- 13 Kasım 2014
- 797
- 985
- 123
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.901
Hadi bakalımcanım benim geldim bak, seni geçmeye geldimmmhala iddialıyım
geçmiş olsun eşine tatlımgeçmiş olsun servey. burda kar başladı akşam. eşim de grip olmuş. oğlana geçmez inşallah
canım sen yokken yeni bir kural getirdik spor yapamayanlar onun yerine ya 50 tane ipsiz ip atlama hareketi veya 10 tane squat yapacaklar bunlar 5 dk nı bile almıyor ama hareketsiz de kalmıyorsun bundan sonra eğer spor yapamıyorsan en az bunları yapman gerekiyor tabii sadece sen değil yeni gelen arkadaşlar bu şekilde yapmanız gerekiyor haberiniz olsunspor yapamadım yine yaaaa, sabah yapacaktım, o kadar çok ütü birikmiş ki tatil öncesinden, tatil sonrasından,1 saat ütü yaptımçok sıkıcıııııı
canım hiç tartıldın mı bu hastalık senden ne götürmüş merak ettimBu arada dün artık yemeğe başladım kızlar :)
09.02.2015
Sabah tarhana
Akşamüstü yarım tabak makarna
3 köfte
yarım porsiyon patates kızartması
Akşam kahve
Yediklerime bişi demeden önce şunu eklemek isterimki Perşembe akşamından beri doğru düzgün ilk katı gıdam
Anam yapmış kıyamadım yedim
Hem normalde 2 katı yerdim ama şimdi yarım porsiyon yedim
emine cim hoşgeldin tatlım sıla-ı rahim ben hiç duymamıştım şimdi google amcam dan öğrendim çok güzel bir terim miş bilmiyordum senin sayende öğrendim tatlım teşekkür ederimhaftasonu sıla-ı rahım yaptık.. ohhh mıs gıbı manen de depolanmıs olduk..
madden de depolayacaklardı ammaaaa Emıne musaade eder mı
serveyyy dedım... Emıne unutma serveyyy:))
Kendı ruhanıyetım ıcın en ıyı seydı yanı:)
babam&abıme de gıttık.. ohhh mısss
Öncelikle hoşbuldum ozaly teşekkür ederim. Hevesli olmak önemli tabi canımda benim sorunum hevesim eve gidince geçiyor ben tatlıya çok düşkünüm ve olunca sonu gelene kadar yiyorum iradem zayıf yani tatlıya dayanamıyorum bu konuyuda nasıl çözeceğim bilmiyorum.
canım hiç tartıldın mı bu hastalık senden ne götürmüş merak ettim
Hadi bakalım
Ben bu hafta fena hastayım 3-4 gündür katı yiyemedim canım bu hafta seni sollarım haberin ola
Kendini cumaya haazırla
Hadi bakalım
Ben bu hafta fena hastayım 3-4 gündür katı yiyemedim canım bu hafta seni sollarım haberin ola
Kendini cumaya haazırla
canım benim yaaa bu hafta sen kesin sollarsın, solladın da zaten, ama ilerleyen haftalarda işler değişebilirrrrr
Canım bende tatlıya çok düşkündüm ama insan zamanla yeniyor isteğini
Kalorisi az olan yada azıcık ucundan yöntemiyletatlı isteğini azaltmayı denedinmi belki faydası olur
İnşaallah yenerim yoksa o beni yenecek ve hüsmen dayı gibi olucam
gunaydınnn ahalı
hemen ıkı gunu yazayım... sonra gecmıse bı goz atayım
Pazar
sabah kayınvalıde sofrası: 1tabak zyaglı asma sarma, 1/2 tabak muhammara, 2serıt burgu peynır, 2kasık yumurta pıyazı,cay.
(evet ogleye kalamayacagımız ıcın sofraya sarma da koymustu)
12:00-2kuru ıncır, 1avuc ıgde.
17:00- tavuklu sezar salata, kızımın tabagından 2tavuk kofte:)
aksam: 1kase yogurt corbası, 1tavuk baget
su:4ltcıvarı
spor: 100dk kurek, 20dk elıptık, 100cekım powerplank, Callan'odev 30squat (oglum kucagımda ıken heheh), 200 ıp.
pazt
sabah: (arkadasımda kahvaltı): bu defa da arkadasım sarma koymus kahvaltıye:)) 1tabak karalahana sarma, 50gr cecıl peynır, 3yumurtalı menemenın yarısı, cay, Turkkahvası.
17:00-1kucuk kase yogurtlu karnabahar, 4kasık zyaglı barbunya, 3kasık tavuksote, yaglı lımonlu salata.
...aksam bısey yıyemedım..kahve ıctım.
su:3lt+
spor: 50mt havuzu 27kere turladım, 34dk elıptık. Callan'odev 43squat, 200ıp.
haftasonu sıla-ı rahım yaptık.. ohhh mıs gıbı manen de depolanmıs olduk..
madden de depolayacaklardı ammaaaa Emıne musaade eder mı
serveyyy dedım... Emıne unutma serveyyy:))
Kendı ruhanıyetım ıcın en ıyı seydı yanı:)
babam&abıme de gıttık.. ohhh mısss
hoşbulduk emine . yaptığın sporlar gözümü kamaştırdı harikasıneveeeeetttt seyyah'a yetısmıstım.. hosgeldııı
ama kollantaı'yı tanımıyorum..
