- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.541
ben de buzdolabına koyuyorum,bir hafta gidiyorSeni cok iyi anliyorum aynisini bende yasadim canim Rabbim tez vakitte şifa versin insallah
Cnm bende buzdolabında sakliorum
ayy ben de hm cimKızlar, çok keyifli bir hafta sonu oldu ama keyif durumunu biraz abartmış olmalıyım ki, bu hafta baya sıkışacak gibiyim.
Bir de çok güzel bir proje gelince hayır diyemedim ama fazla zorlanacağım sanırım.
Yine buralardayım ama biraz aktifliğimi azaltabilirim bu hafta. Şimdiden haber vereyim dedim.
ayy ben de hm cim
bu arada bir film daha önereyimm: predestination..film bitti her şeyi algılamam 5 dakika sonra oldu :))))) şok oldum resmen
ne projesi aldın,yazı filan bir konuda yardıma ihtiyacın olursa,ya da yapılabilecek herhangibir şey varsa bana söyleyebilirsin,ben elimden geldiği konularda sana yardım etmek isterim.
bu arada geçen sen beyaz çayı sorduğunda ben internetten yazı alıp buraya kopyaladım ya,sonradan kendime çok güldüm..sen git web tasarımcı arkadaşa kopya yapıştır bilgiyi paylaş
kolay gelsin hm cim
eşim yemiyor kicanım evdekilere de yedir ekmekten ben buxdolabında talıyorum
güzel karar. kesin fark göreceksinBu haftaıcı karar verdım tartı gunune kdr sımıt yok kilo verırsem cumaları sımıt yenebılır
ay ne güzel sürpriz. biz karı koca hasta geçirdik hafta sonunuBende sabah uyuyordum oğluşla babası gıtmış kahvaltılık bışeyler almışlar kahvaltı hazırlamışlar snr oglus yatakta zıplamaya basladı " anniş sevgililer gunun kutlu olsun " dedı gul almışlar öperek uyandırdılar bayıldımmmmm
eşim yemiyor kioğlana da ben yedirmiyorum alışkın değil pek ekmeğe. makarnadan pilavdan alıyor sanırım vitaminini.
güzel karar. kesin fark göreceksin
ay ne güzel sürpriz. biz karı koca hasta geçirdik hafta sonunu
günaydın arkadaşlar hafta sonu menüm
cumartesi:
sabah 8.00
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
yeşil çay
ara: kuşburnu leblebi
öğle 14.00: 1 patates ve 2 yumurtayla yapılan papatesli yumurtanın 3te1i
peynir
çay
1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi şifa niyetine
2 dilim kepek ekmeği
akşam18.00: 3 yemek kaşığı bamya
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 yemek kaşığı kadar haşlanmış tavuk eti
ara : 1 dilim sütlü tatlı
çay
pazar menüm:
sabah 10 : 1 sahanda yumurta az yağlı
peynir
1 dilim buğday ekmeği
çay
öğle : 15.00
1 büyük kase acılı mercimek çorbası
sonra geceye kadar uyudum. gece 9 gibi bir büyük bardak süt içti. yanında çikolatalı gofret yedim
su cmt 2 lt pazar hiç içemedim nerdeyse.
spor cumatersi 20 dk yürüdüm pzar evden ve yataktan hiç çıkmadım. bu gün de çok keyifisizim. boğazlarım şişmiş. kulaklarım dolu dolu. erken çıkıp sağlık ocağına gideyım diye düşündüm ama feci kar var burda . nasıl yaparım bilmıyourm
geçmiş olsun kaptanımgünaydınlarr
haftasonum çok parlak geçmedi hem yemek açısından hem de spor açısından sadece dün leslie 2 mil yapabildim bi de 2 saat alışveriş için dolaşma her tarafım dökülüyor ctesi nerdeyse tüm gün yattaım sayılır faranjitim azmış
teşekkür ederim. ısrar etmiyorum hiç zayıf aslında ama bence sorun değil. ben de küçükken zayıfmışım şimdi nasıl kılo vereceğim diye kıvranıyorum. sadece bazı sebzeleri yememesi üzüyor.En güzeli aslında Seyyahcım, annelerin çocuklara ısrar etmemesi çok önemli.
Geçmiş olsun tatlım. Biran önce iyileşirsin umarım.
ben güzel bi pasta ve gzel bi sofra hazırlıyorum bu tür günlerde. dışarda çocukla zor oluyor. evde daha konforlu ve rahat hissediyorum kendimi. el emeği hediyeler de tercihimdir.Kızlar, bu hafta sonu tanışma yıl dönümümüz, sonraki haftada eşimin doğum günü.
Ne yapayım hiç bilmiyorum. Fikri olan var mı?
Şubat ayı pek sıkışık geçiyor biz de. Ne süpriz yapacağımı bilemiyorum.
ben de aynı durumdayım kaptan dökülüyorum.günaydınlarr
haftasonum çok parlak geçmedi hem yemek açısından hem de spor açısından sadece dün leslie 2 mil yapabildim bi de 2 saat alışveriş için dolaşma her tarafım dökülüyor ctesi nerdeyse tüm gün yattaım sayılır faranjitim azmış
ara sıra oluyor böyle zamanlar. yeniden atağa kalkarsın üzülme. havalar benim ruh halimi çok etkiliyorCumadan beri çok güzel beslendiğim söylenemez
Hafta sonum çok kaçamaklı değildi.
Hala tam iyileşemediğimden sporum yok
Bana ne oldu anlamıyorum
Ama sanki hızımı kaybediyorum
Bu hafta sen ben yuppe yarıştayız unutmaaaaCumadan beri çok güzel beslendiğim söylenemez
Bana ne oldu anlamıyorum
saolasın tatlımgeçmiş olsun kaptanım
sana da geçmiş olsun burcu cum yaa nasıl halsizlik var sormateşekkür ederim. ısrar etmiyorum hiç zayıf aslında ama bence sorun değil. ben de küçükken zayıfmışım şimdi nasıl kılo vereceğim diye kıvranıyorum. sadece bazı sebzeleri yememesi üzüyor.
ben güzel bi pasta ve gzel bi sofra hazırlıyorum bu tür günlerde. dışarda çocukla zor oluyor. evde daha konforlu ve rahat hissediyorum kendimi. el emeği hediyeler de tercihimdir.
ben de aynı durumdayım kaptan dökülüyorum.
ara sıra oluyor böyle zamanlar. yeniden atağa kalkarsın üzülme. havalar benim ruh halimi çok etkiliyor
Cumadan beri çok güzel beslendiğim söylenemez
Bana ne oldu anlamıyorum
teşekkür ederim. ısrar etmiyorum hiç zayıf aslında ama bence sorun değil. ben de küçükken zayıfmışım şimdi nasıl kılo vereceğim diye kıvranıyorum. sadece bazı sebzeleri yememesi üzüyor.
ben güzel bi pasta ve gzel bi sofra hazırlıyorum bu tür günlerde. dışarda çocukla zor oluyor. evde daha konforlu ve rahat hissediyorum kendimi. el emeği hediyeler de tercihimdir.
ben de aynı durumdayım kaptan dökülüyorum.
ara sıra oluyor böyle zamanlar. yeniden atağa kalkarsın üzülme. havalar benim ruh halimi çok etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?