- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.981
hm22 teşekkür ederim tatlım açıklamaların için
ozaly değil canım modern family yi ben söylemiştim sana
Arkadaşlar ben birazdan çıkıcam evde net bağlantım biraz sıkıntı ama bağlanırsam mutlaka paylaşıcam listemi bağlanamazsam yarın sabah yazarım bi sakıncası olmaz inşallah spor da yapmaya çalışıcam lesli felan evde idare edicez inşallah herkese bol vitaminli az kalorili bi akşam diliyorum yarına kadar hoşçakalın bu günlük benden bu kadar
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Dün )
- AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Porsiyon Rosto Et (Haşlanmış Patates İle) (311 kcal)311 kcal
- 0.25 x 1 Porsiyon Kırmızı Lahana Salatası (116 kcal)29 kcal
- 0.25 x 1 Porsiyon Havuç Salata (144 kcal)36 kcal
- 0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Marul Salatası (168 kcal)42 kcal
- 2.00 x 1 Dilim (15gr) Kızarmış Beyaz Ekmek (35 kcal)70 kcal
- 0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal)62 kcal
- 1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
- 1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
- 1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
- 0.50 x 1 Adet (150gr) Portakal (71 kcal)36 kcal
- 2.00 x 1 Dilim Pınar Dilimli Tost Peyniri (17 kcal)34 kcal
- 0.25 x 100gr Cevizli Baklava (440 kcal)110 kcal
- Alınan Kalori Toplamı 815 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
kızlar ben akşam giremediğim için menü bildirimlerimi bir gün sonra yapmak zorunda yım umarım sıkıntı olmaz.ayrıca günlük tartılıyorum ben ( sabredemiyorum). yarın görüşmek üzere .
Kızlar, benim tansiyonum çok çabuk düşüyor.
Normalde de tuzu sevmem, o yüzden yemeklerimde tuz oranı oldukça azdır.
Sulu yemeklerde eşim içine tuz ilave eder.
Pilav ve makarna gibi şeyleri de ben tüketmiyorum, öyle idare ediyoruz ama tabi tansiyonumu çok etkiliyor.
Bugün 21 dakika ve 24 dakika olmak üzere 2 kere bisiklete bindim.
2. de inince başım döndü, aklıma turşu geliverdi. Normalde ödem yaptığı için tavsiye edilmez ama tuzu bir yerden almam gerektiği için artık gün içerisinde 2-3 minik turşu yemeyi planlıyorum.
Aynen bende hic tuzlu yemek yapmam hatta komsularim yagsiz tuzsuz diyip caktirmadan laf sokarlar :) kizimda bu yuzden kimsenin yaptigi yemegi sevmez damagi tuzsuza aliskin bu kilolarda yemeklerimden değil yememem gerekenlerden kaldi09.02.2014 Menü Listesi - Callan olduğu için yapıyorum, hatam varsa affola ..
Callan, Harika Menü+Su ve Sporla karşımızda
Yuppe, önerim birazcık protein miktarını arttırmandan yana, hem daha hızlı kilo verirsin, hem de kastan kaybetmezsin. Su+ Spor +
Doğa; protein miktarın çok az. En azından ara öğünlere yoğurt, süt ilave edebilirsin. Su+ Spor +
Candy; kendi adıma menünü gayet beğendim. Su+ Spor +
Servey; Gayet güzel menü Su+ Spor +
Hytsvncgzl; yalnızca 1 parça bitter var, onu da kaçamak saymıyoruz zaten. su? Spor?
Seyyah; Pırasalı börek? Protein miktarı oldukça az. Su+ spor+
Toplight; 1 minik ekler Su+ Spor +
Emine; Menü + Su+ Spor +
Ozaly; Makarna ve Patates ANCAKK günlerdir yemiyor ve hasta su? Spor?
Hm22; Menü + Su+ Spor +
ayda2kilogo;
speedy26;
Sinoki;
Fancy pency;
Morpapatyam;
Kollontai;
Canım ben 65 kilo ile başladım
Suan kac kiloyum bilmiyorum cumaya kadar bekliycem
Aynen bende hic tuzlu yemek yapmam hatta komsularim yagsiz tuzsuz diyip caktirmadan laf sokarlar :) kizimda bu yuzden kimsenin yaptigi yemegi sevmez damagi tuzsuza aliskin bu kilolarda yemeklerimden değil yememem gerekenlerden kaldi
Canim iradene hayran kaldim o pastaları borekleri gorup yemediysen tamamdir bence herkezin harci değil yani
Ispanaklı krep
Kreplerinizi yapın ilk önce
Benim krep ölçüm
5 su bardağı süt
3.5 4 bardak un
4 yumurta tuz
Undan dolayi bazen ölçüm değişebiliyor
Daha sonra soğan yağda kavurup Salça atıyorum sonra ıspanaklı atıp pişirilir daha sonra tuz pul biber un biber atın
Ayrı bi tencerede Beşamel sosunu yapıyorum
Yağ ve un kavurup süt ve tuz kalıyoruz
Koyu kıvamda olmasi lazim
Sosumuzdan yarısını ıspanak tamamen pistikten sonra ocaktan alıp içine koyuyoruz
En son işlem Kreplerinizi içine uzunlamasina ıspanaklı koyup rulo seklinde sariyoruz üstüne besamel sosunu suruyoruz fırına vereceğiniz zaman rendelenmiş kaşar dökuyoruz
Ben yaptığım zaman 40 tn falan yapıyorum buzluga koyuyorum ordan fırına verip yendiği zaman tat aynı kaliyor
Arkadaşlar bu mesaj sayma işi zor gibi yani telefondan giriyorum ben kendi mesaj lerimi zor buluyorum :))) ama tabi ileride daha pratik olucam o zaman ben Seve seve kabul ederim
aynen çok doğruteşekkürler ilk fırsatta bakacağım. ben diyette aksamları 5 ten sonra yemek yemiyorum sadece az meyve bir ay böyle deneyeceğim bakalım fayda görecekmiyim
bu iradeyi alkışlıyorumSorma ya, resmen kendimle savaştım dün gece.
