- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.481
Regl oldugum zaman benimde öyle şişkinlik oluyor ve kilo olarakta fazla cikiyorumkızlar sabah tartıya çıktığımdan beri düşünüyorum ben bu hafta hatalı ne yaptım da kg almış göründüm şimdi sebeblerini sıralayacağım
1- regli oldum onun şişliği mi?
2-regli nedeniyle 1 küçük ekler, 1 tane kağıtta kek yedim
3- akşamları meyve ve süt yerine 1 avuç kavrulmuş mısır yedim hatta bi gün badem ve fındık ta yemiştim
4-her gün (1 gün yapmadım sadece) en kötü ihtimalle leslie 1 mil olarak spğorumu yaptım
5- bir akşam 1 duble viski içtim
onun dışında gecen hafta diyetisyenimin verdiği liste değil kendim daha protein ağırlıklı beslenip 4 günde 1,9 kg vermiştim
bu hafta ise diyetisyenimin listesine uydum yukardaki hatalar dışında bunlar bu kadar kg aldırır mı?
acaba diyetisyeni mi bıraksam kafam karıştı yaaaa
peki sonuç ne hedefimi tutturamadım acaip bir moral bozukluğu
alkol çok kalorilikızlar sabah tartıya çıktığımdan beri düşünüyorum ben bu hafta hatalı ne yaptım da kg almış göründüm şimdi sebeblerini sıralayacağım
1- regli oldum onun şişliği mi?
2-regli nedeniyle 1 küçük ekler, 1 tane kağıtta kek yedim
3- akşamları meyve ve süt yerine 1 avuç kavrulmuş mısır yedim hatta bi gün badem ve fındık ta yemiştim
4-her gün (1 gün yapmadım sadece) en kötü ihtimalle leslie 1 mil olarak spğorumu yaptım
5- bir akşam 1 duble viski içtim
onun dışında gecen hafta diyetisyenimin verdiği liste değil kendim daha protein ağırlıklı beslenip 4 günde 1,9 kg vermiştim
bu hafta ise diyetisyenimin listesine uydum yukardaki hatalar dışında bunlar bu kadar kg aldırır mı?
acaba diyetisyeni mi bıraksam kafam karıştı yaaaa
peki sonuç ne hedefimi tutturamadım acaip bir moral bozukluğu
kaç kaloriymiş bir kumpir? hafta içi sporla falan telafi edebilirsin. arasıra ödüller verilmel bence. çok bunalıyor insa yoksa.Kızlar, bugün izninizle kumpir kaçamağı yapmak istiyorum.
Misafirlerim varken bile çok dikkat ettim ama 1 öğünlük 1 esneme bırakmak istiyorum. Pek sıkıldım bu sıralarda sıkılıktan.
ne güzel bilgiler. çok doğru gerçekten. ama insan her akşam ne pişireceğini de şaşırıyor. baklıyatlar böyle zamanlarda benim kurtarıcım . buzlukta her daim oluyorlar nede olsa.alkol çok kalorili
akşama yenilen kuruyemiş,bakliyat ve ekmek her zaman kilo olarak dönüyor..bunlar sabah vakitleri yenmeli,bunları deneyimleyerek öğrendim,her gün tartıya cıktığım için nelerin yanlış olduğunu farkediyorum
o küçük ekler ve kek bile,o günkü vereceğin 100 grama engel oluyor,kilo verdirtmiyor
bence bunlardan kaynaklanmış kaptanım
bir de leslie 1 mile kalp ve damar sağlığı açısından çok güzel bir spor,devam ama efor sarfettirmiyor..spor dediğin kalp atım sayını arttıracak,terletecek..kilolar böyle gidiyor
ben de geçen gün 2 öğün bakliyat yemiş ve 2 mile leslie yaptım,sabah +400 gram ile karşılaştım
bundan dün bakliyat falan filan yemedim,bir sabah tam buğday lavaş yedim bunun dışında yemedim ve 1 saate yakın terleyerek spor yaptım..bukadar egzersiz yapınca güzelce tuvalete çıktım.bugun -500 gram çıktım şükür
yani basit hatalar tüm emeklerimizin gitmesine sebep veriyor kaptanım
bundan hafta içi çokk dikkatli olmak lazım
ben iki öğünde tavuk balık yediğim bakliyat yemedim haftalar çok daha kilo verdim ama tavuğu aslaa tavsiye etmiyorum..en hormonlu gıda...balık balık balık...boll bolll..yağsız tuzsuz salata mucizevi,akşamları çok hafif geçirmek lazım...
