- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.441
xtabucum kızının iyi olmasına çok sevindim şükürler olsun, şu anaokulu işini kallisin dediği gibi biraz cazgır olmak lazım inşallah o işi de çözersin bitanem
5.TAKIM **111.ETAP***
canzi3445 ( 76,9 / 75.4 / 1.5 / 1.95% )
asya25 ( 70,2 / 69.8 / 0.4 / 0.57% )
chocolategirl ( 79,0 / 78.4 / 0.6 / 0.76% )
bijoux ( 66,5 / 65.5 / 1.0 / 1.50% )
sportie ( 55.0 / 55.0 / 0.0 / 0.00% )geçen hafta yanlışlık olmuş izin kullanmadı üyemiz aramızda
xTABU ( 98,4 / 97.0 / 1.4 / 1.42% )
mersa ( 82,0 / 82.0 / 0.0 / 0.00% )
cocostar ( 57,5 / 57,5 / 0.0 / 0.00% )
olu_gelin ( 60,4 / 58.0 / 2.4 / 3.97% )
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 645,9 / 638.6 / 7.3 / 1.13% )
Hepinizi tebrik ediyorum hanımlar.:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
Çok güzel kilolar verilmiş.Ben 100 gr fazlayım geçen haftaya göre.Yine hormon ilacı başlayınca şişmeye başladım.Yani kabahat bende değil ilaçta;zaten kabahati gelin etmişler kimse almamış.Ben mi alacağım.Hiç almam.:roflol:
Bu arada 10 gün izne çıkıyorum.Memleketime gideceğim.Orada net var ama fırsat olurmu bilmiyorum.Sakın merak etmeyin diye söylüyorum izindeyim diye.:roflol::roflol:
Sonra allah korusun bu Beyzuş gene bir yerlere saklandı sinsi ve gizli bir şekilde bizi izliyor zannedersiniz.delikafadulden.Yapmam artık deşifre oldum bir kere.
Hepinize mutluluk ve sağlık diliyorum.Başarılı kilo verişlere devam inşallah.
Her CUMA değil;her DOĞAN GÜNDE mutlu olun inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
Haaaaa bide öpüyorum hepinizi.Gelin bakem.ŞenizŞenizohhhhhhihoyyyt
çook teşekkürler canımmm Şenizcanım maşallah maşallah süpersin
ay ben nazar boncuğu takıyım da sonra laf maf gelir dimi ama hemde bu nazar boncuğunu sana takmıycaz da kime takıcaz a.s.
tebrik ederim bijoux cum
mehalim yumurtlamaya gitti diye biliyoruz :roflol:..selam kardeş takımcığım,nasılsınız görüşemiyoruz. aslında evet bende gelip halinizi hatrınızı soramadım ama görüşelim bundan sonra arayı soğutmayalım. mehalim nerelerde sanırım mezun oldu. yeni arkadaşlar var aranızda sanırım (benim yeni dediğim 1 ay falandır sanırım.) hoşgelmişler sefa getirmişler. kallistecim canım bacım. ilk gözağrım, gözümü 13.takımda senle açtım. ama görüşemedik..
