Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sportiecim ben o adam hiç güvenmiyorum :1closedeyes: lavman vs yapın diyor insanlara halbuki onun hastane dışında yapılması vs kötü sonuçlara yol açabilirmiş. böyle böyle şeyler..

mehalim teşekkür ederim...
kilo almaktan korkma,nasılsa verirsin.sadece seni zorlayacak boyutlara gelmemesi gerekir.64 kg birşey değil,3-4 kiloyu vermek senin için hiç zor olmaz canım.yeter ki bebiş gelsin dimi ama :)

bijom ben de marankiye güvenemiyorum nedense,bir iki programda izledim ama... :umursamaz:

bayanlar kallisim mesaj atmış.. dün öğlen eşi izne ayrılmış evdeymiş, bugün de foruma gelmek için pek fırsat yaratacağını sanmıyomuş. şu an spordaymış.. benden size iletmemi istedii opuyorumnanaktan

sportiem çok isterdim ancak o tarihlerde benim yumurtlamam başlıyor yafff yumurtlamaya yardımcıysa bende varım :) ehheheheheh

canım benim hayırlı olur inşallaha, kuru incir senin için çok faydalı canım, şimdiden başla yemeğe hadi bebiş gelsin sağlıkla :ecrin_bebek

sportiecim ben o adam hiç güvenmiyorum :1closedeyes: lavman vs yapın diyor insanlara halbuki onun hastane dışında yapılması vs kötü sonuçlara yol açabilirmiş. böyle böyle şeyler..
bu lavman konusu benimde kafamı karıştırmıştCADIARZUı, ama sitesini okuduğumda zaten lavmanı uzman sağlıkçıların yapması öneriliyor, tek başına yapılabilecek bişey değil.,
annem 2 sene önce kuşadasında bi sağlık merkezine gitmişti, orda da kolon tedavisi adı altında lavman yapılıyordu.Vücut tamamen temizlendiği için bu işlemi öneriyorlar, ama doktor, hemşire vs sağlıkçı yapıyor tabiki.

günaydınlar.. daha dün 57.8 gözüküyodum tartıda... bu sabah bi tartıldım 58.4 gözüküyo bugün... pöff..aman yaaaa..

Canım hiç üzme kendini, birden öyle sıkı bi rejimden sonra 1 kilo yukarı oynaması normal, bende geçen hafta dikkat ettim aslında çok da yemedim, günde 1,5 saat yürüdüm yarım saat koştum yine de ucundan kaçınca kilom fırlayıverdi tabi, ancak eski halime gelebildim, düzene girecektir, hiç canını sıkma tatlım

choclate cım bende marankinin dedikleri iyi güzel de uygulayabilirmiyim sadece onu merak ediyorum 3 gün boyunca kiraz ve meyve sebze suyu bide yeşil çay pek bi zor :sinifsinif:

tamam kızlar.. benneyaptımki bakalım yarın ne olucak.. aslında sabah spora giderim diye erken uyanmıştım. fakat canım hiç istemiyo şuanda spora gitmek.. kahvemi içip müziğimi dinleyip kitabımı okuyasım var kafamçokkarıştı.. gidiyim de hallediyim bari.. başlamayınca insanın canı hiç istemiyo.. 1 saat yürürüm en azından kafamçokkarıştı

ay durma koş koş yap sporunu canım, dediğin gibi hiç olmazsa yürüyüşünü tamamlarsın hadi kolay gelsin

takımıma slmlar...iyi günler diliyorum herkese....ben şifayı çok fena kaptım arkadaşlar...baya bi rahatsızım...ben ne zmn hastalıklardan şikayetlerden kurtulucam bilmiyorum...acaba kendime iyi bakamıyor muyum ben?...canımın kıymetini bilmediğimi biliyorum ve de herkes tarafından onaylı...

ama biri bitmeden diğeri başlıyor...psikolojikte olabilir mi acaba? bu aralar çok yıprandım...
neyse bu aralarda hasta olmama rağmen yürüyüşlerimi aksatmadım dün baya zorlandım nefes alamıodum genizimin boğazımın yanmasından...ama bu hafta hiç ara vermeden yürüyüş yaptım...faydasınıda gördüm valla...1 kiloyu garantiledim...üstelik regl olucam bu aralarda...şişlik falanda vardır...sewindim valla duruma...yürüyüşleri aksatmıcam...ekime kadar 80 e düşüp önümüzdeki yaza kdr 65-70 olmayı planlıyorum yaaa....inşallah pes etmem...artık kendimi diyette hissetmiyorum alıştım bu duruma...süreki kontrol altında tutuyorum kendimi...kazara olurda yasak bişi yersemde akşam yemeği ni yemiyorum ve o gün yürüyüşümü fazlalaştırıyorum...en azından aldığım kaloriyi bi şekilde kapatıp daha fazlasına engel olmaya çalışıyorum...bu şekilde dvm edersem sonuca ulaşıcamı hissediyorum...inşallah bozulmaz...

