Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olu_gelin ,
kız çok tatlısın sen... ne güzel yazmışsın öyle valla hayallere dalasım geldi..
güzel kız:)

saol meleğimmm Şeniz
ben aslında eskiden hikayeler şiirler falan yazıyodum. hatta dereceye girmiştim. 2 kez il birincisi olmuştum.. amma velakin gel gör ki ödül olarak ikisinde de bi kaset verdiler. ama ne kaset!! içinde mehter marşı,istiklal marşı,10.yıl marşı,gençliğe hitabe ve 1-2 kıytırık çocuk şarkısı :bbo: hal böyle olunca ben de kaderime küstüm :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

ay alemsin gelin...
ama farkediliyor,yazı dilin hoş gerçekten...
benim de kompozisyon birinciliklerim var...
heee bir de ilkokuldan başlayarak bir sürü müzik birinciliği
hey gidi günler heyy :1rolleyes:

höy millet. ben geldi. sporumu da yaptım. ama bugün daha az yürüdüm. malum.. sadece meyve suyuyla beslendiğim için zorlamak istemedim bünyeyi.
25 dk yürüyüş
5 dk koşu
3x100 kolun arkasını çalıştıran alet
3x100 iç baldır mı ne deniyosa artık.
200 twist
200 yanlara eğilme
105 mekik.
hayde hayırlısı duş alıp gidip meyve suyu falan almam gerek.

Anlaşıldı anlaşıldı bu takım sadece afet-i devranların takımı değil aynı zamanda güzel sanatlarda yeteneklilerin takımın maşallah hepimiz bu tür yetenekleri varr. EE durup duruken tesadüfen gelmedik bir araya değil mi:)))

reyhan ablam ben de izmir e geleceğim bu sene ama çeşmeye uğrar mıyım,ya da seninle aynı tarihlerde orda olur muyuz hiç bilmiyorum...
ay ne güzel olurdu :1rolleyes:
belkide denk düser cikolatam. hicde olanaksiz gelmedi bana. özeline tel numarami birakayim. eger bir sekilde denk düserse iki satir yazarsin ucar gelirim sana..

heeeeeeeeee benim bebegimde dikis dikiyor..delikafadulden:lepi:

herkese selam a.s. sabahtan beri canım çıktı arkadaşlar. ustalar geldi gitti, apartmandan meraklılar daha önce kapımı çalmayanlar ayy banyo mu oluyo bi bakalıma gelenler :bbo: çay getir kahve götür her taraf toz kir pas biri beni kurtarsııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bir saate kadar gidiceklermiş, yarın dokuz bucukta yine burdalar. kendimi intihar edicem yok olmicak böyle :çok üzgünüm:

baktım benim 65 kilo hediyem olan magnum dondurmayı bir türlü alıp yemek nasip olmayacak ben de ödülümü değiştirdim. öğlenden sonra 2 dilim cevizli kek yedim 1 bardak sütle. allahım ne kadar özlemişim yerken gözlerim doldu dermişim :roflol::roflol: ama sonrasında bir suçluluk bir suçluluk sormayın göya ödülümdü :bbo: sanırım çok katı diyet yapmaktan dolayı oldu böyle. o yüzden tatildeyken arada dondurma yemeye karar verdim.. yani hafif kaçamaklar yapıcam ara sıra akşam 5 den önce olmak koşulu ile kaydirigubbakcemile5

ya bayanlar ramazanda nasıl diyet yapıcaz ya bilen var mı? nette diyetler var ama neye göre kimin kilosuna göre off diyetisyene giden var mı ki takımda, yok galiba.. araştırmak lazım şimdiden..

heeeeeeeeee benim bebegimde dikis dikiyor..delikafadulden:lepi:
annem sadece dikişmi bak şimdi saymaya başlıcam şaşırırsınızz. efendim başlıyorum.
ahşap boyama kumaş boyama,örgü dikiş,nakış,dantel,
sonram şiir yazarım deneme türü yazılarım vardır,pek güzel göbek atarım hahahhahahaha:roflol:
aman bijoum gözlerin dolmasın sonra azcık ucundan kıyısından derken ipi ucu kaçıyor mazallahlmaz:
ya bayanlar ramazanda nasıl diyet yapıcaz ya bilen var mı? nette diyetler var ama neye göre kimin kilosuna göre off diyetisyene giden var mı ki takımda, yok galiba.. araştırmak lazım şimdiden..

ah be güzelim geçen sene ramazanda benim akapuntur doktorum bir liste vermişti ve süpre bi listeydi tatlısından tutu her şeyi vardıı yaaa ben attımmıki şimdi o listeyi ya bir arkadaşımda daha vardı ona sorayım daha geçen aya kadar buzdolabının kapısındaydı ne etimki ben şimdi:):mymeka:

oyyyyyy bijom kolay gelsin canim. yani tatili kelimenin tam anlamiyla hakediyorsun..Şeniz
vay mehalim vay masallahhhhhh....
yok be sasirmadim. ben bilirim kizim ne marifetli. allah nazardan korusun..a.s.

ahahah!=D ben sana kıyamam ki yaaa.. ye bebeğim yeee.. ben kendime hiç ödül mödül koymadım.koyiim bari. :1ninca:

mucaaakŞeniz

aman bijoum gözlerin dolmasın sonra azcık ucundan kıyısından derken ipi ucu kaçıyor mazallahlmaz:

yok yok mehalim sen merak etme kaçırmam ben ucunukaydirigubbakcemile3 valla aç kalarak verdiğim kiloları geri almaya hiç niyetim yok :1closedeyes: zaten annemlerin yanında olucam ben istesem onlar kaçırtmaz :umursamaz:

herkese günaydın a.s.
dün 2 dilim kek yedim diye bugun 300 gram fazla çıktım. ama aynen diyetime devam edersem sorun olmaz heralde bu fazlalık.. bir de su içemiyorum kaç gündür aklıma gelmiyor hengamede. ona da başladım aldım yanıma yine sürahiyi :bbo:
akşam arkdaşlar aradı, burada yüksek bir tepe var. oturup orda çay içip şehri izliyosun. yorgunluktan öle öle gittim, nası yattığımı bilememişim. şu an bile yorgunum :bbo: valizimi bitirmem lazım, benimki uyansın da devam edeyim a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…