- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.521
4 yıl başka şehirde okumuş ve 4 yıldır da evli olup başka şehirde yaşayan bijo valiz toplamanın kompedanı oldu mehalim :roflol::roflol: valiz toplama yarışması olsa hiçbişeyi unutmam ve hız konusunda da kimse beni geçemez dermişim :roflol::roflol:valiz toplamaktan ben hiç hoşlanmam ya herşeyi almak isterim ama hafif olsunda isterim nasıl olacaksa. allah kolaylık versin
ya dedim sana ara ver 1 haftadan sonra hemen başlama yine diyebi parça peynir yemek zorunda kaldım. gebericektim yoksa:S
4 yıl başka şehirde okumuş ve 4 yıldır da evli olup başka şehirde yaşayan bijo valiz toplamanın kompedanı oldu mehalim :roflol::roflol: valiz toplama yarışması olsa hiçbişeyi unutmam ve hız konusunda da kimse beni geçemez dermişim :roflol::roflol:
ya dedim sana ara ver 1 haftadan sonra hemen başlama yine diyeilla yapıcam diyosan bu diyeti, 1 hafta yap 1 hafta ara ver böyle böyle git bence gelinim. gıdasız kaldı vücudun su topladı heralde..
evet mehalim,dün extra bir iş daha çıktı.çok yoruldum...
istanbul da yağmurlu bugün..çok sıkıcı bir hava....
aynen benim babamla kayinpederimde oyleleer bijom bende cok planli hazirlanirim iki hafta onceden hazirladim bir liste yolda cocuklara ne lazim neler alicam yanima yolda neler giyerler yanima hangi ilac krem pansumanlar licam diye hic aceleye gelemem bende hicte bisiy unutmak istemeem ahhh bu erkeekler
ee erkekler öyle kallisim.. benim babam da sabah kalkardı hadi hazırlanın adaya yüzmeye gidiyoruz derdi durup dururken kaydirigubbakcemile3 alırdı şortunu eline kapıya yürürdü :roflol: yani olan hep evdeki kadına oluyor. valizdir bavuldur kremdir yağdır iğne ipliğe kadar düşünüp hazırlamak zorundasın e öyle 2 dk da olacak şey de değil. bir de biz kadınlar daha planlı olmayı seviyoruz galiba her işte..
ama bu türlü de süpriz oluyor kaydirigubbakcemile2 tatlı bir telaş vee hoop tatildesiniz opuyorumnanaktan
cococum günaydın canım Şeniz güldürdüysem ne mutlu banaa -tatlicadiarzu-
sen sansliymissin guzelim bende sansliyim sayilir ama yazik annemle kayinvalideme birkeresinde izmire amcamlara gitcez cok kalmiycaz haaa iki gece falan annem hepimize birer pijama birerde yedek ustbas almis vardik izmire babam hemen uzerini degismek istedi annemde cikardi verdi cantadan yedek gomlegini baabam bu olmaz hani tavasli memetten aldigim gomlegi ver dedi kulaklari cinlasin annem dekaydirigubbakcemile3 babam birde gittiğimiz yerde sorar şu varmı bu varmı diye hasbel kader yok almadık desekk allah bakın cümbüşe o zman vay efendim neden alınmıyormuş valize konmuyormuşş. Haaa biz bayanlar emir erleriyizyaa erkekelrin rahataı için elimizden geleni yapmak zorundayız yaasırnaşık şey ayy alem bu adamlar vallaha.çok şükür eşim öyle değil yaa
yiiihhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuu reyhan abla eger simdi gece herkez uyuymuyo olsaydi ciglik atmistim bizde karayolundan ustelik bizde bu haftasonu yola cikiyoruz hatta biz bir gece once cikip sizin ordan gececekmisiz kiz arabanin plakasini ne renk oldugunu soyle bari belki dinlenme yerlerinde denk geliriz yahuuu ben cok heycanlandim simdi bak heey allahiiim allahim sen denk getir nolur pasada geliyomu sizinle yoksa kizlarami birakiyonuzgünaydinnnnnnnn. KK nin dilberleri..a.s. gelinim daha öncede görmüstüm resimlerini simdi daha fazla eklemissin. cok güzelsin birtanem civil civil tazecik. hammmmmmmm..:sm_cool:
yedim gitti gelini..
