Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok gecmiş olsun prensese

Geçmiş olsun canım ya
Neyi varmış peki salgın var grip gibi öksürtüyor ona mı acaba?

yüksek ateş.daha doğrusu dışında ateş yok.iç ateşi çok yuksekdı.çocuk bırden morarmaya başladı.

çoook zorduu.

çokk üzüldüm canım benim
Rabbim birdaha göstermesin
şimdi nasılsınız
kendine çokk iyi bak,kızını öp yerime

Ya beni de ihmal ediyor
dün bütün akşam konuşmadık
Hemde bütün akşam
Nadir bişi
Cevap bile vermedi mesajlarıma :)

yüksek ateş.daha doğrusu dışında ateş yok.iç ateşi çok yuksekdı.çocuk bırden morarmaya başladı.

çoook zorduu.

Ay kıyamam yavrum ya
Hemencecik iyileşir inşallah
Çocuklarımız hasta olmasın ya

Canim benm bi yandan dis skintimiz bi yandan bu isler bi halledeyim bol bol kaynatcaz

geçmiş olsun canım
insan anne olunca diğer tüm çocukları kendi çocuğu gibi görüyor onların hasta hallerini görüp duyunca dayanamıyor. Allah acil şifalar versin...

serveycim senin de oğluna geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin... benim kız hasta olunca onun yerine ben olayım diye dua ediyorum. çocukların hastalığı çok zor ve üzüyor insanı.

Son düzenleme:
Canim cok gecmis olsun ya evlat okuyunca icim titredi Rabbim dert verip derman aratmasin inşallah Allah sifa versin cnm

Çok geçmiş olsun Morpapatyam.

çokk üzüldüm canım benim
Rabbim birdaha göstermesin
şimdi nasılsınız
kendine çokk iyi bak,kızını öp yerime

teşekkür ederim herkeze

teşekkür ederim kızlar.şuanda ortada çok guçlu bir virüs dolaşıormuş.benım çevremde 3kışı hastaneye yattı bu yüzden.Allah bi daha gostermesın.

Tek derdın bu olsun ozalycimmm
Bu arada bizi ekipce survivora goturseler ışı kokten cozerdıkkk
değil mi yaaazaten kameralar çekiyor diye çok yiyemezdik,kayanın arkasında götürürdük yemekleri
tatlı krizi gelen ne yerdi merak ediyorum

Eminenin annesi nasıl oldu acaba merak edıyorummm
aynen ben de çok merak ediyorum,kötü bir şey olmuş olmasından korkuyorum,eminenin imtihanları büyük

Merhaba kızlar
bugün 1 de kahvaltı oldu malesef
sabah çok kosturdum

2 dilim tam buğday ekmeği
Ve sucuk lu yumurta peynir

Alsam yemeği fırında tavuk ve salata ekmek yok

Yaklaşık 2 lt şu icildi
çok güzel candycim

ben ozalye katılıyorum hm cim seninki psikolojik
çünkü sıvı beslenmenin sana zarar vereceği ile ilgili kaygı seziyorum sende,cumadan beri....
nedeni de bu kadar kilo kaybının seni korkutması.
bilinçaltında korku varsa 1 hafta smoothiye ara ver bence,özle onu..sağlığına kavuştuğunu hissedersin...iç benliğimiz ve dış benliğimiz çelişmesin,huzurlu olalım

Sabah peynirli tost,5 zeytin,1 yumurta,mistik cay
Ara 2 porsiyon meyva, yesilçay
Öğlen ton balıklı salata
Ara Sade tkahvesi, 1yumurta,salgam
Aksam yoğurt
2 lt su
Leslie 2 mil
30 dk yuruyus:)))
güzelllll

Kalp atışlarınızı steteskop ile dinliyormuş hissine kapılmak istiyorsanız buyrun jillian level 2 yapınız
İkinci cardio dan sonra arzu ettiğiniz hisse kavuşacaksınız
jillianı seviyorummm
özellikle level3 my true love
Oğlum cok hasta yaaaa kıyamam içim gıdıyor
çokkk geçmiş olsun
Şuan beyaz melek var tv de cok agladım yaaaa duygusallıgım ustumde yaslılık zorrrr
ayy alemsin ne yaşlılığı, aksine gençliğinin ispatı adetten kaynaklı bir duygusallık

Herkese gunaydın fıstıklarrrr
günaydınnnnn
canımm benim ya cokkk sıkı giyin olur mu

çok güzel
ozaly ile dışarıdan mı tanışıyorsunuz,yoksa burada mı kaynaştınız
ikinizin birbirine karşı yoğun bir sevgisi var,buradan hissediliyor

gayett güzell

çoook zorduu.
canımm benim tekrar tekrar geçmiş olsun,bir anne için çokkk zor
C CallanPinckney nasilsin rakibem eminin sporda rekkorlar kiriyosundur canim bn karnimin kuculdigunu hissediyorum baya baya sanki badilerimi denedim balkonum kuculmus cok mutlu hissediyorum cuma bakalim kac cikicaz
ben de 58 kiloya geldiğimde kendimi beğenmeye başladım,öncesinde aynaya bile bakmak istemiyordum,karın doğumdan sonra öne doğru fırlıyor,daha yeni yeni toparlıyor,bir de şu bacaklar toparlasa spora devam
maşallah size rakibelerim

Günaydınnn herkese , kim spora gidiyor bugün veya evde yapıyor ? Ben bahçeye 4 kasa çuha çiçeği ekeceğim inşallah
harikasınn minikkk

kızlar sabah kahvaltıda benim hem tam buğday lavaş hem de tam buğday ekmek oluyor dikkatinizi çekmiştir
bir de hem light peynir hem labne
şöyle açıklayayım,genelde kızımdan artanları yiyiyorum,tam buğday ekmeği ve labne,meyveler kızımdan artanlar
birdee üniversitedeyken tatlı krizim tuttuğunda keçi boynuzu yerdim,yeni aklıma geldi
kızım için keçi boynuzu özü aldık,tadı güzel değil ama fena kesiyor,tatlı krizine girenlere bir kaşık önerilir..bir kaşığın kalorisi tahmini 50 kcal civarıdır heralde

şimdi kaçıyorum akşama görüsürüz
bu arada günler nasıl birbirni kovalıyor
yine cumaya bir şey kalmadı

Ozaly ile kk da bit pazarinda tanistik sonra arkasas olduk dahada ayrilamiyoz Allahta ayirmasin insalah :)

CallanPinckney bnm bide karnimi hayal etsene 2 sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…