- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.461
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri - Sayfa 19 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
CANLARIM GELİP LİSTELERİ HALLETTİM BU GÜN BİLDİRİM SIRASI BİZİM TAKIMDAYDI:teytey: 1. OLDUNUZHEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN TEBRİK EDİYORUM
a.s..
Evet baktımki yoğun bir istek var bende hemen gönülleri hoş edeyim dedim.analizciniz geldi hanımmmmmmmmmm
Yaz sıcaklarında kilosunu en iyi eritenler...
olu_gelin ( 3.97% ):lepi:Attı vallaha aldığı fazlalıkları
canzi3445 ( 1.95% )kaydirigubbakcemile5 az kaldı bebeğe
bijoux ( 1.50% )opuyorumnanaktan ne azimli hatunmuş bu yaa .iyiki küçükkende yemek yememişte alışkanlık olmuş:))
İstikrarlıyım,sabırlyım hiçç acelem yokk.....
xTABU ( 1.42% )hihoyyyt bomba olacak bombaaa
asya25 ( 0.57% )Şeniz buda istikrar abidesi vallaha senle guru duyuyorum canımsın
chocolategirl ( 0.76% ):1hug:bütün sıkıntılara inat afet-i devran olacak
Bize az mola hele ,nefes alak.....
sportie ( 0.00% ):ecrin_bebek:traktör uzmanıı eee yeter daaaa
mersa ( 0.00% )sengözlerimebaksanab birki birki hareket bereket
cocostar ( 0.00% )alkisalkisalkis önceki haftaların lideri yoruldu tabii
evet güzellerim yaz dolayısla bir duygunluk var ancakk görüyorumki kimse takımdan kopmuyor eferim size ozmzna :))
arkadaşlar burda bir gök gürültüsü bir yağmur inanamıyorum :1shok: ben rize liyim ve anca orda gördüm ben böyle yağmuru. damlalardan dışarsı görünmüyo o derece yani! bir süre de dolu yağdı nohut kadar.. gök gürültüsünden şimşeklerden arabaların alarmları çalıyor :bbo: tv ler gitti uydular da çalışmıyor elektrik ve net gidip geliyor mübarek gün tövbe tövbe :1ninca:
evet tatlım.. aslında ben 2bucuk-3kilo arasında vermiştim ama nolduysa dün pat diye geldi 500 gramı geri kafamçokkarıştı
mehalim bayıldım analize...afet-i devran heee kaydirigubbakcemile3
reyhan ablam yeni saçını güle güle kullan..
cocom hindistan cevizlim,bu hafta durmuş vermen,olsun haftaya patlama yaparsın artık
baktınız mı resmime?
merhabalarrrrrrr. ne kadar güzel kilolar vermissiniz. tebrikler tebrikler hepinize..
gelinim valla derece yapacaksin bu hafta insallah cok güzel kilo vermissin al sunu tak bir tarafina güzelim..
berberden geliyorum. boya yaptirip uclarini aldirdim. malum izin zamani.
ben yemege gidiyorum gelecegim yine.
aebencigim merhaba birtanem seni görüyorum asagida. nasilsin? senin kilon ne durumda?
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri - Sayfa 19 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
CANLARIM GELİP LİSTELERİ HALLETTİM BU GÜN BİLDİRİM SIRASI BİZİM TAKIMDAYDI:teytey: 1. OLDUNUZHEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN TEBRİK EDİYORUM
canım olsun yine de 3. oldun harikasın.
Kardeş takımımı tebrik ederim 1. oldunuz mükemmelsiniz bu kaçıncı birincilik saymaktan yoruldum :lepi:
a.s..
Evet baktımki yoğun bir istek var bende hemen gönülleri hoş edeyim dedim.analizciniz geldi hanımmmmmmmmmm
Yaz sıcaklarında kilosunu en iyi eritenler...
olu_gelin ( 3.97% ):lepi:Attı vallaha aldığı fazlalıkları
canzi3445 ( 1.95% )kaydirigubbakcemile5 az kaldı bebeğe
bijoux ( 1.50% )opuyorumnanaktan ne azimli hatunmuş bu yaa .iyiki küçükkende yemek yememişte alışkanlık olmuş:))
İstikrarlıyım,sabırlyım hiçç acelem yokk.....
xTABU ( 1.42% )hihoyyyt bomba olacak bombaaa
asya25 ( 0.57% )Şeniz buda istikrar abidesi vallaha senle guru duyuyorum canımsın
chocolategirl ( 0.76% ):1hug:bütün sıkıntılara inat afet-i devran olacak
Bize az mola hele ,nefes alak.....
sportie ( 0.00% ):ecrin_bebek:traktör uzmanıı eee yeter daaaa
mersa ( 0.00% )sengözlerimebaksanab birki birki hareket bereket
cocostar ( 0.00% )alkisalkisalkis önceki haftaların lideri yoruldu tabii
evet güzellerim yaz dolayısla bir duygunluk var ancakk görüyorumki kimse takımdan kopmuyor eferim size ozmzna :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?