- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.341
isteğin reddedildiKahvaltı Muzlu elmalı light süt
Öğlen gene Muzlu elmalı light süt
Akşam bir tabak yoğurtlu makarna
1 parmak patates börek
2 bardak nescafe
Jillian à başladım 8. Dakikada kızım rahat vermedi
80 squat
Sevgili rakibelerim bu hafta gene toparlayamıjam galiba
Bu sıralar hayata yetişemiyorum
Zamanım yetmiyor kendime
Kızım bu sıralar babayla durmak istemiyor her an dibimde
Neyse perşembe ye kadar. toparlanamazsam ben 2 haftalığına izne çıkmak istiyorum
Sizinde yüzdenizi düşürmek istemiyorum
Callan ve yuppecim ben rakibelikten ayrılayım siz ikiniz devam edin umarım kısa zamanda güçlü bir rakip olarak kapışırız
İyi geceler güzeller
aynen katılıyorum hmciğimePişt, Ozalycim gel buraya bakalım.
Şekerim, yarıştan kaçmak olur mu hiç?
Var ya bu Callan ve Yuppe seninle nasıl dalga geçer sonra biliyor musun?
Sakın bak sakın.
Takımız biz. Yüzdemiz düşecek de yükselecek de. Birimiz düşünce diğerlerimiz kaldıracak. Olmadı hep beraber dibe batacağız ama beraber.
İzin yok sana, bol spor, sağlıklı beslenmeler ve miniklerinle kıpır kıpır günler var.
bu ara hepimizde var o sıkıntı galibaTeşekkür ederim hmcim desteğin için ama yetişemiyorum.
Kendimde de o gücü görmüyorum bu sıralar
Zaten perşembe ye kadar beklicem baktım hala adapte olamıyorum o zaman
bu arada ozalycim bu rekabet olayı seni motive etmiyorsa istersen ben yuppeyle yarısayım,ben biraz da eğlenelim diye yapmıştım..benim eski rakibem dagyolu beni 6-2 filan yenerek gitti,ben sürekli yenildiğim için artık kilolarımız yarışsın dedik,skoru sayamaz hale gelmiştikTeşekkür ederim hmcim desteğin için ama yetişemiyorum.
Kendimde de o gücü görmüyorum bu sıralar
Zaten perşembe ye kadar beklicem baktım hala adapte olamıyorum o zaman
Canım benim hoşuma gidio ama motivasyonumu bozan rakibelik değil kendim bozdumbu arada ozalycim bu rekabet olayı seni motive etmiyorsa istersen ben yuppeyle yarısayım,ben biraz da eğlenelim diye yapmıştım..benim eski rakibem dagyolu beni 6-2 filan yenerek gitti,ben sürekli yenildiğim için artık kilolarımız yarışsın dedik,skoru sayamaz hale gelmiştikyenildim ama yine de ikimiz de güzel kilolar verdik
birkaç gün kendini zorlayarak yap,sonra yine bağımlısı olacaksınCanım benim hoşuma gidio ama motivasyonumu bozan rakibelik değil kendim bozdum
Hastalanmadan önce otomatiğe başlamıştım az ye ve spor.sanki sporuzorunlu birşeymiş gibi üşenmeden pes etmeden yapıyordum ama ne zaman hasta oldum ve birkaç gün yattım işte ondan beri toparlayamıyorum. Bütün düzenimi bozdu.
Spor yapmayı istiyorum çünkü spor yapınca görevimi yerine getirmişim gibi huzura kavuşuyorum. Ama şimdi oturduğum yerden kalkamıyorum külfet geliyor spor
canım kaynar mersin adana yöresinde olan genelde lohusalara falan verilen bir çeşît şçecek içinde tarcın zencefil karabîber karanfil daha bi sürü baharat var. belji ordakî aktarlarda da vardırKaynar ne akrepcim? Hiç adını bile duymadım ben. Alayım da evde dursun ne olur ne olmaz.
Dimi yahu? Bazen gün 30 saat olsa diyorum. Bir de şaşırdığım, insanların nasıl sıkılacak zaman bulduğu.
Kaptanım, olma zaten aktif.
Sen bol bol dinlen ve iyi ol yeter.
Kız, zaten servey yaptı onu. Başka kim yapar.
Aman, bir ıspanak olsa da yesekk.
sen iyileşte kaptanım,sağlık olsun,kilo verilir..günaydınlar
canım kaynar mersin adana yöresinde olan genelde lohusalara falan verilen bir çeşît şçecek içinde tarcın zencefil karabîber karanfil daha bi sürü baharat var. belji ordakî aktarlarda da vardır
ozaly tatlım vende tam moda gîrdîm gasta oldum canım spor yapnak istiyor yasak bişey yemek istemiyor canım sabah 5 tane ilaç aldım şimdi zorla bileyler yiyeceğim
callan cım maşallah gene motivasyon tavan yaptı sabah sabah
dün sabah tartılmıştım 69,6 yı görüp môralim bozulmuştu bu sabah 68.5 u gördüm bende genüz artıdayım haftasonu heralde 1 kg ya yakın tereyağı pekmez içmişimdir bakalım cumaya ne olacak
hafif bi menü olmuş yuppeBugun ki menum
Sabah light peynirli tost
Ogle 1 adet biber dolma 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara yok
Aksam tarhana çorbası Yoğurtlu
1.5 lt su spor yok
çiğ ıspanak ne yaw? çiğ çiğ mi edin ıspanağıSabah 2yumurta-peynirli omlet,mistik cay
Ara yesilcay,elma
Öğlen az domates c,az nohut y,roka salatası
Sade tkahvesi
Aksam yoğurt, çiğ ıspanak,10 fındık
2 lt su
Leslie 2 mil
30 dk yuruyus:)))
smoothie yi 1 öğüne düşürmüşsün bakalım böyle nasıl olacak hm cim.Kızlar menüm de gelsin.