demek gencligin geliyor aklina mehalim vah vah heheheheh..:roflol::roflol:
bizim tatil önümüzdeki haftasonu kismetse fikri degistirdik karayolundan gelecegiz cok daha kisa ve ucuz belki dönerken feribotla döneriz bakalim hayirlisi. kizlar en az 3 hafta cesmedeyim herkesi bekliyorum. tanisir görüsürüz ay ne güzel olur ya.. belki birkac misafir olur ama yabanci degiller onlarda bizden.
dün bütün gün gök delindi sanki kiyamet koptu sanirsiniz öylesine yagmur ve dolu yadgi. bugünde günlük güneslik ve inanilmaz sicak sanki sabah gözümü türkiyede actim. hemen giyindim yürüyüse gidecegim kizimi bekliyorum.
kiz yeni gelinlere niye boyle cok yemek yedirmek isterler anlamiyom benimde basima cok geldi simdi bisey diyecem ayip olacak tovbe tovbe simdide boyle kilolarlan bogusuyoz istebijom benim Şeniz
teşekkürler canım...senin gazınla inşallah 65 olacağım ve o zaman resim görün siz sırnaşık şey
ya 73 kg dan bile az duruyo dimi,çünkü sporla vermiştim.haftanın 5 günü 1-1,5 saate yakın spor yapmıştım,hiç vazgeçmeden.
sonra erzincan-elazığ tatiline gidince kurbanda,yemek zorunda kaldım.
millet gözünün içine bakıyor ,yeni gelinsin ya,yemezsen ayıp..
e önüne salata çorba da gelmiyor,onlara yüklenesin...sırf et ve ekmek..
sonra da eşim sağolsun,toparlayamadım :çok üzgünüm:[/B]
keske kasetin yaninda ustune birinci oldu bu kiz bu yazidan dolayi diye bir tahta yada cam parcasi verselerdi plaketmiydi onun adi hic olmazsa evin bir kosesine koyar gurur duyardin demi gelinim benneyaptımkisaol meleğimmm Şeniz
ben aslında eskiden hikayeler şiirler falan yazıyodum. hatta dereceye girmiştim. 2 kez il birincisi olmuştum.. amma velakin gel gör ki ödül olarak ikisinde de bi kaset verdiler. ama ne kaset!! içinde mehter marşı,istiklal marşı,10.yıl marşı,gençliğe hitabe ve 1-2 kıytırık çocuk şarkısı :bbo: hal böyle olunca ben de kaderime küstüm :roflol:
benimde ilkolkul 3 te folklor derecem var soylemezsem catlarim bizede birer gazoz bide aydede biskuvileri ismarlamislardi hediye olarak bide resim cektilerdi ama gormedik resim falanşakkıdı kiz takimcak bilememisler bizim kiymetimizi keske rahmetli barismancoya adam olacak cocuk programina katilaydik belki kesfedilirdik:roflol::roflol::roflol:
ay alemsin gelin...
ama farkediliyor,yazı dilin hoş gerçekten...
benim de kompozisyon birinciliklerim var...
