Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

xtabucum kızının iyi olmasına çok sevindim şükürler olsun, şu anaokulu işini kallisin dediği gibi biraz cazgır olmak lazım inşallah o işi de çözersin bitanem

tşk ederim cnm...dedim ya allahına kadar cazgırlık yaparım hesap sorarım ama işe yaramaz...aç gözlü bunlar...ad1 inde dediği gibi veren ailelerde suç...aldıkça aldıkça istiolar...tv lerde vermeyin diolar ama maşallah...bu zmnda devlet okuluna 1000 lira kayıt parası...özel okul mu bu yaaa....bende 50-100 lira diom...yüzüme bakmaz bunlar bnm o paraya...off yaaa...bişier düşünüyorum ama nerden başlasam acaba....

kallistem listeniz hatasız kilo veren herkesi tebrik ederim. Ölügelin sanırım hollywood diyeti ile verdin ben de başladım dün bakalım ne olacak.

13. TAKIM **111. ETAP**
ad1 (53.3 / 53.3 / 0.0 / 0&#37
melis08 (59.5 / 59.5 / 0.0 / 0%)
dosba (70.1 / 69.7 / 0.4 / 0.57%)
melzeyit (76.4 / 78.4 / 2.0 / -2.62%)
patbori (71.5 / 71.5 / 0.0 / 0%)
acıbiber2053 (65.3 / 64.9 / 0.4 / 0.61%)
emirel (61.5 / 60.7 / 0.8 / 1.30%)
jojel (65.7, paylaşımda ve bildrimde bulunmadığı için diskalifiye)
tırtıl kelebek (60.3 / 62.7 / -2.4 / -3.98%)
umrumdışı (72.9 / 72.8 / 0.1 / 0.14%)
melankoli_84 (67.0 / 67.0 /0.0 / 0%)
shopaholic (77.0 / 73.8 /3.2 / 4.16%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (734.8 / 734.3 / 0.5 / 0.07%)

bu da bizimki gelince kontrol edermisin, buralardayım ben de.

Son düzenleme:

Hepinizi tebrik ediyorum hanımlar.:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
Çok güzel kilolar verilmiş.Ben 100 gr fazlayım geçen haftaya göre.Yine hormon ilacı başlayınca şişmeye başladım.Yani kabahat bende değil ilaçta;zaten kabahati gelin etmişler kimse almamış.Ben mi alacağım.Hiç almam.:roflol:

Bu arada 10 gün izne çıkıyorum.Memleketime gideceğim.Orada net var ama fırsat olurmu bilmiyorum.Sakın merak etmeyin diye söylüyorum izindeyim diye.:roflol::roflol:
Sonra allah korusun bu Beyzuş gene bir yerlere saklandı sinsi ve gizli bir şekilde bizi izliyor zannedersiniz.delikafadulden.Yapmam artık deşifre oldum bir kere.
Hepinize mutluluk ve sağlık diliyorum.Başarılı kilo verişlere devam inşallah.
Her CUMA değil;her DOĞAN GÜNDE mutlu olun inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
Haaaaa bide öpüyorum hepinizi.Gelin bakem.ŞenizŞenizohhhhhhihoyyyt

hadi bakalım hayırlı yolculuklar cnm...iyi tatiller diliyorum...kendine iyi bak...güzel dileklerin içinde teşekkür ederiz...inşallah sende hergününü mutlu ve sağlıklı geçirirsin...hoşçakal cnm....a.s.

bijocum ya seni tebrik etmeyi unuttum...tebrik ederim cnm...maşallah sana...bende seni örnek alıyorum kendime haberin olsun....opuyorumnanaktan

canım maşallah maşallah süpersin
ay ben nazar boncuğu takıyım da sonra laf maf gelir dimi ama hemde bu nazar boncuğunu sana takmıycaz da kime takıcaz a.s.
tebrik ederim bijoux cum
çook teşekkürler canımmm Şeniz

beyzuşcum güle güle git canım.. iyi tattiler sana. aman dikkat etmeyip de verdiklerini alma tamam mı.. seni özlicez :gitme: öpüyorum Şeniz

mehalim yumurtlamaya gitti diye biliyoruz :roflol:..

canım benim çok sağol bizde ilgilenemiyoruz kardeş mardeş unuttuk karıştık özürlerden bir demet a.s.

