Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende asyacığımı gelinciğimi ve de canziciğimi kutluyorum...

asyam nbr hiç görüşemios kuzum bnm...nasılsın....

merhaba kıslar hayırlı cumalar .....

kaliş yokmu mehalim de liste için yardım lazımsa ben buralardayım fıstıklar .. haberim olsun yeter ....

bende hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar
tabum iyiyim tatlim izin telasi bide havalar iyiyken temizlik yapiyorum bol bol okullarda dun tatil oldu sabahlari rahatim artik cocuklari okula hazirlama telasesi yok
guzel kilolar verilmis ne guzel

aaa kıslar kalişim virüsmu kapmış ..........
hay allah geçmiş olsun pc ne ......

dedigim gibi kıslar ben buralardayım ......
aranizdan biri arkadaşlarınızın tüm bildirimlerini toplarsa bi mesaja bende hesaplarınızı yapayım .... okey ...

tabu canzi tebrikler canlarım
çok teşekkürler canımmm :teytey: :içelim: :içelim:
günaydınn.. benim de kilom 58.0

hayirli cumalar kilomu soyluyorum 69.8hihoyyyt

canlarım hepinizi çok çok tebrik ediyorumm devamını diliyorumm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canzicim, ölü gelincim, tabucum vee asyacım süper kilolar vermişsiniz çoook çok tebrikler :sm_cool:

teşekkürler canımm sende güzel vermişsin tatlımm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ben 2 gündür wc ye cıkamıyorum=/

WC sorunu herkeste var valla canımm ne olcak bilmiyorum bol su iç en azından vucuda sıvı girmiş olsun tatlım :uhm: :uhm: :uhm:

5.TAKIM **111.ETAP*** **

canzi3445 ( 76.9 / )
asya25 ( 70,2 / 69.8. / 0.4 . 0. 57 &#37
cedric (-izinli
chocolategirl ( 79,0 / 78.4./ 0.6 / 0.76% )
bijoux ( 66,5 / 65.5 / 1.0 / 1.50 %)
sportie (-izinli
xTABU �(98,4 / 97 .0/ 1.4 ./ 1.42.%)
mersa ( 82,0 / )
bhk (izinli
cocostar ( 57,5 /)
olu_gelin ( 60,4 / 58.0 / 2.4./ 3.97%)

5. TAKIM TOPLAM KıLO ( )

Son düzenleme:
kizlar ben bu hafta diyet ypmadim gibi bisey sabah normal kahvalti oglen normal yemek ogun ne pi$mi$se hepsinden az yani 3 er 4 er kasik bunlarin icinde (pilav makarna corba ispanak yemegi patlican yemegi kabak dolmasi fasulye yemegi ) yani herturlu yemek vardi hic kismadim hesinden yedim ama az yedim
ekmek sadece sabahlari
ogleden sonra saat 3 lerde ise ya sadece cacik ya sadece salata yada sadece karpuz esimle ikmiz aksamlari hic yemedik ben balli sirkeli su iciyodum duzenli sirkem bitti onun yerine birkoca bardak sabah uyanir uyanmaz ve aksam yatmadan once limonlu su ve gun boyu bol su e bide temizlik tabi sporun yerine iste boyle kizlar cok rahatim

ben de mi virüs var neee?kendimi görmedim...sonra beni unuttun diyince baktım yazılmışım...hayret bişi

asyam bence böyle devam etmeliyiz,ben de böyle yapıyorum hemen hemen... az gitmiş ama olsun,uzun vadede daha hayırı gibi görünüyor.
diyet yapmadığım için,diyeti bırakma durumum da oluşmuyor :1rolleyes:

canım kilon 97 mi 97. 200 mü ...:uhm:

sonra wc çıktım...çıkmadan tartılmıştım 97,2 idi...çıkınca 97 ye düştüm....ondan...97 şekerim özetle

kalliscim kilom 55 hayatım değişiklik yok, biraz daha takılıcam galibamafoldumben

kızlar selammm

umarım herkes iyidir
benim kilom aynı 57,5

1 haftadır wcye gidemedim yaaa

günaydınlar güzel takımım kilom 75,4 :hooray::dance: 1,5 kilo vermişim :teytey: :teytey:
ülen 5. takımın fıstıkları bi mesajları toplayıp getirmediniz ha kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
neyse ben toplayım bari .:dilcikar::kedi:

benim cikmam lazim gullerim kizlar beni bekliyo asada birlik te bisiyler yapacakmisiz ne bilmiyom bende bakayim onlara bir
hadin optum herkezi gelirim yine

......................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…