Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ozalycim, 2 gündür iyi destek aldım sizden. Bu gazla gider çektiririm ben bu dişi.

Şekerim, kesinlikle sıvı besleneyim diye yapmıyorum. Hatta her gün bugün katı yiyeyim diyorum ama çok lezzetli bu smoothie. O yüzden canım istiyor ama sonrasında o kadar tok hissediyorum ki kendimi, canım hiç bir şey istemiyor.

Bence de fazla olmus hmcım yarın telafı ederım sozzz

Halledersin sen Serveycim ne var ki, 1 günlük iş senin için.

Amanınnn, Emine gelsin de kendine gelen taşları toplasın dimiii

Yalnız bu hafta hastaLık kırıp geçti bizim takımı dimi ya?!
Bence cuma günü bu durumda değerlendirmeye alınmalı

Bahane yok yavrular, hadi kalkın da bugün spor yapın bol bol.
Hedefim 1 saat bisiklet bugün.

Serveycim, cidden ne güzel oldu. Ben de çok ihmal etmiştim okumayı. Bütün gün işim yazılarla olunca, dinlenirken gözlerimi dinlendiriyordum ama mükemmel geldi. Nar Ağacı diye bir kitaba başladım. Nazan Bekiroğlu'nun. Bu kadının yazdıklarını beğeniyorum, bakalım bu kitap nasıl çıkacak.

1 martta 70 altına dusmek hayal mı oldu neeee

Bence önümüzdeki hafta kasarsan sen yaparsın bu işi.

Gunayyydinlarrrrrrrr
Bi bakinayim geliyorum...
Evim evim guzel evimm

Eminecimm, ne güzel enerjini hissetmek.
Anneciğin çıktı mı hastaneden?

yine çok hafif bi menü callan harika gidiyorsun

çiğköfteler lesli ile gitmiştir .

he he menüye bak 2 satır :)

ay yarın senin kilonu çok merak ediyorum hm cim :)

Hiç tartılmadım pazartesinden beri Seyyahcım.
Sabahları üşüyüp uyandım genelde, o yüzden tartılasım gelmedi.
Bir de benim oldum olası kabızlık sıkıntım vardır. Bu hafta o durum da harika. Söylemesi ayıp, her gün gittim tuvalete.

Sağlık akıyor maşallah, menü pek iyi olmuş. Burçağı bile görmedi gözüm.

ay nasıl özendimmm
ne kadar güzellll
ben de dün kızımı yanıma aldım,yanına oyuncaklarını koydum,kitap okumaya başladım,bir kağıdın kenarıyla oynuyor,bir çekmeye çalışıyor
ya ben kitap konusunda çok hassasımdır..
geçen eltim geldi oğlu nişan tepsimi kırdı,kızı kardeşimin aldığı hediyeyi kırdı manevi değeri olduğu için üzüldüm ama çok da umursamadım,sonra kızı kitabı alıp üzerinde zıplamaya başlayınca benim de beynime kan sıçradı,çok sinirlendim..
bir de eşimin bir akrabası kitaplığımızdan 2 kitap alıp, ben bunları alıyorum diyerek çantasına koydu,geri de getirmedi,çokkk üzüldüm,aklıma getirmemeye çalışıyorum,kitap konusunda çokk hassasım,bazılarını şeffaf kapla kaplarım,bazılarının kenarına eskimesin diye bant çekerim..üzerini çizemem kıyamam onlara,beğendiğim cümleleri başka yere not alırım
artık ön sayfaya not düşüyorum kuru kalemle; kitaplar çok değerledir,onlara iyi davranalım gibi şeyler yazıyorum :)) her şeye dokunsunlar ama kitaplarımı ellemesinler,çok sinirleniyorum

Ayy, sabah sabah ne güzel anlatmışsın Callancım.
Bu kitapları alıp getirmeme olayına ben de deli oluyorum.
Hele bazı kitaplarımı ayrı severim, artık vermeye çekiniyorum.
Vermeyeceğim ama diyorum, belki benim kitabım sayesinde birileri kitapları sever.
Ayrıca; misafirlerin çocuklara dur dememelerini de hiç sevmem. Çocuk bu elbet yaramazlık yapacak ama anne dur desin, ben zaten bir şey olmaz derim.

eltimi gerçekten sevmiyorum..beni aramasın diye aramıyorum ama her hafta arıyor..bir de aramıyorum diye laf sokuyor. bundan sonra soğuk davranacağım kesinlikle,yılda bir görüselim,formaliteden olsun istiyorum

eltimi gerçekten sevmiyorum..beni aramasın diye aramıyorum ama her hafta arıyor..bir de aramıyorum diye laf sokuyor. bundan sonra soğuk davranacağım kesinlikle,yılda bir görüselim,formaliteden olsun istiyorum

Ben anlamıyorum zaten biliyorsun Callancım bu işleri.
İnsanlar anlaştıkları kişilerle görüşmeliler bence, evlilik nedeni ile mecburen görüştükleri kişilerle anlaşmak için 40 takla atmamalılar ama yapacak bir şeu olmuyor işte bazen.

