- 14 Ocak 2015
- 29
- 27
- 293
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.921
Merhaba arkadaslar , takıma yenı katıldım . Yarından ıtıbarıyle paylasımlarıma baslıcam.
Kilom 58,0
Boyum 1.60
Hedefım 52-53
Haftanın en az 4 gunu kosmaya calısıyorum + fıtness yapıyorum bazende. Mayısda 2 yasında olucak bı oğlum var. Dogumdan sonra 4 ay ıcerısınde 25 kılo verdım. Fakat yaz ıtıbarıyle almaya basladım ve beslenmeme dıkkat edemıyorum uzun zamandır. Daha oncede gruplardan bırıyle kılo vermıstım. Sımdı destegınızle kısa surede hedefıme ulasıcam ınsallh. Nacızhane kendımı tanıtmak ıstedım.
Aman inş ben esıme bulastırdım ama oğlusa gecmese barıgeçmiş olsun servey. burda kar başladı akşam. eşim de grip olmuş. oğlana geçmez inşallah
Anlamadım fıstıgım ya neden servey de bakayım ben de dun hamsıyı kacırınca aklımdaydın emınem sana gelsın deyıp deyıp yedım bu arada balıklar oldugunu anladın dıye arkadından az helva yedım heeehaftasonu sıla-ı rahım yaptık.. ohhh mıs gıbı manen de depolanmıs olduk..
madden de depolayacaklardı ammaaaa Emıne musaade eder mı
serveyyy dedım... Emıne unutma serveyyy:))
Kendı ruhanıyetım ıcın en ıyı seydı yanı:)
babam&abıme de gıttık.. ohhh mısss
Merak etme ıshal yok supersınnnn emoşşşsarma menulerımde one dogruu cıkıncaaaa.. dedım bır ay sarma yemek yok Emıne.
gercı bana zarar vermemıs.. veremez de zatıı.
bu sabah 70.6 ıdım
ohooo ohooo hoooooooooooooooooooo serveyyyy ugurlar olaaa
bu arada gecmıs olsunnnn
ınsaellah ıshallı grıp gıbı bısey degıldır... yoksa ugraslarım bosa gıder
Sen nesın ya catır catır yedı catır catır erıdıgelelım hedef kılomaaa...
ya cuma 71.8 ıdım.
bu sabah 70.6 (%1.67)
70 desem... cok olur belkı yapamam Callan.
70.3kg HEDEFKILOM
hayat cım izin süresi en az 2 hafta o yüzden bu hafta eski kilona gelsende tatlım listeye giremiyorsun sen listeye haftaya gireceksin canımbakalım ben bu hafta listeye girebilecek miyim, en son bıraktığım kiloda olmam gerekiyor sanırım
hııımmm okk, napalımmmmhayat cım izin süresi en az 2 hafta o yüzden bu hafta eski kilona gelsende tatlım listeye giremiyorsun sen listeye haftaya gireceksin canım
vovvvvvvvvvvvvvvvvKızlar, dün resmen sınav verdim.
Hadi onu yapayım bunu yapayım derken misafirler geld.
Ben akşam yemeği yemedim.
Bir sürü pasta börek vs.
Hele pastada nasıl gözüm kaldıı.
Misafirler sen niye yemiyorsun diye soruyor.
Dişimde sıkıntı vardı ya, onu bahane ettim bu seferde yemedim.
Herkeste pastayı çok beğenip, 2. dilimleri yiyince pasta ortadan kalktı. En büyük riski atlatmış oldum.
Kurabiye, poğaça ne kaldıysa herkes gidince hazırladım bir kaba, dedim eşime sen bunları işe götür.
Hoş sabah olmaz, öğlen götürürüm dedi hala evde ama olsun gidecek diye kafama yerleştirdim.
Tüm sorunlardan uzaklaştık.
Herkes gitti, nasıl yorgunum, yattığım yerde uyuyacağım.
O halde hadi dedim bu halde sporunu yaparsan hep yaparsın.
Kalktım 20 dakika eliptik bisiklete bindim. 75 kalori harcadım.
Sonra da duşumu alıp, mışıl mışıl uyudum. Dün yoğunluk menüsü oldu ama yazayım yine de ..
Sabah:
- 2 yumurta
- 1 dilim peynir
Bütün gün kahve ve 1 bardak da mistik çay(sütle)
Sanırım 3,5 litre falan su içtim.
Sporum da 20 dakika eliptik.
40 bedenler bol gelsin inşallah :))))Kizlar Günaydın cok guzel muhabbet ortamı olusmus bende yeniyim insallah hep birlikte 38 beden oluruz :)
nasıl yani bu hafta mezun olacakmısıngelelım hedef kılomaaa...
ya cuma 71.8 ıdım.
bu sabah 70.6 (%1.67)
70 desem... cok olur belkı yapamam Callan.
70.3kg HEDEFKILOM
vovvvvvvvvvvvvvvvv
seninle gurur duyuyorum ve seni örnek alıyorum
koş callan koş
merhabalar,
önce kendimden bahsedeyim biraz 33 yaşındayım evliyim bir oğlum var. boyum 163 kılom ise 74.7 (bugun itibariyle)
yıllardır diyet yaptım her defasında da başarılı oldum ama sonu malüm hüsran aldım verdim hep böyle geçti.
umarım şimdi sizler yardımı ile güzel kilo verip artık tamamen kurtulurum bu sorundan.
iki ay once 80 kilo idim. diyetle 74 de düştüm ama sizlerle daha çok motive olacagıma inanıyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
çalışan bir bayanım fakat işim masa başı yani çok fazla haraket edemiyorum malesef. sadece yediklerime dikkat ederek kilo verebilirim. bu da biraz zor ve uzuzn sürede oluyor hareket ve spor olmadığı için. ilk gün için neler yedim paylasıyorum sizlerle
sabah:
5 zeytin
yağsız peynir
sekersiz cay
öğle
çorba
yoğurt
3 tane köfte
çoooooooooooooooooooooooooook moralim bozuk
oğlen hava muhalefetleinden dolayı yarım tavuk döner yemek zorunda kaldım başka secenegim yoktu
bide ayran
her şeyi kabul ediyorum yeter ki destek olun
5.TAKIM KAPTANI : toplight
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : hm22 & CallanPinckney
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
her şeyi kabul ediyorum yeter ki destek olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?