Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

son olarak kadınlar için güzel bacak: elle macpherson

erkekler için mükemmel bacak

kadın için mükemmel kalça:emma watson

erkekler için kalça denince: kelly brook

Son düzenleme:

sağdaki erkeklerin beğendiği
soldaki kadınlarıın beğendiği erkekmişş ama insana en güzel sevdiği gelir kanımca
bundan sonuç iç güzellik daha önemlidir :))
içi boş olduktan sonra dışarısının pek de bir önemi yok

Kalori olarak değil de yağ ve protein oranı yüksektir diye düşünüyorum Seyyahcım. Elbette ki, pek çok bisküviden iyidir.

Heralde, ben de olsam çocuğuma vurulunca kızarım. Hatta, tüm çocuklara vurulunca.
Ne biliyim, ben insanların biraz duyarlı olmaları gerektiğini düşünüyorum.
Sonucundan çok insanların rahatlığından hoşlanmıyorum. Geçen eşimin annesi aşağıya su akmasına neden olunca, kadına teklif ettim beraber temizleyelim diye. Sonuçta bizden kaynaklanmış bir durum. Kadın yok olur mu falan dedi ama bana da sorulmasını isterdim. Yardım isteyeceğimden değil de, insanların düşünceli olması beni mutlu ediyor.
Ben yazar arkadaşlarla çalışıyorum. Yazı başına ödeme şeklinde çalışılıyor. Geçen bir arkadaşa 1-2 TL fazla gönderilmiş. Kendisi bana dönüş yaptı. Fazla olduğunda ve birdahakinde onu düşmemizi söyledi. Yahu, ne olacak değil mi ama o kadar hoşuma gitti ki insanların böyle minicik şeylere dikkat ediyor olması.

Sağdaki daha iyi geldi bana bu sefer.
Erkekte ince bacağı hiç sevmiyorum.
:)) akşamcı seni

Sorma ya, eğer gece 2 olduysa, ondan sonra tutamaz kimse beni ama ertesi gün pert oluyorum diye erken yatıyorum bu sıralarda.

Eşim bi kursa katılmak için 7 hafta Ankaraya gitti Bende 2 çocukla kaldım. Anneannemleri aradım. Yazık çıktı geldiler yanımıza. EEeee sonuç 4 çocuk oluverdi evde bir anda Üstüne kızım diş çıkarmaya başladı hemde 4 diş aynı anda. Hadi uğraş dur ne gecem kaldı ne gündüzüm. Zaten eşim de yanımda olmadığı için moralim bozuk. İşyeri de yoğun ayyy sabah sabah ağlama duvarı gibi oldum. Desteğinize ihtiyacım var kızlar. Geçen gece callenım yazını okudum durdum. Çok iyi geldi helal et hakkını. Güçlü olmam gerekiyor, güçlü olmamız gerekiyor

Diyetime gelince, yediğim içtiğim pek düzenli değil ama sanırım kilo veriyorum bu yoğunluktan
Hayatın pozitif yanlarını görmeliyiz dimi sonuçta. Haftalık hedefime ulaşırım inşallah kızlar. Mutlu motive olacak şeyler arıyorum

değil mi
bakıyorum da ben de kadınların beğendiklerini daha güzel buluyorum
ben de kadınların beğendiklerini beğendim cidden.
o ne be kas yığını. benim göbekli kocamı tercih ederim
evet yağ olarak çoktur muhtemelen.
çocuktur vurur ona çok takılmam. özellikle çocuklar aynı yaş grubuyla pek anlaşamıyorlar. ve bi şekilde savunma mekanizması geliştirmeleri gerek.
ama bu durum çok farklıyıd. çocuk resmen kindar. 5-6 yaşındakı br çocuğun bu kadar kin tutması ve şiddet eğiliminde olması normal değil bnce.
geldi mi üstüste gelir zaten. eşlerimizin gölgesi yetiyor çoğu zaman. kalabalık ve misafirse çok zor gerçekten.
allah kolaylık versin. geçici bir durum olduğunu düşünüprahatlat kendini

