Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Regl oldugum zaman benimde öyle şişkinlik oluyor ve kilo olarakta fazla cikiyorum

alkol çok kalorili
akşama yenilen kuruyemiş,bakliyat ve ekmek her zaman kilo olarak dönüyor..bunlar sabah vakitleri yenmeli,bunları deneyimleyerek öğrendim,her gün tartıya cıktığım için nelerin yanlış olduğunu farkediyorum
o küçük ekler ve kek bile,o günkü vereceğin 100 grama engel oluyor,kilo verdirtmiyor
bence bunlardan kaynaklanmış kaptanım
bir de leslie 1 mile kalp ve damar sağlığı açısından çok güzel bir spor,devam ama efor sarfettirmiyor..spor dediğin kalp atım sayını arttıracak,terletecek..kilolar böyle gidiyor
ben de geçen gün 2 öğün bakliyat yemiş ve 2 mile leslie yaptım,sabah +400 gram ile karşılaştım
bundan dün bakliyat falan filan yemedim,bir sabah tam buğday lavaş yedim bunun dışında yemedim ve 1 saate yakın terleyerek spor yaptım..bukadar egzersiz yapınca güzelce tuvalete çıktım.bugun -500 gram çıktım şükür
yani basit hatalar tüm emeklerimizin gitmesine sebep veriyor kaptanım
bundan hafta içi çokk dikkatli olmak lazım
ben iki öğünde tavuk balık yediğim bakliyat yemedim haftalar çok daha kilo verdim ama tavuğu aslaa tavsiye etmiyorum..en hormonlu gıda...balık balık balık...boll bolll..yağsız tuzsuz salata mucizevi,akşamları çok hafif geçirmek lazım...

Callancım, hedefleri not alıyorsan yarım kilo da bana yazar mısın şekerim.

Başta; Ayda, Ozaly ve Callan olmak üzere tüm takım arkadaşlarım bana yeni dizi önerecek misiniz?
Modern Family'den pek memnunum. Harika gidiyor spor yaparken ama 1 bölüm bitince hemen iniyorum. 2 bölüme devam etmiyorum. 45 dakikalık bir dizi olursa, inmem devam ederim.

Kızlar, bugün izninizle kumpir kaçamağı yapmak istiyorum.
Misafirlerim varken bile çok dikkat ettim ama 1 öğünlük 1 esneme bırakmak istiyorum. Pek sıkıldım bu sıralarda sıkılıktan.
kaç kaloriymiş bir kumpir? hafta içi sporla falan telafi edebilirsin. arasıra ödüller verilmel bence. çok bunalıyor insa yoksa.
ne güzel bilgiler. çok doğru gerçekten. ama insan her akşam ne pişireceğini de şaşırıyor. baklıyatlar böyle zamanlarda benim kurtarıcım . buzlukta her daim oluyorlar nede olsa.
aslında dolaba balık istifleyip her akşam kendime kadar pişirmeyi denedim. ama ev ahalisi dolaptakileri rahat bırakmadı. eşim de oğlum da çok seviyor balığı. ton balığı çok tüketiliyor bizim evde. kalorisini bilmıyorum . valla ben akşam yemeğine yemek üretmekten yoruldum.

İçindekilere göre değişecek Seyyahcım ama 600-700 kalori kadar olacaktır muhtemelen.
Bir kaçamak olacaksa cuma olsun dedim ve o yüzden gün boyu da neredeyse bir şey yemedim.

***5.TAKIM 400.ETAP***
toplight (69,5/69,9/-0,4/-%0,58)
CallanPinckney (59/58,6/0,4/%0,68)

servey(71,9/71,9/0/%0,0) sabit
hm22( 78,4/ 77.9/0.5/% 0.64 )
EmineF (71,8/)bildirimde bulunmadı

ozaly (64.3/63,1/1,2/%1,87)
speedy26(69,9/70,4/-0,5/-%0,72)
ayda2kilogo(72/71,3/0,7/%0,97)yeni üye giriş tarih 07,01,2015 /71,2 kg hedef 60 kg
yuppe (61.8/61.4/0.4/0.65) Yeni üye başlangıç kilosu 63,5 giriş tarih 22,01,2015 /73 kg hedef 53 kg

5. TAKIM ORTALAMASI : %0,39
mor papatyam 76,2/75/ hedef ?
minik1967 112 hedef 99

seyyah 63,2/62,1/ hedef ?
candy 63,3/ hedef ?

Canım benim izlediğim iki yabancı dizi var
Arrow ve the 100 ikiside süper

kızlar yaa emine den ses yok mu?
bizim burası çok yoğun?

Kaptanım, en son Emine geç kaldığında sıkıntılar vardı. Umarım bu sefer bir şey yoktur.
Ben buralardayım 17'ye kadar. O saate kadar bakınıyorum. Olmazsa eklerim olur mu?

Canım benim izlediğim iki yabancı dizi var
Arrow ve the 100 ikiside süper

Candycim, konuları ne bunların?
Sence hangisi daha iyi?

Arrow her hafta sabırsızlıkla beklediğim dizi lost tan sonra Ikinci favorim

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-13-14-58-55.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2015-02-13-14-58-55.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 54
The100

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-13-14-59-39.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2015-02-13-14-59-42.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 35
kızlar haftasonu dikkat edin kendinize tamam mı aman ptesi kg aldık diye gelmeyin ben çıkıyorum fırsat bulursam uğrarım tekrar

yuppe rakibim gözüm üstünde
O yuzden leslidenen once 40 dakka eliptik yaptim :)
Ah bebisinm sen jilian yapion o dahq cok yoruyo adami bittimi jilian senin

Kaptanim
yuppe (61.8/61.4/0.4/0.65) Yeni üye başlangıç kilosu 63,5 giriş tarih 22,01,2015 /73 kg hedef 53 kg

Burdaki 73 kg i anlamadim ben yanlismi oldu

Arrow her hafta sabırsızlıkla beklediğim dizi lost tan sonra Ikinci favorim

Candycim, süpersin.
Arrow ile başlıyorum. O bitince de the 100'e başlayacağım. Güncel takip etmediklerimi aynı anda izlemeyi pek sevmiyorum.

kızlar haftasonu dikkat edin kendinize tamam mı aman ptesi kg aldık diye gelmeyin ben çıkıyorum fırsat bulursam uğrarım tekrar

Ben yapacağımı yaptım kaptanım.

H

Iyi aksamlar kizlar
Bu gunki menum..sabah bi fenaydim yemis olmak icin yedim
Sabah yarim dilim tam bugday ekmegi üzerine light labne su
Oglen mantar çorbası
Ara mandalina yogutt
Aksam etli nohut yemegi Bulgur pilavı 4 kasik karisik salata
2.5 litre civarı su 1 nescafe
3 bardak cay
Leslie 2 mile
40 dakka eliptik
Yapabilirsem yatmadanda bi mekik yaparim simdi medcezir zamanı ii aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…