Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın..kaç gündür kabızım resmen.. sanırım az yediğimden mi oluyo. ayrıca boğazım şişti fena halde.. heryerim de ağrıyo.. hasta olmasam bari. olmamalıyım=/ 2.meyve suyu günümdeyim ama tartıda cumadan beri bi değişiklik yok. karnımda tuhaf bi şişlik var.. spordan mıdır nedendir bilemiyorum=/

günaydın güzeller pazarınız güzel geçsin emi:))

Bijom annenlerinde dikkat etmesi süper vallaha senin içinde benim annemde öyle kaçırmaya başlasam hemen uyarırı beni kaçırmaaaaa diye:)) valiz toplamaktan ben hiç hoşlanmam ya herşeyi almak isterim ama hafif olsunda isterim nasıl olacaksa. allah kolaylık versin

su cum neden böyle olduki içtiğin meyva suları neydiki seni kabız yaptı acaba onlardan mı kayısı suyu ye iç barii cır cır ol:))

valiz toplamaktan ben hiç hoşlanmam ya herşeyi almak isterim ama hafif olsunda isterim nasıl olacaksa. allah kolaylık versin
4 yıl başka şehirde okumuş ve 4 yıldır da evli olup başka şehirde yaşayan bijo valiz toplamanın kompedanı oldu mehalim :roflol::roflol: valiz toplama yarışması olsa hiçbişeyi unutmam ve hız konusunda da kimse beni geçemez dermişim :roflol::roflol:

bi parça peynir yemek zorunda kaldım. gebericektim yoksa:S
ya dedim sana ara ver 1 haftadan sonra hemen başlama yine diye illa yapıcam diyosan bu diyeti, 1 hafta yap 1 hafta ara ver böyle böyle git bence gelinim. gıdasız kaldı vücudun su topladı heralde..

haklısın galibaa.. bu haftaya baslamıs bulundum. ama bundan sonrakileri dediğin gibi yaparım bijom

iyi pazarlar canım arkadaşlarım,
çooook yorgunum yine.
hafiften bir geçmiş okudum ama inanın yazmaya bile halim yok,sırf sizlere bakmaya geldim,haliniz nasıl neler yapıosunuz diye.
bijom kek yemiş...oooooohh afiyet bal olsun . o kadar kilo verdin,bir kere kek yemekten kilo almazsın ya.
arada dondurmanı da ye bijom,moral olur.hem dondurmanın kalorisi çok yüksek değil..
olu_gelin kabız olmuş,demek ki çok az yiyorsun canım.azıcık fazlalaştır diyeceğim ama sanırım holywood diyeti yapıyordun.ara ver istersen.
mehalim,reyhan ablam...sizlere de iyi pazarlar.
bugün tekrar giremeyebilirim,hepinizi öpüyorum

ohh ohh valiz toplayan toplayana. kolay gelsin hepinize hadi bakalım

çikolatam neden yorugunsun arkadaşım işten dolayımı .

burda bir yağmur sormayın gitsin pazr günü eve tıkıldık bölece

aynen benim babamla kayinpederimde oyleleer bijom bende cok planli hazirlanirim iki hafta onceden hazirladim bir liste yolda cocuklara ne lazim neler alicam yanima yolda neler giyerler yanima hangi ilac krem pansumanlar licam diye hic aceleye gelemem bende hicte bisiy unutmak istemeem ahhh bu erkeekler

sen sansliymissin guzelim bende sansliyim sayilir ama yazik annemle kayinvalideme birkeresinde izmire amcamlara gitcez cok kalmiycaz haaa iki gece falan annem hepimize birer pijama birerde yedek ustbas almis vardik izmire babam hemen uzerini degismek istedi annemde cikardi verdi cantadan yedek gomlegini baabam bu olmaz hani tavasli memetten aldigim gomlegi ver dedi kulaklari cinlasin annem de
sabah nereye hazirlaniyonuz bu kadar ikisey alin cikin diyodun simdi tavasli memetten aldigin gomlegi ariyon dediydi allahim anneme buyuk sabirlar ver kallisimede tabii

yiiihhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuu reyhan abla eger simdi gece herkez uyuymuyo olsaydi ciglik atmistim bizde karayolundan ustelik bizde bu haftasonu yola cikiyoruz hatta biz bir gece once cikip sizin ordan gececekmisiz kiz arabanin plakasini ne renk oldugunu soyle bari belki dinlenme yerlerinde denk geliriz yahuuu ben cok heycanlandim simdi bak heey allahiiim allahim sen denk getir nolur pasada geliyomu sizinle yoksa kizlarami birakiyonuz
kiz yeni gelinlere niye boyle cok yemek yedirmek isterler anlamiyom benimde basima cok geldi simdi bisey diyecem ayip olacak tovbe tovbe simdide boyle kilolarlan bogusuyoz iste

