- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.301
ben en eski avealılardanım canım ondan özel bi indirim uyguluyorlar. aycell vardı ya o zamandan beri kullanıyorum bu hattı.Papatyam, çok geçmiş olsun miniğine.
Şimdi nasıl oldu?
Öyle yapacağım Seyyahcım. Kilo verince çok hissedememiştim şişliğimi, kabızlık sorunuma da iyi geldi ama sanırım gazımın nedeni de bu.
Aman aman, Eskişehir'in soğuğu da dondurur resmen. Çok kötü olmuş.
Ayyy, ben kendime özgü zannediyordum bu durumu. Kalabalıkta yiyememe durumu sizde de var mı kızlar?
Callancım, kesinlikle haklı olabilirsiniz.
Biliyorsun ne kadar dikkat etsem de benim verdiğim kilo sınırlıydı. Bu kadar fazla olunca, korkmuş olabilirim.
Ne güzel ne güzel.
Pilates çok harika geliyor insana ama ben sıkılıyorum yaparken.
Onun yerine yoga tercih ediyorum.
Ozalycim, Ebru Şallı'nın yaptırdığı bir hareket var. Yere uzanıyorsun. Bacaklarınızı 90 derece olacak şekilde kıvırıyorsun. Ellerini yana alıyorsun ama havada duruyor 1 karış kadar. Başını mekik çeker gibi kaldırıyorsun karından kıvırarak. 100'e kadar sararak, ellerinizi hızlı hızlı indirip kalkıyorsun.
Ben pek telefon kullanmadığım için bilmiyorum Aydacım ama sanırım tarifelerin çoğunun fiyatı o ayarlarda.
Seninkisi gerçekten çok iyiymiş önceden.
Telefonla falan aldığın için mi öyleydi?
callan evde çok dolap olması lazım evin dağınık olmaması için. benim evde hiç dolap yok şuan aynı derttten muzdaribiz. sürekli bişeyler ortada. özellikle de oğlanın oyuncakları. kendi odasına oynamıyor oyuncakları bizim oturduğumuz odaya taşıyor.
ayda cım benim hattım faturalı değil ama eşim vodafon a 40 tl ödyor. int ve mesaj la birlikte. dk kaç dk bilmıyorum.
hm ara sıra gitmek lazım değişiklik olur ama diyete dikkat. geçi sen artık aştın kendini.bu uyarıları benim gibi yeni başlayanlar için yapmak gerek
ben en eski avealılardanım canım ondan özel bi indirim uyguluyorlar. aycell vardı ya o zamandan beri kullanıyorum bu hattı.
En son dişim sıkıntı olduğu için yemiyorum diye bildiklerinden heralde atlatırım Seyyahcım. Yalnız, biraz bozuluyor bu arkadaş yemeyince. Hatta, bizim evde yemeyince de bozuluyor.
Neyse artık, gideyim de bir değişiklik olsun.
1-2 saat oturur gelirim.
Ayy, sen baya eskiymişsin şeker. Çok iyiymiş ama tarifen gerçekten.
bu arada haftada1kilogo adlı arkadaşı tanıyor musun? Geçen özelden mesajlaştık. Bir an sen nickini değiştirdin zannetim mesajı okuyana kadar.
bu kalabalık önünde yiyememe çocukken başladı,annemin günü olduğu günler tabağa azıcık koyardım hepsinden,misafirler gidince doldururdumPapatyam, çok geçmiş olsun miniğine.
Şimdi nasıl oldu?
Öyle yapacağım Seyyahcım. Kilo verince çok hissedememiştim şişliğimi, kabızlık sorunuma da iyi geldi ama sanırım gazımın nedeni de bu.
Aman aman, Eskişehir'in soğuğu da dondurur resmen. Çok kötü olmuş.
Ayyy, ben kendime özgü zannediyordum bu durumu. Kalabalıkta yiyememe durumu sizde de var mı kızlar?
