Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlar :))

güpgüneşli harika bir sabahla hepinize selam olsun.

evetttt akşam toplu pilatesime başladım. biliyor musunuz bir haftayı aşkındır kendimi hafiflemiş hissediyorum, giydiğim kıyafetlerin beli rahatlamaya başladı :)

her zamanki gibi sabah kahvaltılarımı aksatmıyor, akşamları 6 dan sonra yemiyorum, aburcuburdan ve şekerden uzak duruyorum, bol su içiyorum, bitki çayı tüketiyorum, kafeine yanaşmıyorum (dengeli besleniyorum a canlarım :))
şükür ki evime baskülüm de geldi böylelikle cumadan cumaya baskül peşinde koşmicimmm

ımmm hepinizi seviyorum fırsat buldukça size yazarım hadi görüşmek üzere

hastanede ve evde geçidiğim bana + 1 kilo olarak geri dondu

gece uykusuz kaldığım için güçsüz düştüm ve maalesef yememe dıkkat edemedim

çıkan yemeklerde gayet yağlı tuzluydu.bide üstüne kızım yemediği şeyleri yedim

geçmiş olsun, sıkma canını olur bazen inşllh toparlarsın :)

jillianı seviyorummm
özellikle level3 my true love
Amaneyyy 3ü demi var onun

çok güzel
ozaly ile dışarıdan mı tanışıyorsunuz,yoksa burada mı kaynaştınız
ikinizin birbirine karşı yoğun bir sevgisi var,buradan hissediliyor
Yuppe ile beynimiz aynı çalışıyor
akraba olsak bu kadar olur dersiniz
maşallah size rakibelerim
Tü tü tü maşallah bisee

@Ozaly ile kk da bit pazarinda tanistik sonra arkasas olduk dahada ayrilamiyoz Allahta ayirmasin insalah :)
Aminnn canımcığım aminn

ya hatunlar
şimdi benim etim çok sıkıdır
Hatta göbiğim o kadar sıkıydı ki 6-7 aylık hamile gibiydim taş gibiydi
Şimdi zayıfladıkça sanki o taşlık gidiyor
Ama alt karın gitmiyor
Bu alt karın için bir çözüm bilen varsa bi bana el atsın lütfen yaa

her zamanki gibi pozitif bir enerji yayıyorsun,bayılıyorum bu enerjine

canım aslında böyle şeyler avantajdır,çünkü sürekli kilo verdiğinde az az sabırla veriyorsun ama kilo alıp döndüğünde daha azimli oluyorsun,,tekrar başlıyorsun,aldığının iki katını kısa sürede veriyorsun
ama az az giden kilo da kalıcıdır
bu iş sabır ve irade işi
haydi tekrar başla,cumaya kadar 1 kilodan fazla vereceğine eminim!!!

ben de alt karının kaldığını düşünmeye başlamıştım,ölçülerim gittikçe küçülürken alt karın öylee duruyordu
ama ne zaman 5li kiloları gördüm alt karın da ucup gitmeye başladı
ideal kiloya yaklaştıkça ne selülit kalıyor,ne de fazlalık
bölgesel spor yapmak iyi ama fazla kilo varsa ilk onu vermek aynı zamanda sporu asla bırakmamaak çokk önemlii

kızlarr sporu asla asla asla bırakmayalım
terlerimizi atarken günü stresini de atalım
sporumuz bize ait özel bir zaman olsun

rahatlayalım gevşeyelim aynı zamanda uykulu halimizden kurtulup dinç hissedelim
unutmayalım, sporsuz bol şekerli bir hayat uyuşuk bir kafa, uykulu hale sebep olur! sağlıklı beslen spor yap; uyuşukluktan kurtul!! ey 5. mıntıka!!
bir işi bir insan yapabiliyorsa; bu durum,o işi bizim de başarabileceğimiz anlamına gelir!!
silkelen
güçlü ol
kendine gel
hayatı dolu dolu yoğun yaşa
dizi film izlemeyi bırak
kitap oku
insanlık adına yararlı şeyler yap
''an''ı iyi değerlendir
zamanının kıymetini bil
sağlığının ve gençliğinin kıymetini bil
bu zamanların geri gelmeyeceğini unutma
koş 5. mıntıka koş
hayatı yakala!!!!

yüksek ateş.daha doğrusu dışında ateş yok.iç ateşi çok yuksekdı.çocuk bırden morarmaya başladı.