heee bir de ilkokuldan başlayarak bir sürü müzik birinciliği
hey gidi günler heyy :1rolleyes:
bende oyle dedim mehalim esi benzeri yok bu takiminAnlaşıldı anlaşıldı bu takım sadece afet-i devranların takımı değil aynı zamanda güzel sanatlarda yeteneklilerin takımın maşallah hepimiz bu tür yetenekleri varr. EE durup duruken tesadüfen gelmedik bir araya değil mi:)))
aanaa kyamam gi ben sana hele su isler bir bitsin tatilde o sahildeki dondurmayi mutlaka ye bacim e$inlen ormantik ormantikherkese selam a.s. sabahtan beri canım çıktı arkadaşlar. ustalar geldi gitti, apartmandan meraklılar daha önce kapımı çalmayanlar ayy banyo mu oluyo bi bakalıma gelenler :bbo: çay getir kahve götür her taraf toz kir pas biri beni kurtarsııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bir saate kadar gidiceklermiş, yarın dokuz bucukta yine burdalar. kendimi intihar edicem yok olmicak böyle :çok üzgünüm:
baktım benim 65 kilo hediyem olan magnum dondurmayı bir türlü alıp yemek nasip olmayacak ben de ödülümü değiştirdim. öğlenden sonra 2 dilim cevizli kek yedim 1 bardak sütle. allahım ne kadar özlemişim yerken gözlerim doldu dermişim :roflol::roflol: ama sonrasında bir suçluluk bir suçluluk sormayın göya ödülümdü :bbo: sanırım çok katı diyet yapmaktan dolayı oldu böyle. o yüzden tatildeyken arada dondurma yemeye karar verdim.. yani hafif kaçamaklar yapıcam ara sıra akşam 5 den önce olmak koşulu ile kaydirigubbakcemile5
aman sakin hastalanma bacim cok kotu yaz hastaligi ki$a bennzemiyo benim ortanca cok kotu bogazlarindan gecen hafta buzlu magralara gittiler gezi diye hastalanip dondu halaa gecmedi dikkat et kendinegünaydın..kaç gündür kabızım resmen.. sanırım az yediğimden mi oluyo. ayrıca boğazım şişti fena halde.. heryerim de ağrıyo.. hasta olmasam bari. olmamalıyım=/ 2.meyve suyu günümdeyim ama tartıda cumadan beri bi değişiklik yok. karnımda tuhaf bi şişlik var.. spordan mıdır nedendir bilemiyorum=/
ŞenizŞenizŞeniziyi pazarlar canım arkadaşlarım,
çooook yorgunum yine.
hafiften bir geçmiş okudum ama inanın yazmaya bile halim yok,sırf sizlere bakmaya geldim,haliniz nasıl neler yapıosunuz diye.
bijom kek yemiş...oooooohh afiyet bal olsun . o kadar kilo verdin,bir kere kek yemekten kilo almazsın ya.
arada dondurmanı da ye bijom,moral olur.hem dondurmanın kalorisi çok yüksek değil..
olu_gelin kabız olmuş,demek ki çok az yiyorsun canım.azıcık fazlalaştır diyeceğim ama sanırım holywood diyeti yapıyordun.ara ver istersen.
mehalim,reyhan ablam...sizlere de iyi pazarlar.
bugün tekrar giremeyebilirim,hepinizi öpüyorum
benimde hazirliklar suruyo reyhan ablam heycanlandim az once sen karadan bu hafta sonu yola cikiyoz deyince yaaselam canlarim. bende valiz topluyorum hazirliklar son hizla sürüyor.. kizlar bendeydi az önce gittiler bende size baktim.
bende topluyom mehalim ailemi gorcem cok heycanliyim dondugumde senden guzel haberler almak isterim allahin izniylenohh ohh valiz toplayan toplayana. kolay gelsin hepinize hadi bakalım
çikolatam neden yorugunsun arkadaşım işten dolayımı .
burda bir yağmur sormayın gitsin pazr günü eve tıkıldık bölece
once saglik once saglik tabi allah alinterinizle ekmeginizi kazanmaktan mahrum etmesin canlarimoh oh canım benim iş olsunda varsın böyle yorgunluklarda olsun değil mi allah sağlık verdikten sonra arslanlar gibi çalışıp ekmeğimizi kazanırız:)
COLOR="Black"]güzel takımım birinciliğmizi kutluyorum başarılarımızın devamını diliyorum bizde bu azim olunca daha çokkk birinci oluruz valla :hooray: :hooray: :hooray: :teytey: :teytey: :teytey:
olu-gelin canım seninde bireysel dereceni kutluyorum tebrikler [/COLOR] :hooray: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?