Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.TAKIM **111.ETAP*** **

canzi3445 ( 76.9 / )
asya25 ( 70,2 / 69.8. / 0.4 . 0. 57 %)
cedric (-izinli
chocolategirl ( 79,0 / 78.4./ 0.6 / 0.76% )
bijoux ( 66,5 / 65.5 / 1.0 / 1.50 %)
sportie (-izinli
xTABU �(98,4 / 97 .0/ 1.4 ./ 1.42.%)
mersa ( 82,0 / )
bhk (izinli
cocostar ( 57,5 /57,5 / 0 / %0 )
olu_gelin ( 60,4 / 58.0 / 2.4./ 3.97%)

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

ya şu an canımı sıkan bir olay oldu...baya moralim sıfırlandı yani...
ana okulu için kızıma ön kayıt yaptırdım demiştim yaaa...anakayıtlar için göya çok başvuru olmuş...
o yüzden kura ile seçim olcakmış...az önce okuldan arandım...şimdi moda oldu adrese dayalı okullara kayıt...neymiş ben o okula düşmüyormuşum...o yüzden son sıradaymışım ...
iyide anaokullarda adres olayı yok dendi...şimdi benden para koparılsın diye bu okula düşmüyorsunuz diye ayak yapıyorlar...kurada çıksam bile para dencek bana...ki aynı okula önkayıt yaptıran arkadaşımdan 1000 tl istemişler ...yani kontenjanlar bahane parayı bastıran çocuğunu yazdırsın demiş resmen...yazdırmıcam ben diyor...1000 lira anaokul kaydı için...şaşırmış bunlar yaaa

madem o okula düşmüyordum ön kayıt sırasında aklınız nerdeydi...düşmüosun deseydinde bende şansımı düştüğüm okuldan deneseydim...şimdi anakayıt zamanı geç kalındı başka okul için...yazık yaaa...milletimiz ne halde...çok üzüldüm şu an....

çocuğumda o kdr hevesliydi...

5.TAKIM **111.ETAP***
canzi3445 ( 76,9 / 75.4 / 1.5 / 1.95% )
asya25 ( 70,2 / 69.8 / 0.4 / 0.57% )
chocolategirl ( 79,0 / 78.4 / 0.6 / 0.76% )
bijoux ( 66,5 / 65.5 / 1.0 / 1.50% )
sportie ( 55.0 / 55.0 / 0.0 / 0.00% )geçen hafta yanlışlık olmuş izin kullanmadı üyemiz aramızda
xTABU ( 98,4 / 97.0 / 1.4 / 1.42% )
mersa ( 82,0 / 82.0 / 0.0 / 0.00% )
cocostar ( 57,5 / 57,5 / 0.0 / 0.00% )
olu_gelin ( 60,4 / 58.0 / 2.4 / 3.97% )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 645,9 / 638.6 / 7.3 / 1.13% )

kallisim çok teşekkürler liste içinn a.s.

mehalim analiz isitoyoruz yaaaaaaa özledik -tatlicadiarzu-

bu kayıt olayları hep böyle can sıkıcı xtabum biraz yırtık olacaksın ancak öyle başarabilirsin yada tanıdık bulacaksın son güne dek bekletirler bence çok fazla sıkma kendini kayıtlar bittikten sonrada almak mecburiyetinde değillermi tam bilmiyorumda böyle kaldı aklımda ...sizin düştüğünüz okula vermek istemiyormusun başkamı vermek istiyorsun sen..

bijocum ne demek şekerim ben teşekkür ederim hep zamanında olduğu için ...

mehalimi kışın gezikolu başkanı seçmiştim çöpçatanlıktada başkan yapacam onu kardeşi filan derken baksana koşturmacada, bir taraftanda yok yumurtlayacam yok bilmemne bu böyle gezerse yumurtalarda bozulur:roflol:...

bu arada virüsü attım galiba sositososito... kızlar bir taraftan eşimin peşinde dolanıyorum bir yandan kızlara marka bir çantanın çakmasını dikiyorum :roflol: ablamda 3 kız bende 3 kız 6 çanta delikafaduldenama çok şeker oldu zaman olursa foto ekliycem... bir yandan kızıma elbise dikiyorum karmakarışık oldum kafayı yemek üzereyim

opuyorumnanaktan
kızlar selammm

umarım herkes iyidir

benim kilom aynı 57,5

kaçamak maçamak oldu ama ters bakiye vermedin sonuçta benden sana öpücük şekerimopuyorumnanaktan

1 haftadır wcye gidemedim yaaa

günaydınlar güzel takımım kilom 75,4 :hooray::dance: 1,5 kilo vermişim :teytey: :teytey:

canım harikasın bravo tebrik ederim alkisalkisalkis
a.s.
günaydınn.. benim de kilom 58.0

süper bir sonuç gelincim harikasın sen şimdi bireyselde madalya alırsın inşallah
opuyorumnanaktana.s.:hooray:
hayirli cumalar kilomu soyluyorum 69.8hihoyyyt

asyacım harikasın canım istikrar budur işte, ne güzel canım 6 lara geldin hoşgeldin:1hug:

a.s.

