- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.781
değil mine kadar farklı açılardan bakıyormuşuz erkeklerle :)
Ben ancak bu saatlerde enerjimi tam anlamı ile toparlıyorum.
Akşam 17'ye kadar bomba gibiyim. Sonra yavaş yavaş yine düşüyorum.
burçak ın kalorisine bakacağım şimdi ben de merak ettim. çok severim kendisini. bi biskrem bi burçak.
benim oğlan maşallah çok yaramaz değildir ama ben çok çekinirim başkasının evinde kıracak dökecek diye. rahatsız olacağım evlere de gitmiyorum artık. bizim evde kırsınlar döksünler sorun değil ama anne öyle umursamaz şekilde oturunca kırdığı şeyi annenin kafasında tekrar parçalayasım geliyor.
geçen cumartesi anneme misafir geldi. çocukların hepsi erkek. 2 tanesi de kuzen. oğlumla biri araba için kavga ederken itiştiler. ikisi de üç yaşında. sonra çocuğun 5 yaşındaki kuzeni oğlumun sırtına öyle bir yumruk attı kigüya kuzenini korudu benim oğlandan çok kötü oldum biden sesim yükseldi enes ne yaptığını sanıyorsun sen diye bağırdım çocuğa. ama annem çok etkilendi. birdaha böyle bişey yaparsan seni eve almam gelme madem birdaha bize dedi. ya da siz geldiğinizde burcu ablanlar gelmesin . onun daha ne kadarlık canı var öyle vurulur mu falan dedi. çocuğun annesi (kuzen sayılır) çok bozuldu . kızardı falan. anneannesi( annemin kuzeni o da) de aşırı bozuldu. kırıldılar anneme. ama annem haklıyıd. bütün akşam oğlumu itip kaktı bişey demedik. yakasından tutup hırpaladı bişey demedik misafir diye. en son öyle vurunca bardak taştı annemde. lafını da sakınmaz hiç. ay çok uzun oldu kusar bakmayın ama içime işlemiş anlatmak istedim.
ben eltimle bir kere telefonda konuştum daha . doğum yapmıştı hayırlı olsun diye aradım. 2 yıllık evliler.
bana da popoları çok byük geldi. meğer modaymış :)
sağdaki erkeklerin beğendiği
soldaki kadınlarıın beğendiği erkekmişş ama insana en güzel sevdiği gelir kanımca
bundan sonuç iç güzellik daha önemlidir :))
içi boş olduktan sonra dışarısının pek de bir önemi yok
:)) akşamcı seni
ben de kadınların beğendiklerini beğendim cidden.değil mi
bakıyorum da ben de kadınların beğendiklerini daha güzel buluyorum
o ne be kas yığını. benim göbekli kocamı tercih ederim
sağdaki erkeklerin beğendiği
soldaki kadınlarıın beğendiği erkekmişş ama insana en güzel sevdiği gelir kanımca
bundan sonuç iç güzellik daha önemlidir :))
içi boş olduktan sonra dışarısının pek de bir önemi yok
evet yağ olarak çoktur muhtemelen.Kalori olarak değil de yağ ve protein oranı yüksektir diye düşünüyorum Seyyahcım. Elbette ki, pek çok bisküviden iyidir.
Heralde, ben de olsam çocuğuma vurulunca kızarım. Hatta, tüm çocuklara vurulunca.
Ne biliyim, ben insanların biraz duyarlı olmaları gerektiğini düşünüyorum.
Sonucundan çok insanların rahatlığından hoşlanmıyorum. Geçen eşimin annesi aşağıya su akmasına neden olunca, kadına teklif ettim beraber temizleyelim diye. Sonuçta bizden kaynaklanmış bir durum. Kadın yok olur mu falan dedi ama bana da sorulmasını isterdim. Yardım isteyeceğimden değil de, insanların düşünceli olması beni mutlu ediyor.
Ben yazar arkadaşlarla çalışıyorum. Yazı başına ödeme şeklinde çalışılıyor. Geçen bir arkadaşa 1-2 TL fazla gönderilmiş. Kendisi bana dönüş yaptı. Fazla olduğunda ve birdahakinde onu düşmemizi söyledi. Yahu, ne olacak değil mi ama o kadar hoşuma gitti ki insanların böyle minicik şeylere dikkat ediyor olması.
