- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.321
aynen yaa millet de bana takmış durumda,evde canın sıkılmıyor mu, ben yetişemiyorum hayata,çocuk bakımı ev işi yemek sporum kitap okuyacağım diye zaman oluşturmaya çalışıyorum,bir de bebişle oyun oynamaca,eşimle vakit geçirmece...Anladım Aydacım.
Smoothie ve kabızlıkla ilgili yazmıştı.
Çok uzun olmasa da bir sohbetimiz oldu.
Hep varmış bir derdimiz Callancım.
Ben, çok beyaz tenliyim.
Ayy bembeyaz yumuşacık diye elimi ısırırdı psikopat insanlar.
Çok mu eleştirelim bilmiyorum ama biraz garip geliyor bana.
Bir de görüşünce, hep evdesin kimse de yok canın sıkılmıyor mu? Gelsene bize. Klasik replik ama..
Yahu, bana zaman yetmiyor ki, zaten evde çalışma olayını anlatmama imkan yok.
Çok fazla kişiyle aynı olayı yaşadığım için sorunun bende olduğuna inanıyorum.
Candycim, çok geçmiş olsun döküldük valla takımca.
Serveycim, kendi isteğimle takımdan ayrıldım hatta diskalifiye edin beni diyesim geldi ama seni ve takımı sevdiğim için görmemiş gibi yapıyorum.
Eyvah eyvah kaptanım, hiç dinlenmedin tabi.
Lütfen bu sefer dikkat et kendine, yatağından kalkma ama bize de arada haber verirsin dimi?
kaptanım ya dikkat et kesinlikle,bolbol dinlen öyle gel,biz idare ederizkızlar selam şimdi dr dan geldim bronşit +zatürre başlangıcı imiş uzun bir süre istirahat şartmış bi süre benden hayır yok anlayacağınız canım sıkıldı candy sana da gecmiş olsun papatyam kızına da gecmiş olsun hakkaten gepimiz döküldük yaa acaip halsizlik var
fırsat buldukça yazarım tatlım ama çok aktif olamayacağım iyileşince acısını çıkarırımAnladım Aydacım.
Smoothie ve kabızlıkla ilgili yazmıştı.
Çok uzun olmasa da bir sohbetimiz oldu.
Hep varmış bir derdimiz Callancım.
Ben, çok beyaz tenliyim.
Ayy bembeyaz yumuşacık diye elimi ısırırdı psikopat insanlar.
Çok mu eleştirelim bilmiyorum ama biraz garip geliyor bana.
Bir de görüşünce, hep evdesin kimse de yok canın sıkılmıyor mu? Gelsene bize. Klasik replik ama..
Yahu, bana zaman yetmiyor ki, zaten evde çalışma olayını anlatmama imkan yok.
Çok fazla kişiyle aynı olayı yaşadığım için sorunun bende olduğuna inanıyorum.
Candycim, çok geçmiş olsun döküldük valla takımca.
Serveycim, kendi isteğimle takımdan ayrıldım hatta diskalifiye edin beni diyesim geldi ama seni ve takımı sevdiğim için görmemiş gibi yapıyorum.
Eyvah eyvah kaptanım, hiç dinlenmedin tabi.
Lütfen bu sefer dikkat et kendine, yatağından kalkma ama bize de arada haber verirsin dimi?
teşekkür ederim akrep cim cevizsiz içiyorum onu günde 3-4 kupa bi de cevizle deneyeyimGeçmiş olsun canım hatta tüm takıma geçmiş olsun.
Kızlar kaynar alın ceviz ekleyerek için çok iyi gelir. Sekersiz için ama. Soğuk algınlığı na çok iyi gelir bronslari açar.
canım sağolun halsizlik olmasa daha çok gelirimde galsizlik varkaptanım ya dikkat et kesinlikle,bolbol dinlen öyle gel,biz idare ederiz
Haftada1 go yani ayda4go
O zaman bizim aydanın ablası bu
Tamam yaaaa durun gıtmeyınnn
Soz yaaa bıdaha bole espiriler yapmıyacammm
Ayda kac kilo go olursa olsunnn
o topigimiz 1 senedir var bizim. Aslında sizin aranıza katılınca onların üzerine gül koklamis oldum .Üzerimize gul koklamak heee
Ben de geleyim ayda 2 var atda for da var ben de ayda 3,
Tamam tamam gercekten tamam yaaaa
serveyden mi bulaştı bu espriklerİl
ilk kım olmustu yaaa hepimize bulaştırdı o kdr da dedım gorusmeyelim dıye
Bilgisayarda kk nın penceresı acık kaldıysa ceryan yapmıştır yada bırı hapsırdı bulastı hepimize
Ne oldu bana kendımı ısırcam şimdiiii
Teşekkür ederim canım. Bizlere örnek olabilecek yazılar seçmeye çalışıyorum. Motive olmamıza bir nebzede olsa destek olması adına.sağol akrepcim
5. mıntıka hasta takımı oldu,gerçekten döküldük
bu arada imzandaki yazını çokk beğendim
burada bunun örneğini çokk yaşıyoruz
bazıları geliyor,birkaç günde bırakıyor,bazılarıysa hiç bırakmıyor,zayıflama yarışını kazanıyor..
