- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.261
Cok gecmiş olsun prensese
Geçmiş olsun canım ya
Neyi varmış peki salgın var grip gibi öksürtüyor ona mı acaba?
kırdı bile callanhiç gelemiyorum soğuğa
geçmiş olsun servey keçi boynuzu pekmezi falan içiriyormusun yardım eder iyileşmesine
ay ne güzel . nisanda da kuzenin düğünü var bursada. ben de ozamana kadar evdeki elbiselerden ayarlamak istiyorum özellikle göbek bölgesi düz dursun istiyorum. ama benim vaktim çok az
hahah çok doğru yazılanlar.. aynı benim eşim
çok güzel menü olmuş
kola zero olsun bari ozalycim. börek de yenmiş artık yapcakbişey yok :)
yine güzel menü callan
hahhaa vah vah ne zor ne sıkıcı iş :) allahım bize de nasip et :)
süt gaz yapabilir gerçekten ben de sabahları süt içiyorum bir kaç gündür. böyle bi sancı giriyor karnıma .
sürekli aynı şeyleri yiyip içmek de zarar verebilir tabi. azcık ara versen ya da 1 öğüne indirsen belki daha iyi olur bir süreliğine
çok çok geçmiş olsun kaç yaşındaydı kızın? ne rahatsızlığı var cnm? allah şifa versin. allah tüm çocukları korusun. hastalıklar kol geziyor her yerde.
Canim cok gecmis olsun ya evlat okuyunca icim titredi Rabbim dert verip derman aratmasin inşallah Allah sifa versin cnmyüksek ateş.daha doğrusu dışında ateş yok.iç ateşi çok yuksekdı.çocuk bırden morarmaya başladı.
çoook zorduu.
çokk üzüldüm canım benimgünaydın kızlar
çok zor 4 gün geçirdim
kızım cuma acıle kaldırıldı
pazara kadar hasatnede yattı
dünde evde başındaydım. Allah kımsenın evladına hastalık vermesın.içinde benımkınede
o yüzden yazamadım hıç
biz de seni minikKızlar sizi seviyorum. Callan ve Servey çok teşekkür . Diyet koçluğunuz harika!:))) îyiki buradayız ve iyi ki varsınız!
Ya beni de ihmal ediyorMerhaba kizlar dun 2 dakka giriyim dedim yazamadan cikmak durumunda kaldim menumu bildireyim
Sabah rafadan yumurta 2 zeytin light peynir bide az normal peynir 1 dilim ekmek
Ogle tam bugdayekmegiine tost su
Ara elma
Aksam dun komsum corba verdi ezo Gelin sadecr onu ictim
2 litre su spor yok ama hareket cok
Evin bazi yerlerini yeniliyoruz tek basima yerlestiriyorum ozaly cigimle bile gorusemiyorum bugunde mobilyalar gelicek cok sık giremem yani kacak degilim :)
yüksek ateş.daha doğrusu dışında ateş yok.iç ateşi çok yuksekdı.çocuk bırden morarmaya başladı.
çoook zorduu.
Canim benm bi yandan dis skintimiz bi yandan bu isler bi halledeyim bol bol kaynatcazYa beni de ihmal ediyor
dün bütün akşam konuşmadık
Hemde bütün akşam
Nadir bişi
Cevap bile vermedi mesajlarıma :)
Ay kıyamam yavrum ya
Hemencecik iyileşir inşallah
Çocuklarımız hasta olmasın ya
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar
çok zor 4 gün geçirdim
kızım cuma acıle kaldırıldı
pazara kadar hasatnede yattı
dünde evde başındaydım. Allah kımsenın evladına hastalık vermesın.içinde benımkınede
o yüzden yazamadım hıç
Canim cok gecmis olsun ya evlat okuyunca icim titredi Rabbim dert verip derman aratmasin inşallah Allah sifa versin cnm
Çok geçmiş olsun Morpapatyam.
