- 4 Şubat 2013
- 976
- 1.203
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.701
Oooo makarnaaaaaAfiyet olsun şeker.
Bir makarnadır gidiyor takımda, yoldan çıkartmayın insanı aaaa.
Çok çok canım çektiBen de menümü yazayım.
Sabah:
- Çilekli smoothie
Ara:
- Fındıklı nescafe
Öğle:
- Muzlu smoothie
Akşam:
- Balık ve salata
Spor:
- 30 dakika eliptik 170 kalori
2.5 litre su
Bir sürü sade kahve
Diş miiiiiiiiiDün eşim bana hiç söylemeden 4 mart için dişçi randevusu almış.
3 marta kadar söylemeyecekmiş ama dayanamamış.
Dün asla gitmem, iptal et diyordum ama bugün diş ağrısı ile uyanınca kafam karıştı.
Ne sorunluyum ben bu sıralarda yahuu.
Ay bu makarna benim tek tek vazgeçemediğim şeyaaaaa burda da makarna var. ne yapmışız biz dün :)
hem de sıvı yağ yoktu margarinli makarna yediler valla :)
ay ne güzel menü olmuş bu böyle okurken ferahladım
ne güzel seni senden çok düşünen bi eşin var :) dişindeki sıkıntı ne? ben de hazetmiyorum dişçilerden ya
günaydın kızlar dünkü muhteşem menümü paylaşayım sizle. daha fazla karbonhidrat alamazdım heralde
sabah : 1 peynirli yağsız tost
1 yeşilçay
ara: 1 şekrsiz nescafe
öğle: 1 koca tabak yağsız yoğurtlu makarna
ara: çay
akşam hiiçç acıkmadım okadar makarnadan sonra tabi :)
saat 10da 1 şekersiz nescafe daha içtim çünkü acıktım :) süt kalmamış evde o kurtarırdı beni olsaydı.
spor: lesli 3 mil in ilk 20 dk sı.
su:2 lt
Oooo makarnaaaaa
Sarılsam sana dalsam rüyalaraaaaaa
Çok çok canım çekti
Bu cuma patlama bekliyorum ben hmcimden.Neredeyse sıvıyla besleniyorsun tatlım, üst komşum olaydında gelip içeydim bende hazır oh misss
Diş miiiiiiiii
korkunun ecele faydası yok tatlım git ne yapılacaksa yapılsın kurtul
Ay bu makarna benim tek tek vazgeçemediğim şey
eskiden bol yağlı salçalı yapardım
Ama artık yok ton balıklı yok light yok kepekli yok light peynirli diyeeeee gidiyor
Ama makarna hiç eksilmiyor hayatımdan
bu arada kızlarEmineF ve C CallanPinckney ciğim sayesinde
Ruşeym ile tanıştım
hatta
Krep falan yaptım çorbalara un niyetine kullanıyorum.
Güzel oluyor
Ama krep çok çok güzel oluyor
Kepekli krep gibi
Tavsiye ederim.
Krepe sütte lighttı
Hiper light ürünler tüketiyorum ya artık :)
Bugün yada yarın gene hiper light ruşeymli kek yapacağım şeker falan koymadan portakalla tatlandıracağım.
Ama olur mu bilemedim.
Deneyen varmı
Şekersiz keki nasıl tatlandırıyorsunuz
iyileşince başlane güzel.böyle spor yapanlara gıpta ediyorum
yakında bende başlıcam nasıpse
4 marta akadar tüm önlemleri al, en önemlisi kendini psikolojik olarak hazırlaDün eşim bana hiç söylemeden 4 mart için dişçi randevusu almış.
3 marta kadar söylemeyecekmiş ama dayanamamış.
Dün asla gitmem, iptal et diyordum ama bugün diş ağrısı ile uyanınca kafam karıştı.
Ne sorunluyum ben bu sıralarda yahuu.
kendini zorladığım doğru hmcim :))Geçmiş olsun Mine Abla.