.
geldi mi üstüste gelir zaten. eşlerimizin gölgesi yetiyor çoğu zaman. kalabalık ve misafirse çok zor gerçekten.Eşim bi kursa katılmak için 7 hafta Ankaraya gitti Bende 2 çocukla kaldım. Anneannemleri aradım. Yazık çıktı geldiler yanımıza. EEeee sonuç 4 çocuk oluverdi evde bir andaÜstüne kızım diş çıkarmaya başladı hemde 4 diş aynı anda. Hadi uğraş dur ne gecem kaldı ne gündüzüm. Zaten eşim de yanımda olmadığı için moralim bozuk. İşyeri de yoğun ayyy sabah sabah ağlama duvarı gibi oldum. Desteğinize ihtiyacım var kızlar. Geçen gece callenım yazını okudum durdum. Çok iyi geldi helal et hakkını. Güçlü olmam gerekiyor, güçlü olmamız gerekiyor
Dinlen keyfını cıkar fıstıgımmmgünaydınlar kar altında kaldık gene
bskıcı gelemediği için bende işe gidemedim çocuklardan fırsat bulursam dinleneceğim
bu arada sabah tartıldım tarıdaki rakam hoşuma gitti înş tarın da öyle olur
emine cîm seni mezun edecekmiyîz bu hafta istersen hedefini düşürebîlirîz
aynen canımEşim bi kursa katılmak için 7 hafta Ankaraya gitti Bende 2 çocukla kaldım. Anneannemleri aradım. Yazık çıktı geldiler yanımıza. EEeee sonuç 4 çocuk oluverdi evde bir andaÜstüne kızım diş çıkarmaya başladı hemde 4 diş aynı anda. Hadi uğraş dur ne gecem kaldı ne gündüzüm. Zaten eşim de yanımda olmadığı için moralim bozuk. İşyeri de yoğun ayyy sabah sabah ağlama duvarı gibi oldum. Desteğinize ihtiyacım var kızlar. Geçen gece callenım yazını okudum durdum. Çok iyi geldi helal et hakkını. Güçlü olmam gerekiyor, güçlü olmamız gerekiyor
Dinlen keyfını cıkar fıstıgımmm
Gıtmesın eminemmmm hedefımı dusurelim
Orantı kurdum bole devam ederse eminem seneye yarısı kalıyor 30 kilo parmak kızzz
günaydın kızlar
giremedim kaç gündür sadece tel.den okudum özlediniz mi beniYoksa farkedilmedi mi yokluğum
Eşim bi kursa katılmak için 7 hafta Ankaraya gitti Bende 2 çocukla kaldım. Anneannemleri aradım. Yazık çıktı geldiler yanımıza. EEeee sonuç 4 çocuk oluverdi evde bir andaÜstüne kızım diş çıkarmaya başladı hemde 4 diş aynı anda. Hadi uğraş dur ne gecem kaldı ne gündüzüm. Zaten eşim de yanımda olmadığı için moralim bozuk. İşyeri de yoğun ayyy sabah sabah ağlama duvarı gibi oldum. Desteğinize ihtiyacım var kızlar. Geçen gece callenım yazını okudum durdum. Çok iyi geldi helal et hakkını. Güçlü olmam gerekiyor, güçlü olmamız gerekiyor
ben de kadınların beğendiklerini beğendim cidden.
evet yağ olarak çoktur muhtemelen.
çocuktur vurur ona çok takılmam. özellikle çocuklar aynı yaş grubuyla pek anlaşamıyorlar. ve bi şekilde savunma mekanizması geliştirmeleri gerek.
ama bu durum çok farklıyıd. çocuk resmen kindar. 5-6 yaşındakı br çocuğun bu kadar kin tutması ve şiddet eğiliminde olması normal değil bnce.
geldi mi üstüste gelir zaten. eşlerimizin gölgesi yetiyor çoğu zaman. kalabalık ve misafirse çok zor gerçekten.
allah kolaylık versin. geçici bir durum olduğunu düşünüprahatlat kendini
Konudan konuya atlıyorum da şımarık çocuktan yana başıma yeni gelen olayı anlatayım. Bende epeyce bi hasar ve göz yaşına mal oldu ve hayatımda ilk kez çocuk yüzünden bir kişiye küstüm. Eşim olmadığından ve kızımda diş çıkardığından oğluma pek vakit ayıramadım. Çocukta çok sıkıldı ve komşuya gitmek istedi. Bahsettiğim komşunun kızı hep bize gelir ve saatlerce durur oynarlar. Benim oğlan yaramaz olduğu için ben pek göndermem. Ya 10 kez bizdelerse ayıp olmasın diye 1 kez gönderirim. Salı akşam gitmek istedi oğlum git dedim. Eve almadılar,üzüldü. Bende uygun değillerdir başka zaman gidersin dedim ama benimki duygusal yüreğine yer etti. Ertesi gün çocuk tekrar gitti ama bana söylemeden bende açık bıraktığı kapıdan sesleri duyuyorum. Benimki kapılarında ağlıyor 15 dakika sizde durayım babam yok kardeşim hasta çok mutsuzum diyor. sesli sesli ağlıyor misafir gelecek olmaz diyolar. Benimki 10 dk.da mı olmaz diyor hep birlikte oynarız işte diye çözüm önerisinde bile bulunuyor. Yok yok sen git geçinemezsin dediler ve eve sokmadılar. Oğlumun gözyaşlarıyla benimki gözyaşlarım birbirine karıştı. Alt üst olan psikolojim resmen enkaza döndü. Oğlum beni kimse sevmiyor evlerine almıyor dedi durdu. Yüreğim yandı. Neticede karşındaki küçücük çocuk ve bu hareketler ona çok ağır. Bu sözleri söyleyen de bir öğretmen olunca kahroldum. Artık o insanlara selam bile vermicem ve çocuklarını biza yolladıklarında eve almicam. Sizce doğru olan davranış şekli nedir? Siz olsanız ne yapardınız? Kendime yakışan şekilde davranmak istiyor bir yanım bir yanımda gidip hakaret etmek hatta şiddet uygulamak. Oğluma yapılanı hazmedemiyorum
garip gelecek ama ben böyle hafif yediğimde iş yapmaktan cok yorulduğumda ama hedeflerime ulaştığımda ayrı bir zevk alıyorum bu durumdanDiyetime gelince, yediğim içtiğim pek düzenli değil ama sanırım kilo veriyorum bu yoğunluktan
Hayatın pozitif yanlarını görmeliyiz dimi sonuçta. Haftalık hedefime ulaşırım inşallah kızlar. Mutlu motive olacak şeyler arıyorum
ben de aynı şekilde göbekli kocamı tercih ederim :)))ben de kadınların beğendiklerini beğendim cidden.
