- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.501
ben de manhattan love story i izliyordum ama 5. bölümden sonrası gelmedi bitirdiler mi acabaCanım benim izlediğim iki yabancı dizi var
Arrow ve the 100 ikiside süper
aa bir de revenge var,çokk güzeldi o da,bebiş doğmadan önce izlerdimArrow her hafta sabırsızlıkla beklediğim dizi lost tan sonra Ikinci favorim
harikasın güçlü bir rakibem varO yuzden leslidenen once 40 dakka eliptik yaptim :)
Ah bebisinm sen jilian yapion o dahq cok yoruyo adami bittimi jilian senin
öğle öğünün yok mu candy? az da olsa öğün atlamamak için bişey yemek lazım bnce.Bugun
Kahvaltı iki buğday ekmeği peynir zeytin ve çay
Aksam mercimek çorbası salata
2 lt şu
Bo bardak portakal suyu
Leslie 1 mil yaptım 15 dk
yarım simitle yırtmışsın bu gün :)Sabah yarım sımıt,kk peynır,zeytın,domates,fındık
Ara elma,armut,yesilcay
Öğlen domates c, sulu köfte, ayran
Sade tkahvesi
Aksam ciğer, salata,az meze,ayran,1 dılım ekmek
İkramlık tatlı ama az
2 lt su
Leslie 3 mil yanı 45 dk:))))
evet muhtemelen öyledir. kendini zayıflamış hissetmıyor musun kas olması çok iyi.Ben bu hafta yogun spor yaptım kas kutlem mı arttı acaba ayrıca 2-3 gundur tuvalet problemım var sanırım ondan sabıt çıktı sanırım ufak tefek kacamak olcak tabı cunku yasıyoruz soyutlamak mumkun degıl
geçmiş olsun annene. iyimiş şimdi çok şükür.Tek tek ozur diliyorum hepinizden hanimlar.
Aklima bile gelmedi burasi.. simdi dank etti.
Annem ust uste kalp krizi gecirdi. Zombi gibiyiz ama sukur.. karsimda.. konustuk.. kahvalti yapti simdi uyuyor.
Gelirim insaellah.
Bu arada kilomdan bi haberim. En son 70.3 idi.. yazmistim.. bi daha tartilmamistim.
Tek tek ozur diliyorum hepinizden hanimlar.
Annem ust uste kalp krizi gecirdi. Zombi gibiyiz ama sukur.. karsimda.. konustuk.. kahvalti yapti simdi uyuyor.
Gelirim insaellah.
Bu arada kilomdan bi haberim. En son 70.3 idi.. yazmistim.. bi daha tartilmamistim.
canım çok büyük gecmiş olsun sen gelmeyince annene bişey olabilir diye tahmin etmiştik şimdi nasıl canım annen bildirimde 70.6 yı yazmıştık sen daha da vermişsin tatlımTek tek ozur diliyorum hepinizden hanimlar.
Gelirim insaellah.
Rabbim şifa versin eminecim,çok üzüldüm,çokkk geçmiş olsunnnTek tek ozur diliyorum hepinizden hanimlar.
Gelirim insaellah.
aldım dün esmer ekmeğimi kaptan. 2 gündür bitmişti. bu arada benim buğday ekmeklerimin son dilimleri küfleniyor hep. bunun için bi çözümünüz var mı? dolaba koysam da küfleniyor çünkü.günaydınlarr
canım çok büyük gecmiş olsun sen gelmeyince annene bişey olabilir diye tahmin etmiştik şimdi nasıl canım annen bildirimde 70.6 yı yazmıştık sen daha da vermişsin tatlım
seyyah cım menülerinde beyaz ekmek yerine tam buğdayı tercih etsen güzel olur tatlım ev yapımı poacayı da görmedik bu arada sabah wc ye çıkmadan tartıldım 69,5 cıktım anlamadım tartının dünki garezini
menü yine güzel kaptan. bence o regldendi.bu hafta çok iyi bi sonuç alıp acısını çıkarırsındünki menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
ara
3 kuru kayısı
öğle
salata
4 küçük tavuk şiş
1/2 tırnaklı pide
ara
2 kuru kayısı
3 fındık
10 yaban mersini
akşam
1 kepçe çorba
4 kaşık karnıbahar
1 dilim ekmek
spor
leslie 1 mil
su 2,5 kt
ben de manhattan love story i izliyordum ama 5. bölümden sonrası gelmedi bitirdiler mi acaba
100ün farklı bir konusu var
hm cim ergen diizisi seversen my mad fat diary var benim hoşuma gitmişti,carrie diaries aynı şekilde
gerci artık bir şey izleyecek vaktim olmuyor,izleyeceksem kaliteli olsun diyorum,malum vakit iyice değerlendi
Tek tek ozur diliyorum hepinizden hanimlar.
Gelirim insaellah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?