Ne güzel planlar bunlar manolya.
Ben de bugün fırsat yaratabilirsem yoga yapayım bari.
Callancım, eğitim gerçekten çok önemli ama bence asıl önemli olan sevgi bu tarz konularda.
Hala sevgilerini göstermeyi ayıp gören babalar mevcut.
Zaten içerisinde sevgi olan insanların sayısı azalırken, böyle ortamda yetiştirmek ütopya gibi ama ..
Dün sanki kaçamak yapmamak için kendini zorlamışsın gibi hissettim Callancım.
çok güzel kaptanım çokkk geçmişş olsun tekrardangünaydın kızlar dün bol bol dinlendim bu sabah işe geldim maalesef işyerinde sıkıntılar var yer değişiklikleri vs o yüzden gelmem gerekti öksürük devam ediyor halsizlik de öyle
menümü yazayım dün yazamamıştım
mine cim sana da geçmiş olsun canım
sabah(7,30)
1 dilim ekmek
1 yumurta
ara(15,30)
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak sıcak süt
akşam(18,30)
1 kepce çorba
1 lahana sarma
ara
5-6 badem
3-4 antep fıstığı
1 bardak karabiberli süt
spor yok maalesef
su sanırım 2 lt civarı oldu
süpersin ozalycimbu arada kızlarEmineF ve C CallanPinckney ciğim sayesinde
Ruşeym ile tanıştım
hatta
Güzel oluyor
Kepekli krep gibi
Tavsiye ederim.
Krepe sütte lighttı
Bugün yada yarın gene hiper light ruşeymli kek yapacağım şeker falan koymadan portakalla tatlandıracağım.
Ama olur mu bilemedim.
Deneyen varmı
4 marta akadar tüm önlemleri al, en önemlisi kendini psikolojik olarak hazırla
bu arada internette çok araştırma yapma,daha çok korkarsın
günaydın kızlar dün bol bol dinlendim bu sabah işe geldim maalesef işyerinde sıkıntılar var yer değişiklikleri vs o yüzden gelmem gerekti öksürük devam ediyor halsizlik de öyle
menümü yazayım dün yazamamıştım
mine cim sana da geçmiş olsun canım
sabah(7,30)
1 dilim ekmek
1 yumurta
ara(15,30)
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak sıcak süt
akşam(18,30)
1 kepce çorba
1 lahana sarma
ara
5-6 badem
3-4 antep fıstığı
1 bardak karabiberli süt
spor yok maalesef
su sanırım 2 lt civarı oldu
kendini zorladığım doğru hmcim :))
pazartesi söylemiştim,1 haftalık yeme planı yaptım(cumaya kadar) ona uyacağım diye..2 gündür uyuyorum,bugun de aynen devam..hafta sonunda 1 kg almıştım,onu daha yeni verdim,bu iki gün ne kaybedersem sonuç o olacak artık...eğer 1 gün içinde bakliyat,makarna ya da otarz bir şey yersem ya da terleten spor yapmazsan asla kilo veremiyorum artık,hatta tartıda artıda çıkıyorum.bundan tavizsiz cumaya kadar gitmek zorundayım..dün spora vaktim yoktu, 15 dakika 1 mile leslie yaptım, onu da 4 kg dumbell ile yaptım,biraz efor sarfedeyim,kalorileri yakayım diye...ve ssonrasında koşarak iş yaptım resmen,mutfak içinde bile koştum; çünkü şunu da farkettim evde nekadar oturmazsam ve nekadar yol katedersem okadar tartıda eksilme oluyor...bu arada aynalarla barışmaya başladımşimdi favorim brazilian http://www.lasenza.com.tr/kulot/l/brazilian/:KK33:
Yok canım ne geçmesi kilomu sabit tutabilirsem iyisüpersin ozalycim
bu hafta beni geçecek misin acaba
yuppe ne yaptı acaba
iyileşince başla
ömür boyu sağlığımız için spor yapalım inşallah
bedeninin fit ve kuvvetli olunca okadar iyi hissediyorsun ki
eskiden şu market torbalarını bile kaldıramıyordum,şimdi daha güçlüyüm maşallah
spor,hareket,sağlıklı beslenme...bunlar yaşam kaliteni bir üst seviyeye taşıyor
zamanla kimyasallardan kaçınmaya ve katkı maddelerinden uzak durmaya da başlıyorsun
kanserlerin çok arttığı günüzümüzde bilinçli yaşamak şart
İşin doğrusu o meyveler kızımdan arta kalanlar,hergün 3 meyveden yiyiyor ama azıcık,gerisi callana kalıyor :)))İlk öğrendiğimde biraz kötü şeyler okumuştum ama sonra size sormaktan başka hiç bir şeye bakmadım. Çekilme sonrasında ne kadar acı çekerim hiç fikrin var mı Callancım?
