- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.961
Merhaba kızlar ya sabahları çok yazıyorsunuz okuyorum sonuna kadar yazacaklarını da unuturum :))) bugün malesef dışarda atıştırmak zorunda kaldım şimdi kızıma bol kalori böbreğini yapacağım :) ıspanaklı krep çok güzel çocuklarıniza deneyin özellikle ıspanak yemeyen çocuklar için süper anlamiyorlar içinde ıspanak olduğunu:)
mistik çay tok mu tutuyor?Seyyahcım, mistik çay öneririm.
oğlum da ıspanak ve pırasa yemiyor. nasıl yapıyorsun ıspanaklı krepi?Merhaba kızlar ya sabahları çok yazıyorsunuz okuyorum sonuna kadar yazacaklarını da unuturum :))) bugün malesef dışarda atıştırmak zorunda kaldım şimdi kızıma bol kalori böbreğini yapacağım :) ıspanaklı krep çok güzel çocuklarıniza deneyin özellikle ıspanak yemeyen çocuklar için süper anlamiyorlar içinde ıspanak olduğunu:)
haftalık geriye dönüp msj sayılarını saymak zor olmayacak mı? günlük mü saysak acaba. menüyle birlikte yazsak?Arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ve görüyorsunuz takımımıza bu aralar yeni arkadaşlarımız katıldı
cuma günü listede olmayan arkadaşlarımızın hepsinden takıma kilolarını bildirimde bulunurken haftalık olarak kaç mesaj yazdıklarını kg bildirimi ile yazmak zorundalar
bir de takımdaki bütün arkadaşlarımızın takım bilincinde olması için görev alması gerektiğini düşünüyorum hergün 1 kişi görevli olsun kim ne kadar mesaj yazmış saysın ya da bu konuda önerisi olan var mı
doğa cım spor yapmadın mı yaptıysan onu da ekle tatlım
iyi bende bayaa pide yedin zannetmiştim canım o normal
5 ten sonra yememek becerebilirsen eğer çok güzel kg kaybettiriyor
Mistik çay nasıl birşey tarif eder misin canımSorma ya, resmen kendimle savaştım dün gece.
Hiç saat falan dinlemeyecektim de vicdanım el vermedi:
Boyut önemli burada aslında.
Zaman zaman elbette yenilebilir ama 1 ekmek boyutunu geçmese yeterli.
Ahh ne güzel demişsin Callancım.
Dün resmen tepinerek ağlayacaktım yemeklerin karşısında.
Midemde sanki kazı çalışması vardı. Hassastır da midem zaten. yandı, kavruldu.
Açlıktan da uyuyamadım ama olmaz dedim.
Seyyahcım, mistik çay öneririm.
evet ya bu mesaj sayısını nasıl hesaplayacağız bide bu yüzde olayını anlamadım ben kaptanArkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ve görüyorsunuz takımımıza bu aralar yeni arkadaşlarımız katıldı
cuma günü listede olmayan arkadaşlarımızın hepsinden takıma kilolarını bildirimde bulunurken haftalık olarak kaç mesaj yazdıklarını kg bildirimi ile yazmak zorundalar
bir de takımdaki bütün arkadaşlarımızın takım bilincinde olması için görev alması gerektiğini düşünüyorum hergün 1 kişi görevli olsun kim ne kadar mesaj yazmış saysın ya da bu konuda önerisi olan var mı
tarifini yazar mısın tatlımMerhaba kızlar ya sabahları çok yazıyorsunuz okuyorum sonuna kadar yazacaklarını da unuturum :))) bugün malesef dışarda atıştırmak zorunda kaldım şimdi kızıma bol kalori böbreğini yapacağım :) ıspanaklı krep çok güzel çocuklarıniza deneyin özellikle ıspanak yemeyen çocuklar için süper anlamiyorlar içinde ıspanak olduğunu:)
Doğacım, en son yazdığın mesaja dönerek, oradan takip edersen daha rahat edersin. Onun haricinde pembe olan alıntılanan kısım, alttaki cevap.
Belki büyük falan kabul ediyorsa, 300 gram olsa normal o zaman gibi.
Yuppecim, dün ayakkabı ile yaptım da olay rahatladı.
Hoşgeldin aramıza Esracım.
En kısa sürede hedefine ulaşman dileğiyle..
Candycim, sanırım senin mesajında gördüm yakılan kalori kısmını.