Merhaba Kollontaııı
bu arada gecmıs olsun.. hakıkaten fena bı durum
Allah yardımcısı olsun tum hastaların doktorların yakınlarının...ne dıyelım kı baska.
yahu ben bu sitenin mesajlarının başını sonunu takip edemiyorum. kim kime cevap yazdı ara ki bulasın.
tek sorunlu ben miyim acaba?
hepsi 541miş,şaşırdım ben de
Canim spor ayakkabiyla yapıyorum onceden terlikle yapiodum daha yorucu oluyo simdi Lesli mi yapiorum hazir isinikken bisiklete kosuyorum çocuklar izin verirse tabi :)
Canim basin saolaun demeden gecemedim.
Merhaba arkadaslar , takıma yenı katıldım . Yarından ıtıbarıyle paylasımlarıma baslıcam.
Kilom 58,0
Boyum 1.60
Hedefım 52-53
Haftanın en az 4 gunu kosmaya calısıyorum + fıtness yapıyorum bazende. Mayısda 2 yasında olucak bı oğlum var. Dogumdan sonra 4 ay ıcerısınde 25 kılo verdım. Fakat yaz ıtıbarıyle almaya basladım ve beslenmeme dıkkat edemıyorum uzun zamandır. Daha oncede gruplardan bırıyle kılo vermıstım. Sımdı destegınızle kısa surede hedefıme ulasıcam ınsallh. Nacızhane kendımı tanıtmak ıstedım.
Fatsecret program soran arkadaş için
Otomatik hesaplayor
KIZLAR GÜNAYDINN
BİR GRUPTA 1 AYDIR JİLLİAN YAPIYORUZ (10 GÜN CİVARI LEVEL 1 , 10 GÜN CİVARI LEVEL 2 VE YİNE 10 GÜN CİVARI LEVEL 3 YAPILDI )
HER LEVEL BİTİMİNDE (10 GÜN DE 1 KEZ) ÖLÇÜLERİMİZİ ALDIK VE BUGUN İTİBARİYLE 30 GÜNÜ TAMAMLADIK
VE İŞTE BENİM SONUÇLARIM:
İLK ÖLÇÜ BAŞLANGIÇ, İKİNCİ ÖLÇÜ LEVEL 1 , ÜÇÜNCÜ ÖLÇÜ LEVEL İKİ VE EN SON ÖLÇÜ DE LEVEL 3'ÜN SONUCU
LEVEL 3
★Kilo eski 61,5 / 59,7 / 59,3 / 58,7 / fark 0,6 kg / toplam fark:2,8
★Göğüs eski 95 / 95 /95 / 95 / fark 0 cm
★Bel eski 80 / 77 / 77 / 75 / fark 2 cm / toplam fark: 5 cm
★Göbek eski 84 / 81 / 81 / 79 / fark 2 cm / toplam fark: 5 cm
★Kalça eski 100 / 97,5 / 97 / 95 / fark 2 cm / toplam fark: 5 cm
★Basen eski 96 / 94 /94/ 93,5 / fark 0,5 cm / toplam fark :2,5 cm
★Bacak(sağ) eski 58 / 57 / 56 /55,5 / fark 0,5 cm / toplam fark :2,5
★Bacak(sol) eski59 / 58,5 / 58 / 57 / fark 1 cm / toplam fark: 2 cm
jillian level 3 toplam fark : 8 cm
★★ 1 AYLIK (LEVEL 1-2-3) JİLLİAN SONUCU TOPLAM FARK ★★ 22 CM
Artık aynadaki görüntümü beğenmeye başladım,yanii callanın mezuniyeti yaklaşıyor inşallah
pazar gunu kurege kacamak yaptım... o kadar dıyorum bır ay bınme suna.. ama dayanamıyorummmm
dayanıp sabredenlere selam olsunnnn...
spor yapmayanlara selam olsunnn
(Bu mesajın ıcerıgınde kıskırtıcı cumleler..-ıma sanatı ıle- mevcuttur)
bakalım ben bu hafta listeye girebilecek miyim, en son bıraktığım kiloda olmam gerekiyor sanırım
sana bişey dimeyiz mazeretin var senin :) makarna yağsız falan gideri var da şu patatesleri ben de bırakamadım. hafta sonu yeterince yemiştim zaten. dün akşam da annem yapmış yemeğim işten gelince hazır olsun diye sağolsun.Bu arada dün artık yemeğe başladım kızlar :)
09.02.2015
Sabah tarhana
Akşamüstü yarım tabak makarna
3 köfte
yarım porsiyon patates kızartması
Akşam kahve
Yediklerime bişi demeden önce şunu eklemek isterimki Perşembe akşamından beri doğru düzgün ilk katı gıdam
Anam yapmış kıyamadım yedim
Hem normalde 2 katı yerdim ama şimdi yarım porsiyon yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?