Konudan konuya atlıyorum da şımarık çocuktan yana başıma yeni gelen olayı anlatayım. Bende epeyce bi hasar ve göz yaşına mal oldu ve hayatımda ilk kez çocuk yüzünden bir kişiye küstüm. Eşim olmadığından ve kızımda diş çıkardığından oğluma pek vakit ayıramadım. Çocukta çok sıkıldı ve komşuya gitmek istedi. Bahsettiğim komşunun kızı hep bize gelir ve saatlerce durur oynarlar. Benim oğlan yaramaz olduğu için ben pek göndermem. Ya 10 kez bizdelerse ayıp olmasın diye 1 kez gönderirim. Salı akşam gitmek istedi oğlum git dedim. Eve almadılar,üzüldü. Bende uygun değillerdir başka zaman gidersin dedim ama benimki duygusal yüreğine yer etti. Ertesi gün çocuk tekrar gitti ama bana söylemeden bende açık bıraktığı kapıdan sesleri duyuyorum. Benimki kapılarında ağlıyor 15 dakika sizde durayım babam yok kardeşim hasta çok mutsuzum diyor. sesli sesli ağlıyor misafir gelecek olmaz diyolar. Benimki 10 dk.da mı olmaz diyor hep birlikte oynarız işte diye çözüm önerisinde bile bulunuyor. Yok yok sen git geçinemezsin dediler ve eve sokmadılar. Oğlumun gözyaşlarıyla benimki gözyaşlarım birbirine karıştı. Alt üst olan psikolojim resmen enkaza döndü. Oğlum beni kimse sevmiyor evlerine almıyor dedi durdu. Yüreğim yandı. Neticede karşındaki küçücük çocuk ve bu hareketler ona çok ağır. Bu sözleri söyleyen de bir öğretmen olunca kahroldum. Artık o insanlara selam bile vermicem ve çocuklarını biza yolladıklarında eve almicam. Sizce doğru olan davranış şekli nedir? Siz olsanız ne yapardınız? Kendime yakışan şekilde davranmak istiyor bir yanım bir yanımda gidip hakaret etmek hatta şiddet uygulamak. Oğluma yapılanı hazmedemiyorum

Dinlen keyfını cıkar fıstıgımmm
Gıtmesın eminemmmm hedefımı dusurelim
Orantı kurdum bole devam ederse eminem seneye yarısı kalıyor 30 kilo parmak kızzz

kızlar maşallah döktürmüşsünüz
seyyah cım cok can sıkıcı bir durum yaa insanın morali bozulur valla ne diyecem bilemedim
callan cım resimler gercekten çok mıtive edici bende kadınların beğendiğini beğendim

aynen canım
özledik tabi ama ben de bu araa kopuşlardayım,kızım uyumuyor ama ben direniyorum,diyete spora ev işi ve yemeğe devam callan diyorum, dur 5 dakika kitabını da oku,güçlü durmazsam,her şeyi kendime daha sıkıntı haline getireceğim..hem yapamadıklarım için canım sıkılacak, hem de yaptıklarım için...bu hayat güçlü duranlara güzel,durmak yok speedycim yola devam..dediğim gibi biz güçlü olmalıyız..tamam ben bu kadınların resimlerini paylaşıyorum ama süs meraklısı, para yiyici biri değilim, benim rol model aldığım kadınlar: güçlü onurlu mert, dik duruşu insanlara göre değişmeyen, dışarıda kadınsılığıyla ön plan olan değil; zekasıyla çakışkanlığıyla güçlülüğüyle var olan kadınlar..mobilya süs eşyasını yok pırlantasını kafaya takmış kadınlar değil,küçük hesaplarla uğraşmayan, büyük hedefleri olan kadınlar..cebi parayla dolu değil, kalbi olabildiğince sevgi ve merhametle dolu kadınlar...kıskanç değil olabildiğince paylaşımcı kadınlar
kadın demek güç demek bence...
aynen devam ediyoruz speedycim, biz güçlü durmazsak, mutlu olmazsak çevremizdekileri de mutlu edemeyiz..bundan önce kendi ruh ve beden sağlığımızı önemseyeceğiz..insanlara hayır dememiz gerekiyorsa diyeceğiz,ruhsal sağlığımız en önemlisi...bu bencillik değil,kendini önemseme,kendine değer verme...sporumuzu da yapacağız,sağlıklı da besleneceğiz,kişisel gelişimimiz için ne gerekiyorsa yapacağız,sonra bebişlerimiz ve eşimiz gelir
depresyonda olan annelerin çocukları,annelerini yalnız bırakıp anaokuluna başlamak istememe eğilimi gösteriyorlarmış..yani bebişlerimize de güçlü bir anne lazım
Rabbim güçlü birer kadın olmayı nasip etsin
öpüyorum
callan spora kaçar

günaydın kızlar
giremedim kaç gündür sadece tel.den okudum özlediniz mi beni Yoksa farkedilmedi mi yokluğum

Speedycim, bu hafta takımcak uzak kaldık buradan.
Bir anda hepimizin bir yoğunluğu çıktı. Hepimiz halleder de, bol bol sohbet ederiz umarım.

