- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.561
Kaptanım, görememişim hastalığı. Çok geçmiş olsun.
Kızlar, hafta sonu tamamen sıvı beslendim ama bilinçli bir durum olmadı.
Deli gibi smoothie yapımına taktık.
Bir eşim bir ben derken, yaptıklarımızı da içtik tabi.
Acayip şişince de ekstra yemek yiyemedim.
Bu sabah bir tartıldım -500 gram.
Süpriz oldu bana da. Fazla lezzetli kilo verdim.
saoğlasınız kızlargeçmiş olsun kaptanım
saoğlasınız kızlar
hm cim şu smottie tarifini bi daha versene tatlım geçen almamışım ben
Kızlar oluyorummmm
canım dikkat et kendine yaa bağışıklı sistemin zayıflamış olmasın tatlım yaaaKızlar oluyorummmm
canım bende bi deneyeyim diyetisyen malum süt ve meyveyi bi arada veriyor yaa işe de yararKaptanım; geçen takımda verdiğim tarife göre;
yarım muz, yarım portakal, 1 tatlı kaşığı kepek, az tarçın ve tatlandırıcıyı bir kaba almıştım.
Üzerine de 1,5 bardak kadar süt ekleyin blenderdan geçirdim.
Denediğimiz farklı tariflerde ise; (uydurma)
- 4-5 tane fındık, az bal, donmuş böğürtlen, hindistan cevizi, yoğurt, 1 kare kadar bitter çikolata, elma, armut gibi pek çok şeyden kombineler yaparak hazırladık. Hepsi de çok güzel oldu ama tek tarif için fazla malzeme karıştırmamak daha iyi bence.
Serveycim, acaba kan değerlerinde bir düşüklük falan mı var?
ooo azim kraliçem yaaa demek s beden giyiyon maşallah sanaBu arada sıze guzel bışey anlatayım gecen hafta kendıme bısey alcaktım ya bu hafta ile bırlestırdım ıhtıyacım vardı.esıfman alcaktım gıttık almaya begendım işte siyah adam kac beden dedı L dedım adam yok artık dedı zaten begendıgımın bır tek S si kalmış üzüldüm işte snr deneyın dedı yok daha neler dedım denedım ve dar bile degıl tam oldu esim sana zayıfladın dıyorum inanmıyorsun dedı işte böleeee
Teşekkürler cnm cocuklarin hatrina yemek pisiyo evde aman yesinnler vitamin alsinlar yoksa pek sallamazdim ne yalan soliyim onlarin sebebine saglikli besleniyoruz :)ben de buzdolabına koyuyorum,bir hafta gidiyor
bu arada yuppe menülerin çok iyi,kıskandım,ben kilo olarak artılardayımhafta içi yemek planımı yaptım,ona uyacağım
Kimseden ses cikcak sanmiyorum rakibecigim :)Bu hafta sen ben yuppe yarıştayız unutmaaaa
kaybeden 5 mile yürür ona göre
gerçi ben de +1 kg dayım,kafta sonu fecii
ama bu haftaki diyet programımı yaptım,spor progmamı da yazdım,uygulamaya başladım,bakalım sonuç ne olacak
kızlar oylama yapalım,kim kazanır sizce ben mi yuppe mi özaly mi
alınmaca gücenmece yok
herkes güçlü gördüğünü seçsin
az kaldı serveyim az kaldı sen de yakında göreceksin 6 lı rakamları ben ne zaman 68 i görecem diyorum kendimeBen ne zaman 6 lı rakamları goreceğim yaaa
ben de yeni gelen bi arkadaşlar yarışıyorudm ama arkadaş gelmez oldu. ben oyumu senden yana kullnıyorum callan. hadi bakalım bahsi kazananların çıkarı ne olcak bu iştenBu hafta sen ben yuppe yarıştayız unutmaaaa
kaybeden 5 mile yürür ona göre
gerçi ben de +1 kg dayım,kafta sonu fecii
ama bu haftaki diyet programımı yaptım,spor progmamı da yazdım,uygulamaya başladım,bakalım sonuç ne olacak
kızlar oylama yapalım,kim kazanır sizce ben mi yuppe mi özaly mi
alınmaca gücenmece yok
herkes güçlü gördüğünü seçsin
biz karı koca hiiç romantık değiliz ya aslında benim de yeni fikirlere ihtıyacım var :)Ozalycim, hastalığın etkisindendir muhtemelen.
Ben inanıyorum sana kendini toplayacaksın.
En güzelini yapıyorsun Seyyahcım.
Çocuklara yapılabilecek en kötü şey ısrar etmek.
Zamanında aman zayıf çocuk sağlıksız düşüncesi varmış ama günümüzün anneleri bilinçli.
Ben de manevi hediyeler tercih ediyorum. Dışarı çıkmayız zaten muhtemelen. Evde güzel şeyler hazırlarım ama onun yanına ne yapayım hiç bilemedim bu sefer. Aklıma gelen her şeyi şimdiye kadar yaptım.
ne güzel olmuş. detoks gibiKaptanım, görememişim hastalığı. Çok geçmiş olsun.
Kızlar, hafta sonu tamamen sıvı beslendim ama bilinçli bir durum olmadı.
Deli gibi smoothie yapımına taktık.
Bir eşim bir ben derken, yaptıklarımızı da içtik tabi.
Acayip şişince de ekstra yemek yiyemedim.
Bu sabah bir tartıldım -500 gram.
Süpriz oldu bana da. Fazla lezzetli kilo verdim.
en geç biz anlıyoruz zaten zayıfladığımızı :) 3. göz her zaman iyidir.Bu arada sıze guzel bışey anlatayım gecen hafta kendıme bısey alcaktım ya bu hafta ile bırlestırdım ıhtıyacım vardı.esıfman alcaktım gıttık almaya begendım işte siyah adam kac beden dedı L dedım adam yok artık dedı zaten begendıgımın bır tek S si kalmış üzüldüm işte snr deneyın dedı yok daha neler dedım denedım ve dar bile degıl tam oldu esim sana zayıfladın dıyorum inanmıyorsun dedı işte böleeee
canım bende bi deneyeyim diyetisyen malum süt ve meyveyi bi arada veriyor yaa işe de yarar
Bu arada sıze guzel bışey anlatayım gecen hafta kendıme bısey alcaktım ya bu hafta ile bırlestırdım ıhtıyacım vardı.esıfman alcaktım gıttık almaya begendım işte siyah adam kac beden dedı L dedım adam yok artık dedı zaten begendıgımın bır tek S si kalmış üzüldüm işte snr deneyın dedı yok daha neler dedım denedım ve dar bile degıl tam oldu esim sana zayıfladın dıyorum inanmıyorsun dedı işte böleeee
Kan degerım normal ama bagısıklıgım zayıflamış olabılır dusuk ve kanlı ıdrar sonrası agır grıp
ben de yeni gelen bi arkadaşlar yarışıyorudm ama arkadaş gelmez oldu. ben oyumu senden yana kullnıyorum callan. hadi bakalım bahsi kazananların çıkarı ne olcak bu işten
biz karı koca hiiç romantık değiliz ya aslında benim de yeni fikirlere ihtıyacım var :)
ne güzel olmuş. detoks gibi
en geç biz anlıyoruz zaten zayıfladığımızı :) 3. göz her zaman iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?