- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.361
Hislerime tercüman olmuşsun kaptanımcanım ben ve 5. takım senin hakkını ödeyemeyiz vakit ayıramıyorum dersende haklısın deriz ama fırsat buldukça gel tatlım dersine de çalış kendine de vakit ayır ama sıkıldıkça gel biz sensiz yapamayız bi süre dinlen ama mezun olsan bile sensiz olmaz burası
Kaptanım callandan başka koymak istemeyenlerde varcok iyi fikir tatlım yspalım 2 haftada after before pek olmaz ama bu arada callan dan başka resim koymak istemeyen varsa söylesin o ve eşinin kararına da saygı duyuyoruz
Ay kıyamamKızlar dua edin nolur oğlum acilde sanırım göbeği düştü çok ağlıyo çok acı çekiyo
Jillian diye zalim bir hatun var hiç denedinmi?!Arkadaşlar bakıyorum hepiniz hemen hemen fitsiniz . 65 kilodan 59 a düşmek istiyenler... Ne güzel ideal kilolarınıza bu kadar yakınsınız ve ne kadar dikkat ediyorsunuz. Sizlere bayıldım. İnsanların bu kadar kilolarına ve kendilerine bakmaları ne güzel. Ben kendimi ne kadar bırakmışım. 3 lü rakama neden çıkmışım . 68 kilo evlendım. Her doğumda 20 kilo koydum ve burdayım işte. Sizden şu spora başlama konusunda yardım istioyorum. Hayatım boyunca hep bir spor klubune üye oldum hem de pahalı olanlarına ! insanlar soruyor tabii suraya üyeyım diyorum. Kaç kere gidiyorum ayda ! Hiç .. Bazen hamamına gidersem yüzüyorum. Yüzme yi durmaksızın 1 saat yapabilirim. Açıkçası sporu sevmiyorum. Spor kuluplerınde pilates e girdiğim zaman. Benım bacak 30 derece kalkıyor, millet 90 derece kaldırıyor. Tabii ki son derece sinir oluyorum kendime. Ne arada böyle oldun Mineeeee diye. Neyse bu bir start -başlangıç. SPORA NASIL BAŞLANIR-HADİ KIZLAR BANA YARDIM EDIN VE MOTIVE EDIN! SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ ŞİMDİDEN SİZE SUNUYORUM
seyyahcım albümü sadece biz görebileceğiz yani sadece 5.takım üyeleriburası fotograf paylaşımı açısından ne kadar güvenilirdir ki
çok iyi kilo vermişsin ozaly tebrikler bence haftaya kilo hedefini biraz daha aşağı çekmelisinbu arada
Ozaly derki;
64,3/63,1/1,2/1,87
Haftaya hedef kilom iseeeee
62,7
Hadi bakalım
canım çok geçmiş olsun inş düzelmiştirKızlar dua edin nolur oğlum acilde sanırım göbeği düştü çok ağlıyo çok acı çekiyo
maşallah tatlım benimkg:58,6
geçen hafta: 59.0
fark:0,4
yüzde:0,68
tamam mine cim not aldım bunlarıHerkese hayırlı Cumalar,
Evet kilom 112kg boy 1.70
Hedef: 99kg (1 Haziran a kadar)
Nihai hedef (85 kilo yıl sonunda)
oo morpapatyam çok güzel gidiyorgeçen hafta cuma 76.2
bugün 75
fark:1,2
