- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.721
Geçmiş olsun canım. Diş ağrısı çok kötü! Geçikme git dişçine bir An evvel.Dün eşim bana hiç söylemeden 4 mart için dişçi randevusu almış.
3 marta kadar söylemeyecekmiş ama dayanamamış.
Dün asla gitmem, iptal et diyordum ama bugün diş ağrısı ile uyanınca kafam karıştı.
Ne sorunluyum ben bu sıralarda yahuu.
pastaya kadar çok iyi gidiyordu menü be yuppe :) şimdi bir dilim pastayı yakmak için kaç dk lesli yapmak gerekıyor ki :/Merhabalar dunki menum
Sabah rafadan yumurta
1 diim tam buğday ekmeği
Light peynir zeytin Cay
Ogledünküden kalma corba 1 dilim tam bugday ekmegi
Aksam
Barbunya yemegi 1 dilim ekmek karisik salata
1 dilim Pasta
Leslie 2 mile zorryapptim
C CallanPinckney ben degil rakiben bu hafta yanindan gecemicem herhal
kizim minik bir ergen yemek zor yapiyorum lesliyi allahtan birlikte yapiyoruz aktivite gibi oluyo ama cumaya cok var fazla sevinme dermisimmm
Bende bu hafta iyice farkettim onu :)ciddi bir spor olmayınca kilo vermek çok zor gerçekten..benim için imkansız
Bakalım denijemdukan tariflerine bak istersen orda vardır. genelde tatlandırcı kullnıyorlar ama bildiğim kadarıyla.
incir de olabilir, kurusundan. sıvılara portakal suyu da eklenebilir. yapar ve beğenirsen bizle de paylaş tarifi lütfen
kek en sevdiğim şeydir
Aynen bende masabaşıkilo verip sporu bırakınca çok kötü oluyor ama. sporu hayatın geneline yaymak lazım. daha doğrusu hareketi. özellikle bizim gibi masa başı çalışanlar için.
Oh oh maşallah, ne güzelgünaydın kızlar :) pilates ile sabaha bütün kaslarını hissederek uyandım ve programında günde 20 dk pilates olan biriyim artık :)
sabah bol tahıllı ekmeğimle yaptığım tostumu yedim, domates salatalık ve açık limonlu şekersiz çay vardı. öncesinde bir kaç kayısı ve kuru üzüm yedim ve su içtim tabi ki.
şimdi işlerime dönüyorum, karla uyanan uyanmayan her kese günaydınlar olsun ve herkesin işlerinde kolaylıklar diliyorum :)
görüşmek üzere :)
Merhabalar dunki menum
Sabah rafadan yumurta
1 diim tam buğday ekmeği
Light peynir zeytin Cay
Ogledünküden kalma corba 1 dilim tam bugday ekmegi
Aksam
Barbunya yemegi 1 dilim ekmek karisik salata
1 dilim Pasta
Leslie 2 mile zorryapptim
C CallanPinckney ben degil rakiben bu hafta yanindan gecemicem herhal
kizim minik bir ergen yemek zor yapiyorum lesliyi allahtan birlikte yapiyoruz aktivite gibi oluyo ama cumaya cok var fazla sevinme dermisimmm
pastaya kadar çok iyi gidiyordu menü be yuppe :) şimdi bir dilim pastayı yakmak için kaç dk lesli yapmak gerekıyor ki :/
yağsız olur öyle kek tarifleri var. başka bi sıvıyla kıvamı ayarlarsın.Bende bu hafta iyice farkettim onu :)
Bakalım denijem
Pek leziz olmayacak gibi ama sağlıklı ve az kalorili olucak.
Birde yağ işini nasıl yapsam
Yağsız olurmuki?
Aynen bende masabaşı
Bende onu düşünüyordum
Şimdi hedefime kaldı 5 kilo onuda verince ne olacak
Squat dışında spor yapmayı düşünmüyorum yediklerime dikkat edip kilomu sabit tutmaya çalışacağım
Neyse hele o günler bir gelsin :)
Oh oh maşallah, ne güzel
ağızda sıvıyı emen süpürge makinesi mantığı ile çalışan aspiratörleri var bildiğim kadarıylaHmm, kızının sayesinde meyve iyiymiş Callancım.
Etol fort, bunu unutmayayım hatta şimdiden evde bulundurayım.
Callancım, genel aneztezi olmadan yaptırmayı kesinlikle düşünmüyorum ama aklıma da takılan bir şey var. İster istemez bir kanama oluyordur ağızda diye düşünüyorum. Genel aneztezide buna nasıl çözüm buluyorlar acaba, boğmuyor mu?
harika diyorum,başka da bir şey diyemiyorumarkadaşlar zumbaya başlıcam.
zayıflamaya etkısı hakkında fıkrı olan varmı
arkadaşlar zumbaya başlıcam.
zayıflamaya etkısı hakkında fıkrı olan varmı
çok geçmiş olsun ve kolay gelsin zordur hasta iken işlere adapte olmak :/hm cim sorma yaa işe geldim ama iptal durumdaydım boş bir oda vardı kilitledim odayı saat 11 den 1,30 a kadar dinlenmeye çalıştım şimdi kalktım işlerimi toparlayayım biraz diye
kızlar hastalık sebebiyle biraz uzaktayım kafamı toparlayamıyorum dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?