- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.321
sportiem çok isterdim ancak o tarihlerde benim yumurtlamam başlıyor yafff yumurtlamaya yardımcıysa bende varım :) ehheheheheh
bu lavman konusu benimde kafamı karıştırmıştCADIARZUı, ama sitesini okuduğumda zaten lavmanı uzman sağlıkçıların yapması öneriliyor, tek başına yapılabilecek bişey değil.,sportiecim ben o adam hiç güvenmiyorum :1closedeyes: lavman vs yapın diyor insanlara halbuki onun hastane dışında yapılması vs kötü sonuçlara yol açabilirmiş. böyle böyle şeyler..
günaydınlar.. daha dün 57.8 gözüküyodum tartıda... bu sabah bi tartıldım 58.4 gözüküyo bugün... pöff..aman yaaaa..
mehalim teşekkür ederim...
kilo almaktan korkma,nasılsa verirsin.sadece seni zorlayacak boyutlara gelmemesi gerekir.64 kg birşey değil,3-4 kiloyu vermek senin için hiç zor olmaz canım.yeter ki bebiş gelsin dimi ama :)
bijom ben de marankiye güvenemiyorum nedense,bir iki programda izledim ama... :umursamaz:
tamam kızlar.. benneyaptımki bakalım yarın ne olucak.. aslında sabah spora giderim diye erken uyanmıştım. fakat canım hiç istemiyo şuanda spora gitmek.. kahvemi içip müziğimi dinleyip kitabımı okuyasım var kafamçokkarıştı.. gidiyim de hallediyim bari.. başlamayınca insanın canı hiç istemiyo.. 1 saat yürürüm en azından kafamçokkarıştı
choclate cım bende marankinin dedikleri iyi güzel de uygulayabilirmiyim sadece onu merak ediyorum 3 gün boyunca kiraz ve meyve sebze suyu bide yeşil çay pek bi zor :sinifsinif:
kallisim makarna mı fıstık ezmesi mi çikolata mı nasıl yani yaaa :uhm: artık çok nadir yiyip rüyamda görebileceğim besinler bunlar mafoldumben
çikolatacım o kız da benim gibi beslenmiş galiba çünkü ben kilom durduğundan beridir ara öğünlerimi de kaldırdım. sadece sabah ve öğlen yiyorum. napayım anca bu şekilde zayıflicam ben anladım :çok üzgünüm: akşamları çok acıkıyorum ama su ve kendi yaptığım meyve suları imdadıma koşuyo.
herkese günaydın a.s.
bu sabah 65,9 u gördüm delikafadulden çok mutluyum bee mafoldumben hedefim 65 leri görmekti temmuz ayında. başardımmm :teytey: dün arkadaşıma giderken 40 beden bir zamanlar aaah ah diye baktığım pantolonumu giydim bacakları baya boldu, belini de cekince 2 parmak boşluk oluyodu :sm_cool: vay anasını sayın seyirciler bu günleri de görecek miydim mafoldumben
bir-iki saat sonra ustalar gelecek banyonun her tarafını ama herr tarafını kırıcaklar :bbo: off birkaç gün de bunla uğraşıcam o yüzden bu hafta spor iptal -tatlicadiarzu- zaten duş da sorun olacak artık tatilde devam ederim sporuma.
şimdi yeni bir hedef belirlemem ve akşam eşimle çıkıp dondurma yemem lazım :dance:
bijocum çok teşekkür ederim bitanem Şenizbayanlar kallisim mesaj atmış.. dün öğlen eşi izne ayrılmış evdeymiş, bugün de foruma gelmek için pek fırsat yaratacağını sanmıyomuş. şu an spordaymış.. benden size iletmemi istedii opuyorumnanaktan
öyle zayıfladık öyle zayıfladık ki gözükmüyoruzkaydirigubbakcemile3 sporticim yaz ayları için çok normal inan bu durum herkeste bir koşturmaca gidiyorgeliyorum geliyorum kimse yok, bizim takım toz olmuş:sinifsinif:
öyle zayıfladık öyle zayıfladık ki gözükmüyoruzkaydirigubbakcemile3 sporticim yaz ayları için çok normal inan bu durum herkeste bir koşturmaca gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?