Callancım, hatunun vücudu sıkı ama jean falan giyince çok büyük durur bence. Bunlar çıplak güzel duran vücutlar.
bu kadın çok beğeniliyormuş ama bence de biraz kalın biri
dediğin gibi çıplak güzel
yine de ben şöyle düşünüyorum,bir kadın ince de olsa kalın da olsa fit olacak..boğazdan kısamıyorsan, spor yapacaksın ki fit olasın...gerçi bu kadınlar bilerek bu vucut şekline ulaşıyorlar,yeni moda bu,kocamnn bir popo bunun için ameliyat geçiriyorlar,şaşılacak şey

Kesinlikle haklısın, ince de olsa kalın da olsa fit olsun.
Elbet daha ince git daha iyi ama bu da kabul.
Kuzum, iç çamaşırı sitesinin işini aldım dedim ya geçen. Millet slikon kalça kullanıyor kalçayı büyük göstermek için.

kızlar soldaki kadınlara göre mükemmel vucud
sağdaki ise erkeklere göre mükemmel vucud
kadınlar kate middleton saçlarını beğenirken

erkeklerin beğendiği saç modeli scarlett johansson

kadınların beğendiği yüz: cara delevingne:

erkeklerin beğendiği yüz: megan fox:

ben onu ilk pentide gördüm,şok oldum biz popoyu küçültmeye çalışırız,millet destek yapıyor
göğüsü büyütmeyi,popoyu büyütmeyi anlarımda cinsel organa bile cerrahi müdahale var artık
Allah göstermesin

günaydın hanımlar, mecut planıma uymaya devam ediyorum, akşam 6 dan sonra yememek ve günlük plates takvimim :)) nasıl mı gidiyor harika vücudumdaki değişim dalgalarını şimdiden hissediyorum onlar neler mi;

- sabah uyanırken zorlanmıyorum
- merdiven çıkarken eskisi gibi nefes nefese kalmıyorum ve bacaklarım yorulmak yerine çalışıyor, inanın bunu hissediyorum.
-yemek yedikten sonra üzerime bir ağırlık çökerdi, artık o olmuyor ve yedilerim beni rahatsız etmiyor :))

sağlıklı beslenmek ve hareket etmek çok güzel :))

günaydın ve sağlıklı günler bayanlar görüşmek üzere herkese sevgimi yolluyorum :))

Koptum cidden.
Ben televizyonda kadınlara çok yorum yaparım.
Bazen tepkim '' Yuhh, o ne ya nasıl güzel kadın baksana aşkımm.''
Eşimin cevap. '' Neyini beğendin mi?'' meğer zevklerimiz farklıymış.

Aynen ya, herkesin derdi farklı işte. Bir sürü farklı şey çıkarmışlar.

Yahu, hala şu sabah süper enerjik uyanma olayını başaramıyorum.
Tebrik ediyorum güzel etkiler için.

Sağlık akıyor maşallah, menü pek iyi olmuş. Burçağı bile görmedi gözüm.
burçak ın kalorisine bakacağım şimdi ben de merak ettim. çok severim kendisini. bi biskrem bi burçak.
benim oğlan maşallah çok yaramaz değildir ama ben çok çekinirim başkasının evinde kıracak dökecek diye. rahatsız olacağım evlere de gitmiyorum artık. bizim evde kırsınlar döksünler sorun değil ama anne öyle umursamaz şekilde oturunca kırdığı şeyi annenin kafasında tekrar parçalayasım geliyor.
geçen cumartesi anneme misafir geldi. çocukların hepsi erkek. 2 tanesi de kuzen. oğlumla biri araba için kavga ederken itiştiler. ikisi de üç yaşında. sonra çocuğun 5 yaşındaki kuzeni oğlumun sırtına öyle bir yumruk attı ki güya kuzenini korudu benim oğlandan çok kötü oldum biden sesim yükseldi enes ne yaptığını sanıyorsun sen diye bağırdım çocuğa. ama annem çok etkilendi. birdaha böyle bişey yaparsan seni eve almam gelme madem birdaha bize dedi. ya da siz geldiğinizde burcu ablanlar gelmesin . onun daha ne kadarlık canı var öyle vurulur mu falan dedi. çocuğun annesi (kuzen sayılır) çok bozuldu . kızardı falan. anneannesi( annemin kuzeni o da) de aşırı bozuldu. kırıldılar anneme. ama annem haklıyıd. bütün akşam oğlumu itip kaktı bişey demedik. yakasından tutup hırpaladı bişey demedik misafir diye. en son öyle vurunca bardak taştı annemde. lafını da sakınmaz hiç. ay çok uzun oldu kusar bakmayın ama içime işlemiş anlatmak istedim.
ben eltimle bir kere telefonda konuştum daha . doğum yapmıştı hayırlı olsun diye aradım. 2 yıllık evliler.

bana da popoları çok byük geldi. meğer modaymış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…