Hiç saat falan dinlemeyecektim de vicdanım el vermedi:
Boyut önemli burada aslında.
Zaman zaman elbette yenilebilir ama 1 ekmek boyutunu geçmese yeterli.
Ahh ne güzel demişsin Callancım.
Dün resmen tepinerek ağlayacaktım yemeklerin karşısında.
Midemde sanki kazı çalışması vardı. Hassastır da midem zaten. yandı, kavruldu.
Açlıktan da uyuyamadım ama olmaz dedim.
Seyyahcım, mistik çay öneririm.
evet ıspanaklı krep güzel oluyor,oktay ustadan bakın kızlar amaa krepler tam buğday unundan olsunnnMerhaba kızlar ya sabahları çok yazıyorsunuz okuyorum sonuna kadar yazacaklarını da unuturum :))) bugün malesef dışarda atıştırmak zorunda kaldım şimdi kızıma bol kalori böbreğini yapacağım :) ıspanaklı krep çok güzel çocuklarıniza deneyin özellikle ıspanak yemeyen çocuklar için süper anlamiyorlar içinde ıspanak olduğunu:)
oooo maşallah kuzumabende cuma günü spora başladım sonunda.
cuma callanetics yaptım 1 saat
cumartesi spor yapmadım ama kızımla sahile falan indik parkda falan oynadık
pazar callanetics yaptım 1 saat
pazartesi leslie 5 mile yaptım 1 saat o da.
bugün de callanetics yapacağım Allah izin verirse
bu şekilde bi gün leslie 5 mile bi gün callanetics yapmayı planlıyorum. leslie yi yaparkende callanetics yaparkende sıkılmadım hiç.
bu sefer callanetics i bilgisayrada açıp tv nin önüne koyup o ses türkiye eşliğinde yapmayı düşünüyorum.
eline sağlık canım cok güzel olmuş09.02.2014 Menü Listesi - Callan olduğu için yapıyorum, hatam varsa affola ..
Callan, Harika Menü+Su ve Sporla karşımızda
Yuppe, önerim birazcık protein miktarını arttırmandan yana, hem daha hızlı kilo verirsin, hem de kastan kaybetmezsin. Su+ Spor +
Doğa; protein miktarın çok az. En azından ara öğünlere yoğurt, süt ilave edebilirsin. Su+ Spor +
Candy; kendi adıma menünü gayet beğendim. Su+ Spor +
Servey; Gayet güzel menü Su+ Spor +
Hytsvncgzl; yalnızca 1 parça bitter var, onu da kaçamak saymıyoruz zaten. su? Spor?
Seyyah; Pırasalı börek? Protein miktarı oldukça az. Su+ spor+
Toplight; 1 minik ekler Su+ Spor +
Emine; Menü + Su+ Spor +
Ozaly; Makarna ve Patates ANCAKK günlerdir yemiyor ve hasta su? Spor?
Hm22; Menü + Su+ Spor +
ayda2kilogo;
speedy26;
Sinoki;
Fancy pency;
Morpapatyam;
Kollontai;
Biz yemeklerden kistiigmiz tuzlari cipslerden karsiladik demekki :))Senin de düşüyor mu yemeklerden dolayı Yuppecim tansiyonun?
Ben de aynen öyle, cipsin tuzundan hiç rahatsız olmuyorum sonuçta :))
Dün yemedim ama ağlamama ramak kalmıştı.
Yine de bugün gurur duydum kendimle.
Şimdi şöyle bir şey geldi aklıma.
Ben bunu dukan kreple yaparım kendime. Mis gibi de diyet krep olur.
Paşaya da normalinden yaparım ohh. Tuttum bunu, teşekkür ediyorum.
Candycim, sen fırsat bulunca bir karıştır bence mesajları, ona göre listede olacak gibi duruyor yeni arkadaşlar.
eline sağlık canım cok güzel olmuş
Biz yemeklerden kistiigmiz tuzlari cipslerden karsiladik demekki :))
Hemide firil firil donuyor dünya bisiklettten inince gozlerim bi hos bakiyor kulaklarim bogum bogum oluyor vucut aliskin degil saglikli beslenmeye spora bole tepkiler veriyor :)
Aynen uzay boslugundaymisim gibi oluyo aklimda bulunsun canim boyle beynim lap lap olacağına karsilamak lasim tuzu demekki bide nefsimle boguscam desene tursuuu tursuuu :))) butun gun konusurum kendimle nayn yemiceksin fazlaİşte bence hep o tuzsuzluktan Yuppecim. Bazen iyice düşünce, bütün gün dünyam dönsün tarzında takılıyorum.
Sana da tavsiye ederim turşu.
2 tane atsak gün içerisinde ağzımıza en azından sabitleniriz yere.
Aynen uzay boslugundaymisim gibi oluyo aklimda bulunsun canim boyle beynim lap lap olacağına karsilamak lasim tuzu demekki bide nefsimle boguscam desene tursuuu tursuuu :))) butun gun konusurum kendimle nayn yemiceksin fazla
Sevmek az kalir bir tik otesindeyim ama haklısin abartmamadan sevelimSen de mi çok seversin?
Ben de bayılırım kendilerine.
Uzun vadede sıkıntısı olacağını zannetmem ama fazla yersek ertesi güne fazla ödem biriktirir tartıda moralimizi bozarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?