Şimdi artık yavaş yavaş veriyorum doğal olarak.Sabrediyorum.
Geçmiş yıllarda 20 kilo verip geri almıştım.Tek korkum aynı hataya düşmek ama artık sizler varsınız bu konuda hata yapmam gibi geliyor.
Seviyorum sizleri....Hemde çok....ŞenizŞenizHiç çıkarsız dostluklar bunlar.Ne mutlu bize.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?