tıs yardım ederdin vallaha ne zevkle yapardık alkisalkisalkis .. çanta işini sorma.. mağazada yeğenim takmış koluna çok ilginç bir tasarımı vardı evirdim çevirdim eve gelince aldım bir kumaş teğelledim öylemi böylemi diyebuyrunnnnnnnnn yeğenim çığlık atıyo teyzoş benim çantayı yaptı yaşasın diye :roflol: mağazada 50 liraydı bizde 2 liraya çıktı :roflol: 238 lira kardayım aklımca :roflol::roflol:yaz olunca böyle oluyo kallisim herkes evdeyken en çok yorulan anne oluyo hep. hele de becerikli anneyse alalah allahhh bitmez işi bitmezzzz. sen dua et ben orda değilim yoksa ben de ekşirdim başına bana da çanta dik diye :roflol:
ben de dikiş kursuna başlıyorum allah izin verirse eylülden sonra. az biliyorum ama olsun ilerletelim di mi.. iş güç yok bari kendime bişeyler dikerimm :teytey:
canım zaten içim acıyor bu tip bir iş yerim vardı gecemi gündüzüme katıp uğraştım ama hep aksilikler geldi kapatmak zorunda kaldım allah izin verirse bakalım sositosositotabucum umarım bir an önce okul sorunu çözülür canım
kallisim yaa sen bir butik açsana
biz gelsek bişeyler diktirsek yeter köşeyi dönersin :)
mehalimden ben de analiz istirham ediyorum :)
:roflol::roflol::roflol:Bu arada 10 gün izne çıkıyorum.Memleketime gideceğim.Orada net var ama fırsat olurmu bilmiyorum.Sakın merak etmeyin diye söylüyorum izindeyim diye.:roflol::roflol:
Sonra allah korusun bu Beyzuş gene bir yerlere saklandı sinsi ve gizli bir şekilde bizi izliyor zannedersiniz.delikafadulden.Yapmam artık deşifre oldum bir kere.
Hepinizi tebrik ediyorum hanımlar.:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
Çok güzel kilolar verilmiş.Ben 100 gr fazlayım geçen haftaya göre.Yine hormon ilacı başlayınca şişmeye başladım.Yani kabahat bende değil ilaçta;zaten kabahati gelin etmişler kimse almamış.Ben mi alacağım.Hiç almam.:roflol:
Bu arada 10 gün izne çıkıyorum.Memleketime gideceğim.Orada net var ama fırsat olurmu bilmiyorum.Sakın merak etmeyin diye söylüyorum izindeyim diye.:roflol::roflol:
Hepinize mutluluk ve sağlık diliyorum.Başarılı kilo verişlere devam inşallah.
Her CUMA değil;her DOĞAN GÜNDE mutlu olun inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
Haaaaa bide öpüyorum hepinizi.Gelin bakem.ŞenizŞenizohhhhhhihoyyyt
kallistem listeniz hatasız kilo veren herkesi tebrik ederim. Ölügelin sanırım hollywood diyeti ile verdin ben de başladım dün bakalım ne olacak.
iki dakikaligina ugradim guzellerim
kallisim kolay gelsin balim sen canta bende maskelerlen ugrasiyom be allahim bu kizlar beni mahvediyo bisiy degil benden daha guzel olcekler diye korkuyom:1rolleyes: guzellik basa belaa cunku
sportim tesekurler iste bende 1 ileri iki geri verip alip duruyorum insallah gormem bidaha 7 li leri
bende bugun sacima maske yaptim taaaa yarin yikanceemis sardim sarmaladim kafayi evi toparliyom eltimler gelceklermis aksam birazdanda yemek hazirlicem
ben sacima maske yaparken kizlarin ucude bende isterim bende diye tutturdular uc kizlarinda kafasini sardik sonra efede istedi onunkinide surduk naylonla sardik anliycaniz baba haric butun aile kafayi sardik bekliyoz en cok komik olan ise aksam eltimler gelcek yaa hepimizi sargili kafa halinde gorunce bit var zannetceklerdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
tabum canim okul isine bende sinirlendim bence git guzellikle kayit yapacaksaniz yapin yoksa rezalet cikarcagini tv lere sikayet edecegini soyle bende burda haksizliga ugradigim zaman dil bilmedigim halde bagirip cagirip rezalet cikariyorum sonra kuzuya donuyolar eve ozur mektubu gonderiyolar
insallah kuzun guzel guzel okuluna gidecek canim sen hangi isin altindan kalkmadin ki buda hallolur
epey uzattim cikayim artik cok calismam gereek coook
allahim bu coccuklarin hevesini kursaginda birakan tum kotu insanlari sen ver cezalarini
bende şimdi yürüyüş yapçam gelinim...bu saaten sonrası iyi oluo...akşam yemeği yiyemiyorum bölece...nedense yürüyüşten sonra sanki dünyaları yemişçesine bir doygunluk oluo bende...hadi kolay gelsin sana...e tabi banada:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?