- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.121
Bak keyfıne hayatımKızlar, işlerimi ayarlayayım derken geçmişi okuyamadım.
Yarın, eşimle tanışma yıl dönümümüz.
Genellikle gece 00.00'da kutlamaya başlayıp, ertesi gün aynı saate kadar devam ediyoruz, sonra da sabah oluyor zaten.
O yüzden ben pazartesiye kadar müsadenizi isteyeyim.
Hepinizi öpüyorum.
Canım haftasonu sessız olur buralar pazartesı gunu full kadro burda oluruz kaptanımız karar verır sayımıza gore 1.sayfada kurallar yaxıyor hergun menunu bıldırıyorsun aktıf olarak katılman lazım 2.haftadan snr listeye gırıyon ama toplight kaptanımız gelince bılgılendırır emınım basarcaksın esın ıcın degıl once bunu kendın için ıstemelisinnnSağol canim :))) kabul edilir miyim peki :)
Elleri usuyo askitomun yaz olsa neysede kis ya buz kesiliveriyo elcikleri dislikti vs idare edioz iste yinede tesekkur ederim canimmSelam difrize içi su dolu plastik oyuncaklardan koy soğuk soğuk onu ısırıyorlar çok iyi . Belki de kullanıyorsundur . Kolay gelsin!
ayyy cok tatlısınız sizzz yaaaKızlar, işlerimi ayarlayayım derken geçmişi okuyamadım.
Yarın, eşimle tanışma yıl dönümümüz.
Genellikle gece 00.00'da kutlamaya başlayıp, ertesi gün aynı saate kadar devam ediyoruz, sonra da sabah oluyor zaten.
O yüzden ben pazartesiye kadar müsadenizi isteyeyim.
Hepinizi öpüyorum.
aynı durumdayız.. kızım sayesinde eriyip gidiyorum ben de :)Bugunki menum
Sabah kahdalti yapmadim 11 de yataktan ciktim oglum uyumadi geceanca bebikleri doyurabildim
Su
Ogle ikindiye yakin bezelye yemegi 1 dilim tam bugday ekmegi su
Aksam ezogelin corba 1 dilim ekmek 2 kare cips asiriverdim
2 litre su spor yok simdi diceksiniz uyuyunca yap spor uyumuyor oglum uyuyuncada ben az dinleniyorum bide kizim var boyle bikac zaman idare edicem artik huyu suyu duzelene kadar
kilo milo hic kalmicak bu gidisle bende hadi inşallah :)
Iyi geceler kizlar
canım ilk sayfaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyorMerhaba arkadaşlar zayiflamaya karar verdim ve kadinlar sitesini yeni keşfettim gezinirken de sizi gördüm ve galiba en başarılı olan grupsunuz maşallah:) benide araniza alir misiniz 85 kiloyum 1 59 boyum 24 yasindayim evliyim 4yasinda cocugum var 5senedir ayni kilodayim idael kilom 60 inşallah banda yardim edin nolur çok ihtiyacım var kocam kilolu olmami istemiyo
Okudum canim ve kabul ettim yok.canım ilk sayfaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor
daha önce baska takımda yarıstın mı
hoşgeldin hayrişOkudum canim ve kabul ettim yok.
Yok canm yarismadim
Vallahiii coook sevinirim canm yaaa bana bu iyiliği yaparmisin :)hoşgeldin hayriş
kendini bana teslim et,seni zayıflatayım
sana menüler vereyim ne dersin :)))
senin antrenörün ben oldum o vakit ama anlaşalım menüden dışarı çıkmak yokVallahiii coook sevinirim canm yaaa bana bu iyiliği yaparmisin :)
Tmm cnm ev hanimiyim. Anlaştık :)senin antrenörün ben oldum o vakit ama anlaşalım menüden dışarı çıkmak yok
ev hanımımısın yoksa çalışıyormusun
ona göre menü yazacağım
Kaç kilodan kac kiloya düştün canm sen bide ne kadar zmndasenin antrenörün ben oldum o vakit ama anlaşalım menüden dışarı çıkmak yok
ev hanımımısın yoksa çalışıyormusun
ona göre menü yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?