- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.521
evet şişman kızın üstüne dönüyor,güzel bence :)Bu da sevimli bir dizi gibi Callancım, şişman kızın üzerinde mi dönüyor dizi?
Dün bizimkine dedim Arrow'a başlayacağım diye.
Ben de başlarım dedim.
Bu demek ki, Arrow yavaş ilerleyecek.
Ben de geceleri izlerken uyuyup kalıyorum, olmadı hem onunla hem ayrı takip edeceğim artık.
Eminecim, canım çok geçmiş olsun.
Hepimiz aynı şeyi düşündük gelmeyince, bir şey mi oldu diye korktuk.
Doktorlar ne diyor tatlım?
canım evdekilere de yedir ekmekten ben buxdolabında talıyorumaldım dün esmer ekmeğimi kaptan. 2 gündür bitmişti. bu arada benim buğday ekmeklerimin son dilimleri küfleniyor hep. bunun için bi çözümünüz var mı? dolaba koysam da küfleniyor çünkü.
menü yine güzel kaptan. bence o regldendi.bu hafta çok iyi bi sonuç alıp acısını çıkarırsın
beril cim emine 2 gün önce bilditim yapmıştı dün gedefinden de aşağıya düşeceğini söylemişti o un son bildirim yaptığı kg yu yazdık annesi rahatsız olmasaydı daha da fazla kg vermiş olacaktıEmine dün bildirim yapmamis siz yapti olarak nasil yazdinizki kilosunu
evet şişman kızın üstüne dönüyor,güzel bence :)
Tek tek ozur diliyorum hepinizden hanimlar.
Aklima bile gelmedi burasi.. simdi dank etti.
Annem ust uste kalp krizi gecirdi. Zombi gibiyiz ama sukur.. karsimda.. konustuk.. kahvalti yapti simdi uyuyor.
Gelirim insaellah.
Bu arada kilomdan bi haberim. En son 70.3 idi.. yazmistim.. bi daha tartilmamistim.
Seni cok iyi anliyorum aynisini bende yasadim canim Rabbim tez vakitte şifa versin insallahTek tek ozur diliyorum hepinizden hanimlar.
Aklima bile gelmedi burasi.. simdi dank etti.
Annem ust uste kalp krizi gecirdi. Zombi gibiyiz ama sukur.. karsimda.. konustuk.. kahvalti yapti simdi uyuyor.
Gelirim insaellah.
Bu arada kilomdan bi haberim. En son 70.3 idi.. yazmistim.. bi daha tartilmamistim.
Cnm bende buzdolabında sakliorumaldım dün esmer ekmeğimi kaptan. 2 gündür bitmişti. bu arada benim buğday ekmeklerimin son dilimleri küfleniyor hep. bunun için bi çözümünüz var mı? dolaba koysam da küfleniyor çünkü.
menü yine güzel kaptan. bence o regldendi.bu hafta çok iyi bi sonuç alıp acısını çıkarırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?