Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun kaptanım
saoğlasınız kızlar
hm cim şu smottie tarifini bi daha versene tatlım geçen almamışım ben

saoğlasınız kızlar
hm cim şu smottie tarifini bi daha versene tatlım geçen almamışım ben

Kaptanım; geçen takımda verdiğim tarife göre;
yarım muz, yarım portakal, 1 tatlı kaşığı kepek, az tarçın ve tatlandırıcıyı bir kaba almıştım.
Üzerine de 1,5 bardak kadar süt ekleyin blenderdan geçirdim.
Denediğimiz farklı tariflerde ise; (uydurma)
- 4-5 tane fındık, az bal, donmuş böğürtlen, hindistan cevizi, yoğurt, 1 kare kadar bitter çikolata, elma, armut gibi pek çok şeyden kombineler yaparak hazırladık. Hepsi de çok güzel oldu ama tek tarif için fazla malzeme karıştırmamak daha iyi bence.

Kızlar oluyorummmm

Serveycim, acaba kan değerlerinde bir düşüklük falan mı var?

canım bende bi deneyeyim diyetisyen malum süt ve meyveyi bi arada veriyor yaa işe de yarar

Bu arada sıze guzel bışey anlatayım gecen hafta kendıme bısey alcaktım ya bu hafta ile bırlestırdım ıhtıyacım vardı.esıfman alcaktım gıttık almaya begendım işte siyah adam kac beden dedı L dedım adam yok artık dedı zaten begendıgımın bır tek S si kalmış üzüldüm işte snr deneyın dedı yok daha neler dedım denedım ve dar bile degıl tam oldu esim sana zayıfladın dıyorum inanmıyorsun dedı işte böleeee

ooo azim kraliçem yaaa demek s beden giyiyon maşallah sana

Kan degerım normal ama bagısıklıgım zayıflamış olabılır dusuk ve kanlı ıdrar sonrası agır grıp

ben de buzdolabına koyuyorum,bir hafta gidiyor
bu arada yuppe menülerin çok iyi,kıskandım,ben kilo olarak artılardayım hafta içi yemek planımı yaptım,ona uyacağım
Teşekkürler cnm cocuklarin hatrina yemek pisiyo evde aman yesinnler vitamin alsinlar yoksa pek sallamazdim ne yalan soliyim onlarin sebebine saglikli besleniyoruz :)
Kimseden ses cikcak sanmiyorum rakibecigim :)
2 gundur spor yapmadim 61.6 ciktim 61.4 tum bugun spor su neym kurtaririm insallah

72 kilo biri nasıl s yada m beden gıyer anlamadım dıyorum ya kilomu gostermıyorum dıye

ben de yeni gelen bi arkadaşlar yarışıyorudm ama arkadaş gelmez oldu. ben oyumu senden yana kullnıyorum callan. hadi bakalım bahsi kazananların çıkarı ne olcak bu işten
biz karı koca hiiç romantık değiliz ya aslında benim de yeni fikirlere ihtıyacım var :)
ne güzel olmuş. detoks gibi
en geç biz anlıyoruz zaten zayıfladığımızı :) 3. göz her zaman iyidir.

gecmis olsun Kaptanım.iyice Kar yagip mikroplar kirilmadan hastalıklardan kurtulamiycaz sanirsam

canım bende bi deneyeyim diyetisyen malum süt ve meyveyi bi arada veriyor yaa işe de yarar

Kesinlikle dene kaptanım. Çok tok tutuyor ve tatlı isteği falan kalmıyor. Bir de spor yapıyorum, sporun üstüne içiyorum. Kendimi çok iyi hissettiriyor.

Serveycim, boyun kaçtı senin?
Aslında en önemli şeye sahipsin demek ki sıkı bir vücut. Kilo verilir ama seninkisi kolay elde edilebilen bir şey değil.

Kan degerım normal ama bagısıklıgım zayıflamış olabılır dusuk ve kanlı ıdrar sonrası agır grıp

Smoothie iç serveycim.
Ben cidden takınca bir şeye takıyorum ama cidden enerjimi toparladım birkaç gündür.

Seyyahcım, şimdiye kadar çıtayı fazla yükselttik.
Eşim kitap yazarak evlenme teklifi etti, her özel günde farklı süprizler. Benim yaptıklarım da az değil hani. Bir tanışma yıldönümünde, 365 ilaç kapsülünün içini notlarla doldumuştum.
Şimdi de artık aklıma bir şey gelmiyor.
En kötü ihtimalle, güzel bir yemek hazırlayacağım. Duvarları notlarla doldururum ama doğum gününde ne olur bilmiyorum. Bakalım bakalım ..

21 dakika bisiklete bindim. 120 kalori harcadım. İşlere geri dönüyorum mecburen kızlar. Öpüldünüz.

Söylemeden geçemeyeceğim; bir iç çamaşırı firmasının internet sitesinin işini aldım. Dolayısı ile bildiğiniz bütün gün harika vücutları olan kadınları inceliyorum. Bu vücutlara bakıp da insanın canının yemek yemek istemesi imkansız gibi birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…