Sabah:
- 2 bardak çilekli muzlu smoothie
Öğle:
- Fındıklı kahve
Akşam:
- 2 tane tavuk baget
- 1 kase yoğurt
Spor:
- 45 dakika eliptik( Nasıl iyi geliyor yoğunluğun arasında var ya)
- 3 litre su
- 4 fincan sade kahve
ozallcim smoothielrin birini akşama alsan akşam yemeğini de öğlene alsan sorun çözülecek aslında. hemen moral bozmaca yok. hani hasta olunca yattıkça daha da hasta oluruz ya, bu da onun gibi bişey. takımın ortalamasını düşürüyorum diye izne çıkarsan toparlanman daha da zaman alır. hem her hafta birinci olmk zorunda da değiliz canımKahvaltı Muzlu elmalı light süt
Öğlen gene Muzlu elmalı light süt
Akşam bir tabak yoğurtlu makarna
1 parmak patates börek
2 bardak nescafe
Jillian à başladım 8. Dakikada kızım rahat vermedi
80 squat
Sevgili rakibelerim bu hafta gene toparlayamıjam galiba
Bu sıralar hayata yetişemiyorum
Zamanım yetmiyor kendime
Kızım bu sıralar babayla durmak istemiyor her an dibimde
Neyse perşembe ye kadar. toparlanamazsam ben 2 haftalığına izne çıkmak istiyorum
Sizinde yüzdenizi düşürmek istemiyorum
Callan ve yuppecim ben rakibelikten ayrılayım siz ikiniz devam edin umarım kısa zamanda güçlü bir rakip olarak kapışırız
İyi geceler güzeller
ayy ne kadar güzel şeyler anlatıyorsun sen callan.bu ara hepimizde var o sıkıntı galiba
ben 60lı kiloların başında kilo verememeye başlamıştım,takıma zayıf bir kız geldi,ben hemen kıza özel mesaj attım,dedim senin sırrın ne :)) o da bana şunu söyledi:'' yemeği geçiştiriyorum,şu işi de yapayım sonra yerim,bunu da yapayım sonra yerim..sütlü kahve ve light yoğurt iştahı kesiyor,acıktığımda bunları yiyiyorum,sabahları tam buğday yiyiyorum,tokluk hissi veriyor..kendime yemeğin zevk olduğunu unut,yemek yaşamak içindir diyorum..özge ulusoy bile yılda birkaç kez pizza yiyiyormuş'' dedi
gerçekten bu kızın söyledikleri bende dönüm noktası oldu,çünkü tüm söyledikleri işe yarıyor..sonradan onu buralarda göremesem de canı gönülden teşekkür ediyorum,bu arkadaş sayesinde midem küçüldü çünkü
yemeği elime aldığımda ben bundan zevk almamalıyım diye düşünüyorum
sütlü kahve, tatlı ihtiyacımı gideriyor gerçekten
tam buğdayın glisemik indeksi düşük olduğu için tok tutuyor,bunu hepimiz biliyoruz
bir de bence alınan kalorinin tamamına yakını gün ışığı varken alınmalı..ben sabah saatlerinde fazla yiyiyorum,genelde 5 gibi de yemeği bırakıyorum..böylece çok hafif hissediyor,tartı da iyi şeyler görüyorum,maşallah
bir de akşama balık salata çok kilo verdiriyor
meyvenin yanına yoğurt çok tok tutuyor
yoğurt mucizevi bence,üzerine pul biberi ekiyorum,bir kase dolusu yiyiyorum
zaten süt ürünleri kemik erimesini engellenmek için şarttt
iş işten geçmeden saağlıklı ve hafif beslenmeliyiz
ileride hastalıklara yakalanırsak,zaten bir sürü yiyecek yasaklanacak,diyet yapmamız istenecek
o vakit gelmeden önlemimizi alalımm
amaç: sağlıklı beslenmek, sporu alışkanlık haline getirmek
yoksa yarışma filan bahane...eğlenceli bir şekilde kilo verelim diye...
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama bizim burda aktarlarda ve büyük marketlerde bulunur.Kaynar ne akrepcim? Hiç adını bile duymadım ben. Alayım da evde dursun ne olur ne olmaz.
Vay vay Callan tercümeyi ke
Bizde seni seviyoruz:))günaydın arkadaşlar :))
güpgüneşli harika bir sabahla hepinize selam olsun.
evetttt akşam toplu pilatesime başladım. biliyor musunuz bir haftayı aşkındır kendimi hafiflemiş hissediyorum, giydiğim kıyafetlerin beli rahatlamaya başladı :)
her zamanki gibi sabah kahvaltılarımı aksatmıyor, akşamları 6 dan sonra yemiyorum, aburcuburdan ve şekerden uzak duruyorum, bol su içiyorum, bitki çayı tüketiyorum, kafeine yanaşmıyorum (dengeli besleniyorum a canlarım :))
şükür ki evime baskülüm de geldi böylelikle cumadan cumaya baskül peşinde koşmicimmm
ımmm hepinizi seviyorum fırsat buldukça size yazarım hadi görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?