Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim izlediğim iki yabancı dizi var
Arrow ve the 100 ikiside süper
ben de manhattan love story i izliyordum ama 5. bölümden sonrası gelmedi bitirdiler mi acaba
100ün farklı bir konusu var
hm cim ergen diizisi seversen my mad fat diary var benim hoşuma gitmişti,carrie diaries aynı şekilde
gerci artık bir şey izleyecek vaktim olmuyor,izleyeceksem kaliteli olsun diyorum,malum vakit iyice değerlendi

Bugun
Kahvaltı iki buğday ekmeği peynir zeytin ve çay
Aksam mercimek çorbası salata
2 lt şu
Bo bardak portakal suyu
Leslie 1 mil yaptım 15 dk

Minik kusum bırkac gun yedıklerını gaz gozlemleyeyım yanlış gorsuklerım için tavsıyede bulunca snr ufaktan spır eklerız 112 ike basladık dımı bu hafta 111 olmayı hedefleyelim baslayalım yuzme spor olarak muthıs secenek gun asırı yuzmen super olur

Sabah yarım sımıt,kk peynır,zeytın,domates,fındık
Ara elma,armut,yesilcay
Öğlen domates c, sulu köfte, ayran
Sade tkahvesi
Aksam ciğer, salata,az meze,ayran,1 dılım ekmek
İkramlık tatlı ama az
2 lt su
Leslie 3 mil yanı 45 dk:))))

Ben bu hafta yogun spor yaptım kas kutlem mı arttı acaba ayrıca 2-3 gundur tuvalet problemım var sanırım ondan sabıt çıktı sanırım ufak tefek kacamak olcak tabı cunku yasıyoruz soyutlamak mumkun degıl

Tek tek ozur diliyorum hepinizden hanimlar.
Aklima bile gelmedi burasi.. simdi dank etti.
Annem ust uste kalp krizi gecirdi. Zombi gibiyiz ama sukur.. karsimda.. konustuk.. kahvalti yapti simdi uyuyor.
Gelirim insaellah.
Bu arada kilomdan bi haberim. En son 70.3 idi.. yazmistim.. bi daha tartilmamistim.

Bugun
Kahvaltı iki buğday ekmeği peynir zeytin ve çay
Aksam mercimek çorbası salata
2 lt şu
Bo bardak portakal suyu
Leslie 1 mil yaptım 15 dk
öğle öğünün yok mu candy? az da olsa öğün atlamamak için bişey yemek lazım bnce.
yarım simitle yırtmışsın bu gün :)
Ben bu hafta yogun spor yaptım kas kutlem mı arttı acaba ayrıca 2-3 gundur tuvalet problemım var sanırım ondan sabıt çıktı sanırım ufak tefek kacamak olcak tabı cunku yasıyoruz soyutlamak mumkun degıl
evet muhtemelen öyledir. kendini zayıflamış hissetmıyor musun kas olması çok iyi.
geçmiş olsun annene. iyimiş şimdi çok şükür.

günaydın kızlar.
dünkü menüm:
sabah :1 dilim beyaz ekmek 1 dilim hindi füme 1 bardak süt
aralarda: 1 yeşilçay- beyaz leblebi
öğle: 1 persiyon ciğer -1 dilim beyaz ekmek- 1 küçük güveçte yoğurt
ara : haftalık kaçamağım ev poğçası saat 17de yedim. üzgünüm
akşam : 1 servis kaşığı ile karnıbahar yemeği
ara: 1 büyük bardak sıcak süt.
su 2 lt.
spor: 15 dk yürüyüş. bir sonraki durağa yürüyorum tempolu

Çok çok geçmiş olsun canım

günaydınlarr
canım çok büyük gecmiş olsun sen gelmeyince annene bişey olabilir diye tahmin etmiştik şimdi nasıl canım annen bildirimde 70.6 yı yazmıştık sen daha da vermişsin tatlım
seyyah cım menülerinde beyaz ekmek yerine tam buğdayı tercih etsen güzel olur tatlım ev yapımı poacayı da görmedik bu arada sabah wc ye çıkmadan tartıldım 69,5 cıktım anlamadım tartının dünki garezini

dünki menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
ara
3 kuru kayısı
öğle
salata
4 küçük tavuk şiş
1/2 tırnaklı pide
ara
2 kuru kayısı
3 fındık
10 yaban mersini
akşam
1 kepçe çorba
4 kaşık karnıbahar
1 dilim ekmek
spor
leslie 1 mil
su 2,5 kt

Rabbim şifa versin eminecim,çok üzüldüm,çokkk geçmiş olsunnn

aldım dün esmer ekmeğimi kaptan. 2 gündür bitmişti. bu arada benim buğday ekmeklerimin son dilimleri küfleniyor hep. bunun için bi çözümünüz var mı? dolaba koysam da küfleniyor çünkü.
menü yine güzel kaptan. bence o regldendi.bu hafta çok iyi bi sonuç alıp acısını çıkarırsın

Bu da sevimli bir dizi gibi Callancım, şişman kızın üzerinde mi dönüyor dizi?
Dün bizimkine dedim Arrow'a başlayacağım diye.
Ben de başlarım dedim.
Bu demek ki, Arrow yavaş ilerleyecek.
Ben de geceleri izlerken uyuyup kalıyorum, olmadı hem onunla hem ayrı takip edeceğim artık.

Eminecim, canım çok geçmiş olsun.
Hepimiz aynı şeyi düşündük gelmeyince, bir şey mi oldu diye korktuk.
Doktorlar ne diyor tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…