Psikolojik olarak hazırlamam zor da, o zamana kadar düşünmemeye çalışıp aman olsun bitsine getireceğim.
Ya da çaktırmadan kaçacağım.
Ayy kaptancım, işe mi gittin. Tüh keşke dinlenebilseydin. Menü gayet şık olmuş afiyet olsun.
Ben meyveden olayı öyle düşünmüştüm Callancım ama o planlı demek ki. Ben arka arkaya meyve tükettiğimde çoğu zaman aman çikolata yeme diye kendimi ikna çabalarında oluyorum da.
Cuma güzel şeyler olacak bence.
ben de öyleydim ama evli fit,güçlü kadınları görünce bu düşüncemi değiştirdim.ben ilk kendi hayatıma odaklanırım,sonra eşim ve cocuğum...çünkü kendime değer vermezsem,güçlü ve mutlu olmazsam,onlara da verebileceğim çok şey olmazevlenmeden once çok güzel sapor yapıyordum plates fıtness
evlendım hantallaştım.tabı bide psikolojik etkenler var.içimden sporda dahıl bir çok şeyı yapmak gelmıyor
ciddi bir spor olmayınca kilo vermek çok zor gerçekten..benim için imkansızYok canım ne geçmesi kilomu sabit tutabilirsem iyi
Sporun olmamasının etkisini görücem bu hafta
dukan tariflerine bak istersen orda vardır. genelde tatlandırcı kullnıyorlar ama bildiğim kadarıyla.bu arada kızlarEmineF ve C CallanPinckney ciğim sayesinde
Ruşeym ile tanıştım
hatta
Güzel oluyor
Kepekli krep gibi
Tavsiye ederim.
Krepe sütte lighttı
Ama olur mu bilemedim.
Deneyen varmı
kilo verip sporu bırakınca çok kötü oluyor ama. sporu hayatın geneline yaymak lazım. daha doğrusu hareketi. özellikle bizim gibi masa başı çalışanlar için.ciddi bir spor olmayınca kilo vermek çok zor gerçekten..benim için imkansız
ben de öyleydim ama evli fit,güçlü kadınları görünce bu düşüncemi değiştirdim.ben ilk kendi hayatıma odaklanırım,sonra eşim ve cocuğum...çünkü kendime değer vermezsem,güçlü ve mutlu olmazsam,onlara da verebileceğim çok şey olmaz
İşin doğrusu o meyveler kızımdan arta kalanlar,hergün 3 meyveden yiyiyor ama azıcık,gerisi callana kalıyor :)))
diş konusunda evinde buz torbalarını etol fort ağrı kesicini bulundur,çok rahatlatıyorlar ama sen ekstra korktuğun için ağız içi uyuşturucu spreyler alabilirsin,diş hekiminin önereceği bir sprey olsun ya da diş çekimi öncesi sedasyon alabilirsin,yani çekim sırasında çok bilinçli olmayacaksın böyleleikle
bu seçenekleri bir araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?