Ben de bir aktivite ekleyince uyku+oturmayı da sayıyor. Çözebildin mi sen sorunu.
Şu Jillianı bir yapamadım ya tam ..
Callancım, hayranım sana süpersin.
Pek bir tatlı isteği ile uyandım, nasıl da iyi geldi mesaj.
Süpersin şeker.
Benim de acayip spor yapasım var bugün.
Evet hayatcım,en son kilona geldiysen girebilirsin.
kız sen nerdeyse her gün ciğer yiyorsun nerden buluyon ciğerleri iş yerine yakın ciğerci mi var merak ettimAman inş ben esıme bulastırdım ama oğlusa gecmese barı
bende yeniden başladım modern family e 4. sezonda kalmışım ordan devam ediyorum.Deli deli keyif yapıyorum bugün.
Malum 10 gündür ilk kez evde acil işim olmadan yalnızım.
Kahvaltımı yaptım, modern family açıp, izlerken bisiklette takıldım.
Hala yabancı dizi izliyorum.
Daha işlerim var bilgisayarda ama akşama doğru yaparım.
Nasıl özlemişim yahu.
Sorma ya, resmen kendimle savaştım dün gece.
Hiç saat falan dinlemeyecektim de vicdanım el vermedi:
Boyut önemli burada aslında.
Zaman zaman elbette yenilebilir ama 1 ekmek boyutunu geçmese yeterli.
Ahh ne güzel demişsin Callancım.
Dün resmen tepinerek ağlayacaktım yemeklerin karşısında.
Midemde sanki kazı çalışması vardı. Hassastır da midem zaten. yandı, kavruldu.
Açlıktan da uyuyamadım ama olmaz dedim.
Seyyahcım, mistik çay öneririm.
süper fikirrKızlar, modern family attım telefona, onu da bilgisayara bağlayıp, bisiklete geçeceğim. Keyfime demeyin. Öpüldünüz.
Hoşgeldin esracım bende yeniyim birlikte zayıflayacağız inşallah burası iyi olacak bizim için motivasyonu yüksek tutmak lazım ve buradakiş arkadaşlkar motive etmek için ellerinden geleni yapıyorlar hemen sarıp sarmalıyorlar çok sıcak dostluklar olur inşallah hep birlikte zayıflarız.
Doğacım, en son yazdığın mesaja dönerek, oradan takip edersen daha rahat edersin. Onun haricinde pembe olan alıntılanan kısım, alttaki cevap.
Belki büyük falan kabul ediyorsa, 300 gram olsa normal o zaman gibi
Yuppecim, dün ayakkabı ile yaptım da olay rahatladı.
Hoşgeldin aramıza Esracım.
En kısa sürede hedefine ulaşman dileğiyle..
Candycim, sanırım senin mesajında gördüm yakılan kalori kısmını.
Ben de bir aktivite ekleyince uyku+oturmayı da sayıyor. Çözebildin mi sen sorunu.
Şu Jillianı bir yapamadım ya tam ..
Callancım, hayranım sana süpersin.
Pek bir tatlı isteği ile uyandım, nasıl da iyi geldi mesaj.
Süpersin şeker.
Benim de acayip spor yapasım var bugün.
Evet hayatcım,en son kilona geldiysen girebilirsin.
mistik çay tok mu tutuyor?
oğlum da ıspanak ve pırasa yemiyor. nasıl yapıyorsun ıspanaklı krepi?
haftalık geriye dönüp msj sayılarını saymak zor olmayacak mı? günlük mü saysak acaba. menüyle birlikte yazsak?
her gün biri bu bildirilen msj sayılarını takip edebilir.
Mistik çay nasıl birşey tarif eder misin canım
evet ya bu mesaj sayısını nasıl hesaplayacağız bide bu yüzde olayını anlamadım ben kaptan
kız senin taktiğinle dün leslie 5 mile i hiç sıkılmadan yaptım.bilgisayarı tv nin yanına koydum karşısına geçtim bi ona bi ona baka baka yaptım ne zaman bitti anlamadım bile. o ses türkiye izlerkene bitiverdi. iyiki söylemişsin . ben nasıl akıl edemedim bilmiyorum
bende yeniden başladım modern family e 4. sezonda kalmışım ordan devam ediyorum.bi bölümle bırakamıyor insan.
