Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah maşşalah nazar değmez inşallah
su canım bayılıyorum senin tarzınaa ve kendi gençliğim geliyor aklımaa .saçlarında siyah yada kızıldan vazgeçme yaaa :))

aha ben de yaptım albüm :kedi: Şeniz
oyy maşallah görmüştüm zati ben facebook da ama olsun bi daha gözüm gönlüm açıldı zemuszemus

çikolatam sana da baktım yorum yaptım ya maşallah valla

ben de taa ne zaman 65 kilo olunca koyucam foto demiştim ama üşeniyorum yaa -tatlicadiarzu-

herkese günaydın a.s.
bizim tatil işi pazartesiye kaldı malesef :çok üzgünüm: banka, fatura vs işleri var hem de banyo biraz daha kendine gelir dedik.. pazartesi öğlen gibi çıkıcaz, birkaç saate ordayız zaten. diyetime devam ediyorum ama öyle çok diyet şeyler yiyemiyorum malesef. sadece az yiyorum. mesela dün öğlen 1 avuc kadar pide, 5 köfte, yogurt yedim. yine akşam yemiyorum tabi.
bugün belki arkadaşıma giderim çamaşır yıkamaya :bbo: eşime dedim sen beni porsuk deresine bırak ben orda yıkarım çamaşırları diye ama olmaz dedi :roflol::roflol: az sonra ustalar gelicekler bir kahvaltı edeyimm, sonra da onlara yemek yapayım 1 kazan kuru fasulye ve pilav cokacimcoook

biz dünyaaaanın en gozel takımıyazzz :roflol::roflol:

kallisim hadi senden umudu kestik de evin uzaktan görüntüsünü istiyoduk ne oldu

Son düzenleme:
kallisim ben fikrimi değiştirdim canım. oralarda cuma mı bugün? tartılmalıyım! eyvah bildirim yapmadım! stresi yaşamak istemiyorum.

beni izinli veya geri dönmek üzere ayrıldı yazar mısınız bu haftadan itibaren? dönüş zamanı tekrar katılırım diye düşünüyorum, o zaman haber veririm yine sana a.s.

Son düzenleme:

kallisim hadi senden umudu kestik de evin uzaktan görüntüsünü istiyoduk ne oldu :1closedeyes:
canım benim aklımda çok şey var ama uygulayamadım bir türlü çünkü oturup düşünecek tasarlayacak zamanım olmuyor hiç... çok önemli işim var sanacak okuyanlarda :roflol: ama böyle alalade şeyler ekleyip geçiştirmek istemiyorum...

tamam canikom tabiki yaparızsen nasıl kendini rahat hisedeceksen..a.s.

bijocum aynı zamana denk geldi sanırım, bizde ablama gideriz diyorduk bir kaç gün içinde ama dün ablam aradı burası çok karışık ortalıkta gezilmiyor bile haftaya gelin dedi kaydirigubbakcemile5 eşimde tatile gidelim bu arada didi :bbo: adam sanki gazete alalım diyor öyle rahatkaydirigubbakcemile3 bizde sanırım pazartesi salı tatile çıkacağız kısmetsedelikafadulden

günaydın kızlarrrr
1. liğimiz tekrar kutlu olsun
ölü gelin kızıl saç sana çook yakışıyor çok şekersin fotolarda

:roflol::roflol::roflol:
sabah sabah güldürdün beni
:roflol::roflol::roflol:

hadi gözünüz aydın Kallisim
güzelce gezin gelin opuyorumnanaktan

ee erkekler öyle kallisim.. benim babam da sabah kalkardı hadi hazırlanın adaya yüzmeye gidiyoruz derdi durup dururken kaydirigubbakcemile3 alırdı şortunu eline kapıya yürürdü :roflol: yani olan hep evdeki kadına oluyor. valizdir bavuldur kremdir yağdır iğne ipliğe kadar düşünüp hazırlamak zorundasın e öyle 2 dk da olacak şey de değil. bir de biz kadınlar daha planlı olmayı seviyoruz galiba her işte..

ama bu türlü de süpriz oluyor kaydirigubbakcemile2 tatlı bir telaş vee hoop tatildesiniz opuyorumnanaktan

cococum günaydın canım Şeniz güldürdüysem ne mutlu banaa -tatlicadiarzu-

Günaydın afet-i devranlar günaydın :))
bijom sen banyo dedikçe iş dedikçe bana afakanlar geliyor vallaha ne zordur ev içinde tadilat allah çokkkkk kolaylık versin ama sonunda tatil görünüyr bu süper iştee. yaa orda bizim içinde cıbıl cıbıl denize gir oldumu . bak sabahtan başlayacaksın önce kendin için 5 dk gir sonra çık mesela niyet ettim Mehalim için denize girmeye de kaydirigubbakcemile3girr bunu tüm yakım için sırayla yapp hahahaha oldumu akşama anca çıkarsın denizden bayada kalori harcarsın opuyorumnanaktan

