Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim eşim benden zayıf
Hiper komplexe sokuyor beni :)

çok üzücü bi durum çocuk için. oğlun kaç yaşında? bence de komşunla açıkca konuş. ben bukadar bercilce davranan biriyle komşuluk yapmak istemezdim açıkcası. birdaha kızını göndermek istediğinde benim oğlumun geçimsiz olduğunu düşünüyorsan neden yolluyorsun kızını? birdaha görüşmesinler gerek yok,lütfen sen de birdaha yollama kızını derdim. bazen insanlar bu dilden anlıyorlar. ben bir daha o bahsettiğim çocuğun bulunduğu ortamlara gitmeyeceğim mesela. çocuğum sosyalleşsin diye gidiyorum zaten ,böyle sosyalleşeceğine evde otururm daha iyi. ama bu konuşmayı çocuğun yanında yapmamaık lazım. onun da psikolojısı annesinin düşüncesizliği yüzünden bozulmasın

yok hiçbir şey yapma
oğlunla konuş ilk,sorunlarla kendisinin başetmesini öğret
çünkü onları bizim olmayacağımız,kendi sorunlarını kendilerinin halledeceği zor bir hayata alıştırmalıyız
oğluna de ki kimseye hiçbir şey için yalvarma, bu tarz seyler için ağlama.dik dur,çocuk diyerekten geçmemek lazım,onlarla erişkinler gibi konuşmalıyız.kendini örnek göster ve yine deki: bu komşuyla eskisi gibi birbirimize gelip gitmeyeceğiz..doğru komşularla daha güzel ilişkiler kuracağız de.bencil insanları çevremizde istemeyiz gibi birşeyler söyleyebilirsin..''kin'' duygusunu öğretme ama doğru arkadaş ve doğru komşu seçimini öğret
değişim merkezden başlar
biz ancak kendimiz değişebiliriz,biz değişirsek karşımızdaki değişir
bu komşunla görüşme, insanlık adına selamını eksik etme ama asla evine alma,şuan müsait değilim de, ya da hiç kapıyı açma..zamanla aranız açılır.daha iyi insanlarla komşuluk yap..
ama oğlunla konuşman birinci önceliğin olsun

speedy kızlar konuş demiş,konuşmak da mantıklı olabilir ama ilk sakinleş sinirin geçsin..sinirli konuşunca insan haklıyken haksız duruma düşebiliyor..kelimeleri kontrol edemeyebiliyoruz
oğlunla konuş ilk
sonra sankinleşince(birkaç gün daha geçsin,olay soğusun) komşuyla da konuş,kızların dediği gibi bundan sonra kızını göndermemesini ve hareketlerinin yanlış olduğunu söyleyebilirsin

benim eşim kilo alınca içimden seviniyorum
ama sağlığı için almamalı diyorum,bundan onu da light besliyorum
Ben de callancım ne kdr benzıyoruz aslındaaaasabah uyuyordum daha dogrusu uyanmaya calışıyordum esım yarım mekık cekmeye basladı ben de bır hışımla dondum sınırle(zayıfladın ıstemıyorum ama sağlıklı da olsun ıstıyorum) ne psişik bir istek bu allahımmmuyuuoruz ama dedım o da uyanman gerek ama dedı

ayda cım lîstelere girdin ama bizi çok ihmal ediyorsun candy da kaç gündür girmedî
mine cim sen nasıl oldun

merhaba kızlar sizlerin her yazdığınızı okuyorum hiç atlamadan. ama iş yerinde verilmiş olan yetiştirilmesi gereken işlerim olduğundan fazla yazamıyorum sizlere. beni birazcık affedin. ama sizleri takipteyim yani

pastaya kadar çok iyi gidiyordu menü be yuppe :) şimdi bir dilim pastayı yakmak için kaç dk lesli yapmak gerekıyor ki :/
Ah o kacamaklar yokmu o kacamaklar opturuveriyo yanaktan :)
pastayı kendin yaptığın için çokta kalorili olacağını zannetmiyorum
Zaten onuda eritirsin ben senin inadını bilmem mi o kilo gidecekse gider, yuppem yapar
Tüü tüü tü maşallah
Canim benm pastaneden alsam atiyorum 1000 kalori benimki olsa olsa 475 kalori hic aciklamasi yok biliyorum ama insan yaptigini denemek istiyor
Kiz ben sana yagsiz kek guzel oluyo demedimmi bende ruseym ariom ama yok hicbiyerde gelir dedi carrefour ama beklioz
Bnmde komsumun oglu hatta bazen kuzeni bir gelio lar en buyuk korkum cocuk kalbi kirmak bazen isim oluyo esim yorgun oluyo ses kaldircak kafam olmuyo ama guleryuzle karsiliyorum hatta anasi bile grlio bazen ki sinir olurum kizim oynasin diye hic sesimi cikartmam bence fevri davranma cunku anliycak kapasitede olsalar cocugu geri cevirnezlerdi fazla samimi olma cnm ayni binadasiniz

Speedy okuyunca sinirlendım valla yalnız sıze bile soyliyeyım mı canlarım hepinizin bakış acısını okudum herkes olaylara ne kdr farklı bakabılıyor herkes ayrı bır bırey ayrı bır dunya işte. Ben sadece sunu önercem sana, evet şiddet ögke kızgınlık ıyı duygular degıl ancak o duygularla bız ınsanız.bastırmayı dogru bulmuyorum bız suan empatı kurarak bıle sınırlendıysek sen ne hıssettın kim bilir.callanımın dedıgı gıbı sınırle gıtmemek dogru belkı ama mutlaka gıt konus. Ne kdr yanlış yaptıgını ve gecımsız olan bır cocukla kızının vakit gecırmesıne ızın veren egıtımcı kişilikte celişkı yasadıgını soyle bılsın.demezsen o ıcındeki negatıflik baska sekilde cıkmaya calışacak.oğluş kac yadındaydı bılmıyorum ama kac olursa olsun ona kınleneceği bır nefrn olmasın uydur bır neden, eminim anlayacak.

Dunki menum
Sabah light peynir le tost cay
Oglen tarhana çorbası 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara portakal
Aksam imambayildi 1 tane 2 kasik pilav yogurt
2 litre su spor yok

yuppe sevgili rakibem nasılsın
ben biraz kilo verdim,şimdi söylemeyeyim,cumaya sürpriz olsun
senin ve ozalynin kilosunu çokk merak ediyorum
sonuç ne olacak bakalım
callan-0
ozaly-0
yuppe-0
cuma günü en çok veren 2 puan alsın,ikinci olan 1 puan,sonuncu o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…