mine cim sana tavsiyem yavaş yavaş başla leslie 1 mil güzel bir seçim topu topu 15 dk sürüyor sonra yavaş yavaş artırırsın 15 dk ilk başta seni zorlamaz canımArkadaşlar bakıyorum hepiniz hemen hemen fitsiniz . 65 kilodan 59 a düşmek istiyenler... Ne güzel ideal kilolarınıza bu kadar yakınsınız ve ne kadar dikkat ediyorsunuz. Sizlere bayıldım. İnsanların bu kadar kilolarına ve kendilerine bakmaları ne güzel. Ben kendimi ne kadar bırakmışım. 3 lü rakama neden çıkmışım . 68 kilo evlendım. Her doğumda 20 kilo koydum ve burdayım işte. Sizden şu spora başlama konusunda yardım istioyorum. Hayatım boyunca hep bir spor klubune üye oldum hem de pahalı olanlarına ! insanlar soruyor tabii suraya üyeyım diyorum. Kaç kere gidiyorum ayda ! Hiç .. Bazen hamamına gidersem yüzüyorum. Yüzme yi durmaksızın 1 saat yapabilirim. Açıkçası sporu sevmiyorum. Spor kuluplerınde pilates e girdiğim zaman. Benım bacak 30 derece kalkıyor, millet 90 derece kaldırıyor. Tabii ki son derece sinir oluyorum kendime. Ne arada böyle oldun Mineeeee diye. Neyse bu bir start -başlangıç. SPORA NASIL BAŞLANIR-HADİ KIZLAR BANA YARDIM EDIN VE MOTIVE EDIN! SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ ŞİMDİDEN SİZE SUNUYORUM
wawwwwbu arada
Ozaly derki;
64,3/63,1/1,2/1,87
Haftaya hedef kilom iseeeee
62,7
Hadi bakalım
seyyah cım canım senin izinli ayrıldığın kg kaç idi acaba onu bulup yazalım belki listeye girebilirsin bu hafta eğer izne ayrıldığın kg dan düşüksebaşlangıç kilom: 63,2
bugünkü kilom: 62,1
fark :1,1 kg.
muhtemelen bu giden kilonun çoğu ödemdir. günde 3 bardak su içerken birden 2,5 lt ye çıkınca tuvaletten çıkamadım br haftadır. o yüzden ak koyun kara koyun haftaya belli olur büyük ihtimalle
61 kg ile izne ayrılmışım. bir hafta daha bekleyelim istersen kaptan. inşallah 61 kusurlu rakamlara inerim haftaya.günaydınlarrrr
canım çok geçmiş olsun inş düzelmiştir
maşallah tatlım benim
tamam mine cim not aldım bunları
oo morpapatyam çok güzel gidiyor
mine cim sana tavsiyem yavaş yavaş başla leslie 1 mil güzel bir seçim topu topu 15 dk sürüyor sonra yavaş yavaş artırırsın 15 dk ilk başta seni zorlamaz canım
wawwww
seyyah cım canım senin izinli ayrıldığın kg kaç idi acaba onu bulup yazalım belki listeye girebilirsin bu hafta eğer izne ayrıldığın kg dan düşükse
canım 61 le ayrıldığına göre bekleyeceğiz canım ben 64 mü acaba demiştim de61 kg ile izne ayrılmışım. bir hafta daha bekleyelim istersen kaptan. inşallah 61 kusurlu rakamlara inerim haftaya.
yok malesef. 2013 yılıymış zaten. çok almışım ondan sonra. bi ara 66lara çıktım hatta. bu son olacak inşallah.canım 61 le ayrıldığına göre bekleyeceğiz canım ben 64 mü acaba demiştim de
Kızlar dua edin nolur oğlum acilde sanırım göbeği düştü çok ağlıyo çok acı çekiyo
günaydınlarrrr
canım çok geçmiş olsun inş düzelmiştir
maşallah tatlım benim
tamam mine cim not aldım bunları
oo morpapatyam çok güzel gidiyor
mine cim sana tavsiyem yavaş yavaş başla leslie 1 mil güzel bir seçim topu topu 15 dk sürüyor sonra yavaş yavaş artırırsın 15 dk ilk başta seni zorlamaz canım
wawwww
seyyah cım canım senin izinli ayrıldığın kg kaç idi acaba onu bulup yazalım belki listeye girebilirsin bu hafta eğer izne ayrıldığın kg dan düşükse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?