tıs yardım ederdin vallaha ne zevkle yapardık alkisalkisalkis .. çanta işini sorma.. mağazada yeğenim takmış koluna çok ilginç bir tasarımı vardı evirdim çevirdim eve gelince aldım bir kumaş teğelledim öylemi böylemi diyebuyrunnnnnnnnn yeğenim çığlık atıyo teyzoş benim çantayı yaptı yaşasın diye :roflol: mağazada 50 liraydı bizde 2 liraya çıktı :roflol: 238 lira kardayım aklımca :roflol::roflol:

tabucum umarım bir an önce okul sorunu çözülür canım

kallisim yaa sen bir butik açsana
biz gelsek bişeyler diktirsek yeter köşeyi dönersin :)

mehalimden ben de analiz istirham ediyorum :)
canım zaten içim acıyor bu tip bir iş yerim vardı gecemi gündüzüme katıp uğraştım ama hep aksilikler geldi kapatmak zorunda kaldım allah izin verirse bakalım sositososito

:roflol::roflol::roflol:

güle güle canım iyi tatiller...

beyzuşum güle güle git güle güle gel canım kaydirigubbakcemile5

beyzuşcum güle güle git canım.. iyi tattiler sana. aman dikkat etmeyip de verdiklerini alma tamam mı.. seni özlicez öpüyorum

Almam inşallah.Ablam ve gelini sabahları 1 saat yürüyüş ve 30 dak aletlerle beden hareketleri yapıyorlar onlara katılacağım.
Ayrıca ablama yardım olsun diye yemekleri hep ben yaparım orada .Kilo verebilirim bile.:Saruboceq:
Bende özleyeceğim canım sağolunkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

iki dakikaligina ugradim guzellerim
kallisim kolay gelsin balim sen canta bende maskelerlen ugrasiyom be allahim bu kizlar beni mahvediyo bisiy degil benden daha guzel olcekler diye korkuyom:1rolleyes: guzellik basa belaa cunku
sportim tesekurler iste bende 1 ileri iki geri verip alip duruyorum insallah gormem bidaha 7 li leri
bende bugun sacima maske yaptim taaaa yarin yikanceemis sardim sarmaladim kafayi evi toparliyom eltimler gelceklermis aksam birazdanda yemek hazirlicem
ben sacima maske yaparken kizlarin ucude bende isterim bende diye tutturdular uc kizlarinda kafasini sardik sonra efede istedi onunkinide surduk naylonla sardik anliycaniz baba haric butun aile kafayi sardik bekliyoz en cok komik olan ise aksam eltimler gelcek yaa hepimizi sargili kafa halinde gorunce bit var zannetceklerdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
tabum canim okul isine bende sinirlendim bence git guzellikle kayit yapacaksaniz yapin yoksa rezalet cikarcagini tv lere sikayet edecegini soyle bende burda haksizliga ugradigim zaman dil bilmedigim halde bagirip cagirip rezalet cikariyorum sonra kuzuya donuyolar eve ozur mektubu gonderiyolar
insallah kuzun guzel guzel okuluna gidecek canim sen hangi isin altindan kalkmadin ki buda hallolur
epey uzattim cikayim artik cok calismam gereek coook
allahim bu coccuklarin hevesini kursaginda birakan tum kotu insanlari sen ver cezalarini

kallistem listeniz hatasız kilo veren herkesi tebrik ederim. Ölügelin sanırım hollywood diyeti ile verdin ben de başladım dün bakalım ne olacak.

evet tatlım.. aslında ben 2bucuk-3kilo arasında vermiştim ama nolduysa dün pat diye geldi 500 gramı geri kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
puhahahaahah güldürdün beni yaa

bende şimdi yürüyüş yapçam gelinim...bu saaten sonrası iyi oluo...akşam yemeği yiyemiyorum bölece...nedense yürüyüşten sonra sanki dünyaları yemişçesine bir doygunluk oluo bende...hadi kolay gelsin sana...e tabi banada:))

arkadaşlar burda bir gök gürültüsü bir yağmur inanamıyorum :1shok: ben rize liyim ve anca orda gördüm ben böyle yağmuru. damlalardan dışarsı görünmüyo o derece yani! bir süre de dolu yağdı nohut kadar.. gök gürültüsünden şimşeklerden arabaların alarmları çalıyor :bbo: tv ler gitti uydular da çalışmıyor elektrik ve net gidip geliyor mübarek gün tövbe tövbe :1ninca:

keşke burayada yağsa keşkeeeeeeeeeeeeeeeee...kuruduk tozdan havasızlıktan yaw....dua edios ama ne çare.yağdır mevlam suuuuuuu.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…