keske kasetin yaninda ustune birinci oldu bu kiz bu yazidan dolayi diye bir tahta yada cam parcasi verselerdi plaketmiydi onun adi hic olmazsa evin bir kosesine koyar gurur duyardin demi gelinim benneyaptımki

benimde ilkolkul 3 te folklor derecem var soylemezsem catlarim bizede birer gazoz bide aydede biskuvileri ismarlamislardi hediye olarak bide resim cektilerdi ama gormedik resim falanşakkıdı kiz takimcak bilememisler bizim kiymetimizi keske rahmetli barismancoya adam olacak cocuk programina katilaydik belki kesfedilirdik

bende oyle dedim mehalim esi benzeri yok bu takimin

aanaa kyamam gi ben sana hele su isler bir bitsin tatilde o sahildeki dondurmayi mutlaka ye bacim e$inlen ormantik ormantik
bide komsular bakmaya gelmisya ee beyendilermi bari bu tas olmamis yesil koyun diyen olmadimi hey allahim yaa a$amadik bunlari bi turlu hasta olsan kapini calmazlar cok doluyum bu konuda kusura bakma bijom bende bu eve ilk tasindigimda mubarek olsuna gelenler direk yukari cikarlardi banyo degistimi lavabo degistimi diye 5 bucuk 6 yiil oldu haala soruyolar ne zaman degistirceksiniz diye bende piyango cikinca jakuzi yaptircaz bekliyoz diyom

aman sakin hastalanma bacim cok kotu yaz hastaligi ki$a bennzemiyo benim ortanca cok kotu bogazlarindan gecen hafta buzlu magralara gittiler gezi diye hastalanip dondu halaa gecmedi dikkat et kendine

ŞenizŞenizŞeniz

selam canlarim. bende valiz topluyorum hazirliklar son hizla sürüyor.. kizlar bendeydi az önce gittiler bende size baktim.
benimde hazirliklar suruyo reyhan ablam heycanlandim az once sen karadan bu hafta sonu yola cikiyoz deyince yaa

ohh ohh valiz toplayan toplayana. kolay gelsin hepinize hadi bakalım

çikolatam neden yorugunsun arkadaşım işten dolayımı .

burda bir yağmur sormayın gitsin pazr günü eve tıkıldık bölece
bende topluyom mehalim ailemi gorcem cok heycanliyim dondugumde senden guzel haberler almak isterim allahin izniylen

oh oh canım benim iş olsunda varsın böyle yorgunluklarda olsun değil mi allah sağlık verdikten sonra arslanlar gibi çalışıp ekmeğimizi kazanırız:)
once saglik once saglik tabi allah alinterinizle ekmeginizi kazanmaktan mahrum etmesin canlarim

Son düzenleme:
bende iki gundur kosturuyom demistimya eltimler geleck diye cuma aksami geldiler az once gittiler cok yorgunum bende biryandan bitmek bilmeyen temizlik yemek isleri biryandan yol hazirliklari epey yoruulmusum bide reglim geldi allaha sukur cok dua ettim allahim yolda gelmesin cok zor oluyo diye saatlerce yol gidiyoz heryerdede wc ye gidilmiyo
ben hemen cikmak zorundayim efe uyandi cok sicak susadi heralde gene agzi acik uyudu kurudu agzi galiba hadi optum herkezi yatayim bende saat epey gec olmus

asyam hg canım . uzun uzuzn cevap yazmışsın hekese yine kimsenin hatrı kalmasın diyee. allah işlerinde kolaylık versin canım evet işallah döndğünde güzel haberlerle karşılarım seni.

günaydınlar güzelll takımım hepinize güzel bir hafta diliyorum canlarımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok fenayım çookk!! ne moral kaldı ne bişey. sinirlerim acaip bozuk.
2günlük meyve suyu orucunun ardndan ilk kez yemeye başladım diyete bağlı olarak.. amma velakin meyve suyu gününde gram veremedim! vermem gerekiyodu =( ne moral kaldı ne motive ya deliricem. üstelik bu sabah tartılırken yanlışlıkla tartıyı yerinden oynattım ve 600 gr fazla çıkıyorum şimdi iyi mi :'( napıcam ben ya='(

COLOR="Black"]güzel takımım birinciliğmizi kutluyorum başarılarımızın devamını diliyorum bizde bu azim olunca daha çokkk birinci oluruz valla :hooray: :hooray: :hooray: :teytey: :teytey: :teytey:
olu-gelin canım seninde bireysel dereceni kutluyorum tebrikler
[/COLOR]
:hooray: :teytey:

derece mi kaldı cnm yaa=( bu haftaya iğrenc bi baslanıgıc yaptım.. 3 gün oldu hala 1gr veremedim=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…