çokk üzüldüm canım benim
Rabbim birdaha göstermesin
şimdi nasılsınız
kendine çokk iyi bak,kızını öp yerime
teşekkür ederim herkezeYa beni de ihmal ediyor
Hemde bütün akşam
Nadir bişi
Ay kıyamam yavrum ya
geçmiş olsun canım
insan anne olunca diğer tüm çocukları kendi çocuğu gibi görüyor onların hasta hallerini görüp duyunca dayanamıyor. Allah acil şifalar versin...
Şimdi değil miniğim zayıflayonca tartıyla cevap vercen bıze ne demek spor ve menulerı goregım mınık kusum cumaya az kaldı[/QUOT
Vay vay beni hırslandırıyorsun demek ki zaten 60 ve70 kg lük ların arasında îştah falan kalmadı:)
değil mi yaaaTek derdın bu olsun ozalycimmm
Bu arada bizi ekipce survivora goturseler ışı kokten cozerdıkkk
aynen ben de çok merak ediyorum,kötü bir şey olmuş olmasından korkuyorum,eminenin imtihanları büyükEminenin annesi nasıl oldu acaba merak edıyorummm
çok güzel candycimMerhaba kızlar
bugün 1 de kahvaltı oldu malesef
sabah çok kosturdum
2 dilim tam buğday ekmeği
Ve sucuk lu yumurta peynir
Alsam yemeği fırında tavuk ve salata ekmek yok
Yaklaşık 2 lt şu icildi
ben ozalye katılıyorum hm cim seninki psikolojikMenümü de yazayım kızlar.
Sabah:
- 1 bardak muzlu-çikolatalı smoothie
Öğle:
- 1 kase mercimek çorbası
- 2 kaşık patates yemeği
- 2 kaşık yoğurt
Akşam:
- Çilekli fındıklı smoothie
Su: 3 litre
3 fincan kahve
45 dakika eliptik 250 kalori
Kızlar, bana bu smoothie zarar mı veriyor acaba? Öğlen o kadar kötü oldu ki midem anlatamam. Su ile içemedim uzun süre.
güzelllllSabah peynirli tost,5 zeytin,1 yumurta,mistik cay
Ara 2 porsiyon meyva, yesilçay
Öğlen ton balıklı salata
Ara Sade tkahvesi, 1yumurta,salgam
Aksam yoğurt
2 lt su
Leslie 2 mil
30 dk yuruyus:)))
jillianı seviyorummmKalp atışlarınızı steteskop ile dinliyormuş hissine kapılmak istiyorsanız buyrun jillian level 2 yapınız
İkinci cardio dan sonra arzu ettiğiniz hisse kavuşacaksınız
çokkk geçmiş olsunOğlum cok hasta yaaaa kıyamam içim gıdıyor
ayy alemsin ne yaşlılığı, aksine gençliğinin ispatı adetten kaynaklı bir duygusallıkŞuan beyaz melek var tv de cok agladım yaaaa duygusallıgım ustumde yaslılık zorrrr
günaydınnnnnHerkese gunaydın fıstıklarrrr
canımm benim ya cokkk sıkı giyin olur mugünaydın kızlar. hafta sonu bizim büronun camı bozulmuş menteşesi çıkmış heralde. cam açık kalmış. tüm soğuk ayaz içeir dolmuş tabi. zaten güneş almıyor. buz gibi olmuş. ne yapsak ısıtamadık büroyu. hala soğuk. bi ara ellerim uyuştu klavye kullanamadım . sonra da erken çıktık bürodan. inşallah bugun ısınır .
o yuzden pek katılamadım dün . bugün eski düzene dönerim inşallah. muhasebe işi çıkartmazlarsa tabi.