aldım bende sonunda buldum mistik çayı 2 gündür akşamları 1 fincan içiyorum da. pek beğenmedim tadını.sütle nasıl yapılıyor. sütü kaynatıp çayı ona mı sallıyorsun. peki poşeti kaç dk bekletyiyorsun. ben bitene kadar içinde tuttum 2 gündür sonuna doğru acılaşmıştı tadı iyice. sütle güzel mi oluyor.
süper fikirr
bende cuma günü spora başladım sonunda.
cuma callanetics yaptım 1 saat
cumartesi spor yapmadım ama kızımla sahile falan indik parkda falan oynadık
pazar callanetics yaptım 1 saat
pazartesi leslie 5 mile yaptım 1 saat o da.
bugün de callanetics yapacağım Allah izin verirse
bu şekilde bi gün leslie 5 mile bi gün callanetics yapmayı planlıyorum. leslie yi yaparkende callanetics yaparkende sıkılmadım hiç.
bu sefer callanetics i bilgisayrada açıp tv nin önüne koyup o ses türkiye eşliğinde yapmayı düşünüyorum.
Mistik çay beni acayip şişiriyor Seyyahcım, genelde de yorumları bu şekilde.
Günlük sayıp, bir dosyada birleştirip cuma günleri paylaşabilirsiniz. Zaten profilinizden tüm mesajları aratmak oldukça kolay olacaktır ama pek çok arkadaş yeni başladığı için günlük olarak 1 kişi kaydetmeye kalkarsa ekstra iş olacak tatlım.
Serpilcim, bildiğin hazır çay mistik çay. Büyük merketlerde oluyor ama sütle yapınca beni tıkıyor da tıkıyor.
Mesaj olayını, profilindeki tüm mesajlar kısmından bulabilirsiniz. Örneğin; 12 şubat 5 13 şubat 10 şeklinde cuma günleri listeleyebilirsiniz.
Yüzde için de anlatayım.
Geçen Cumaki kiloya x diyelim
Bu haftaya da y
(y-x)/x*100 formülü ile bulabilirsin.
Aydacım çok sevindim.
Ben çok çabuk sıkıldığımdan yapamazdım bir şey, izlemek falan iyi oluyor.
İlk kez televizyona bağlayıp izledim de bugün, hiç bitmesin istedim. 1 bölüm atınca bıraktım mecburen.
Ozaly söylemişti bana Modern Familyi çok güzel oldu sporla.
Mistik çayı da şöyle yapıyorum. Yarım fincan kaynar su ile demliyorum. 2-3 dakika tutuyorum. Cezvede de yarım fincan süt ısıtıp, üzerine ilave edip içiyorum. Kimi zaman üzerine biraz da tarçın serpiyorum. Eşim pek sevmez bitki çaylarını ama kokusuna bayılıyor.
Süpersin şekerim.
Yaşasın spor yapmaak.
Mistik çay beni acayip şişiriyor Seyyahcım, genelde de yorumları bu şekilde.
Günlük sayıp, bir dosyada birleştirip cuma günleri paylaşabilirsiniz. Zaten profilinizden tüm mesajları aratmak oldukça kolay olacaktır ama pek çok arkadaş yeni başladığı için günlük olarak 1 kişi kaydetmeye kalkarsa ekstra iş olacak tatlım.
Serpilcim, bildiğin hazır çay mistik çay. Büyük merketlerde oluyor ama sütle yapınca beni tıkıyor da tıkıyor.
Mesaj olayını, profilindeki tüm mesajlar kısmından bulabilirsiniz. Örneğin; 12 şubat 5 13 şubat 10 şeklinde cuma günleri listeleyebilirsiniz.
Yüzde için de anlatayım.
Geçen Cumaki kiloya x diyelim
Bu haftaya da y
(y-x)/x*100 formülü ile bulabilirsin.
Aydacım çok sevindim.
Ben çok çabuk sıkıldığımdan yapamazdım bir şey, izlemek falan iyi oluyor.
İlk kez televizyona bağlayıp izledim de bugün, hiç bitmesin istedim. 1 bölüm atınca bıraktım mecburen.
Ozaly söylemişti bana Modern Familyi çok güzel oldu sporla.
Mistik çayı da şöyle yapıyorum. Yarım fincan kaynar su ile demliyorum. 2-3 dakika tutuyorum. Cezvede de yarım fincan süt ısıtıp, üzerine ilave edip içiyorum. Kimi zaman üzerine biraz da tarçın serpiyorum. Eşim pek sevmez bitki çaylarını ama kokusuna bayılıyor.
Süpersin şekerim.
Yaşasın spor yapmaak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?