- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.541
herkese selam a.s. sabahtan beri canım çıktı arkadaşlar. ustalar geldi gitti, apartmandan meraklılar daha önce kapımı çalmayanlar ayy banyo mu oluyo bi bakalıma gelenler :bbo: çay getir kahve götür her taraf toz kir pas biri beni kurtarsııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bir saate kadar gidiceklermiş, yarın dokuz bucukta yine burdalar. kendimi intihar edicem yok olmicak böyle :çok üzgünüm:
baktım benim 65 kilo hediyem olan magnum dondurmayı bir türlü alıp yemek nasip olmayacak ben de ödülümü değiştirdim. öğlenden sonra 2 dilim cevizli kek yedim 1 bardak sütle. allahım ne kadar özlemişim yerken gözlerim doldu dermişim :roflol::roflol: ama sonrasında bir suçluluk bir suçluluk sormayın göya ödülümdü :bbo: sanırım çok katı diyet yapmaktan dolayı oldu böyle. o yüzden tatildeyken arada dondurma yemeye karar verdim.. yani hafif kaçamaklar yapıcam ara sıra akşam 5 den önce olmak koşulu ile kaydirigubbakcemile5
bijom kolay gelsin yaa ev yaptırmak zor iş ama bitince çook sevineeksin miss gibi iyi günlerde kullan opuyorumnanaktan
ah be güzelim geçen sene ramazanda benim akapuntur doktorum bir liste vermişti ve süpre bi listeydi tatlısından tutu her şeyi vardıı yaaa ben attımmıki şimdi o listeyi ya bir arkadaşımda daha vardı ona sorayım daha geçen aya kadar buzdolabının kapısındaydı ne etimki ben şimdi:):mymeka:
aaa mehaliiimm
istiyoruz biz o listeyi.
ozdolabından çıkardın da nerelere koyduysan buluversen sevindirirsin bizivereliniortak
günaydın..kaç gündür kabızım resmen.. sanırım az yediğimden mi oluyo. ayrıca boğazım şişti fena halde.. heryerim de ağrıyo.. hasta olmasam bari. olmamalıyım=/ 2.meyve suyu günümdeyim ama tartıda cumadan beri bi değişiklik yok. karnımda tuhaf bi şişlik var.. spordan mıdır nedendir bilemiyorum=/
geçmiş olsun ölü gelin
umarım bugğn çok daha iyisindir
bu arada ben de garip bir şekilde
spor yaptıktan sonra şişiyorum:uhm:
bu aralar tekrar spora başlamak istiyorum bakalım
lahana yağımı da aldım ehehhe-tatlicadiarzu-
iyi pazarlar canım arkadaşlarım,
çooook yorgunum yine.
hafiften bir geçmiş okudum ama inanın yazmaya bile halim yok,sırf sizlere bakmaya geldim,haliniz nasıl neler yapıosunuz diye.
bijom kek yemiş...oooooohh afiyet bal olsun . o kadar kilo verdin,bir kere kek yemekten kilo almazsın ya.
arada dondurmanı da ye bijom,moral olur.hem dondurmanın kalorisi çok yüksek değil..
olu_gelin kabız olmuş,demek ki çok az yiyorsun canım.azıcık fazlalaştır diyeceğim ama sanırım holywood diyeti yapıyordun.ara ver istersen.
mehalim,reyhan ablam...sizlere de iyi pazarlar.
bugün tekrar giremeyebilirim,hepinizi öpüyorum
çikolatam umarım bugün yorgunluğunu atmış bir şekilde uyanmışsındır
n var ne yok özledim senin sık sık yazmanıa.s.
selam canlarim. bende valiz topluyorum hazirliklar son hizla sürüyor.. kizlar bendeydi az önce gittiler bende size baktim.
reyhan ablam canım kolay gelsin tatlı telaşlar başlamışzemuszemus
günaydın sevgili takımcım
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum:1hug:
günaydın sportimkaydirigubbakcemile5
günaydınlar güzelll takımım hepinize güzel bir hafta diliyorum canlarımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın canzicimkaydirigubbakcemile5