- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.401
çok teşekkürler canımmm :teytey: :içelim: :içelim:tabu canzi tebrikler canlarım
günaydınn.. benim de kilom 58.0
hayirli cumalar kilomu soyluyorum 69.8hihoyyyt
herkese günaydınn a.s.
taşıma suyla banyo yaptım az önce Allah'ım ben neden 2 gündür duş almıyomuşum ya resmen manyaklık etmişim -tatlicadiarzu- hiç zorlanmadan tertemiz oldum oh beee yok böyle bir duygu zemuszemus
tam 1 haftadır wc ye gitmiyorum malesef cococum ben de senin gibi :çok üzgünüm: yine de 1 kilo gitmiş..
kilom: 65,5:dance:
ustalar yine akşam gelicekler, birazdan kahvaltımı yapıp evi silicem. öğleden sonra da valizimi hazırlamaya başlicam :teytey:
canzicim, ölü gelincim, tabucum vee asyacım süper kilolar vermişsinizçoook çok tebrikler :sm_cool:
ben 2 gündür wc ye cıkamıyorum=/
kizlar ben bu hafta diyet ypmadim gibi bisey sabah normal kahvalti oglen normal yemek ogun ne pi$mi$se hepsinden az yani 3 er 4 er kasik bunlarin icinde (pilav makarna corba ispanak yemegi patlican yemegi kabak dolmasi fasulye yemegi ) yani herturlu yemek vardi hic kismadim hesinden yedim ama az yedim
ekmek sadece sabahlari
ogleden sonra saat 3 lerde ise ya sadece cacik ya sadece salata yada sadece karpuz esimle ikmiz aksamlari hic yemedik ben balli sirkeli su iciyodum duzenli sirkem bitti onun yerine birkoca bardak sabah uyanir uyanmaz ve aksam yatmadan once limonlu su ve gun boyu bol su e bide temizlik tabi sporun yerine iste boyle kizlar cok rahatim
canım kilon 97 mi 97. 200 mü ...:uhm:takımıma günaydınlarrrrr....herkes iyidir inşallah...herkese kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan
kilomu bildiriyim...97,200...hihoyyyt
Allah'ım bugünleride mi görücektim...çok şükür yaaa...azimle dvm ediyorum...
haftaya belki iyi bişi çıkmayabilir bilemiyorum...hafta sonu ve başı gibi regl dönemim...haftaya bildirime şişlik iner mi bilmiorum...gerçi şişlik şimdiden bile var...aman neyse anın tadını çıkarayım ben:sm_cool:...haftaya Allah kerimkaydirigubbakcemile3
kilo verenlerede veremeyenleride tebrik eder kocaman öperim...
çok şükür tatlım eski sağlığına kavuştu...hiç bir sorunumuz kalmadı...çok tşk ederim cnmcım....
tamam şekerim 97.zemuszemusarkadaşlar kilo bildirimimde değişiklik yapabilir miyim...wc ye çıktım da tartı şimdi 97 oldu...200 gramcık gitti...düzlendi...
kilom 97 efemzemuszemus
kalliscim kilom 55 hayatım değişiklik yok, biraz daha takılıcam galibamafoldumben
kızlar selammm
umarım herkes iyidir
benim kilom aynı 57,5
1 haftadır wcye gidemedim yaaa
ülen 5. takımın fıstıkları bi mesajları toplayıp getirmediniz ha kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3günaydınlar güzel takımım kilom 75,4 :hooray::dance: 1,5 kilo vermişim :teytey: :teytey:
......................................5.TAKIM **111.ETAP*** **
canzi3445 ( 76.9 / 75.4 ./1.5 /1.95 % )
asya25 ( 70,2 / 69.8. / 0.4 . 0. 57 %)
cedric (-izinli
chocolategirl ( 79,0 / 78.4./ 0.6 / 0.76% )
bijoux ( 66,5 / 65.5 / 1.0 / 1.50 %)
sportie (-izinli
xTABU �(98,4 / 97 .0/ 1.4 ./ 1.42.%)
mersa ( 82,0 / )
bhk (izinli
cocostar ( 57,5 / 57.5 /.0.0 / 0.0. %)
olu_gelin ( 60,4 / 58.0 / 2.4./ 3.97%)
5. TAKIM TOPLAM KıLO ( )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?