bu arada geçenlerde çikolatamın yazdıklarını okudum ancak sölemek istediklerimi yazamadım...aklımdayken bikaç bişi sölemek isterim...
canım benim...kalliste ablam zaten güzelce izah etmiş...bnm de 5 ay önce evlenen arkadaşım boşanma davası açtı 2 hafta önce boşanıyor...çünkü benden çok iyi biliyor ki düzelme sağlanamayacağını...böle sürüp gideceğini...her dönüşte aslında bişeyin hallolmadığını üzerine 5 kat daha dertlerle donanmış bir ewe döneceğini...ve her defasında aslında yok olmayan sorunlara kat kat başka sorunlar eklenip artık başedilemez bir hal alacağını...bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur diye büyüklerimiz boşuna dememiş gerçekten doğru...ve annem bu sözü hep der....

eğer saygı bitmişse sevginin bir anlamı kalmıyor bana göre...saygı sevginin önünde gelmeli ki sevginin değeri artsın yaşanabilir çekilebilir olsun...karşındaki seni seviyor ama hiçbirşekilde özeline sana ailene yada cevrene saygı göstermiyorsa sevginin anlamı kalıyor mu sence...her tartışmada bişiler alıp götürüyor insandan...bir bakmışsın ki artık kendine bile saygın kalmamış yıpranmışsın...sevgi yerini bıkkınlığa zorunluluğa ve hatta bazen nefrete bırakmış...böle bir durumda bu evliliğin ne anlamı kalıyor ki....

herşeyin en iyisini sen bilirsin en iyi kararı sen verirsin...bize düşen sana destek olmak...iyi yada kötü haklı yada haksız tarafların varsa anlamanı sağlamak...

ya bnm gibi bitmek bilmeyen sıkıntı içinde kalır gençliğini çürütürsün...ya da yoluna dvm eder yeni bir hayatın başlangıcını yaparsın...arkadaşımada söledim...eğer birşeylerin farkındaysan düzelmesini bekleme...henüz 5 ay olmuşken çoluk çocuk yokken...henüz erkenken tükürdüğünü yalama...eğer yalarsan bu hep bu şekilde gidecek nasılsa dönecekesin nasılsa geleceksin ve de zaaflarını belli ettiysen bunları kullanıp seni yine aynı şekilde yaralamaya hor görmeye ailene bile saygısızlığına dvm edecek dedim...
eğer dönersen anlarım sana hak veririm seni yadırgamam bende biliyorum ne demek olduğunu ewlenmek yuva kurmak onu dağıtmaktan daha kolay....o adliye koridorları bitmek bilmeyen suçlamalar herkese dert anlatmak hiç kolay değil o psikolojiyi yaşamak...ya bu sorunu ömür boyu çekersin yada sorunu kökten çözersin herşey senin elinde dedim...oda sözlerimi çok haklı buldu...dönmiyeceğini sölüyor avukata verdiğini ama çekişmeli bir dava olacağını söledi çünkü henüz 1 seneleri dolmamış...ama 5 ay değil daha evliliğin cicim ayları denilen zmnda da daha 5, gününde saygısızlığı başlamış...ne kdr para gözlü olduğunu ve onunla parası için çalıştığı için ewlendiğini açıkça belli etmiş...daha çok para kazanabilmesi ve hatta kolay yoldan olması için ajanslarla görütürüp kayıtlar yaptırmış ya daha neler neler....

bazı şeylerin farkında kararı ona bıraktık...ben onunla arkadaş gibi değil kardeş gibiyim...herşeyini benimle paylaştı benden akıl istedi...ama biz ona akıl veremeyiz anca yol gösterip neler olabileceğinden bahsedebiliriz...ve bu böyle...en azından bnm tecrübelerim bu yönde...her ewden çıkıp gidişlerim çektiğim sıkıntı ve düzelmiş sanıp dönüşlerimin arkasından dahaca fazlalaşmış dertlerle boğuşmalarım...yüzgöz olup artık saygısızlığın hadsafhaları falan filan...

bende kızım için sabrediyorum belki düzelir diyorum ama düzelmeyeceğini bende biliyorum...daha öncede söledim bnm de çok kalmaya niyetim yok...henüz 24 yaşındayım...verdiklerimi alıcam ve bu işi noktalıycam...sonu olmayan bir kuyuda nereye kdr...önümü göremiyorum....ve bnmde görmeye yaşamaya yaşatmaya hakkım olduğunu düşünüyorum...ama bnm kinin zamanı var...Allahtan bebeğiniz yok o zmn bu kararı vermek çok zor oluyor...ben davamı açmışken aldım...düzeldim diye kapılarda yattı yaaa...ankaradan ablaları aileleri kapıma dayandı ya bitmesin diye...kandım ama 1 hafta sürmedi...herşey dahada beterdi...

fazla uzattım cnm bnm..beni yanlış anlama...eğer farkındaysan gerçeklerin...düzelmesini bekleme...erkeklerin hepsi aynı çok nadirdir değişeni değişmeye çalışanı...eşin dener dener ama her defasında da eski haline döner...giden yıılların...gözyaşların...

