Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

beyzus cuğum ne güzel yazmışsın canım.
çıkarsız dostluklar..evet gerçekten de öyle,birbirimizi hiçbir çıkar olmaksızın destekliyoruz.ne güzel.

sportiem sana da iyi akşamlar canımcım.
ben de çıkıyorum arkadaşlar,yine gelirim,görüşürz

heeh. ben geldim ama kimse yok takımda.
geçen gün bi film izledim. twilight orjinal ismi.. türkçesi ise alacakaranlık.. ordaki edward'a bayıldım.. öyle güzel gülümseyen,bakan,konuşan bi sevgilim olsun 100milyar borcum olsun o derece.. ama nerde bende o şans?! nerde kıro,kısa boylu,saçı sakalı birbirine karşmış,kaba saba,medeniyetten yoksun, giyinmesini bilmeyen,pis,maganda tipli, saygısız herif varsa beni buluyo. mıknatıs gibi çekiyorum lanet olsun :'( öyle tip istemem dedikçe sanki inadına beni buluyolar. en çirkin ve fesat kızlar bile mis gibi çocuklarla çıkıyo :'( hayatım boyunca aşk nedir bilemiycem sanırım benneyaptımki :a015:

bi de benim bi topiğim vardı.. bi bakarsanız sevinirim.. bi türlü eritemiyorum.. yaz geldi hala uzun kollu giymek zorunda kalıyorum.pişiyorum resmen.. daha önceki antrenörümün hatasından kaynaklanan bi durummuş.. çok ağır çalıştırıyodu beni hocam.. ağırlıksız olarak yapmamız gerekiyomuş meğerse aletleri.. aklınızda bulunsun.. yoksa ben gibi kaslanırsınız sonra yağ olur sarkar böyle:S

http://www.kadinlarkulubu.com/soru-...ket-yap305lmal305-nas305l-erir-buresimli.html

selamlar sekerparelerime..a.s.
cocom mehalim sportiem güzellerim cok tesekkür ederim ne güzel seyler yazdiniz .biliyorum böyle devam edersem kilo veririm. ama bu ara pek dikkat etmiyorum yediklerime. yürüyüs spor tamam yapiyorum cokta severek yapiyorum hemde. ama diyet yapmiyorum pek. ama söz izinden sonra sportiemin dedigi gibi bomba bomba bbbbbuuuuummmmm..:1hug:
mesela yani.

oy gelinim canim benim. okadar cok zamanin varki daha gönlüne göre birini bulman icin. hic acele etme güzelim. istedigin düsündügün gibi biriyle karsilasincaya kadar sakin acele etme.allah gönlüne göre birini karsina cikarrir insallah

bu arada.. bugün spor salonuna gidemedim. bi sorun varmış.. evde 100 mekik cektim ve 200 yanlara esneme yaptım ben de.

boşver gelin bee napıcaksın başına iş mi arıyosun erkek merkek kaydirigubbakcemile3 sporunu da yapmışsın oh valla bende hak getire 1 haftadır :çok üzgünüm:

fıstıklı börekler eve geldim yazdıklarınızı okudum:) hepinizi önce kocaman bir öpeyim
vallaha annemlerden kaçtım bu aralar baya stresli olacak ev sanırım . babam durup duruken sorunlar çıkarıyor bizde şaşırıyoruz ne diyeceğimize ama herşeyin hayırlısı demi:)

boşver gelin bee napıcaksın başına iş mi arıyosun erkek merkek kaydirigubbakcemile3 sporunu da yapmışsın oh valla bende hak getire 1 haftadır :çok üzgünüm:

ya kuzum mesele erkek değil ki.. mesele aşık olmak mutlu olmak gençliğin güzel bi anı olarak kalması insanın aklında. edward cullen gibi bi sevgilim olsun. daha da bişiy istemem o derece

seyyyy takimcim

size bisey itiraf etmem lazim
ben bugun baya kacamak yaptim
ama neler yedim soylemiycem yoksa takimda kan cikar vurursunuz beni.
hep annemin yuzunden
misafire pasta yaptim tadina bak bakalim olmus mu dedi
ben de sirf o dedi diye yedim yani aslinda canim istemiyordu:kedi:
lmaz:
ay 2 dk da da hemen sucu attim iyi mikafamçokkarıştı

kardesimin laptoptayim
yaaa zar zor da yaziyorum kardesim amerikadan aldi bu laptopu
karakterler farkli yerde u o s yok
siz bunlarin noktalilarini dusunun ..neyse yazabildigim bu kadar

babanda stressli demek mehalim. idare edin güzelim ne yapacaksiniz.
tabiki herseyin hayirlisi bebegim .vereliniortak
ahh annem akşam üstü resmen terör estirdi evde bende vallaha aynen kaçtım annemlerden :)) ama anneme yazıkya arada hep o kalıyor ona canım sıkılıyor

kimki bu :uhm:yakışıklı bişey mikiopuyorumnanaktan . bizde isterik ozman :roflol:

çççok çoook fena bişiy=( twilight filmini izlediysen bilirsin mutlaka.. ideal erkek tipi.. muhteşem ötesi. gerçek hayatta olmaz öyleleri malesef=/ hem yakısıklı hem de duyarlı korumacı falan..o nası bi gülüştür nası bi araba sürüştür nası bi dokunuştur=D aahh aah..

sen bana sor bi de.. canım neler neler istiyo.. özellikle hamburger.. ama yememem lazım.. tutuyorum kendimi.. zaten hastalık gibi bişiy bu abur cubur..bi başladın mı gerisi geliyo lanet olsun..

Günaydın güzeller, off aklım burda kalıyor ama gelemiyorum bir türlü canım sıkılıyor... bildirimi mehalimle konuşmamıştık ben yaparım diye söylemeye geldim mehalimede not bırakayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…