- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.381
heeh. ben geldim ama kimse yok takımda.
geçen gün bi film izledim. twilight orjinal ismi.. türkçesi ise alacakaranlık.. ordaki edward'a bayıldım.. öyle güzel gülümseyen,bakan,konuşan bi sevgilim olsun 100milyar borcum olsun o derece.. ama nerde bende o şans?! nerde kıro,kısa boylu,saçı sakalı birbirine karşmış,kaba saba,medeniyetten yoksun, giyinmesini bilmeyen,pis,maganda tipli, saygısız herif varsa beni buluyo. mıknatıs gibi çekiyorum lanet olsun :'( öyle tip istemem dedikçe sanki inadına beni buluyolar. en çirkin ve fesat kızlar bile mis gibi çocuklarla çıkıyo :'( hayatım boyunca aşk nedir bilemiycem sanırım benneyaptımki :a015:
selamlar sekerparelerime..a.s.
cocom mehalim sportiem güzellerim cok tesekkür ederim ne güzel seyler yazdiniz .biliyorum böyle devam edersem kilo veririm. ama bu ara pek dikkat etmiyorum yediklerime. yürüyüs spor tamam yapiyorum cokta severek yapiyorum hemde. ama diyet yapmiyorum pek. ama söz izinden sonra sportiemin dedigi gibi bomba bomba bbbbbuuuuummmmm..:1hug:
mesela yani.
fıstıklı börekler eve geldim yazdıklarınızı okudum:) hepinizi önce kocaman bir öpeyim
vallaha annemlerden kaçtım bu aralar baya stresli olacak ev sanırım . babam durup duruken sorunlar çıkarıyor bizde şaşırıyoruz ne diyeceğimize ama herşeyin hayırlısı demi:)
seyyyy takimcim
size bisey itiraf etmem lazim
ben bugun baya kacamak yaptim
ama neler yedim soylemiycem yoksa takimda kan cikar vurursunuz beni.
hep annemin yuzunden
misafire pasta yaptim tadina bak bakalim olmus mu dedi
ben de sirf o dedi diye yedim yani aslinda canim istemiyordu:kedi:
lmaz:
ay 2 dk da da hemen sucu attim iyi mikafamçokkarıştı
kardesimin laptoptayim
yaaa zar zor da yaziyorum kardesim amerikadan aldi bu laptopu
karakterler farkli yerde u o s yok
siz bunlarin noktalilarini dusunun ..neyse yazabildigim bu kadar
geçmişi okuyorum yavaş yavaş ama pcde virüs uyarısı aldım sabah o yüzden mi yoksa sitede ki değişiklikler yüzündenmi bilemedim alıntı filan yapamıyorum hiç bir buton çalışmıyor ne renk değişikliği nede karakter filan olmuyor... tek bendeyse yandım bu gün bildirim yaparken renksiz mi yapacağım :)) smileyler bile çıkmıyor...
tşk ederim hayatım...seninkinin yanında bnm ki neki sen sonuca ulaşmışsın bile...maşallah baya bi kilo vermişsin...bende seni gönülden tebrik ediyorum...2,5 kilo bişi değil...20 kilo vermişsin 2,5 kilo ne ki?
onu da veririsin...canını sıkma kendini zorlama tümden de pes ettirme bünyeyi olur mu cnmcım?
bu şekilde de fit ve süper olduğuna eminim...öptüm seni gocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?