- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.501
olu_gelin ,
kız çok tatlısın sen... ne güzel yazmışsın öyle valla hayallere dalasım geldi..
güzel kız:)
çikolatacım çok hoş görünüyorsun..boyun kaç bu arada hiç 73 kilo durmuyorsun fotoda sanki 65 filan
belkide denk düser cikolatam. hicde olanaksiz gelmedi bana. özeline tel numarami birakayim. eger bir sekilde denk düserse iki satir yazarsin ucar gelirim sana..reyhan ablam ben de izmir e geleceğim bu sene ama çeşmeye uğrar mıyım,ya da seninle aynı tarihlerde orda olur muyuz hiç bilmiyorum...
ay ne güzel olurdu :1rolleyes:
Anlaşıldı anlaşıldı bu takım sadece afet-i devranların takımı değil aynı zamanda güzel sanatlarda yeteneklilerin takımın maşallah hepimiz bu tür yetenekleri varr. EE durup duruken tesadüfen gelmedik bir araya değil mi:)))
annem sadece dikişmi bak şimdi saymaya başlıcam şaşırırsınızz. efendim başlıyorum.heeeeeeeeee benim bebegimde dikis dikiyor..delikafadulden:lepi:
aman bijoum gözlerin dolmasın sonra azcık ucundan kıyısından derken ipi ucu kaçıyor mazallah
baktım benim 65 kilo hediyem olan magnum dondurmayı bir türlü alıp yemek nasip olmayacak ben de ödülümü değiştirdim. öğlenden sonra 2 dilim cevizli kek yedim 1 bardak sütle. allahım ne kadar özlemişim yerken gözlerim doldu dermişim :roflol::roflol: ama sonrasında bir suçluluk bir suçluluk sormayın göya ödülümdü :bbo: sanırım çok katı diyet yapmaktan dolayı oldu böyle. o yüzden tatildeyken arada dondurma yemeye karar verdim.. yani hafif kaçamaklar yapıcam ara sıra akşam 5 den önce olmak koşulu ile kaydirigubbakcemile5
ya bayanlar ramazanda nasıl diyet yapıcaz ya bilen var mı? nette diyetler var ama neye göre kimin kilosuna göre off diyetisyene giden var mı ki takımda, yok galiba.. araştırmak lazım şimdiden..
herkese selam a.s. sabahtan beri canım çıktı arkadaşlar. ustalar geldi gitti, apartmandan meraklılar daha önce kapımı çalmayanlar ayy banyo mu oluyo bi bakalıma gelenler :bbo: çay getir kahve götür her taraf toz kir pas biri beni kurtarsııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bir saate kadar gidiceklermiş, yarın dokuz bucukta yine burdalar. kendimi intihar edicem yok olmicak böyle :çok üzgünüm:
baktım benim 65 kilo hediyem olan magnum dondurmayı bir türlü alıp yemek nasip olmayacak ben de ödülümü değiştirdim. öğlenden sonra 2 dilim cevizli kek yedim 1 bardak sütle. allahım ne kadar özlemişim yerken gözlerim doldu dermişim :roflol::roflol: ama sonrasında bir suçluluk bir suçluluk sormayın göya ödülümdü :bbo: sanırım çok katı diyet yapmaktan dolayı oldu böyle. o yüzden tatildeyken arada dondurma yemeye karar verdim.. yani hafif kaçamaklar yapıcam ara sıra akşam 5 den önce olmak koşulu ile kaydirigubbakcemile5
AnnemŞeniz :))
aman bijoum gözlerin dolmasın sonra azcık ucundan kıyısından derken ipi ucu kaçıyor mazallahlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?