Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol bacum...bitti çok şükür 40 dk yürüdüm hızlı tempo...çok sıcak zorlanıorum valla yürürken...duşumuda aldım...ohhh...şimdi mutfağa gidicem malum akşam yemeği vakti...ben şimdilik çıkıyorum...daha sonra görüşmek üzere....

merhabalarrrrrrr. ne kadar güzel kilolar vermissiniz. tebrikler tebrikler hepinize..
gelinim valla derece yapacaksin bu hafta insallah cok güzel kilo vermissin al sunu tak bir tarafina güzelim..
berberden geliyorum. boya yaptirip uclarini aldirdim. malum izin zamani.
ben yemege gidiyorum gelecegim yine.
aebencigim merhaba birtanem seni görüyorum asagida. nasilsin? senin kilon ne durumda?

aaa birinci olmuşuz yaşasın hihoyyyt :içelim:

kızlar albüme bir resim ekleyeceğim,geçen eylül-kasım arası 2- 2,5 ayda 10 kg vermiş,73 e düşmüştüm. işte o halim...
5 dak ya ekliyorum ,yorum yapın azcık gaz verin bana :))

a.s.
.
Evet baktımki yoğun bir istek var bende hemen gönülleri hoş edeyim dedim.analizciniz geldi hanımmmmmmmmmm

Yaz sıcaklarında kilosunu en iyi eritenler...

olu_gelin ( 3.97% ):lepi:Attı vallaha aldığı fazlalıkları
canzi3445 ( 1.95% )kaydirigubbakcemile5 az kaldı bebeğe
bijoux ( 1.50% )opuyorumnanaktan ne azimli hatunmuş bu yaa .iyiki küçükkende yemek yememişte alışkanlık olmuş:))

İstikrarlıyım,sabırlyım hiçç acelem yokk.....
xTABU ( 1.42% )hihoyyyt bomba olacak bombaaa
asya25 ( 0.57% )Şeniz buda istikrar abidesi vallaha senle guru duyuyorum canımsın
chocolategirl ( 0.76% ):1hug:bütün sıkıntılara inat afet-i devran olacak

Bize az mola hele ,nefes alak.....

sportie ( 0.00% ):ecrin_bebek:traktör uzmanıı eee yeter daaaa
mersa ( 0.00% )sengözlerimebaksanab birki birki hareket bereket
cocostar ( 0.00% )alkisalkisalkis önceki haftaların lideri yoruldu tabii

evet güzellerim yaz dolayısla bir duygunluk var ancakk görüyorumki kimse takımdan kopmuyor eferim size ozmzna :))

ahaaa
işte bu
birinci olduk kızlar... hadi kutlayalım:lepi:

harikasın Mehalim
yaw bayılıyorum senin şu analizlerineeekaydirigubbakcemile5

yaaa bayılırım öyle havalara
ve şiddetli yağmurun altında yürümeye...
görenler deli dese de ne zaman görsem böyle havayı çıkar dolaşırım...
en son üniversitede böyle bir yağmur zamanı...
derse gidecektim baktım yağmur mis gibi...
derse girmedim dolandım sucuk gibi sırılsıklam oldum..
ertesi gün hasta oldum tam 5 gün kalkamadım yataktan :roflol::roflol::roflol:

reyhan ablam sağolasın
hepimizi kutlamışsın...

senin de yeni saçın yeni imajın hayırlı olsun ablam...
eminim çook güzel olmuisundur ...

mehalim bayıldım analize...afet-i devran heee kaydirigubbakcemile3
reyhan ablam yeni saçını güle güle kullan..
cocom hindistan cevizlim,bu hafta durmuş vermen,olsun haftaya patlama yaparsın artık
baktınız mı resmime?

bakmam mı fıstıkım baktım tabi
walla muhteşem görünüyorsun:lepi:

Boydan çekindiğin resimdenmi bahsediyosun çikolatam. yaa orda kaç kilosunki süpe örünüyor yoksa şimiki halinmi bu yaa öür ben önceki mesajları kaçırına yarım yamalak anladım herşeyii:) amam her şeye rağmen süper duruyor resim

Annem ne yaptın sen saçına yaaa ben uzuzn zamandır gitmiyotum kuaföree artık nişana imaj değişikliği yaparım bende

ahh reyhan teyzem benimm.. canımm.. çok saol.. bu hafta daha da bi belirginlik ümit ediyorum.. hadi hayırlısı

afferin bizeee opuyorumnanaktan

canım olsun yine de 3. oldun harikasın.
Kardeş takımımı tebrik ederim 1. oldunuz mükemmelsiniz bu kaçıncı birincilik saymaktan yoruldum :lepi:

muccuuuk saol canımm Şeniz

Şeniz

evet hanımlar.. yarın meyve suyu günüme başlıycam yeniden.. daha da bi azimlendim hırslandım.. ayrıca sporuma da ağırlık vericem tembellik yapmıycam.. bugün çok sinirlendirdi arkadaşlar beni.. kilolusun kilolusun diye diye.. eylül sonu ekim başına kadar fıstık gibi olmam şart oldu benim..
ayrıca hedefimi 53den 49a çekiyorum.. bilginize.
mucuk
Şeniz ŞenizŞeniz

ay cikolatam ne kadar güzelsin canim benim. simdiki halinden kac kilo eksik orada? pek fazla yok herhalde.. gercekten afet-i devran bebisimin dedigi gibi.. güzelden anlar o..zemuszemus
iyi oldu resmini koydugun gözümüz gönlümüz acildi..sırnaşık şey

birinci olmus benim güzellerim. helal size. vallahi bravo.. melisin dedigi gibi kacinci birincilik bu masallah. nazar degecek bu takima ya allah korusun. kutluyorum hepinizi. calisiyor cabaliyorsunuz basariyorsunuz hakediyorsunuz. tebriklera.s.

annem hoşgeldin ne erenk yaptınki saçları acep. bende boyayacamda bi elim değmedi yaa. benim saçlarımda o kadar çok beyaz varkii daha 30 yaşında bembeyaz oldu saçlarım :

amanin su canım hemen bakayım albümüne gerçi görmüş vede pek beğenmiştim seni az daha bakayım barii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…