Callancım, kesinlikle haklı olabilirsiniz.
Biliyorsun ne kadar dikkat etsem de benim verdiğim kilo sınırlıydı. Bu kadar fazla olunca, korkmuş olabilirim.
Ne güzel ne güzel.
Pilates çok harika geliyor insana ama ben sıkılıyorum yaparken.
Onun yerine yoga tercih ediyorum.
Ozalycim, Ebru Şallı'nın yaptırdığı bir hareket var. Yere uzanıyorsun. Bacaklarınızı 90 derece olacak şekilde kıvırıyorsun. Ellerini yana alıyorsun ama havada duruyor 1 karış kadar. Başını mekik çeker gibi kaldırıyorsun karından kıvırarak. 100'e kadar sararak, ellerinizi hızlı hızlı indirip kalkıyorsun.
Ben pek telefon kullanmadığım için bilmiyorum Aydacım ama sanırım tarifelerin çoğunun fiyatı o ayarlarda.
Seninkisi gerçekten çok iyiymiş önceden.
Telefonla falan aldığın için mi öyleydi?
off bu insanlar niye bukadar ısrarcı..benim de eltim baskı yapıyor gelin diye,beni sevdiğini de sanmıyorum,sanki benimle rekabette gibi hissediyorum..insanları kırmadan reddetmenin bir yolu olsa..ya da bu kadınlar çok gelip gitmek istemediğimizi anlasalar...En son dişim sıkıntı olduğu için yemiyorum diye bildiklerinden heralde atlatırım Seyyahcım. Yalnız, biraz bozuluyor bu arkadaş yemeyince. Hatta, bizim evde yemeyince de bozuluyor.
Neyse artık, gideyim de bir değişiklik olsun.
1-2 saat oturur gelirim.
Ayy, sen baya eskiymişsin şeker. Çok iyiymiş ama tarifen gerçekten.
bu arada haftada1kilogo adlı arkadaşı tanıyor musun? Geçen özelden mesajlaştık. Bir an sen nickini değiştirdin zannetim mesajı okuyana kadar.
ayda1-2kilogoo klanı mı kuruyorsunuzbizim başka bi topiğimiz daha var zayıflama topiği. ordan tanışıyoruz onunla da. ismini 1 hafta oldu değiştirdi. benden gördü beni taklit ettine soruyormuş ki sana merak ettim
bu kalabalık önünde yiyememe çocukken başladı,annemin günü olduğu günler tabağa azıcık koyardım hepsinden,misafirler gidince doldururdum
küçükken ve ergenlikte ''toplu''bir kızdım.ee insanlar toplu insanlarla hep uğraşırlar bilirsiniz.benimle de çocukluktan itibaren akraba arkadaş hep uğraştılar..böyle hareketler geliştirmem normalmiş
gerçi eşimin yanındayken de çok yemekten çekinerek yiyiyorum,onun sebebi kendisinin azcık yiyip kalkması olabilir..kendimi eşimle yarıştırıyorum galiba,1 ay önce eşimin bacak kalınlığının benden zayıf olduğunu öğrenince cok moralim bozulmuştu mesela..şimdi benimki daha zayıf0,5 cm ile
off bu insanlar niye bukadar ısrarcı..benim de eltim baskı yapıyor gelin diye,beni sevdiğini de sanmıyorum,sanki benimle rekabette gibi hissediyorum..insanları kırmadan reddetmenin bir yolu olsa..ya da bu kadınlar çok gelip gitmek istemediğimizi anlasalar...
