- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.401
tebrikler yuppecim61.8/61.4/0.4/0.65
toplight eklermisin ya ben anlamadim baslangic kilom yaziyorr ya o verdiklerimide yazacakmiyim anlamadim
Zorlu bir gecenin ardından herkese günaydınn.
Öncelikle desteğinizden ötürü hepinize teşekkürler. İyi ki varsınız gece gece buraya yazabilmek bile rahatlattı beni
Oğlum daha iyi çok şükür.
6 yaşına girecek ama zayıf kardeşini kucağına aldı. Göbek deliğini göstererek ağladı. Biz bişeyler yaptık ama geçmedi acısı. İnş. geçecek
Evet canim yaa dumur oldum gene bakiom pel pel afyonum patlamadi61.8 geçen hafta doğru değil mi Yuppecim?
çok geçmiş olsun dostum yaZorlu bir gecenin ardından herkese günaydınn.
Öncelikle desteğinizden ötürü hepinize teşekkürler. İyi ki varsınız gece gece buraya yazabilmek bile rahatlattı beni
6 yaşına girecek ama zayıf kardeşini kucağına aldı. Göbek deliğini göstererek ağladı. Biz bişeyler yaptık ama geçmedi acısı. İnş. geçecek
Takrar geçmiş olsun canımZorlu bir gecenin ardından herkese günaydınn.
***5.TAKIM 400.ETAP***
toplight (69,5/69,9/-0,4/-%0,58)
CallanPinckney (59/58,6/0,4/%0,68)
servey(71,9/71,9/0/%0,0) sabit
hm22( 78,4/ 77.9/0.5/% 0.64 )
EmineF (71,8/)
ozaly (64.3/61,1/1,2/%1,87)
speedy26(69,9/0,3/%0,43)
ayda2kilogo(72/71,3/0,7/%1,0)
yuppe (61.8/61.4/0.4/0.65) Yeni üye başlangıç kilosu 63,5
5. TAKIM ORTALAMASI :
mor papatyam 76,2/75/
minik1967 112 hedef 99
seyyah 63,2/62,4/
Evet canim yaa dumur oldum gene bakiom pel pel afyonum patlamadi
Tskler canim az az gidiyo iste :)tebrikler yuppecim
bugun:6
perş:8
çarş:1
salı:2
Pazt:8
en baştada belirtmiştim evde netim yok o yüzden akşamları ve haftasonları yazamıyorum
iştedede bazen yazamama durumum olabiliyor
Şükür aklına getirmiyoruz okula gitmedi. Dinleniyor,öğleden sonra da işe getiricem mecburen. ahh ahh kızlar inanın benimde göbeğim çok ağrıyor. sabah ben 70,4 geldim regl.den mi yoksa gece tansiyonum düştü diye eşimin yedirdiği tuzlulardan mı bilmiyorum. Sporda yapamadım. leslie grubunda atılırmıyım acaba?
Canim sorma bi mutlu oldum ki artik yedekte degilim sahalara ciktimTakrar geçmiş olsun canım
Göbeğimi düşmüş ne olmuş tam
Vaaay vaaayyy vaaayyyy listelerin sultanııııııııı
Yuppem listeyee girmiş
vayyy vayyyyyy vayyyyyyyyyyyyyy
hayır gruba cocuğu hastaŞükür aklına getirmiyoruz okula gitmedi. Dinleniyor,öğleden sonra da işe getiricem mecburen. ahh ahh kızlar inanın benimde göbeğim çok ağrıyor. sabah ben 70,4 geldim regl.den mi yoksa gece tansiyonum düştü diye eşimin yedirdiği tuzlulardan mı bilmiyorum. Sporda yapamadım. leslie grubunda atılırmıyım acaba?
evet tatlım yeterliDaha girmene var zaten papatyacım takıma. Şimdilik not alalım bunları yeterli değil mi kaptanım?
canım aynı durum bende de söz konusu maalesefŞükür aklına getirmiyoruz okula gitmedi. Dinleniyor,öğleden sonra da işe getiricem mecburen. ahh ahh kızlar inanın benimde göbeğim çok ağrıyor. sabah ben 70,4 geldim regl.den mi yoksa gece tansiyonum düştü diye eşimin yedirdiği tuzlulardan mı bilmiyorum. Sporda yapamadım. leslie grubunda atılırmıyım acaba?
Benimki artik kapidan opucuk yolluyoBen de bu sıralarda aynıyım Yuppecim. Normalde eşim giderken geçiririm ve bahane ile uyanmış olurum.
2 gündür gözlerimi bile açamıyorum, o yatakta öpüp gidiyor.
Dün 11'e geliyordu uyandığımda, bugün 9.30 gibi uyandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?