evet yağ olarak çoktur muhtemelen.
çocuktur vurur ona çok takılmam. özellikle çocuklar aynı yaş grubuyla pek anlaşamıyorlar. ve bi şekilde savunma mekanizması geliştirmeleri gerek.
ama bu durum çok farklıyıd. çocuk resmen kindar. 5-6 yaşındakı br çocuğun bu kadar kin tutması ve şiddet eğiliminde olması normal değil bnce.
geldi mi üstüste gelir zaten. eşlerimizin gölgesi yetiyor çoğu zaman. kalabalık ve misafirse çok zor gerçekten.
allah kolaylık versin. geçici bir durum olduğunu düşünüprahatlat kendini
Hafta içi hom hom yemeler için son dakika çrpınışlarım :)he he menüye bak 2 satır :)
Yapıcam ya yapıcam bende denicemŞekerim, kesinlikle sıvı besleneyim diye yapmıyorum. Hatta her gün bugün katı yiyeyim diyorum ama çok lezzetli bu smoothie. O yüzden canım istiyor ama sonrasında o kadar tok hissediyorum ki kendimi, canım hiç bir şey istemiyor.
Evet eminecim naptınız ya özlettin vallaAmanınnn, Emine gelsin de kendine gelen taşları toplasın dimiii
öhhööö öhhhhöööööö çok hastayım :)Bahane yok yavrular, hadi kalkın da bugün spor yapın bol bol.
Hedefim 1 saat bisiklet bugün.
Konudan konuya atlıyorum da şımarık çocuktan yana başıma yeni gelen olayı anlatayım. Bende epeyce bi hasar ve göz yaşına mal oldu ve hayatımda ilk kez çocuk yüzünden bir kişiye küstüm. Eşim olmadığından ve kızımda diş çıkardığından oğluma pek vakit ayıramadım. Çocukta çok sıkıldı ve komşuya gitmek istedi. Bahsettiğim komşunun kızı hep bize gelir ve saatlerce durur oynarlar. Benim oğlan yaramaz olduğu için ben pek göndermem. Ya 10 kez bizdelerse ayıp olmasın diye 1 kez gönderirim. Salı akşam gitmek istedi oğlum git dedim. Eve almadılar,üzüldü. Bende uygun değillerdir başka zaman gidersin dedim ama benimki duygusal yüreğine yer etti. Ertesi gün çocuk tekrar gitti ama bana söylemeden bende açık bıraktığı kapıdan sesleri duyuyorum. Benimki kapılarında ağlıyor 15 dakika sizde durayım babam yok kardeşim hasta çok mutsuzum diyor. sesli sesli ağlıyor misafir gelecek olmaz diyolar. Benimki 10 dk.da mı olmaz diyor hep birlikte oynarız işte diye çözüm önerisinde bile bulunuyor. Yok yok sen git geçinemezsin dediler ve eve sokmadılar. Oğlumun gözyaşlarıyla benimki gözyaşlarım birbirine karıştı. Alt üst olan psikolojim resmen enkaza döndü. Oğlum beni kimse sevmiyor evlerine almıyor dedi durdu. Yüreğim yandı. Neticede karşındaki küçücük çocuk ve bu hareketler ona çok ağır. Bu sözleri söyleyen de bir öğretmen olunca kahroldum. Artık o insanlara selam bile vermicem ve çocuklarını biza yolladıklarında eve almicam. Sizce doğru olan davranış şekli nedir? Siz olsanız ne yapardınız? Kendime yakışan şekilde davranmak istiyor bir yanım bir yanımda gidip hakaret etmek hatta şiddet uygulamak. Oğluma yapılanı hazmedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?