kaç kaloriymiş bir kumpir? hafta içi sporla falan telafi edebilirsin. arasıra ödüller verilmel bence. çok bunalıyor insa yoksa.
ne güzel bilgiler. çok doğru gerçekten. ama insan her akşam ne pişireceğini de şaşırıyor. baklıyatlar böyle zamanlarda benim kurtarıcım . buzlukta her daim oluyorlar nede olsa.
aslında dolaba balık istifleyip her akşam kendime kadar pişirmeyi denedim. ama ev ahalisi dolaptakileri rahat bırakmadı. eşim de oğlum da çok seviyor balığı. ton balığı çok tüketiliyor bizim evde. kalorisini bilmıyorum . valla ben akşam yemeğine yemek üretmekten yoruldum.
Canım benim izlediğim iki yabancı dizi varCallancım, hedefleri not alıyorsan yarım kilo da bana yazar mısın şekerim.
Başta; Ayda, Ozaly ve Callan olmak üzere tüm takım arkadaşlarım bana yeni dizi önerecek misiniz?
Modern Family'den pek memnunum. Harika gidiyor spor yaparken ama 1 bölüm bitince hemen iniyorum. 2 bölüme devam etmiyorum. 45 dakikalık bir dizi olursa, inmem devam ederim.
kızlar yaa emine den ses yok mu?
bizim burası çok yoğun?
Canım benim izlediğim iki yabancı dizi var
Arrow ve the 100 ikiside süper
O yuzden leslidenen once 40 dakka eliptik yaptim :)yuppe rakibim gözüm üstünde
Ah bebisinm sen jilian yapion o dahq cok yoruyo adami bittimi jilian seninTabikisi ozalyyyyy :)
Callanım benim vucüt oranları yerinde bacaklarımın maşallahı var kalçada güzel tü tü tüüü
bende sadece göbiş var fırtlak bişi hiç utanması arlanması yok fırtlıyor :)
Senin sporuna ben nasıl yetişem bebişim
ah o regl
ondandır kesin kaptanım çok etkilio tartıyı benimkini etkilio mesela
Birde regl sonrası malum sindirim sistemide temizleninje gidio o artılar bak görüceksin
***5.TAKIM 400.ETAP***
toplight (69,5/69,9/-0,4/-%0,58)
CallanPinckney (59/58,6/0,4/%0,68)
servey(71,9/71,9/0/%0,0) sabit
hm22( 78,4/ 77.9/0.5/% 0.64 )
EmineF (71,8/)bildirimde bulunmadı
ozaly (64.3/63,1/1,2/%1,87)
speedy26(69,9/70,4/-0,5/-%0,72)
ayda2kilogo(72/71,3/0,7/%0,97)yeni üye giriş tarih 07,01,2015 /71,2 kg hedef 60 kg
yuppe (61.8/61.4/0.4/0.65) Yeni üye başlangıç kilosu 63,5 giriş tarih 22,01,2015 /73 kg hedef 53 kg
5. TAKIM ORTALAMASI : %0,39
mor papatyam 76,2/75/ hedef ?
minik1967 112 hedef 99
seyyah 63,2/62,1/ hedef ?
candy 63,3/ hedef ?
Canım yanlış alıntılara olmuş onu düzelttim ben listedeKaptanim
yuppe (61.8/61.4/0.4/0.65) Yeni üye başlangıç kilosu 63,5 giriş tarih 22,01,2015 /73 kg hedef 53 kg
Burdaki 73 kg i anlamadim ben yanlismi oldu
Tmm kaptanim merak ettim de teşekkür ederimCanım yanlış alıntılara olmuş onu düzelttim ben listede
Arrow her hafta sabırsızlıkla beklediğim dizi lost tan sonra Ikinci favorim
The100
kızlar haftasonu dikkat edin kendinize tamam mı aman ptesi kg aldık diye gelmeyin ben çıkıyorum fırsat bulursam uğrarım tekrar
Mine ablacım ben sana mînik kus Dıyeceğim kızmazsan.once ne tarz ve nasıl beslendıgını gozlemlıyeceğim snr minik minik spor ekleyeceğiz haftalık hedeflerle zafer bızım olacak mesela hemen haftaya hedef koyacagız[/QU
Harikasın ne dersen de şekerim. Sağol Servey cim koyalım bakalım şu hedefleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?