- 16 Şubat 2015
- 72
- 54
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.281
hastanede ve evde geçidiğim bana + 1 kilo olarak geri dondu
gece uykusuz kaldığım için güçsüz düştüm ve maalesef yememe dıkkat edemedim
çıkan yemeklerde gayet yağlı tuzluydu.bide üstüne kızım yemediği şeyleri yedim
Amaneyyy 3ü demi var onunjillianı seviyorummm
özellikle level3 my true love
Yuppe ile beynimiz aynı çalışıyorçok güzel
ozaly ile dışarıdan mı tanışıyorsunuz,yoksa burada mı kaynaştınız
ikinizin birbirine karşı yoğun bir sevgisi var,buradan hissediliyor
Tü tü tü maşallah biseemaşallah size rakibelerim
Aminnn canımcığım aminn@Ozaly ile kk da bit pazarinda tanistik sonra arkasas olduk dahada ayrilamiyoz Allahta ayirmasin insalah :)
her zamanki gibi pozitif bir enerji yayıyorsun,bayılıyorum bu enerjinegünaydın arkadaşlar :))
güpgüneşli harika bir sabahla hepinize selam olsun.
evetttt akşam toplu pilatesime başladım. biliyor musunuz bir haftayı aşkındır kendimi hafiflemiş hissediyorum, giydiğim kıyafetlerin beli rahatlamaya başladı :)
her zamanki gibi sabah kahvaltılarımı aksatmıyor, akşamları 6 dan sonra yemiyorum, aburcuburdan ve şekerden uzak duruyorum, bol su içiyorum, bitki çayı tüketiyorum, kafeine yanaşmıyorum (dengeli besleniyorum a canlarım :))
şükür ki evime baskülüm de geldi böylelikle cumadan cumaya baskül peşinde koşmicimmm
ımmm hepinizi seviyorum fırsat buldukça size yazarım hadi görüşmek üzere
canım aslında böyle şeyler avantajdır,çünkü sürekli kilo verdiğinde az az sabırla veriyorsun ama kilo alıp döndüğünde daha azimli oluyorsun,,tekrar başlıyorsun,aldığının iki katını kısa sürede veriyorsunhastanede ve evde geçidiğim bana + 1 kilo olarak geri dondu
ya hatunlar
şimdi benim etim çok sıkıdır
Hatta göbiğim o kadar sıkıydı ki 6-7 aylık hamile gibiydim taş gibiydi
Şimdi zayıfladıkça sanki o taşlık gidiyor
Ama alt karın gitmiyor
Bu alt karın için bir çözüm bilen varsa bi bana el atsın lütfen yaa
yok artık2mile leslie bitti,kızım uyanmadığına göre 3 mile jilliana geçiyorum şimdiii
Callan farklı bır boyuta tasındı ozalyyyok artık
oh kıyamam ona ya allah şifa versin birdaha yaşataısn beterinen korusunyüksek ateş.daha doğrusu dışında ateş yok.iç ateşi çok yuksekdı.çocuk bırden morarmaya başladı.
çoook zorduu.
ne güzel çiçek ekebileceğin bir bahçenin olması mine ablaGünaydınnn herkese , kim spora gidiyor bugün veya evde yapıyor ? Ben bahçeye 4 kasa çuha çiçeği ekeceğim inşallah
evet farkettim ama meyvelerle ilgili daha önce açıklamıştın durumu o yuzden tahmin ettimkızlar sabah kahvaltıda benim hem tam buğday lavaş hem de tam buğday ekmek oluyor dikkatinizi çekmiştir
bir de hem light peynir hem labne
şöyle açıklayayım,genelde kızımdan artanları yiyiyorum,tam buğday ekmeği ve labne,meyveler kızımdan artanlar
birdee üniversitedeyken tatlı krizim tuttuğunda keçi boynuzu yerdim,yeni aklıma geldi
kızım için keçi boynuzu özü aldık,tadı güzel değil ama fena kesiyor,tatlı krizine girenlere bir kaşık önerilir..bir kaşığın kalorisi tahmini 50 kcal civarıdır heralde
olsun cnm sağlık daha önemli verirsin bir kilo ne kihastanede ve evde geçidiğim bana + 1 kilo olarak geri dondu
ya hatunlar
Ama alt karın gitmiyor
aynen bendeki durum da bu. kı bnim göbeğin daha yerinde duryor. ah bu sezeyangöbişi kemer üstüne çuvallanan amcalar gibi alt karnım sezeryan dikişimin üstüne çuvalanıo
O değil de çuvalanıo ne demek ya
Neyse demek istediğimi anladınız sanırsam
ay bu yazılanları uygulamaya çok ihtıyacım var callan. havaların yumuşamasını okadar çok istıyorum kıkızlarr sporu asla asla asla bırakmayalım
terlerimizi atarken günü stresini de atalım
sporumuz bize ait özel bir zaman olsun
rahatlayalım gevşeyelim aynı zamanda uykulu halimizden kurtulup dinç hissedelim
unutmayalım, sporsuz bol şekerli bir hayat uyuşuk bir kafa, uykulu hale sebep olur! sağlıklı beslen spor yap; uyuşukluktan kurtul!! ey 5. mıntıka!!