ayda1-2kilogoo klanı mı kuruyorsunuz
geçmiş olsun canım acil şifalar..Slm kızlar işten çıktım eve geldim ateslendim dün gece de grip oldum şimdi ilaç alıp yatıyorum
Tamam yaaaa durun gıtmeyınnnHaftada1 go yani ayda4go
O zaman bizim aydanın ablası bu
çokk geçmiş olsun candy cmiSlm kızlar işten çıktım eve geldim ateslendim dün gece de grip oldum şimdi ilaç alıp yatıyorum
Üzerimize gul koklamak heeebizim başka bi topiğimiz daha var zayıflama topiği. ordan tanışıyoruz onunla da. ismini 1 hafta oldu değiştirdi. benden gördü beni taklit ettine soruyormuş ki sana merak ettim
ilk kım olmustu yaaa hepimize bulaştırdı o kdr da dedım gorusmeyelim dıyeçokk geçmiş olsun candy cmi
Gecmiş olsun candySlm kızlar işten çıktım eve geldim ateslendim dün gece de grip oldum şimdi ilaç alıp yatıyorum
bizim başka bi topiğimiz daha var zayıflama topiği. ordan tanışıyoruz onunla da. ismini 1 hafta oldu değiştirdi. benden gördü beni taklit ettine soruyormuş ki sana merak ettim
bu kalabalık önünde yiyememe çocukken başladı,annemin günü olduğu günler tabağa azıcık koyardım hepsinden,misafirler gidince doldururdum
küçükken ve ergenlikte ''toplu''bir kızdım.ee insanlar toplu insanlarla hep uğraşırlar bilirsiniz.benimle de çocukluktan itibaren akraba arkadaş hep uğraştılar..böyle hareketler geliştirmem normalmiş
gerçi eşimin yanındayken de çok yemekten çekinerek yiyiyorum,onun sebebi kendisinin azcık yiyip kalkması olabilir..kendimi eşimle yarıştırıyorum galiba,1 ay önce eşimin bacak kalınlığının benden zayıf olduğunu öğrenince cok moralim bozulmuştu mesela..şimdi benimki daha zayıf0,5 cm ile
off bu insanlar niye bukadar ısrarcı..benim de eltim baskı yapıyor gelin diye,beni sevdiğini de sanmıyorum,sanki benimle rekabette gibi hissediyorum..insanları kırmadan reddetmenin bir yolu olsa..ya da bu kadınlar çok gelip gitmek istemediğimizi anlasalar...
ayda1-2kilogoo klanı mı kuruyorsunuz
Slm kızlar işten çıktım eve geldim ateslendim dün gece de grip oldum şimdi ilaç alıp yatıyorum
Haftada1 go yani ayda4go
O zaman bizim aydanın ablası bu
Tamam yaaaa durun gıtmeyınnn
Soz yaaa bıdaha bole espiriler yapmıyacammm
Ayda kac kilo go olursa olsunnn
İl
ilk kım olmustu yaaa hepimize bulaştırdı o kdr da dedım gorusmeyelim dıye
Bilgisayarda kk nın penceresı acık kaldıysa ceryan yapmıştır yada bırı hapsırdı bulastı hepimize
Ne oldu bana kendımı ısırcam şimdiiii
kızlar selam şimdi dr dan geldim bronşit +zatürre başlangıcı imiş uzun bir süre istirahat şartmış bi süre benden hayır yok anlayacağınız canım sıkıldı candy sana da gecmiş olsun papatyam kızına da gecmiş olsun hakkaten gepimiz döküldük yaa acaip halsizlik var
Geçmiş olsun canım hatta tüm takıma geçmiş olsun.kızlar selam şimdi dr dan geldim bronşit +zatürre başlangıcı imiş uzun bir süre istirahat şartmış bi süre benden hayır yok anlayacağınız canım sıkıldı candy sana da gecmiş olsun papatyam kızına da gecmiş olsun hakkaten gepimiz döküldük yaa acaip halsizlik var
sağol akrepcimGeçmiş olsun canım hatta tüm takıma geçmiş olsun.
Kızlar kaynar alın ceviz ekleyerek için çok iyi gelir. Sekersiz için ama. Soğuk algınlığı na çok iyi gelir bronslari açar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?