çok güzelMerhaba kizlar dun 2 dakka giriyim dedim yazamadan cikmak durumunda kaldim menumu bildireyim
Sabah rafadan yumurta 2 zeytin light peynir bide az normal peynir 1 dilim ekmek
Ogle tam bugdayekmegiine tost su
Ara elma
Aksam dun komsum corba verdi ezo Gelin sadecr onu ictim
2 litre su spor yok ama hareket cok
Evin bazi yerlerini yeniliyoruz tek basima yerlestiriyorum ozaly cigimle bile gorusemiyorum bugunde mobilyalar gelicek cok sık giremem yani kacak degilim :)
gayett güzellmenü mü de paylaşayım
sabah: 1 peynirli yağsız tost. buğday ekmeği ile
1 bardak süt
aralarda yeşilçay,normal çay,leblebi
öğle:2 lahmacun bol salata
aralarda çay
akşam: 1 kepçe mercimek çorbası
yumurtalı ıspanak-fırında
yoğurt
ara: kabak tatlısı- şerbetsiz yerlerinden üstlerden aldım.
su 2 lt
spor hiç yok titremekten hareket falan edemedim
canımm benim tekrar tekrar geçmiş olsun,bir anne için çokkk zoryüksek ateş.daha doğrusu dışında ateş yok.iç ateşi çok yuksekdı.çocuk bırden morarmaya başladı.
çoook zorduu.
ben de 58 kiloya geldiğimde kendimi beğenmeye başladım,öncesinde aynaya bile bakmak istemiyordum,karın doğumdan sonra öne doğru fırlıyor,daha yeni yeni toparlıyor,bir de şu bacaklar toparlasaC CallanPinckney nasilsin rakibem eminin sporda rekkorlar kiriyosundur canim bn karnimin kuculdigunu hissediyorum baya baya sanki badilerimi denedim balkonum kuculmus cok mutlu hissediyorum cuma bakalim kac cikicaz
maşallah size rakibelerimYa beni de ihmal ediyor
Hemde bütün akşam
Nadir bişi
Ay kıyamam yavrum ya
harikasınn minikkkGünaydınnn herkese , kim spora gidiyor bugün veya evde yapıyor ? Ben bahçeye 4 kasa çuha çiçeği ekeceğim inşallah
değil mi yaaazaten kameralar çekiyor diye çok yiyemezdik,kayanın arkasında götürürdük yemekleri
tatlı krizi gelen ne yerdi merak ediyorum
aynen ben de çok merak ediyorum,kötü bir şey olmuş olmasından korkuyorum,eminenin imtihanları büyük
çok güzel candycim
ben ozalye katılıyorum hm cim seninki psikolojik
çünkü sıvı beslenmenin sana zarar vereceği ile ilgili kaygı seziyorum sende,cumadan beri....
nedeni de bu kadar kilo kaybının seni korkutması.
bilinçaltında korku varsa 1 hafta smoothiye ara ver bence,özle onu..sağlığına kavuştuğunu hissedersin...iç benliğimiz ve dış benliğimiz çelişmesin,huzurlu olalım
güzelllll
jillianı seviyorummm
özellikle level3 my true love
çokkk geçmiş olsun
ayy alemsin ne yaşlılığı, aksine gençliğinin ispatı adetten kaynaklı bir duygusallık
günaydınnnnn
canımm benim ya cokkk sıkı giyin olur mu
çok güzel
ozaly ile dışarıdan mı tanışıyorsunuz,yoksa burada mı kaynaştınız
ikinizin birbirine karşı yoğun bir sevgisi var,buradan hissediliyor
gayett güzell
canımm benim tekrar tekrar geçmiş olsun,bir anne için çokkk zor
ben de 58 kiloya geldiğimde kendimi beğenmeye başladım,öncesinde aynaya bile bakmak istemiyordum,karın doğumdan sonra öne doğru fırlıyor,daha yeni yeni toparlıyor,bir de şu bacaklar toparlasaspora devam
maşallah size rakibelerim
harikasınn minikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?