bir işi bir insan yapabiliyorsa; bu durum,o işi bizim de başarabileceğimiz anlamına gelir!!
silkelen
güçlü ol
kendine gel
hayatı dolu dolu yoğun yaşa
dizi film izlemeyi bırak
kitap oku
insanlık adına yararlı şeyler yap
''an''ı iyi değerlendir
zamanının kıymetini bil
sağlığının ve gençliğinin kıymetini bil
bu zamanların geri gelmeyeceğini unutma
koş 5. mıntıka koş
hayatı yakala!!!!
mekik çekmek lazım arkadaşalrÖzaly. Sabah ben de aynı seyı dusundum gobegımın alt kısmı benı rahatsız edıyor nasıl gıder dıye dusunmustum
serveycim bu yorumuna %100 katılıyorumCallan farklı bır boyuta tasındı ozalyyspor yaptıkca daha cok yapılan yapılmadıkca da yapılmayan bışey
aynen benimde öyle tavsiyelere benim de ihtiyacım varkızlae leslie 2 mile, jillian level 3 ve stretching 10 dakika tamamlandı,şimdi duş ve ev işi bir sürü
bu ev işleri neden hiç bitmiyor anlayamıyorumsizlerden pratik öneriler bekliyorum
evin karışık olmaması temiz olması için neler yapıyorsunuz
ben sürekli iş yapıyorum ama sürekli dağılıyor tekrar,bu işin sırrı nedirr kızlarr
evim nadir ani misafir gelişlerine hazır oluyor,anlayamıyorum
yardım edin
günaydın kızlar
çok zor 4 gün geçirdim
kızım cuma acıle kaldırıldı
pazara kadar hasatnede yattı
dünde evde başındaydım. Allah kımsenın evladına hastalık vermesın.içinde benımkınede
o yüzden yazamadım hıç
süt gaz yapabilir gerçekten ben de sabahları süt içiyorum bir kaç gündür. böyle bi sancı giriyor karnıma .
sürekli aynı şeyleri yiyip içmek de zarar verebilir tabi. azcık ara versen ya da 1 öğüne indirsen belki daha iyi olur bir süreliğine
günaydın kızlar. hafta sonu bizim büronun camı bozulmuş menteşesi çıkmış heralde. cam açık kalmış. tüm soğuk ayaz içeir dolmuş tabi. zaten güneş almıyor. buz gibi olmuş. ne yapsak ısıtamadık büroyu. hala soğuk. bi ara ellerim uyuştu klavye kullanamadım . sonra da erken çıktık bürodan. inşallah bugun ısınır .
o yuzden pek katılamadım dün . bugün eski düzene dönerim inşallah. muhasebe işi çıkartmazlarsa tabi.
değil mi yaaazaten kameralar çekiyor diye çok yiyemezdik,kayanın arkasında götürürdük yemekleri
tatlı krizi gelen ne yerdi merak ediyorum
ben ozalye katılıyorum hm cim seninki psikolojik
çünkü sıvı beslenmenin sana zarar vereceği ile ilgili kaygı seziyorum sende,cumadan beri....
nedeni de bu kadar kilo kaybının seni korkutması.
bilinçaltında korku varsa 1 hafta smoothiye ara ver bence,özle onu..sağlığına kavuştuğunu hissedersin...iç benliğimiz ve dış benliğimiz çelişmesin,huzurlu olalım
günaydın arkadaşlar :))
güpgüneşli harika bir sabahla hepinize selam olsun.
evetttt akşam toplu pilatesime başladım. biliyor musunuz bir haftayı aşkındır kendimi hafiflemiş hissediyorum, giydiğim kıyafetlerin beli rahatlamaya başladı :)
her zamanki gibi sabah kahvaltılarımı aksatmıyor, akşamları 6 dan sonra yemiyorum, aburcuburdan ve şekerden uzak duruyorum, bol su içiyorum, bitki çayı tüketiyorum, kafeine yanaşmıyorum (dengeli besleniyorum a canlarım :))
şükür ki evime baskülüm de geldi böylelikle cumadan cumaya baskül peşinde koşmicimmm
ımmm hepinizi seviyorum fırsat buldukça size yazarım hadi görüşmek üzere
ya hatunlar
Ama alt karın gitmiyor
kızlar bu arada telefonumun taahhütü bitti yeni bi tarifeye geöçeceğim de uygun bişey bulamadım sizin tarifeleriniz neler operatörünüz ne. ben avea nın heryöne 500 dk 2 gb internet ( sınırsız 2 gb dan sonra hızın düşüyor ) 5000 sms var. 15 tl idi. ama şimdi yine aynı kampanyadan devam edemiyorum edersem 32 tl miş. o da bana fazla geldi. sizlerinkiler nasıl uygun mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?