canım maşallah maşallah süpersin
ay ben nazar boncuğu takıyım da sonra laf maf gelir dimi ama hemde bu nazar boncuğunu sana takmıycaz da kime takıcaz a.s.
tebrik ederim bijoux cum

selam kardeş takımcığım,nasılsınız görüşemiyoruz. aslında evet bende gelip halinizi hatrınızı soramadım ama görüşelim bundan sonra arayı soğutmayalım. mehalim nerelerde sanırım mezun oldu. yeni arkadaşlar var aranızda sanırım (benim yeni dediğim 1 ay falandır sanırım.) hoşgelmişler sefa getirmişler. kallistecim canım bacım. ilk gözağrım, gözümü 13.takımda senle açtım. ama görüşemedik.umarım iyisindir bacım.
bu arada tabu bacım üşenmicen çağıracan bir tv kanalınıda yanına öyle gidecen bakalım o zaman ne yapacaklar. milleti söğüşlemeye çalışmak kolay hiç sormazlar var mı yokmu. ama suç onlarda değil ne olursa olsun çocuğumun rahatı için deyip bu paraları veren ailelerde. ceremesini şimdi sizler çekiyorsunuz. benimde bir evladım var daha çok küçük ama Allah bilir o zaman gelince biz nelerle karşılaşıcaz. işimiz zor. herşeyin başı eğitim,eğitimin başı para.

yaz olunca böyle oluyo kallisim herkes evdeyken en çok yorulan anne oluyo hep. hele de becerikli anneyse alalah allahhh bitmez işi bitmezzzz. sen dua et ben orda değilim yoksa ben de ekşirdim başına bana da çanta dik diye :roflol:

ben de dikiş kursuna başlıyorum allah izin verirse eylülden sonra. az biliyorum ama olsun ilerletelim di mi.. iş güç yok bari kendime bişeyler dikerimm :teytey:

aabencim izinli değilim kilom aynı sadece 55 :1rolleyes:

ilçe milli eğitime gittiğimde anaokulu için adrese dayalı mı dediğimde hayır dendi...istediğin bir okula yazdırabilirsin...adresin önemi yok dedi anaokulu için...bende en yakın okula önkayıt yaptırdım...madem öle bişi vardı okul müdürü o zmn dicekti sen bize düşmüosun şu falan okula düşüosun git oraya yaptır diye...milli eğitim ile okulları tezat...onlarda asıl sorun...hala bi çaresi bulunamadı...önkayıtların zmnıda dolunca okul parayı vereni yazıyor...Allahına kadar yırtıklık yaparım çocuğum için ama faydası olur mu bu aç gözlülere bilmiyorum...tanıdık falanda yok...olanda söz verio ama söz ...sadece lafta kalıyor...bikaç kişiye güvendikte kimse ilgilenmedi gittim önkaydını ben yaptırdım...

kura olayı bahane amaç paranın alınması için olay yaratmak...bizim bu semtte 70 çocuk mu var hiç inanmam...

zaten açıkca dile getirmiş parayı bastıran çocuğu yazdırır diye...bnm yırtıklığım bunlara sökmez gözlerini para bürümüş bunların...ama sonuna kdr denicem...olmazsa olmaz....ben çabamı gösteriyimde vicdan olayına girmiyim...

selam kızlar, kilom 78.400

hepinizi tebrik ediyorum çok güzel vermişsiniz

[CopuyorumnanaktanOLOR="Magenta"]choclate cım harikasın süper tebrik ederim bitanem [/COLOR]

xtabucum kızının iyi olmasına çok sevindim şükürler olsun, şu anaokulu işini kallisin dediği gibi biraz cazgır olmak lazım inşallah o işi de çözersin bitanem

haklısın cnm...milli eğitime mail attım onlarda bana cvp olarak;

Çocuk kayıtları ılgi (a) Yönetmeliğin 9,10,11 ve 12 nci maddeleri hükümlerine
uygun olarak Hazıran ayından itibaren yapılmaktadır. Kayıtlar çocuğun ikâmet
yerine en yakın okullara veya iş yerine en yakın okula kayıt kabul dönemi
içinde ilgili okul müdürlüklerince yapılmaktadır. Belirtilen tarihte en yakın
okul müdürlüğüne başvuruda bulunabilirsiniz. Ancak, çocuğunuz 2004 doğumlu
olduğu ive 31.12.2009 tarihi itibariy.e 60 ayını tamamlayacağı çin ana
sınıfına kaydı yapılabilir.
Çocukların eğitim, beslenme, temizlik ve sağlık giderleri ile kurumun genel
temizlik ve diğer hizmetleri için velilerden alınacak aylık ücret, ilgi (a)
Yönetmeliğin 35 inci maddesi gereğince il ve ilçelerde oluşturulan Ücret
Tespit Komisyonunca belirlenmekte ve bu komisyon kararı doğrultusunda
belirlenen miktarda ücret okul müdürlüğünce aylık aidat olarak alınmaktadır.
Ayrıca bağış veya kayıt ücreti adı altında ücret alınması söz konusu değildir.
Bilgilerinizi rica ederim.

bu yollandı bana....ama ilçe milli eğitime gittiğimde vericeksin milli eğitim öle diyor ama arkadan kendi masraflarınızı çıkarın velileri sıkıştırın diyomuş...biz milli eğitim çalışanları olarak bile hep bağış verdik falan filan dediler...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu valla hangi kanalı çağırsam acaba...ilgilenirler mi acaba...bide kanal karşısında konuşsunlar...hayret bişi yaaaaaaklava:

tabucum umarım bir an önce okul sorunu çözülür canım

kallisim yaa sen bir butik açsana
biz gelsek bişeyler diktirsek yeter köşeyi dönersin :)

mehalimden ben de analiz istirham ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…