- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.421
Şeniz:1hug:a.s.canlarım burdayım bildirimi yaparım aebenim canım benim öptüm seni ellerine sağlık yormuşsun kendini...
ŞenizŞenizaebencim benden önce davrandın :)
ben de listeye kendimi eklemiştim :)
amin cnm amin....tabucum bak bu haberi çok sevdim...
Allah tekrar yaşatmasın o zorlukları canımın içi opuyorumnanaktan
kızlar selammm
umarım herkes iyidir
benim kilom aynı 57,5
kaçamak maçamak oldu ama ters bakiye vermedin sonuçta benden sana öpücük şekerimopuyorumnanaktan
1 haftadır wcye gidemedim yaaa
günaydınlar güzel takımım kilom 75,4 :hooray::dance: 1,5 kilo vermişim :teytey: :teytey:
günaydınn.. benim de kilom 58.0
hayirli cumalar kilomu soyluyorum 69.8hihoyyyt
herkese günaydınn a.s.
taşıma suyla banyo yaptım az önce Allah'ım ben neden 2 gündür duş almıyomuşum ya resmen manyaklık etmişim -tatlicadiarzu- hiç zorlanmadan tertemiz oldum oh beee yok böyle bir duygu zemuszemus
tam 1 haftadır wc ye gitmiyorum malesef cococum ben de senin gibi :çok üzgünüm: yine de 1 kilo gitmiş..
kilom: 65,5:dance:
ustalar yine akşam gelicekler, birazdan kahvaltımı yapıp evi silicem. öğleden sonra da valizimi hazırlamaya başlicam :teytey:
5.TAKIM **111.ETAP*** **
canzi3445 ( 76.9 / )
asya25 ( 70,2 / 69.8. / 0.4 . 0. 57 %)
cedric (-izinli
chocolategirl ( 79,0 / 78.4./ 0.6 / 0.76% )
bijoux ( 66,5 / 65.5 / 1.0 / 1.50 %)
sportie (-izinli
xTABU �(98,4 / 97 .0/ 1.4 ./ 1.42.%)
mersa ( 82,0 / )
bhk (izinli
cocostar ( 57,5 /)
olu_gelin ( 60,4 / 58.0 / 2.4./ 3.97%)
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( )
ilçe milli eğitime gittiğimde anaokulu için adrese dayalı mı dediğimde hayır dendi...istediğin bir okula yazdırabilirsin...adresin önemi yok dedi anaokulu için...bende en yakın okula önkayıt yaptırdım...madem öle bişi vardı okul müdürü o zmn dicekti sen bize düşmüosun şu falan okula düşüosun git oraya yaptır diye...milli eğitim ile okulları tezat...onlarda asıl sorun...hala bi çaresi bulunamadı...önkayıtların zmnıda dolunca okul parayı vereni yazıyor...Allahına kadar yırtıklık yaparım çocuğum için ama faydası olur mu bu aç gözlülere bilmiyorum...tanıdık falanda yok...olanda söz verio ama söz ...sadece lafta kalıyor...bikaç kişiye güvendikte kimse ilgilenmedi gittim önkaydını ben yaptırdım...bu kayıt olayları hep böyle can sıkıcı xtabum biraz yırtık olacaksın ancak öyle başarabilirsin yada tanıdık bulacaksın son güne dek bekletirler bence çok fazla sıkma kendini kayıtlar bittikten sonrada almak mecburiyetinde değillermi tam bilmiyorumda böyle kaldı aklımda ...sizin düştüğünüz okula vermek istemiyormusun başkamı vermek istiyorsun sen..
selam kızlar, kilom 78.400
hepinizi tebrik ediyorum çok güzel vermişsiniz
tabu bacım üşenmicen çağıracan bir tv kanalınıda yanına öyle gidecen bakalım o zaman ne yapacaklar. milleti söğüşlemeye çalışmak kolay hiç sormazlar var mı yokmu. ama suç onlarda değil ne olursa olsun çocuğumun rahatı için deyip bu paraları veren ailelerde. ceremesini şimdi sizler çekiyorsunuz. benimde bir evladım var daha çok küçük ama Allah bilir o zaman gelince biz nelerle karşılaşıcaz. işimiz zor. herşeyin başı eğitim,eğitimin başı para.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?