Bugun ki menum
Sabah light peynirli tost
Ogle 1 adet biber dolma 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara yok
Aksam tarhana çorbası Yoğurtlu
1.5 lt su spor yok
iyi akşamlar rakibem :))Iyi aksamlar bu arada
eline sağlıkTeşekkür ederim canım. Bizlere örnek olabilecek yazılar seçmeye çalışıyorum. Motive olmamıza bir nebzede olsa destek olması adına.
Her kupaya 1 ceviz ve şekersiz. Biz zaten sekeriz dışardan takviyeye hiç gerek yok sekercim.fırsat buldukça yazarım tatlım ama çok aktif olamayacağım iyileşince acısını çıkarırım
teşekkür ederim akrep cim cevizsiz içiyorum onu günde 3-4 kupa bi de cevizle deneyeyim
canım sağolun halsizlik olmasa daha çok gelirimde galsizlik var
menülerim abuk subuk dün yeme günümdeydim bugün de misem hiç biley kabul etmiyor sırf ilaçlar dokunmasın diye sabah yarım poaca aklam 2 kase çorba ve 1 porsiyon kıymalı pırasa yedim akşamı da eşimin zoruyla yedim değilse biley yemeyecektim
Çiköfte değil guzeller çiğ ıspanakSabah 2yumurta-peynirli omlet,mistik cay
Ara yesilcay,elma
Öğlen az domates c,az nohut y,roka salatası
Sade tkahvesi
Aksam yoğurt, çiğ ıspanak,10 fındık
2 lt su
Leslie 2 mil
30 dk yuruyus:)))
Geçmiş olsun canım hatta tüm takıma geçmiş olsun.
Kızlar kaynar alın ceviz ekleyerek için çok iyi gelir. Sekersiz için ama. Soğuk algınlığı na çok iyi gelir bronslari açar.
aynen yaa millet de bana takmış durumda,evde canın sıkılmıyor mu, ben yetişemiyorum hayata,çocuk bakımı ev işi yemek sporum kitap okuyacağım diye zaman oluşturmaya çalışıyorum,bir de bebişle oyun oynamaca,eşimle vakit geçirmece...
fırsat buldukça yazarım tatlım ama çok aktif olamayacağım iyileşince acısını çıkarırım
teşekkür ederim akrep cim cevizsiz içiyorum onu günde 3-4 kupa bi de cevizle deneyeyim
canım sağolun halsizlik olmasa daha çok gelirimde galsizlik var
menülerim abuk subuk dün yeme günümdeydim bugün de misem hiç biley kabul etmiyor sırf ilaçlar dokunmasın diye sabah yarım poaca aklam 2 kase çorba ve 1 porsiyon kıymalı pırasa yedim akşamı da eşimin zoruyla yedim değilse biley yemeyecektim
o topigimiz 1 senedir var bizim. Aslında sizin aranıza katılınca onların üzerine gül koklamis oldum .bu arada esprileri de görmemezlikten geldim
serveyden mi bulaştı bu espriklerhaftada 1kilogo benim profilimden yazdığım mesajlardan takip edip ulaşmıştır sana . Bana takipteyim seni diyordu. Duymuştur geçen hafta smoothie ile kilo verdigini
Çiköfte değil guzeller çiğ ıspanak
Onu canınız istemez kesinnnn
Kahvaltı Muzlu elmalı light süt
Öğlen gene Muzlu elmalı light süt
Akşam bir tabak yoğurtlu makarna
1 parmak patates börek
2 bardak nescafe
Jillian à başladım 8. Dakikada kızım rahat vermedi
80 squat
Sevgili rakibelerim bu hafta gene toparlayamıjam galiba
Bu sıralar hayata yetişemiyorum
Zamanım yetmiyor kendime
Kızım bu sıralar babayla durmak istemiyor her an dibimde
Neyse perşembe ye kadar. toparlanamazsam ben 2 haftalığına izne çıkmak istiyorum
Sizinde yüzdenizi düşürmek istemiyorum
Callan ve yuppecim ben rakibelikten ayrılayım siz ikiniz devam edin umarım kısa zamanda güçlü bir rakip olarak kapışırız
İyi geceler güzeller
Teşekkür ederim hmcim desteğin için ama yetişemiyorum.Pişt, Ozalycim gel buraya bakalım.
Şekerim, yarıştan kaçmak olur mu hiç?
Var ya bu Callan ve Yuppe seninle nasıl dalga geçer sonra biliyor musun?
Sakın bak sakın.
Takımız biz. Yüzdemiz düşecek de yükselecek de. Birimiz düşünce diğerlerimiz kaldıracak. Olmadı hep beraber dibe batacağız ama beraber.
İzin yok sana, bol spor, sağlıklı beslenmeler ve miniklerinle kıpır kıpır günler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?