- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.481
maşallah maşşalah nazar değmez inşallah
su canım bayılıyorum senin tarzınaa ve kendi gençliğim geliyor aklımaa .saçlarında siyah yada kızıldan vazgeçme yaaa :))
oyyy meleğim benim Şeniz çok sağoll Şeniz
oyy maşallahaha ben de yaptım albüm :kedi: Şeniz
biz dünyaaaanın en gozel takımıyazzz :roflol::roflol:Daha önceki üyelerimizden şaşkınperi ve bennunun güzelliği şaşırtmıştı beni ama artık şaşırmıyorum zemuszemus bizim takımın tüm tarihçesi birer afet misali güzelliğe sahip buna inanmaya başladım opuyorumnanaktan
canım benim aklımda çok şey var ama uygulayamadım bir türlü çünkü oturup düşünecek tasarlayacak zamanım olmuyor hiç... çok önemli işim var sanacak okuyanlarda :roflol: ama böyle alalade şeyler ekleyip geçiştirmek istemiyorum...
biz dünyaaaanın en gozel takımıyazzz :roflol::roflol:
kallisim hadi senden umudu kestik de evin uzaktan görüntüsünü istiyoduk ne oldu :1closedeyes:
tamam canikom tabiki yaparızsen nasıl kendini rahat hisedeceksen..a.s.kallisim ben fikrimi değiştirdim canım. oralarda cuma mı bugün? tartılmalıyım! eyvah bildirim yapmadım! stresi yaşamak istemiyorum.
beni izinli yazar mısınız bu haftadan itibaren? dönüş zamanı tekrar katılırım diye düşünüyorum, o zaman haber veririm yine sana a.s.
biz dünyaaaanın en gozel takımıyazzz :roflol::roflol:
bijocum aynı zamana denk geldi sanırım, bizde ablama gideriz diyorduk bir kaç gün içinde ama dün ablam aradı burası çok karışık ortalıkta gezilmiyor bile haftaya gelin dedi kaydirigubbakcemile5 eşimde tatile gidelim bu arada didi :bbo: adam sanki gazete alalım diyor öyle rahatkaydirigubbakcemile3 bizde sanırım pazartesi salı tatile çıkacağız kısmetsedelikafadulden
ee erkekler öyle kallisim.. benim babam da sabah kalkardı hadi hazırlanın adaya yüzmeye gidiyoruz derdi durup dururken kaydirigubbakcemile3 alırdı şortunu eline kapıya yürürdü :roflol: yani olan hep evdeki kadına oluyor. valizdir bavuldur kremdir yağdır iğne ipliğe kadar düşünüp hazırlamak zorundasın e öyle 2 dk da olacak şey de değil. bir de biz kadınlar daha planlı olmayı seviyoruz galiba her işte..bijocum aynı zamana denk geldi sanırım, bizde ablama gideriz diyorduk bir kaç gün içinde ama dün ablam aradı burası çok karışık ortalıkta gezilmiyor bile haftaya gelin dedi kaydirigubbakcemile5 eşimde tatile gidelim bu arada didi :bbo: adam sanki gazete alalım diyor öyle rahatkaydirigubbakcemile3 bizde sanırım pazartesi salı tatile çıkacağız kısmetsedelikafadulden
ee erkekler öyle kallisim.. benim babam da sabah kalkardı hadi hazırlanın adaya yüzmeye gidiyoruz derdi durup dururken kaydirigubbakcemile3 alırdı şortunu eline kapıya yürürdü :roflol: yani olan hep evdeki kadına oluyor. valizdir bavuldur kremdir yağdır iğne ipliğe kadar düşünüp hazırlamak zorundasın e öyle 2 dk da olacak şey de değil. bir de biz kadınlar daha planlı olmayı seviyoruz galiba her işte..
haha niyet ettim mehalim için denize girmeye haa :roflol::roflol: tamam sözzz giricem gelip de buraya yazıcam senin için denize girdim bir serinlik hissettin mi diye :roflol:yaa orda bizim içinde cıbıl cıbıl denize gir oldumu . bak sabahtan başlayacaksın önce kendin için 5 dk gir sonra çık mesela niyet ettim Mehalim için denize girmeye de kaydirigubbakcemile3girr bunu tüm yakım için sırayla yapp hahahaha oldumu akşama anca çıkarsın denizden bayada kalori harcarsın opuyorumnanaktan
bakmam mı fıstıkım baktım tabi
walla muhteşem görünüyorsun:lepi:
Boydan çekindiğin resimdenmi bahsediyosun çikolatam. yaa orda kaç kilosunki süpe örünüyor yoksa şimiki halinmi bu yaa öür ben önceki mesajları kaçırına yarım yamalak anladım herşeyii:) amam her şeye rağmen süper duruyor resim
ay cikolatam ne kadar güzelsin canim benim. simdiki halinden kac kilo eksik orada? pek fazla yok herhalde.. gercekten afet-i devran bebisimin dedigi gibi.. güzelden anlar o..zemuszemus
iyi oldu resmini koydugun gözümüz gönlümüz acildi..sırnaşık şey
oyy maşallahgörmüştüm zati ben facebook da ama olsun bi daha gözüm gönlüm açıldı zemuszemus
çikolatam sana da baktım yorum yaptım ya maşallah valla
ben de taa ne zaman 65 kilo olunca koyucam foto demiştim ama üşeniyorum yaa -tatlicadiarzu-
herkese günaydın a.s.
bizim tatil işi pazartesiye kaldı malesef :çok üzgünüm: banka, fatura vs işleri var hem de banyo biraz daha kendine gelir dedik.. pazartesi öğlen gibi çıkıcaz, birkaç saate ordayız zaten. diyetime devam ediyorum ama öyle çok diyet şeyler yiyemiyorum malesef. sadece az yiyorum. mesela dün öğlen 1 avuc kadar pide, 5 köfte, yogurt yedim. yine akşam yemiyorum tabi.
bugün belki arkadaşıma giderim çamaşır yıkamaya :bbo: eşime dedim sen beni porsuk deresine bırak ben orda yıkarım çamaşırları diye ama olmaz dedi :roflol::roflol: az sonra ustalar gelicekler bir kahvaltı edeyimm, sonra da onlara yemek yapayım 1 kazan kuru fasulye ve pilav cokacimcoook
günaydinnnnnnnn. KK nin dilberleri..a.s. gelinim daha öncede görmüstüm resimlerini simdi daha fazla eklemissin. cok güzelsin birtanem civil civil tazecik. hammmmmmmm..:sm_cool:
yedim gitti gelini..
demek gencligin geliyor aklina mehalim vah vah heheheheh..:roflol::roflol:
bizim tatil önümüzdeki haftasonu kismetse fikri degistirdik karayolundan gelecegiz cok daha kisa ve ucuz belki dönerken feribotla döneriz bakalim hayirlisi. kizlar en az 3 hafta cesmedeyim herkesi bekliyorum. tanisir görüsürüz ay ne güzel olur ya.. belki birkac misafir olur ama yabanci degiller onlarda bizden.
dün bütün gün gök delindi sanki kiyamet koptu sanirsiniz öylesine yagmur ve dolu yadgi. bugünde günlük güneslik ve inanilmaz sicak sanki sabah gözümü türkiyede actim. hemen giyindim yürüyüse gidecegim kizimi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?