- 16 Şubat 2015
- 72
- 54
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.661
Aynen canim geride almadim ve onca dikkatsiz davrandim neyseki cok şükür.
burdan bir cok sey ogreniyorsun kesinlikle dogru yerdesin yani
yoğurtla yedim cnm
hadi yaaaa inanmıyorumhiç bilmiyordum.
haha evet aynen haşır neşir oldum valla
ne güzel darısı bizim başımıza. ben de 63le başladım bakalım kaç ayda 55 olacağım. 6 ay bence çok iyi bir süre
kızlar koca tabak yoğurtlu makarnayı yedim valla. akşam sadece salata yıyerek dengeleyeceğim ama söz. karnıbahar da vardı evde. salata yanına biraz da karnıbahar yerim olmazsa. ama uzun süre acıkacağımı sanmıyorum. sabah 20 dk yokuş yukarı yürümüştüm ne güzel. akşam gidince de yemekten önce lesli 1 mil yaparım.
yoğurtla yedim cnm
hadi yaaaa inanmıyorumhiç bilmiyordum.
haha evet aynen haşır neşir oldum valla
ne güzel darısı bizim başımıza. ben de 63le başladım bakalım kaç ayda 55 olacağım. 6 ay bence çok iyi bir süre
:) maşallah sana. teşekkür ederim :)
çokkkk geçmişşş olsunnn eminemmHanimlar merhaba...
Ersabah evden kostur kosturcikiyorum.
Bu sabah tartikdim 69.1
Bikac gun cay kahve meyve disinda bisey yemedim. Neyse ki gecti. Annem evde degil ama
IYI SUKUR.
Ben bakamadjm...iyisiniz insaellah. Yarin taburcu olacak dediler.. insaellah
Hanimlar merhaba...
Bu sabah tartikdim 69.1
Bikac gun cay kahve meyve disinda bisey yemedim. Neyse ki gecti. Annem evde degil ama
IYI SUKUR.
hayırdır rahatsız mıydın ? kolay gelsin bu arada.kızlat öğleden beri yatıyorum şimdi çocukları doyurayım diye kalktım
emine annenin iyi olmasına sevindim
evet canım gecen haftadan beri kırıklık vardı dün akşamdan beri iyice kötüleştim bütün kemiklerim ağrıyor öksürükten uyuyamıyorumhayırdır rahatsız mıydın ? kolay gelsin bu arada.
Ay o öksürük ne fena birşey geçmiş olsun kaptanım tekrarevet canım gecen haftadan beri kırıklık vardı dün akşamdan beri iyice kötüleştim bütün kemiklerim ağrıyor öksürükten uyuyamıyorum
O zaman nokta hm cim nasıl huzurlu okacaksan oyle yap ve bunu kendıne dert etme
en
en son tartıldığımda 72 kg dım ama bunun üzerine kilo aldım en az 75 kg olmuşumdur. ani kilo alışım hamilelik değil, zira bekarım. bir dönem yaptığım kick boksu bıraktıktan sonra üniversite yılları vs derken hızla kilo aldım kilo verdim. artık bir standarda oturtmak istiyorum. dengeli beslenme ve egzersiz bunların başında geliyor. Grafik tasarımcı olduğum için iş hayatım oturarak devam ediyor.
kuralları kabul edip düzenli şekilde buradan gelişimimi açıklarım elbette, eğer kabul ederseniz. mümkün olursa bu akşam mevcut kilomu yazıp aranıza katılmak istiyorum.
Gıt arkadasım cınsel ıstegıne cevap verecek yerler var ne ıstedın bır hayattan sıyaset yapmayın dıyorlar da bu iş temelde baslamaz mı ya okularda osmanlıca arapca dersı yerıne humanıst olma ahlaklı onsan olma oogretılsın yılmaz ozdılın dedıgı gıbı hepimizin dın kulturu ve ahlak dersı 5 değil miydi nerden turetı bu insanlar ayıptır gunahtır yazıktır yaaaaaa o anne baba napsın şimdi bastırılmış duygularla yetıştırmeyelim cocuklarımızı asırı rahatta toplumumuz bozuldu kimse farkında degıl
öğle yemeğinde makarna yapıyoruz büroda. yağsız ayıracağım kendime ama 1 tabak yemeden doymam onu nasıl yapcaz :/
Herkese selammm
Kizlar nasilsiniz özledim sizleri vallahii yaa
kızlar koca tabak yoğurtlu makarnayı yedim valla. akşam sadece salata yıyerek dengeleyeceğim ama söz. karnıbahar da vardı evde. salata yanına biraz da karnıbahar yerim olmazsa. ama uzun süre acıkacağımı sanmıyorum. sabah 20 dk yokuş yukarı yürümüştüm ne güzel. akşam gidince de yemekten önce lesli 1 mil yaparım.
Hanimlar merhaba...
Bu sabah tartikdim 69.1
IYI SUKUR.
kızlat öğleden beri yatıyorum şimdi çocukları doyurayım diye kalktım
emine annenin iyi olmasına sevindim
17 Şubat ozaly ne yemiş
Kahvaltı nesfit Light sütle
Öğlen sezar salata
Akşam 5,6 kaşık Light peynirli makarna
Suyumu içtim spor hala yok
Dişim ağrıyor
Bugünkü mazeretimde bu
Sabah ıkı dılım fırında kıymalı,1 yumurta,sutlü nescafe
Ara 2 porsiyon meyva, yesilcay
Öğlen mercımek c,patetesli tavuk,pancar,az bulgur,ayran
Sade tkahvesi
1 yumurta
Aksam 1 kase yoğurt
2lt su
Leslie 2 mil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?