Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman nokta hm cim nasıl huzurlu okacaksan oyle yap ve bunu kendıne dert etme

en

en son tartıldığımda 72 kg dım ama bunun üzerine kilo aldım en az 75 kg olmuşumdur. ani kilo alışım hamilelik değil, zira bekarım. bir dönem yaptığım kick boksu bıraktıktan sonra üniversite yılları vs derken hızla kilo aldım kilo verdim. artık bir standarda oturtmak istiyorum. dengeli beslenme ve egzersiz bunların başında geliyor. Grafik tasarımcı olduğum için iş hayatım oturarak devam ediyor.

kuralları kabul edip düzenli şekilde buradan gelişimimi açıklarım elbette, eğer kabul ederseniz. mümkün olursa bu akşam mevcut kilomu yazıp aranıza katılmak istiyorum.

Gıt arkadasım cınsel ıstegıne cevap verecek yerler var ne ıstedın bır hayattan sıyaset yapmayın dıyorlar da bu iş temelde baslamaz mı ya okularda osmanlıca arapca dersı yerıne humanıst olma ahlaklı onsan olma oogretılsın yılmaz ozdılın dedıgı gıbı hepimizin dın kulturu ve ahlak dersı 5 değil miydi nerden turetı bu insanlar ayıptır gunahtır yazıktır yaaaaaa o anne baba napsın şimdi bastırılmış duygularla yetıştırmeyelim cocuklarımızı asırı rahatta toplumumuz bozuldu kimse farkında degıl

aaa hiç duymamıştım pirinç patlağını.
evet ben de yatıp kalkıp şükrediyorum allaha eşimden yana.
spor yapınca , az da olsa bi rahatlıyor insan. bu hafta 1er mille başlayalım önümüzdeki hafta nefes durumuna bakarız artık:)
ben de çok ama çok etkilenıyorum bu haberlerden. inşallah bu bari hemencecik unutulmasın.
ülkem adına çok umutsuzum bu konularda
bakıcam netten. ben de denemek istıyorum kalorisi az bir atıştırmalıksa

öğle yemeğinde makarna yapıyoruz büroda. yağsız ayıracağım kendime ama 1 tabak yemeden doymam onu nasıl yapcaz :/

öğle yemeğinde makarna yapıyoruz büroda. yağsız ayıracağım kendime ama 1 tabak yemeden doymam onu nasıl yapcaz :/

yanına salatalık domates yeme şansın yok mu ve yoğurt?

Kizlar makarna ve pilav tarzi seylerin yaninda yogurt yenildiginde yaga dönüştürüyor ki ben yogurdu herseyin yaninda yerim ozellikle makarnanin ama durum bu sekilde bilginize

hmm bunu bilmiyordum. ne ile yenilmeli yoğurt ?

bende heni ogrendim diyebilirim canim makarna sade bi sekilde tuketilirse saglikli beslenmeye uygun olur uzerine katacagin herhangi bi sos malesef kalorisini yagini fazlalastiriyor tatlim. Salata en mantiklisi

Son düzenleme:
Ama arastirip sana detayini soylerim tatli.
bu arada senin yemeginde makarna varsa salatayla ye yada baska bisi tuketme sansin yok mu ?

teşekkür ederim cici :) makarna benim öğünümde değil öğününde olduğunu söyleyen arkadaş sanırım makarnası ile haşır neşir olmaya gitti :)

teşekkür ederim cici :) makarna benim öğünümde değil öğününde olduğunu söyleyen arkadaş sanırım makarnası ile haşır neşir olmaya gitti :)

Ahah e saglik olsun o zaman
kimseler yok sanirim.
Ben zeynep eskiden bu takimdaydim canim mezun oldum simdi 4. Takimda kaptan yardimciligina devam ediyorum.
Uzun zamandir ugrayamadim bi bakim dedim

kimseler yok sanirim.
Ben zeynep eskiden bu takimdaydim canim mezun oldum simdi 4. Takimda kaptan yardimciligina devam ediyorum.

hmm mezuniyet? biraz anlatır mısın bana nasıl mezun olunuyor ve süreç nasıl ilerliyor ? ben yeniyim açıkçası :) teşekkür ederim şimdiden.

hmm mezuniyet? biraz anlatır mısın bana nasıl mezun olunuyor ve süreç nasıl ilerliyor ? ben yeniyim açıkçası :) teşekkür ederim şimdiden.

Ne demek canim elbette anlatirim.
Ben listeye 65 kilo ile gecen yil subat ayinda girdim ve 6 ay icinde 57 küsürle mezun oldum biraz uzun sürdü mezuniyet cunku takimim arkadalasrim ve kaptanimdan oldukca memnundum e acelemde olmayinca acele etmedim öyle iste canim.
Hedef kilona ulastiginda mezun oluyorsun.

Burasi olmasa ben veremezdim cunku kendime verdigim sozleri cabuk bozuyordum o donem simdi kilom ideal ama saglikli beslenmeye devam ediyorum

çok güzel sağlıklı kilo vermişsin 6 ayda 8 kg birden bire vermekten çok daha iyi :) darısı başıma :)

çok güzel sağlıklı kilo vermişsin 6 ayda 8 kg birden bire vermekten çok daha iyi :) darısı başıma :)

Aynen canim geride almadim ve onca dikkatsiz davrandim neyseki cok şükür.
burdan bir cok sey ogreniyorsun kesinlikle dogru yerdesin yani

yanına salatalık domates yeme şansın yok mu ve yoğurt?
yoğurtla yedim cnm
Kizlar makarna ve pilav tarzi seylerin yaninda yogurt yenildiginde yaga dönüştürüyor ki ben yogurdu herseyin yaninda yerim ozellikle makarnanin ama durum bu sekilde bilginize
hadi yaaaa inanmıyorum hiç bilmiyordum.
haha evet aynen haşır neşir oldum valla
kimseler yok sanirim.
ne güzel darısı bizim başımıza. ben de 63le başladım bakalım kaç ayda 55 olacağım. 6 ay bence çok iyi bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…