çoook zorduu.
oh kıyamam ona ya allah şifa versin birdaha yaşataısn beterinen korusun
Günaydınnn herkese , kim spora gidiyor bugün veya evde yapıyor ? Ben bahçeye 4 kasa çuha çiçeği ekeceğim inşallah
ne güzel çiçek ekebileceğin bir bahçenin olması mine abla
evet farkettim ama meyvelerle ilgili daha önce açıklamıştın durumu o yuzden tahmin ettim
olsun cnm sağlık daha önemli verirsin bir kilo ne ki

göbişi kemer üstüne çuvallanan amcalar gibi alt karnım sezeryan dikişimin üstüne çuvalanıo
O değil de çuvalanıo ne demek ya
Neyse demek istediğimi anladınız sanırsam
aynen bendeki durum da bu. kı bnim göbeğin daha yerinde duryor. ah bu sezeyan çare mekik ozalycim. yapabilene :)
ay bu yazılanları uygulamaya çok ihtıyacım var callan. havaların yumuşamasını okadar çok istıyorum kı

Callan farklı bır boyuta tasındı ozalyyspor yaptıkca daha cok yapılan yapılmadıkca da yapılmayan bışey
serveycim bu yorumuna %100 katılıyorum
spor yapmadıkça daha da gözünde büyüyor
birkere yapmaya başlayıp alışkanlık haline gelince,zevk almaya başlıyorsun,eksikliğini hissediyorsun,mutluluk veriyor resmen
babam benim küçüklüğümden beri koşar,anlamazdım nasıl hergün bukadar terliyor ve bırakmıyor diye,şimdi babamı çok iyi anlıyorum..vazgeçemiyorsun

kızlae leslie 2 mile, jillian level 3 ve stretching 10 dakika tamamlandı,şimdi duş ve ev işi bir sürü
bu ev işleri neden hiç bitmiyor anlayamıyorum sizlerden pratik öneriler bekliyorum
evin karışık olmaması temiz olması için neler yapıyorsunuz
ben sürekli iş yapıyorum ama sürekli dağılıyor tekrar,bu işin sırrı nedirr kızlarr
evim nadir ani misafir gelişlerine hazır oluyor,anlayamıyorum
yardım edin

aynen benimde öyle tavsiyelere benim de ihtiyacım var

kızlar bu arada telefonumun taahhütü bitti yeni bi tarifeye geöçeceğim de uygun bişey bulamadım sizin tarifeleriniz neler operatörünüz ne. ben avea nın heryöne 500 dk 2 gb internet ( sınırsız 2 gb dan sonra hızın düşüyor ) 5000 sms var. 15 tl idi. ama şimdi yine aynı kampanyadan devam edemiyorum edersem 32 tl miş. o da bana fazla geldi. sizlerinkiler nasıl uygun mu.

Papatyam, çok geçmiş olsun miniğine.
Şimdi nasıl oldu?

Öyle yapacağım Seyyahcım. Kilo verince çok hissedememiştim şişliğimi, kabızlık sorunuma da iyi geldi ama sanırım gazımın nedeni de bu.

Aman aman, Eskişehir'in soğuğu da dondurur resmen. Çok kötü olmuş.

Ayyy, ben kendime özgü zannediyordum bu durumu. Kalabalıkta yiyememe durumu sizde de var mı kızlar?

Callancım, kesinlikle haklı olabilirsiniz.
Biliyorsun ne kadar dikkat etsem de benim verdiğim kilo sınırlıydı. Bu kadar fazla olunca, korkmuş olabilirim.

Ne güzel ne güzel.
Pilates çok harika geliyor insana ama ben sıkılıyorum yaparken.
Onun yerine yoga tercih ediyorum.

Ozalycim, Ebru Şallı'nın yaptırdığı bir hareket var. Yere uzanıyorsun. Bacaklarınızı 90 derece olacak şekilde kıvırıyorsun. Ellerini yana alıyorsun ama havada duruyor 1 karış kadar. Başını mekik çeker gibi kaldırıyorsun karından kıvırarak. 100'e kadar sararak, ellerinizi hızlı hızlı indirip kalkıyorsun.

Ben pek telefon kullanmadığım için bilmiyorum Aydacım ama sanırım tarifelerin çoğunun fiyatı o ayarlarda.
Seninkisi gerçekten çok iyiymiş önceden.
Telefonla falan aldığın için mi öyleydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…