Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimki artik kapidan opucuk yolluyo :))
Bi agirlik var havadanmidir nedir bnmkiler uyanmasa emin ol bende kilimi kipirdatmadan yatarim aksama kadar ama mecburrrr kalkioz iste

Geç uyanan çocuk yapmalısınız bence artık.
Şaka bir yana ben de küçükken bildiğiniz saat 6'da uyanırdım.
Şaka gibiymişim resmen.
8'e kadar kendi kendime çizgi film izlermişim, 8'de herkesi uyandırırmışım. Çok acımasızmışım yahu.

ay bu arada dün yediklerimi yazmayı unuttum ben ya
12.02.2015
Sabah yarım kepekli light ekmek tost
Öğlen
1 tabak erişteli mercimek çorbası
arada 1 adet muz (miğde bulantısına gerçekten iyi geliyormuş)
Akşam yarım porsiyon ereğli pidesi
1 bardak kola

1 haftadır spor yok ben çok eksikliğini hissediyorum ama dermanımda yok o kadar
Suyum bol
İlaçlarım dün akşam itibariyle bittiiii

Canim Buraya geldigimde 63.4 kiloydum burdan 53 ile ayrilmak istiyorum

Sen gene iyimissin benim yegenlerim 6 da okuka hqzirlaniolar dusun kocaman cocuklar uyuyomusun uyumuyomusun hiccc gunduz gibi kosturuyolar artik kalmiom ablamda :))

Ehuehue canim bu seferkide erkenci olursa naparim 3 veletle

kızlar ben kalori sepetinin uygulamasını kullanıyorum ya
Şimdi 1 haftalık kalorilerimi topladım ve günlük ihtiyacımdan çıkardım, kalan 7000cal 1 kg hesabı ile 1,36 kg vermem gerekiyordu ben 1,2 verdim. Demekki kalori hesabı doğru ve tutan birşey
Tavsiye ederim

Sen gene iyimissin benim yegenlerim 6 da okuka hqzirlaniolar dusun kocaman cocuklar uyuyomusun uyumuyomusun hiccc gunduz gibi kosturuyolar artik kalmiom ablamda :))

Ehuehue canim bu seferkide erkenci olursa naparim 3 veletle

Uyumayan ve yaramaz çocuklar zor gerçekten.
Benim gibi çocuklarınız olmasın hiç.
Yazık annem ben de nasıl uğraştıysa artık, kardeşimin varlığı yokluğu belli değildi, gider gider nefesini dinlerdi bu çocuk hiç ağlamıyor diye.
Ben sabah ezanına kadar ağlarmışım daa

Ozalycim, şimdi aslında sanırım bu hafta biraz fazla karbonhidrat almışsın.
Normalde 7000 kalori 1 kilo yağ demek ama yağlar da vücudumuzda neredeyse 1-1 kadar su tutuyor.
Yani verilen kilo artıyor ama biz karbonhidrat ağırlıklı beslenince, o oran hoop düşüyor.

kaptanım ben izinli olarak bile yazılmamışım sanırım tamamen çıkarıldım, ben bugünde tartılmayı unuttum zaten ,listeden tamamen çıkmak istiyorum,inanın hiç alınma kırılma falan yok sadece son derece inancım kalmadı kalmadı kendime sebep tamamen bu.
burada 10 kilo verdim ama bunun için hepinize teşekkürler.
hoşçakalın kızlar

Ayy yazik kadincagza ne cadiymissin ay benimkiler melayke o zaman cok sukur gece uyumasalarda aglamazlar vizim vizil vizildarlar

***5.TAKIM 400.ETAP***
toplight (69,5/69,9/-0,4/-%0,58)
CallanPinckney (59/58,6/0,4/%0,68)

servey(71,9/71,9/0/%0,0) sabit
hm22( 78,4/ 77.9/0.5/% 0.64 )
EmineF (71,8/)

ozaly (64.3/61,1/1,2/%1,87)
speedy26(69,9/70,4/-0,5/-%0,72)
ayda2kilogo(72/71,3/0,7/%1,0)yeni üye giriş tarih 07,01,2015 /71,2 kg hedef 65 kg
yuppe (61.8/61.4/0.4/0.65) Yeni üye başlangıç kilosu 63,4 giriş tarih 22,01,2015 /73 kg hedef 53 kg

5. TAKIM ORTALAMASI :
mor papatyam 76,2/75/
minik1967 112 hedef 99

seyyah 63,2/62,4/

evet arkadaşlar yeni başlayan diğer arkadaşlar nerede eğer geçerli bir mazeretleri yoksa 12 den sonraki bildirimleri kendilerine - puan olarak geçecektir

bu hafta izninin ikinci haftası olduğu için listede değilsin,çıkarılma söz konusu değil

gözde cim sen ne diyorsun izinli bu hafta yazılmadın çünkü geçen hafta yazıldın aşağıdaki sonuç listesinde de görüldüğü gibiizinli olan arkadaşlar listede görünmüyorlar o yüzden görünmüyorsun canım sen bilirsin ben senin kalmanı ne kadar istediğimi biliyorsun ama bu davranışın beni kırdı

sorun değil kaptancım kırılma, kişisel sebebimi yazdım, herşey için teşekkür ederim sana.

Gözdecim, geçen hafta izinli yazıldın zaten. İzinden dönene kadar listede olunmuyor ki. Kendi adıma bu konuda seni ikna etmek için oldukça uğraştığımı düşünüyorum ama elbette bazı şeyler zorla olmaz. Umarım kilolarını verirsin şekerim.

Ayy yazik kadincagza ne cadiymissin ay benimkiler melayke o zaman cok sukur gece uyumasalarda aglamazlar vizim vizil vizildarlar

Çok cadıymışım gerçekten ya, ondan mı çocuk yapmam ben diyorum acaba.
Düşünsene benim gibisi olduğunu, ağlamaktan ölür kesin.

Canim Buraya geldigimde 63.4 kiloydum burdan 53 ile ayrilmak istiyorum
ben de 53 olabilir miyim acaba
biz seninle yarışalımmı yuppe
sen ozalyle mi yarışıyordun
kilolarımız yakın,hedeflerimiz benzer
benim boyum daha kısa diye hatırlıyorum 163 sen uzundun sanırım,boyuun kaçtı
ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…