Ayy, geçen aylarda benim eşim gitmişti de o geldi aklıma.
Senin durum çok daha kötüymüş, hep özlem hem misafir, hem çocuklar ..

Çok sevimlisin yahu.

Geçenlerde bir programda söylüyorlardı, çocuklar mutlaka bir belirti verir, hayvanlara eziyet etme, arkadaşlarına şiddet uygulama vs. Bunlar hasta ruhun belirtisi olabilir, kontrol altında tutmak lazım diye.

Speedycim, var ya ben o oğluna hiç kıyamam.
Çok çok üzüldüm anlatamam.
Nerdeydiniz siz? Alayım ben miniğinle bütün gün oynarım.
Çocuklar pek sever benle oynamayı zaten.
Ama nasıl hassas bir minik öyle, çözümler sunuyor falan.
Sanki büyümüş de küçülmüş.
Bence, annesi ile konuş öncelikle. Elbette görüşmeyebilirsin ama onlar gibi çocuğu eve almamazlık yerine, annesine göndermemesini söyle derim.

garip gelecek ama ben böyle hafif yediğimde iş yapmaktan cok yorulduğumda ama hedeflerime ulaştığımda ayrı bir zevk alıyorum bu durumdan
diyeti de seviyorum,sınırsız yeme düşüncesi hoşuma gitmiyor,ya da akşama dolu mideyle yatmak
sanırım disiplini ve planı seviyorum,hedeflerimi ulaşmak ve planımı uygulamaktan da zevk alıyorum
kızlar ev işini sevmediğim için bir not defteri tutuyorum,bir işe mesela 10 dakika veriyorum,onu yapınca kenarına artı koyuyorum,biraz cocukca gelebilir ama başarı hissi uyandırıyor bende,mutluoluyorum..evde her tarafta küçük not defterlerim var
beğendiğim sözleri hemen kaydettiğim ayrı bir not defterim, günlük planı yaptığım ayrı bir not defteri ve haftalık kilo ve ölçülerimi yazdığım ayrı bir defter
size mezun olmadan başlangıç ölçülerimi ve kilomu hepsini yazacağım

ben de aynı şekilde göbekli kocamı tercih ederim :)))
vucud geliştirici erkekler çok takıntılılar,hergün yemeklerini kendileri hazırlayıp iş yerine götürüyorlar,sporu yemeği her konuda takıntılılar,ben bundan hoşlanmıyorum

he he menüye bak 2 satır :)
Hafta içi hom hom yemeler için son dakika çrpınışlarım :)

Yapıcam ya yapıcam bende denicem
çok leziz görünüor menün

Amanınnn, Emine gelsin de kendine gelen taşları toplasın dimiii
Evet eminecim naptınız ya özlettin valla

Bahane yok yavrular, hadi kalkın da bugün spor yapın bol bol.
Hedefim 1 saat bisiklet bugün.
öhhööö öhhhhöööööö çok hastayım :)

speedycim okuyunca sinirlendim gerçekten hiçte hoş bir davranış değil, gerçekten müsait olmayabilirler ama 10 dk dursa nolur hadi duramaz belki başka bir durum vardır ama sen geçinemezsin ne demek.
Ben senin yerinde olsam konuşurdum
Tartışma değil sadece konuşma tabi.
Mesela bize durumu ne güzel anlatmışsın bu yazdıklarının aynısını yüzüne söyleyebilirsin
bir eğitimci olarak küçük bir çocuğa böyle demenizi doğru bulmadım, aynısını sizin evladınıza ben yapsam ne hisseder ne yapardınız diye sorabilirsin. Hem senin için rahatlar hemde belki yaptığının yanlış olduğunu farkedip oğluşunun gönlünü alır hem oğluşunda beni sevmiyolar diye üzülmez.
Ay kıyamam ben ona ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…