Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar, bir sürü yetişecek iş var.
Onlarla uğraşıyordum giremedim.
Bir de, eşimin bir arkadaşının eşi var.
Arada görüşüyoruz eşlerle ama ben gündüz çok fazla kendim görüşmeyi tercih etmiyorum.
Çünkü, 1-2 kere olunca devamı geliyor.
Benim de çoğu zaman acil yetiştirmem gereken işler olunca sıkışıyorum.
Telefon etti bugün, davet etti yarın için.
Bir aksilik çıkmazsa gelirim dedim. Artık ayıp olmasın diye gideyim diyorum. Hep oyunbozanlık yapıyorum ama hiç de içimden gelmiyor yorgunluktan.

callan evde çok dolap olması lazım evin dağınık olmaması için. benim evde hiç dolap yok şuan aynı derttten muzdaribiz. sürekli bişeyler ortada. özellikle de oğlanın oyuncakları. kendi odasına oynamıyor oyuncakları bizim oturduğumuz odaya taşıyor.
ayda cım benim hattım faturalı değil ama eşim vodafon a 40 tl ödyor. int ve mesaj la birlikte. dk kaç dk bilmıyorum.

hm ara sıra gitmek lazım değişiklik olur ama diyete dikkat. geçi sen artık aştın kendini.bu uyarıları benim gibi yeni başlayanlar için yapmak gerek

ben en eski avealılardanım canım ondan özel bi indirim uyguluyorlar. aycell vardı ya o zamandan beri kullanıyorum bu hattı.

En son dişim sıkıntı olduğu için yemiyorum diye bildiklerinden heralde atlatırım Seyyahcım. Yalnız, biraz bozuluyor bu arkadaş yemeyince. Hatta, bizim evde yemeyince de bozuluyor.
Neyse artık, gideyim de bir değişiklik olsun.
1-2 saat oturur gelirim.

ben en eski avealılardanım canım ondan özel bi indirim uyguluyorlar. aycell vardı ya o zamandan beri kullanıyorum bu hattı.

Ayy, sen baya eskiymişsin şeker. Çok iyiymiş ama tarifen gerçekten.
bu arada haftada1kilogo adlı arkadaşı tanıyor musun? Geçen özelden mesajlaştık. Bir an sen nickini değiştirdin zannetim mesajı okuyana kadar.

bizim başka bi topiğimiz daha var zayıflama topiği. ordan tanışıyoruz onunla da. ismini 1 hafta oldu değiştirdi. benden gördü beni taklit etti ne soruyormuş ki sana merak ettim

bu kalabalık önünde yiyememe çocukken başladı,annemin günü olduğu günler tabağa azıcık koyardım hepsinden,misafirler gidince doldururdum
küçükken ve ergenlikte ''toplu'' bir kızdım.ee insanlar toplu insanlarla hep uğraşırlar bilirsiniz.benimle de çocukluktan itibaren akraba arkadaş hep uğraştılar..böyle hareketler geliştirmem normalmiş
gerçi eşimin yanındayken de çok yemekten çekinerek yiyiyorum,onun sebebi kendisinin azcık yiyip kalkması olabilir..kendimi eşimle yarıştırıyorum galiba,1 ay önce eşimin bacak kalınlığının benden zayıf olduğunu öğrenince cok moralim bozulmuştu mesela..şimdi benimki daha zayıf 0,5 cm ile

off bu insanlar niye bukadar ısrarcı..benim de eltim baskı yapıyor gelin diye,beni sevdiğini de sanmıyorum,sanki benimle rekabette gibi hissediyorum..insanları kırmadan reddetmenin bir yolu olsa..ya da bu kadınlar çok gelip gitmek istemediğimizi anlasalar...
bizim başka bi topiğimiz daha var zayıflama topiği. ordan tanışıyoruz onunla da. ismini 1 hafta oldu değiştirdi. benden gördü beni taklit etti ne soruyormuş ki sana merak ettim
ayda1-2kilogoo klanı mı kuruyorsunuz

ay sorma valla o haftada1 kilogo demiş. dedim hayatta haftada 1 kilo vererek zayıflayamazsın

Slm kızlar işten çıktım eve geldim ateslendim dün gece de grip oldum şimdi ilaç alıp yatıyorum
geçmiş olsun canım acil şifalar..

Üzerimize gul koklamak heee
Ben de geleyim ayda 2 var atda for da var ben de ayda 3,
Tamam tamam gercekten tamam yaaaa

kızlar selam şimdi dr dan geldim bronşit +zatürre başlangıcı imiş uzun bir süre istirahat şartmış bi süre benden hayır yok anlayacağınız canım sıkıldı candy sana da gecmiş olsun papatyam kızına da gecmiş olsun hakkaten gepimiz döküldük yaa acaip halsizlik var

Anladım Aydacım.
Smoothie ve kabızlıkla ilgili yazmıştı.
Çok uzun olmasa da bir sohbetimiz oldu.

Hep varmış bir derdimiz Callancım.
Ben, çok beyaz tenliyim.
Ayy bembeyaz yumuşacık diye elimi ısırırdı psikopat insanlar.

Çok mu eleştirelim bilmiyorum ama biraz garip geliyor bana.
Bir de görüşünce, hep evdesin kimse de yok canın sıkılmıyor mu? Gelsene bize. Klasik replik ama..
Yahu, bana zaman yetmiyor ki, zaten evde çalışma olayını anlatmama imkan yok.
Çok fazla kişiyle aynı olayı yaşadığım için sorunun bende olduğuna inanıyorum.

Slm kızlar işten çıktım eve geldim ateslendim dün gece de grip oldum şimdi ilaç alıp yatıyorum

Candycim, çok geçmiş olsun döküldük valla takımca.
Haftada1 go yani ayda4go
O zaman bizim aydanın ablası bu

Tamam yaaaa durun gıtmeyınnn
Soz yaaa bıdaha bole espiriler yapmıyacammm
Ayda kac kilo go olursa olsunnn

Serveycim, kendi isteğimle takımdan ayrıldım hatta diskalifiye edin beni diyesim geldi ama seni ve takımı sevdiğim için görmemiş gibi yapıyorum.

Eyvah eyvah kaptanım, hiç dinlenmedin tabi.
Lütfen bu sefer dikkat et kendine, yatağından kalkma ama bize de arada haber verirsin dimi?

Geçmiş olsun canım hatta tüm takıma geçmiş olsun.
Kızlar kaynar alın ceviz ekleyerek için çok iyi gelir. Sekersiz için ama. Soğuk algınlığı na çok iyi gelir bronslari açar.

Geçmiş olsun canım hatta tüm takıma geçmiş olsun.
Kızlar kaynar alın ceviz ekleyerek için çok iyi gelir. Sekersiz için ama. Soğuk algınlığı na çok iyi gelir bronslari açar.
sağol akrepcim
5. mıntıka hasta takımı oldu,gerçekten döküldük
bu arada imzandaki yazını çokk beğendim
burada bunun örneğini çokk yaşıyoruz
bazıları geliyor,birkaç günde bırakıyor,bazılarıysa hiç bırakmıyor,zayıflama yarışını kazanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…