ölç biç tart...tatlım....eğer beğendiğin yönleri sewdiğin yönleri ağır basıyorsa zorlama değiştirmeye çalışma...olduğu gibi kabullen..sevginle saygınla hanımlığınla ona dersini ver...yönünü göster...

ama kötü yönleri ağır basıyorsada geleceğini düşün...o zmn kendine yönünü göster...bi yerden başla...

hakkında hayırlısı olmasını diliyorum cnm...kolay değil hiçkimse için...ama bu tarz şeyleri yaşayan çok...biz genelde yaşamayanları görüp günahım neydi bnm neyim eksikti deriz ama bizden daha kötüleri de var...içen kumara karıya giden ewe gelip eziyet eden ve hala katlanan kadınlar var...çocukları için kendini hiçe sayan heba eden....

Allah yardımcımız olsun...kendini üzme...hırpalama olur mu cnm...nasılsa bir gün herşey olacağına varıyor...öpüyorum seni....Allaha 'a emanetsin...

Hepinizi çooook öpüyorum.ŞenizŞeniz

Yarın için başarılar diliyorum...:lepi:hihoyyythihoyyytturkbayragihihoyyythihoyyyt:lepi:

choclate cım bende marankinin dedikleri iyi güzel de uygulayabilirmiyim sadece onu merak ediyorum 3 gün boyunca kiraz ve meyve sebze suyu bide yeşil çay pek bi zor :sinifsinif:

canım gerek yok yapma bence... hem çok zor,3 gün o şekilde beslenmek...
yavaş yavaş sağlıkla atarsın sen fazlalığını

tabu cuğum,yazdıklarını okudum...
çok emek vermiş,uzun uzun yazmışsın.sağol cnm çoook sağol...
sadece hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyebiliyorum ama sanırım bitiyor...böyle yürümez çünkü..
karşımdaki sadece almaya programlı,şefkat yok,dert paylaşamam,sevgi bence yok...
sorun çok işte...
her olayda boşanma lafını gündeme getiren biri artık istemiyor demektir.
zorlamanın alemi yok
tekrar teşekkür ederim canım

selam takimim nasilsiniz bakalim yaa kimseye cevap falan yazamadim kusura bakmayin kizlar dun halilari yikadim bugunde camlari silcektim misafir gelcek e$imin en iyi arkadasi onun icin cocuklari okula koyup hazirlik yapacam aksama
herkez iyidir insallah coook opup cikiyom okula gidiyoz bugun okulun son gunu hele sukur bitirdik bu seneyide

Tebrik ederim hayatım.
Çok özendim.Darısı tüm isteyenlerin başına.:Saruboceq:a.s.

bijocum çok teşekkür ederim bitanem Şeniz

spordan sonra market alışverişi vs derken bu saati yaptık eşim bahçede uyuyakaldı iki dakikalığına kontrole geldim geçmişe akşam göz atayıma.s.

geliyorum geliyorum kimse yok, bizim takım toz olmuş:sinifsinif:
öyle zayıfladık öyle zayıfladık ki gözükmüyoruzkaydirigubbakcemile3 sporticim yaz ayları için çok normal inan bu durum herkeste bir koşturmaca gidiyor

öyle zayıfladık öyle zayıfladık ki gözükmüyoruzkaydirigubbakcemile3 sporticim yaz ayları için çok normal inan bu durum herkeste bir koşturmaca gidiyor[/QUOTE]

ay kalliscim oh be gözüm gönlüm açıldı seni görünce hoşgeldin,

bijoux cum sende hoşlgedin opuyorumnanaktan

hoşbulduk sportim a.s.
kallisim mesajını ilettim görmüşsün valla kontörüm yok ve bir türlü de alamadım kusura bakma cevap veremedim sanaaa -tatlicadiarzu-

öyle zayıfladık öyle zayıfladık ki gözükmüyoruzkaydirigubbakcemile3 sporticim yaz ayları için çok normal inan bu durum herkeste bir koşturmaca gidiyor

ay kalliscim oh be gözüm gönlüm açıldı seni görünce hoşgeldin,

bijoux cum sende hoşlgedin opuyorumnanaktan[/QUOTE]

canım benim hoşbulduma.s. inan benimde aklım sizde ama bir iki gün böyle olacak sonrasınıbende bilmiyorum delikafadulden dün bahsetmiştim parmaklıklar duruyor takılmadı diye eşim birazdan onlarla uğraşacak bende çırak :roflol: şunu ver bunu uzat getir götür :jeyyar:... ilk fırsatta burdayım geçmişi okumadım diye çatladım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…