Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmişi okuyorum yavaş yavaş ama pcde virüs uyarısı aldım sabah o yüzden mi yoksa sitede ki değişiklikler yüzündenmi bilemedim alıntı filan yapamıyorum hiç bir buton çalışmıyor ne renk değişikliği nede karakter filan olmuyor... tek bendeyse yandım bu gün bildirim yaparken renksiz mi yapacağım :)) smileyler bile çıkmıyor...

Günaydınlar sevgili takımım [/COLOR]

ahh canıım dert etme böyle şeyleri kendine, ah daha ne edward'lar çıkar karşına bak ben 35'i devirdim daha yeni buldum bi aşk:roflol: kendime acele etme derim yani :roflol:
şaka tabi bunlar da gönlüne göre bir aşk yaşarsın merak etme yerimseniben

reyhanablacım mesela falan değil tabi ki bomba bomba geleceksin beraber yapıcaz balomuzu opuyorumnanaktan

mehalimcim bende çok öpüyorum Şenizseni canım özledim valla, babalar yaşlandılça biraz daha huysuz olabiliyor, anneler de arada kalıyor maalesef canım, çok takmamak lazım işte

canım sen kaçamaklar mı yaptın, e napalım artık biyerde insan dayanamıyor, bakalım bugünkü sonuçların nasıl gelecek, inşallah kötü etkisi olmamıştır. hadi hadi görmedik

ayy kalliscim canım inşallah virüs falan yoktur yaa, öpüyorumŞeniz

takımıma günaydınlarrrrr....herkes iyidir inşallah...herkese kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan

kilomu bildiriyim...97,200...hihoyyyt

Allah'ım bugünleride mi görücektim...çok şükür yaaa...azimle dvm ediyorum...

haftaya belki iyi bişi çıkmayabilir bilemiyorum...hafta sonu ve başı gibi regl dönemim...haftaya bildirime şişlik iner mi bilmiorum...gerçi şişlik şimdiden bile var...aman neyse anın tadını çıkarayım ben:sm_cool:...haftaya Allah kerimkaydirigubbakcemile3

kilo verenlerede veremeyenleride tebrik eder kocaman öperim...

günaydınlar güzel takımım kilom 75,4 :hooray::dance: 1,5 kilo vermişim :teytey: :teytey:

Son düzenleme:
cococum aynı kiloda kalmakta başarı canım tebrikler
sportie sonucta sen kilo verdin hafta sonu aldın hafta içi verdin canım tebrikler canım
tabucum seni çok çok tebrik ediyorumm inşallah gelecek haftada verceksin canım durmak yok yola devam

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

inşallah şekerim...ayenn durmak yok...tam gaz yola dvm...her hafta verince dahada bi gaza geliyorum yaaazemuszemus

tşk ederim hayatım...seninkinin yanında bnm ki neki sen sonuca ulaşmışsın bile...maşallah baya bi kilo vermişsin...bende seni gönülden tebrik ediyorum...2,5 kilo bişi değil...20 kilo vermişsin 2,5 kilo ne ki?

onu da veririsin...canını sıkma kendini zorlama tümden de pes ettirme bünyeyi olur mu cnmcım?

bu şekilde de fit ve süper olduğuna eminim...öptüm seni gocaman

herkese günaydınn a.s.
taşıma suyla banyo yaptım az önce Allah'ım ben neden 2 gündür duş almıyomuşum ya resmen manyaklık etmişim -tatlicadiarzu- hiç zorlanmadan tertemiz oldum oh beee yok böyle bir duygu zemuszemus

tam 1 haftadır wc ye gitmiyorum malesef cococum ben de senin gibi :çok üzgünüm: yine de 1 kilo gitmiş..

kilom: 65,5 :dance:

ustalar yine akşam gelicekler, birazdan kahvaltımı yapıp evi silicem. öğleden sonra da valizimi hazırlamaya başlicam :teytey:

Son düzenleme:

sağol tabucum
şükür şu kilomdan memnunum ama daha da memnun olmam daha da iyi hissetmem lazım...
yolun sonuna yaklaştıkça sanırım iş biraz daha zorlaşıyor...
bu konuda sizlerin de önerilerini bekliyorumkaydirigubbakcemile5

canzicim, ölü gelincim, tabucum vee asyacım süper kilolar vermişsiniz çoook çok tebrikler :sm_cool:

arkadaşlar kilo bildirimimde değişiklik yapabilir miyim...wc ye çıktım da tartı şimdi 97 oldu...200 gramcık gitti...düzlendi...

kilom 97 efemzemuszemus

çok şükür tatlım eski sağlığına kavuştu...hiç bir sorunumuz kalmadı...çok tşk ederim cnmcım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…