Kallisim sefgulum eşinin daha izni bitmei sanırım balkon parmaklıkları ne oldu yapabildimi seninki

kaydirigubbakcemile3 babam birde gittiğimiz yerde sorar şu varmı bu varmı diye hasbel kader yok almadık desekk allah bakın cümbüşe o zman vay efendim neden alınmıyormuş valize konmuyormuşş. Haaa biz bayanlar emir erleriyizyaa erkekelrin rahataı için elimizden geleni yapmak zorundayız yaasırnaşık şey ayy alem bu adamlar vallaha.çok şükür eşim öyle değil yaa

günaydinnnnnnnn. KK nin dilberleri..a.s. gelinim daha öncede görmüstüm resimlerini simdi daha fazla eklemissin. cok güzelsin birtanem civil civil tazecik. hammmmmmmm..:sm_cool:
yedim gitti gelini..
demek gencligin geliyor aklina mehalim vah vah heheheheh..:roflol::roflol:
bizim tatil önümüzdeki haftasonu kismetse fikri degistirdik karayolundan gelecegiz cok daha kisa ve ucuz belki dönerken feribotla döneriz bakalim hayirlisi. kizlar en az 3 hafta cesmedeyim herkesi bekliyorum. tanisir görüsürüz ay ne güzel olur ya.. belki birkac misafir olur ama yabanci degiller onlarda bizden.
dün bütün gün gök delindi sanki kiyamet koptu sanirsiniz öylesine yagmur ve dolu yadgi. bugünde günlük güneslik ve inanilmaz sicak sanki sabah gözümü türkiyede actim. hemen giyindim yürüyüse gidecegim kizimi bekliyorum.

haha niyet ettim mehalim için denize girmeye haa :roflol::roflol: tamam sözzz giricem gelip de buraya yazıcam senin için denize girdim bir serinlik hissettin mi diye :roflol:

valla ev kalktı gidiyo, mutfak desen öyle :bbo: ustalar çalışıyolar :bbo: şimdi mutfğa giricem zırhlarımı kuşandım kaydirigubbakcemile3 o yüzden tatil matil bana çoook uzak şeymiş gibi geliyo da halledicez bakalım Allahın izniyle..

analizine bayıldım mehalim valla yaa özlemişizz :teytey:

reyhan abla demek gök delindi haa, yazmıştım ya bizim de öyleydi dün. böyle gökgürültüsü çok nadir duymuşumdur şaşırdım kaldım. bugün hala serin burası aman öyle olsun pişmeyelim kurak yerde kaydirigubbakcemile3

bijom benim evde kalkti gidiyor :)))
pesinemi düselim. yoksa birakalim gitsinlermi :)))
bugün valizlerimi hazirliyayim cok sey götürmiyecegim ben trde alisveris yapiyorum. ordaki kiyafetler daha zevkli.
yok be güzelim sicak ve günes buraya cok yakisiyor. ben mutlu oluyorum günesli günlerde.
zaten bütün gün sicak ve güneslide olsa gece yagar yagmur azda olsa. biz hic bahce falan sulamiyoruz o yüzden. ama sümüklü böcektende basimizi alamiyoruz oda baska sorun

herkese günaydın ve iyi hafta sonları...mehalim analiz süper olmuş...insanın canının sıkıldığı her anda bile insanları neşelendirebiliyorsun...bunu başarabiliyorsun...yüreğine emeğine eline sağlık....

bakmam mı fıstıkım baktım tabi
walla muhteşem görünüyorsun:lepi:

canım benim...sağol opuyorumnanaktan
bir de 65 olsam :1rolleyes:

mehalim o resmi oraya koyma sebebim şu canım ;

ben o resmi kasım 2008 de çektirdim.evlendikten sonra diyete girerek 2 ayda 10 kiloya yakın vermiştim,83 ten 73 e düşmüştüm...
yani 73 kilo bile olsam iyi oluyorum ,ideal olmasam da...
gaz verin diye koydum yani :jeyyar:

ablam benim,valla şımardım şimdi...
ya iyiki varsınız.
siz olmasanız beni hergün kim motive edecekti?
ablacım orda 73 kiloyum,geçen sene kasımda 10 kilo vermiştim...

bijom benim Şeniz
teşekkürler canım...senin gazınla inşallah 65 olacağım ve o zaman resim görün siz sırnaşık şey
ya 73 kg dan bile az duruyo dimi,çünkü sporla vermiştim.haftanın 5 günü 1-1,5 saate yakın spor yapmıştım,hiç vazgeçmeden.
sonra erzincan-elazığ tatiline gidince kurbanda,yemek zorunda kaldım.
millet gözünün içine bakıyor ,yeni gelinsin ya,yemezsen ayıp..
e önüne salata çorba da gelmiyor,onlara yüklenesin...sırf et ve ekmek..
sonra da eşim sağolsun,toparlayamadım :çok üzgünüm:

reyhan ablam ben de izmir e geleceğim bu sene ama çeşmeye uğrar mıyım,ya da seninle aynı tarihlerde orda olur muyuz hiç bilmiyorum...
ay ne güzel olurdu :1rolleyes:

ayy geçmişi okudum. hepinize çok çook teşekkür ederim. Şeniz
daha yeni uyandım. bugün böyle oldu. dün gece geç yattım. aslında şöyle şöyle yaptım şu işlerim vardı o yüzden geç yattım diyemiycem tamamen saçma sapan zevklerimle alakalı.. ne biliyim işte mum ve tütsü yakıp karanlıkta oturmak gibi,kitap okumak gibi, yazılar yazmak gibi falan..
haa bir de.. renk renk kağıtlarla değişik boyda gemiler yaptım.. duvarıma yapıştırdım. renk renk fon kartonlarından panolar yaptım odama. güzel anılarla doldurdum hep. fotoğraflarla, karikatürlerle,yazılarla.. mis gibi oldu. daha da güzelleştirdim odamı. çok güzel bi dünya yarattım kendime.=) sonra banyoya gittim saçıma havuç suyu sürmek için.. farkında olmadan 1 saat boyunca aynaya bakmışım kendimi izlemişim falan=D sonra da hayaller kuruyoken uyumuş kalmışım.
bugün hollywood diyetimin 2.haftası başladı. birazdan çıkıp katkısız meyve suyu alıcam. hayde hayırlısı=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…